Sari la conținut

Bill Gates divorteaza

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, bigtroll2021 said:

Bill Gates divorteaza dupa 27 de ani de casnicie, si isi imparte averea de 124 de miliarde de dolari, el, un geniu al informaticii, a fondat Microsoft, ea s-a lasat sedusa de miliardar cand era angajata la firma lui si i-a facut 3 copii

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-56975466

E mai interesantă varianta românească cu Borcea.

Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

#nedoarelapulacadivorteazabillgates

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator lancerevo
Postat

Ba chiar ni se rupe pula de topicul in care aflam ca Bill divorteaza

Vizitator puloiu
Postat

Ia mai da-i in pwla mea ! Sa dea macar vreo 10 mld. $$$ din averea lor si bugetului Romaniei, ca nu saracesc, si atunci poate mi-ar curge o lacrima... din pwla...

Vizitator Cocalar21
Postat
49 minutes ago, puloiu said:

Ia mai da-i in pwla mea ! Sa dea macar vreo 10 mld. $$$ din averea lor si bugetului Romaniei, ca nu saracesc, si atunci poate mi-ar curge o lacrima... din pwla...

De ce, nu mai au ăștia ce sa fure sau ce plm ? 😂😂😂

Postat

Bine ca-u divortat, am auzit ca Melinda a primit stokuri in valoare de 1,8 MILIARDE de dolari de la multiple firme in care a investit Bill.

Nici nevasta lu Bezos nu a primit atata cat a primit asta

Creatura mai jegoasa parsiva si infecta ca femeia nu exista pe lumea asta, imi amintesc de ultima mea fosta cand ne-am despartit, dupa 8 luni de zile si simpuiala de 8000 euro pentru ea si pizda ei si pizda familiei sale imi zice ca cine ma cred eu sa fac figuri cu ea ? Tarfa ce? Ti-am dat opt fucking mii de euro bani adica o mie de euro lunar, sa iti faci damblaua sa iti faci mofturile tie si familiei tale si imi zici mie cine sunt eu sa fac figuri si sa tip la tine dupa ce ma plang ca nu imi mai dai pizda si ma tratezi ca ultimu gunoi in ultima luna?

I say beeeeech! Pisha-mas in pizdele tarfelor parsive si jegoase rapanoase, merita sa fie sclavele barbatilor, cum este dat de la dumnezeu!

Dar voi fatalailor docili beta cuck simpsi sunteti atat de rupti in gura incat nu stiu cum ati dresat-o pe cioara aia borata de isi permite sa aiba figuri cu ala care i-a platit lu ma-sa casa si tratementele sau asta credea ca a facut cand defapt ii dadea bani lu sotul ei care o si pescalea si strangea bani sa mearga cu el la turci, dupa ce a fost in 2019 la greci dar din cauza guvidului ala mare a fost amanata sexcursia pe banii prostului de mine!

Postat

Haideti ca sunt cuminte de data asta nu o sa dau nume sper ca ORSA citeasca aici daca e in stare sa citeasca ca e o analfabeta functionala ca deh e cioara borata si s-a pisat societatea pe ea, si asta ii da motive sa isi gaseasca un prost cu bani ca mine si sa il manipuleze mental si sa il santajeze emotional?

Da stiu am fost manipulat si santajat de o tiganca analfabeta 8 luni, asta pentru ca am boala mentala si spre deosebire de toate tarfele memore si tiganci borate ca ma iau la pula sa le ajut bunicile si mamicile bolnave de boala lui Calache, eu chiar am boala mentala pe nume borderline personality, si si-a batut joc de mine cu varf si indesat, la fel ca tarfa aia menora de pe minele din vulcan!

I say beeeeech! daca vrei un prost cu bani nou, sper ca te-am invatat cum trebuie sa faci de bani pe toti prostii fatalai docili, vad ca ai avut si servicii de domninare deci te pricepi la asta!

I say beeeeeech!

Depry de data asta imi mananci coaiele ca nu o sa te satisfac

• Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat

Bill Gates: "Totul a început când am luat o tigaie peste ochi de la nevastă în bucătărie şi am văzut ecran albastru!"

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...