unscarred Reputație: 1454 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 10, 2021 Acum 6 ore, -yorick- a spus: ai hulit, continuă și vei fi ascultat* ( ca ăia de pe Titanic 😬) *am mai zis pe undeva că dacă te rogi la Dumnezeu nu te ascultă, dar dacă hulești ... Ok, hula e batjocura și produce traume, de acord! Dar Dumnezeu, cel care nu te asculta când te rogi, ci doar te aude și nu te iartă când hulești, nu prea e un tip ok. Dumnezeu pare e un agresor care nu relationeaza bine în condiții normale și are doar reacție abuzivă(pt că poate) când e agresat. Pentru Dumnezeu e firesc doar să primească laude, altfel ii deschizi rana narcisica și face urât! 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 10, 2021 34 minutes ago, unscarred said: Ok, hula e batjocura și produce traume, de acord! Dar Dumnezeu, cel care nu te asculta când te rogi, ci doar te aude și nu te iartă când hulești, nu prea e un tip ok. Dumnezeu pare e un agresor care nu relationeaza bine în condiții normale și are doar reacție abuzivă(pt că poate) când e agresat. Pentru Dumnezeu e firesc doar să primească laude, altfel ii deschizi rana narcisica și face urât! Pentru ca Dumnezeu nu e la dispoziția noastră în mod particular. Tehnologia apartine ingerilor cazuti care vor sa-si faca din omenire o imparatie separata de a lui Dumnezeu. Ceea ce vine de la natura si ce a fost de mii de ani (agricultura cu boul si calul) erau de la Dumnezeu. Legat de narcisismul Lui, El Însuși spune că e un Dumnezeu gelos, în porunca 1 din decalog. Legat de dovezi, Isus a spus că în afară de El, care s-a declarat Fiul lui Dumnezeu, nu se va da alt semn fiului omului, decât semnul fiului lui Iona (adica moartea, sederea in mormant 3 zile si invierea). De aceea de doua mii de ani nu mai exista proroci sau sacrificii de animale sau templu in Ierusalim. Cine se declara de doua mii de ani incoace profet e un mincinos (a se vedea sectele care au la baza doctrinei lor asa zisi "profeti"). Bisericile ca si cladiri fizice zidite de noi, carora ni se spune "neamuri", nu sunt ale lui Dumnezeu ci ale Satanei (numit in cartea lui Daniel, "dumnezeul cetățuilor"). Ele, bisericile, aceste cladiri fizice, sunt peste tot in Israel si Ierusalim, ba mai grav, sunt si icoanele cu Maica Domnului prin ele care tine un Isus de 5 anisori in brate (o alta hulă). Israelitii nu sunt crestini cu credinta, dar cu fapta DA! Preotii ortodocsi si-au pierdut si credinta in Mantuitor si se roaga pentru mantuire "fecioarei eterne" (pentru ca probabil n-au avut mama buna sau regreta ca s-au nascut). Asta e din nou o hulă si o minciună ordinară. Asa ca să nu ne mirăm că România a ajuns ce este iar ce va fi nici nu vreau să îmi imaginez, probabil va deveni centrul hulelor din Apocalipsa 13 (UE fiind Fiara Babilonului in devenire). Vezi cati conspirationisti români sunt pe youtube (Claudia Mesea Paraschivescu si colaboratorii) In ceea ce priveste intelegerea profetiilor, in cartea lui Daniel scrie ca "nici unul dintre cei ce fac răul nu va înțelege, dar cei pricepuți vor înțelege!" Nu zice că cei drepți vor înțelege, ci ca doar cei inteligenți, cu vedere simbolică sau care pot înțelege metaforele. Inainte sa dai tu documentarul ala aici cu Planet of Humans am spus clar ca nu exista energie verde, fara ca sa-l fi vazut inainte. Am spus asta pentru ca am pregatire in domenii reale, am studiat stiinte reale, dar ce pretentii poti avea de la umanisti? De la un filozof ca Liiceanu sau Patapievici? Aceeasi pretentie ca de la Darwin, adica zero barat. Ei nu sunt oameni de stiinta, nu au studiat stiintele la modul global. Este stupefiant sau poate nu, ca nici Papa actualul nu a studiat biblia, el declara ca Dumnezeu va distruge din nou lumea printr-un potop cu apa, din cauza topirii polilor. Ori biblia spune ca urmatorul potop va fi prin foc. Deci ce pretentii poti avea de la preoti cand insusi seful lor nu a citit fisa postului?
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 10, 2021 2 hours ago, -yorick- said: Proprietarul Titanicului a spus inainte de a parasi portul spre America: "Vaporul asta nici Dumnezeu nu-l poate scufunda!" Se pare ca Ăl de Sus l-a auzit. Legat de hulă (batjocură maximală, care produce traume sufletești) Isus a spus că hulitorii nu vor fi iertați nici in veacul asta (perioada de timp pana la a doua Lui venire), nici in veacul urmator (e vorba de cei o mie de ani de post apocalipsa - iarna nucleara). Păi toți oamenii care au murit atunci, au murit din cauza asta? Ca să fie pedepsit proprietarul? Cine ar venera un astfel de zeu răzbunător și sensibil, care nu ține cont de victime colaterale? (asta dacă e adevărat) 2 hours ago, -yorick- said: A sustine teoriile lui Darwin este o hulă la adresa lui Dumnezeu. Este foarte periculos sa faci asa ceva. Islamul este o alta hulă, a se vedea cat au de pătimit musulmanii din aceasta cauza. Chiar despre Diavol (Satanah - Împotrivitorul), arhanghelul Mikail atrage atenția legat de cât a avut de pătimit împotrivindu-se lui Dumnezeu. Serios? Cine a zis asta? Și musulmanii care trăiesc bine (în Turcia sau UAE), nu sunt la fel? Ca să nu vorbim că acum cca 1000 de ani trăiau mai bine ca europenii. Și cum rămâne cu celelalte religii? Evreii, hindușii, budiștii, etc, nu sunt hulă? Revenind la evoluție, dacă e așa periculos, de ce o duc bine oamenii de știință? De ce nu dă Dzeu un semn, să ne arate că este real? De ce nu vine cu argumente? 3 hours ago, -yorick- said: Simbolul mărului mușcat utilizat de firma Apple este un alt exemplu de hulă, pentru care americanii vor plăti groaznic (scrie in Apocalipsa cap. 17 si 18 cum vor plati si de ce). Nu scrie nicăieri că era era vorba de un măr și nu cred că de asta și-au ales acest logo. De altfel în Biblie pare a fi o metaforă, nu un fruct propriu-zis. 3 hours ago, -yorick- said: Ce vrea sa spuna Biblia este ca oamenii se impart in doua categorii, capre (fiare) si oi (supusi, resemnati) si ca nu depinde de om destinul lui (a se vedea cazul lui Spartacus dar si al lui Isus sau al apostolilor ori a primilor crestini, care au murit groaznic). Cine da zoom mult la problematica, vede ca exista o forta care vrea sa distruga tot ce iubeste Dumnezeu, dragostea, dreptatea si pe aleșii (martorii) lui (adica pe evrei). Cunoscand efectul/actiunea se poate ghici cauza. Adică Dzeu și-a pedepsit susținătorii și pe el însuți (Isus)? Și copii care se nasc morți sau care fac cancer de mici, pentru ce sunt pedepsiți, e ilogic ce spui. 3 hours ago, -yorick- said: Majoritatea ateilor pe care eu i-am cunoscut erau atei din răzbunare, pentru ca s-au nascut cu grave handicapuri fizice, psihice, sufletesti. Acesti oameni inselatori nu sunt atei, ei doresc sa distruga (ca si Diavolul) tot ceea ce iubeste Dumnezeu sau a spus Dumnezeu ca va face. Acesti "atei" cunosc multi (dintre ei) si profetiile biblice si se ingrozesc. Ei spun printre altele "crestinii sunt o secta apocaliptica care trebuie distrusa", sau spun ca "armele nucleare nu vor fi folosite niciodata", sau ca e bine ca exista Rusia, China si Iran si bine ar fi sa dispara Israelul, acum au ajuns sa spuna ca pamantul e plat iar populatia lumii nu este excedentară. In lunile si anii care vor veni, vor da vina pentru scumpiri ghici pe cine, pe evrei, pe masoni, pe Bill Gates s.a.m.d. Acesti atei sunt activi de cand exista internet pe toate forumurile, roportal, softpedia, nimfomane, etc. Motivatiile lor eludeaza stiinta si tin de psihopatologie, nu am nici un dubiu. Nu au cunostiinte aprofundate din nici un domeniu, nu sunt absolventi de vreo facultate din domeniul real, sunt doar niște frustrați care vor validare, vor sa prevaleze, "că știu ei mai bine ce și cum". Nu te apuca să generalizezi, nu toți sunt la fel și definiția unui ateu e foarte restrânsă (nu crede în zei). Nu este nimic specific, sunt variați. În rest bați câmpii, ce atei ar susține Iranul sau Rusia, țări puternic religioase? Știința e știința, nu e legată de ateism, doar că, aplicând rigorile ștințifice la religie, se ajunge la unele contradicții. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 10, 2021 nu agreez personajul care a realizat materialul de mai jos (pt ca se ocupa de conspiratii) insa ce zice este interesant
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 10, 2021 Acum 8 ore, fakeaccount a spus: Păi toți oamenii care au murit atunci, au murit din cauza asta? Ca să fie pedepsit proprietarul? Cine ar venera un astfel de zeu răzbunător și sensibil, care nu ține cont de victime colaterale? (asta dacă e adevărat) Serios? Cine a zis asta? Și musulmanii care trăiesc bine (în Turcia sau UAE), nu sunt la fel? Ca să nu vorbim că acum cca 1000 de ani trăiau mai bine ca europenii. Și cum rămâne cu celelalte religii? Evreii, hindușii, budiștii, etc, nu sunt hulă? Revenind la evoluție, dacă e așa periculos, de ce o duc bine oamenii de știință? De ce nu dă Dzeu un semn, să ne arate că este real? De ce nu vine cu argumente? Nu scrie nicăieri că era era vorba de un măr și nu cred că de asta și-au ales acest logo. De altfel în Biblie pare a fi o metaforă, nu un fruct propriu-zis. Adică Dzeu și-a pedepsit susținătorii și pe el însuți (Isus)? Și copii care se nasc morți sau care fac cancer de mici, pentru ce sunt pedepsiți, e ilogic ce spui. Nu te apuca să generalizezi, nu toți sunt la fel și definiția unui ateu e foarte restrânsă (nu crede în zei). Nu este nimic specific, sunt variați. În rest bați câmpii, ce atei ar susține Iranul sau Rusia, țări puternic religioase? Știința e știința, nu e legată de ateism, doar că, aplicând rigorile ștințifice la religie, se ajunge la unele contradicții. Bre, cu cine te "cerți" ? -yorick- o fi citit el biblia, da' e pă persoană fizică, tot ce ce îndrugă el p-aci e doar interpretarea lui, proprie și personală. Nu e un lucru rău să aibă opinia lui, încă ne putem exprima liber, da' faza tare cu el e că este convins că vorbește în numele lui Dumnezeu. 1 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 10, 2021 1 hour ago, cincistele said: Bre, cu cine te "cerți" ? -yorick- o fi citit el biblia, da' e pă persoană fizică, tot ce ce îndrugă el p-aci e doar interpretarea lui, proprie și personală. Nu e un lucru rău să aibă opinia lui, încă ne putem exprima liber, da' faza tare cu el e că este convins că vorbește în numele lui Dumnezeu. Ce pun sub semnul întrebării este modul cum a ajuns la aceste opinii. Poate avea opinii, dar să fie bazate pe informații și raționamente corecte. Uite un exemplu: Sunt multe argumente în pro și conta existenței unor forme de viață extraterestră, dar dacă spui că nu există pentru că soarele nostru este singurul (din galaxie) cu planete în jurul lui... am vești proaste pentru tine. E una să crezi o teorie puțin probabilă, dar plauzibilă, e alta să folosești argumente sau informații false ca să ajungi la o concluzie (care cel mai probabil este tot falsă). 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 10, 2021 Acum 1 minut, fakeaccount a spus: Ce pun sub semnul întrebării este modul cum a ajuns la aceste opinii. Poate avea opinii, dar să fie bazate pe informații și raționamente corecte. Uite un exemplu: Sunt multe argumente în pro și conta existenței unor forme de viață extraterestră, dar dacă spui că nu există pentru că soarele nostru este singurul (din galaxie) cu planete în jurul lui... am vești proaste pentru tine. E una să crezi o teorie puțin probabilă, dar plauzibilă, e alta să folosești argumente sau informații false ca să ajungi la o concluzie (care cel mai probabil este tot falsă). Bre, cre'că nu te referi la mine cu soarele, că eu n-am zis că e singurul dîn univers. Biblia e scrisă dă oameni dîn diferite epoci, mulți care se credeau trimișii lui Dumnezeu pă pământ. E interesantă ca și document istoric, dar eu nu o privesc ca fiind scrisă de Dumnezeu. 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 10, 2021 1 hour ago, -yorick- said: nu agreez personajul care a realizat materialul de mai jos (pt ca se ocupa de conspiratii) insa ce zice este interesant Interesant și fals. Cam tot ce zice despre planetă este fals. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 10, 2021 10 minutes ago, cincistele said: Bre, cre'că nu te referi la mine cu soarele, că eu n-am zis că e singurul dîn univers. Biblia e scrisă dă oameni dîn diferite epoci, mulți care se credeau trimișii lui Dumnezeu pă pământ. E interesantă ca și document istoric, dar eu nu o privesc ca fiind scrisă de Dumnezeu. Era un exemplu aleator, nu am zis nimic legat de tine. Dar s-a dovedit o foarte bun. Uite documentarul postat de yorick, se bazează pe informații false. Dacă măcar știi puțină astronomie și fizică realizezi că e plin de afirmații false în primele 7 minute. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 10, 2021 Acum 1 minut, fakeaccount a spus: Era un exemplu aleator, nu am zis nimic legat de tine. Dar s-a dovedit o foarte bun. Uite documentarul postat de yorick, se bazează pe informații false. Dacă măcar știi puțină astronomie și fizică realizezi că e plin de afirmații false în primele 7 minute. Nu m-am uitat încă, dar o să mă uit. 2
unscarred Reputație: 1454 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 11, 2021 Va recomand un film tare, despre Dumnezeu, Biblie și mântuire. Nu mântuirea noastră, ci mântuirea Lui prin puterea noastră. Filmul mi-a deranjat cumva agnosticismul și m-a făcut să cred că poate totuși există un Dumnezeu, dar total neputincios și absent. 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 11, 2021 2 hours ago, unscarred said: Va recomand un film tare, despre Dumnezeu, Biblie și mântuire. Nu mântuirea noastră, ci mântuirea Lui prin puterea noastră. Filmul mi-a deranjat cumva agnosticismul și m-a făcut să cred că poate totuși există un Dumnezeu, dar total neputincios și absent. "Poate există" este definiţia agnosticismului. Iar legat de puteri, una ce scrie în biblie (coran/torrah), alta e ce descrii tu. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 11, 2021 2 hours ago, unscarred said: Filmul mi-a deranjat cumva agnosticismul și m-a făcut să cred că poate totuși există un Dumnezeu, dar total neputincios și absent. absent pentru că trăim în România, care e o sinagogă a Satanei, există și alte țări, puține, unde e bine, până vor ajunge toți la fundul sacului, atunci cum spunea David Benatar în cartea Better Never to Have Been, vor fi două căi, nebunia sau credința 1
unscarred Reputație: 1454 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 11, 2021 1 oră în urmă, fakeaccount a spus: "Poate există" este definiţia agnosticismului. Iar legat de puteri, una ce scrie în biblie (coran/torrah), alta e ce descrii tu. Nu m-am exprimat corect cu ,,poate"... Să zicem: există dar e impotent și neasumat, eventual vrea sa se scoată prin noi, ca orice parazit, narcisic, psihopat, egoist, vampir emoțional și agresor, așa cum e de fapt, chestie vizibilă pt orice orice om care înțelege termenii. 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 11, 2021 52 minutes ago, unscarred said: Nu m-am exprimat corect cu ,,poate"... Să zicem: există dar e impotent și neasumat, eventual vrea sa se scoată prin noi, ca orice parazit, narcisic, psihopat, egoist, vampir emoțional și agresor, așa cum e de fapt, chestie vizibilă pt orice orice om care înțelege termenii. Ok, dar dacă este așa, de ce l-ai venera? De ce ai face biserici și răspândi cuvintele Lui? De ce te-ai ruga la El? Plus că descrierea asta este apropiată de modul cum erau definiți zeii în antichitate. Erau un fel se super-eroi (din filmele de azi), nemuritori, dar cu puteri limitate și intenții nu mereu bune. Nu este un concept nou. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 11, 2021 2 hours ago, -yorick- said: absent pentru că trăim în România, care e o sinagogă a Satanei, există și alte țări, puține, unde e bine, până vor ajunge toți la fundul sacului, atunci cum spunea David Benatar în cartea Better Never to Have Been, vor fi două căi, nebunia sau credința Păi asta înseamnă că nu este atotputernic. Și de ce este România „o sinagogă a Satanei”, ce este așa nasol la noi? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
unscarred Reputație: 1454 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 11, 2021 Acum 40 minute, fakeaccount a spus: Ok, dar dacă este așa, de ce l-ai venera? De ce ai face biserici și răspândi cuvintele Lui? De ce te-ai ruga la El? Plus că descrierea asta este apropiată de modul cum erau definiți zeii în antichitate. Erau un fel se super-eroi (din filmele de azi), nemuritori, dar cu puteri limitate și intenții nu mereu bune. Nu este un concept nou. Pai are puteri limitate și intenții îndoielnice, dar noi îl credem bun și atotputernic, din nevoia noastră. Venerarea vine de acolo că răspunde cel mai bine unui peisaj psihic ,,uman". Unor nevoi pe care în forma lor exagerata la găsești în toate criteriile de definire a bolilor psihice. Nefiind exagerate definesc umanul și dorințele noastre. Orice om religios poate fi diagnosticat in orice moment al lui de evlavie cu: psihoza, OCD, day dreaming, paranoia, tulburare schizoida, schizofrenie, tipuri de nevroze, neîncredere în sine, complexe de inferioritate/superioritate etcetc Nevoia de Dumnezeu e substitut de iubire, gândire magica, țintă a multor tipuri de mecanisme proiective, a pasării responsabilității și ce e mai grav, substitut de sens al existentei etcetc Creștinismul e mai complex și in concluzie răspunde celui mai mare număr de tulburari psihice, sau caracteristici ,,umane"(daca nu sunt exagerate). 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 11, 2021 1 hour ago, unscarred said: Creștinismul e mai complex și in concluzie răspunde celui mai mare număr de tulburari psihice, sau caracteristici ,,umane"(daca nu sunt exagerate). Interesant, asa e, aproape 50% din populatia României este deja in psihoza de masa religioasa, similara sindromului Ierusalimului, acum dupa ce incepand cu anul 2011 (cand s-a pus piatra de temelie la Catedrala Neamului) preotii au declarat tara noastra ca fiind Noul Ierusalim. Insa, in mod paradoxal, România, ocupa locuri fruntase in UE la toate aspectele negative. 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 11, 2021 2 hours ago, fakeaccount said: Păi asta înseamnă că nu este atotputernic. Și de ce este România „o sinagogă a Satanei”, ce este așa nasol la noi? Preotii au declarat pe usa din dos deocamdata ca Romania ar fi Noul Ierusalim unde se va intoarce Isus. Oficial au declarat tara noastra ca fiind Gradina Maicii Domnului exploatand sentimentul de orfelinaj pe care il traiesc multi in tara asta, religia fiind si substitut de parinti. Ce e asa nasol la noi? Faptul ca ne-au asimilat ghertoii, cocalarii, smenarii, ca suntem pe locuri fruntase in UE la tot ce e negativ, ca pleaca lumea buna din tara ca din Siria...
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 11, 2021 4 hours ago, unscarred said: Pai are puteri limitate și intenții îndoielnice, dar noi îl credem bun și atotputernic, din nevoia noastră. Venerarea vine de acolo că răspunde cel mai bine unui peisaj psihic ,,uman". Unor nevoi pe care în forma lor exagerata la găsești în toate criteriile de definire a bolilor psihice. Nefiind exagerate definesc umanul și dorințele noastre. Orice om religios poate fi diagnosticat in orice moment al lui de evlavie cu: psihoza, OCD, day dreaming, paranoia, tulburare schizoida, schizofrenie, tipuri de nevroze, neîncredere în sine, complexe de inferioritate/superioritate etcetc Nevoia de Dumnezeu e substitut de iubire, gândire magica, țintă a multor tipuri de mecanisme proiective, a pasării responsabilității și ce e mai grav, substitut de sens al existentei etcetc Creștinismul e mai complex și in concluzie răspunde celui mai mare număr de tulburari psihice, sau caracteristici ,,umane"(daca nu sunt exagerate). Deci Dzeul Biblic este un prieten imaginar creat din diferite nevoi? Ok, dar atunci ce rol mai are cel real? Putea să nu existe, tot aici ajungeam. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2300 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 11, 2021 2 hours ago, -yorick- said: Preotii au declarat pe usa din dos deocamdata ca Romania ar fi Noul Ierusalim unde se va intoarce Isus. Oficial au declarat tara noastra ca fiind Gradina Maicii Domnului exploatand sentimentul de orfelinaj pe care il traiesc multi in tara asta, religia fiind si substitut de parinti. Ce e asa nasol la noi? Faptul ca ne-au asimilat ghertoii, cocalarii, smenarii, ca suntem pe locuri fruntase in UE la tot ce e negativ, ca pleaca lumea buna din tara ca din Siria... Nu mai bate câmpii, că îi doare! Ce legătură are ce am întrebat eu cu ce ai răspuns tu? Păi țara noastră ori este „Gradina Maicii Domnului”, ori „o sinagogă a Satanei”. Nu poate fi ambele. Sau poate? Cum vine asta? Și da, sunt probleme legate de educație sau sărăcie, dar ce ne face asta „o sinagogă a Satanei”? 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 11, 2021 58 minutes ago, fakeaccount said: Nu mai bate câmpii, că îi doare! Ce legătură are ce am întrebat eu cu ce ai răspuns tu? Păi țara noastră ori este „Gradina Maicii Domnului”, ori „o sinagogă a Satanei”. Nu poate fi ambele. Sau poate? Cum vine asta? Și da, sunt probleme legate de educație sau sărăcie, dar ce ne face asta „o sinagogă a Satanei”? este o hulă, grădina maicii domnului este Israelul, nu România hula poate avea consecințe grave p.s. sper să mă înșel 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 11, 2021 Acum 4 ore, -yorick- a spus: Interesant, asa e, aproape 50% din populatia României este deja in psihoza de masa religioasa, similara sindromului Ierusalimului, acum dupa ce incepand cu anul 2011 (cand s-a pus piatra de temelie la Catedrala Neamului) preotii au declarat tara noastra ca fiind Noul Ierusalim. Insa, in mod paradoxal, România, ocupa locuri fruntase in UE la toate aspectele negative. Cine a declarat că suntem noul Ierusalim ? 🤔 Și dacă a declarat cineva...nu mă încântă deloc, noi suntem români...ce treabă avem noi cu Ierusalimul ? Românii nu sunt în psihoză religioasă și chiar dacă avem multe probleme acum, sunt convins că în următorii ani vom crește, repede, nici nu mai contează cine va fi la putere. 1 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 11, 2021 Acum 7 ore, unscarred a spus: Nu m-am exprimat corect cu ,,poate"... Să zicem: există dar e impotent și neasumat, eventual vrea sa se scoată prin noi, ca orice parazit, narcisic, psihopat, egoist, vampir emoțional și agresor, așa cum e de fapt, chestie vizibilă pt orice orice om care înțelege termenii. Ce ți-a cășunat pe Dumnezeu ? 😂😂😂 2
unscarred Reputație: 1454 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 11, 2021 Acum 3 ore, fakeaccount a spus: Deci Dzeul Biblic este un prieten imaginar creat din diferite nevoi? Ok, dar atunci ce rol mai are cel real? Putea să nu existe, tot aici ajungeam. E depășit de situație. Posibil un creator a cărui creație e supusa evoluționismului. Nu știu dacă putea sa nu existe, că nu știu dacă fara el mai exista ceva. Rolul lui e sa se scoată cumva prin noi. Să fie mântuit prin faptele noastre. Mântuit el, nu noi, aia cu noi e vrajeala. Asta e tot agnosticism, dar repet, filmul ăla m-a făcut să mă gândesc că totuși există dar e aiurea de tot tipul. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum