Sari la conținut

Va veni și al patrulea val ?

Postări Recomandate

• Oras:Sinaia
Postat
Acum 18 ore, cincistele a spus:

Bleah, nu-mi plac fructele de mare, peștele și prefer birra în locul vinului...mai bine o ceafă, mici și cartofi prăjiți, ce plm...la dietă sunt ăia bolnăvicioșii. 🙆

Tie iti place doar pula homalaule!

• Haha 1
  • Minus 3
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Va veni ce le permitwm noi să vină, punând botul și fiind lași și proști. 

Aia din Occident își permit să fie proști că sunt bogați, noi nu avem acest lux. 

• Oras:Everest
Postat
Acum 5 ore, payment a spus:

Tie iti place doar pula homalaule!

Când ți-o bag în gât 😉

În seara asta ne lingi sau ne sugi ? 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 10 ore, cincistele a spus:

Când ți-o bag în gât 😉

În seara asta ne lingi sau ne sugi ? 

Labagiule muist!

• Minus 3
Postat

Ce @payment, papagal de Ciulnița obosit ce ești ? Ai buzili roșii de la atâta distracție ?  I-ai luat pă băieți în gură de la jumate ? Na la pulă cocostârcule!

https://vm.tiktok.com/ZMdvEsJoo/ 

Plimbă-te pă trotinetă, să te mai aerisești la pizdă, fătălăule!

😂😂😂

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 1 oră, cincistele a spus:

Ce @payment, papagal de Ciulnița obosit ce ești ? Ai buzili roșii de la atâta distracție ?  I-ai luat pă băieți în gură de la jumate ? Na la pulă cocostârcule!

https://vm.tiktok.com/ZMdvEsJoo/ 

Plimbă-te pă trotinetă, să te mai aerisești la pizdă, fătălăule!

😂😂😂

labagiule, stai cu gura deschisa sa scapi de mirosul de sloboz cacanare!

• Minus 4
Postat
Acum 3 ore, payment a spus:

labagiule, stai cu gura deschisa sa scapi de mirosul de sloboz cacanare!

Bă ajutor de băgător de seamă ! Bă cacatule ! Ți-ar plăcea să te cheme slobozu cu solzi ? 

Slobozi-s-ar toate țigăncile dîn Strehaia  în gura ta și pișa-s-ar în freza ta, să-ți dea strălucire la păr ! 

Lingi ce apuci și sugi ce-ți dau ! 

😂😂😂

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Persoanele vaccinate pot transmite virusul. Masca trebuie purtată în continuare

Pe de altă parte, chiar dacă vaccinul protejează în majoritatea cazurilor de formele grave de boală, noile date arată că persoanele vaccinate, dar infectate cu varianta Delta purtau cantități enorme de virus în nas și în gât, ceea ce înseamnă că ele pot fi factori de răspândire, a declarat directorul CDC, Rochelle Walensky, pentru The New York Times."

Articolul full aici:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/razboiul-s-a-schimbat-avertizeaza-cdc-intr-un-raport-intern-varianta-delta-se-raspandeste-la-fel-de-rapid-ca-varicela-1616763

De asta zicea mai inainte ca trebuie testate toate persoanele si vaccinatii pot fi purtatori asimptomatici, cretinii pulii care iau decizii.

Postat
Acum 25 minute, Vaxxxinax a spus:

Albert Bourla s-a vaccinat 😁

Cui îi pasă ? 🤷

• Like 2
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat

Ăsta e topicul AURolacilor despre COVID 19? 

Citat dintr-un AURolac (sper să vă piară spaimele din sufletelul vostru mic si speriat de ... ceea ce nu exista):  ce virus, care virus? așa ceva nu exista. Este o inventie de-a lor de a distruge micul producator (de spermă la mulgătoare manuală). Nu zău, m-am mirat eu... Da da, zice el, AURolacul, FIECARE CREDE CE VREA! și mi-a întors spatele, bărbatul neîfricat.

Băgați la cap, un bărbat adevărat nu se teme de nimic, pentru e ... AURolac, adică n-are ce pierde, eventual caii de la bicicletă! 😃

• Minus 1
Postat
3 minutes ago, -yorick- said:

Ăsta e topicul AURolacilor despre COVID 19? 

Citat dintr-un AURolac (sper să vă piară spaimele din sufletelul vostru mic si speriat de ... ceea ce nu exista):  ce virus, care virus? așa ceva nu exista. Este o inventie de-a lor de a distruge micul producator (de spermă la mulgătoare manuală). Nu zău, m-am mirat eu... Da da, zice el, AURolacul, FIECARE CREDE CE VREA! și mi-a întors spatele, bărbatul neîfricat.

Băgați la cap, un bărbat adevărat nu se teme de nimic, pentru e ... AURolac, adică n-are ce pierde, eventual caii de la bicicletă! 😃

AUR vine de la HAURolac, mancati as? Daca nu gasim HAUR poate facem rost de niste FER, ce zici, te bagi boos?

• Like 1
Postat
On 7/25/2021 at 11:22 PM, juanstein said:

Din pacate nu mai am aprecieri pe ziua de astazi.......

Nu mai baga la pacanele ca rami fara aprecieri!

In fiecare zi trece o zi, baga la cap ca trece zilele si vine iar aprecierile.

Vizitator juanstein
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Rocket69 a spus:

Nu mai baga la pacanele ca rami fara aprecieri!

In fiecare zi trece o zi, baga la cap ca trece zilele si vine iar aprecierile.

Pt a pastra tonul si a fi inteles bine.... 

Bossane, nu ma intereseaza aprecierile, nu mai aveam eu sa ii ofer postari colegului citat

De băgat la pacanele nu imi plache, imi plache mai mult un pariu sportiv, una bucata loto (inca mai aștept numerele câștigătoare de la cineva 😉

PS: Prefer aprecierile in viata reala si de la oameni care ma interesează, iar pt a fi apreciat de aceștia trebuie sa imi fac eu partea mea de,, treaba" 😉

Aici suntem doar niste nickname-uri lipsite de valoare 😉

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
La 28.07.2021 la 23:28, cincistele a spus:

Bleah, nu-mi plac fructele de mare, peștele și prefer birra în locul vinului...mai bine o ceafă, mici și cartofi prăjiți, ce plm...la dietă sunt ăia bolnăvicioșii. 🙆

Meltean! :lol:

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 7
Postat
Acum 31 minute, picon a spus:

Meltean! :lol:

Desigur, da' sunt sincer până în măduva oaselor ! Ce e în gușă e și-n căpușă, mă să rupe pula de toate mâncărurile fancy... nu-mi doresc altceva pe lumea asta ! 

💪😜

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dragi viermi de bază ai societăți (distinși domni amatori de pizdă pe bani) și dragi manageri de curve, VIRUSUL ĂSTA NU EXISTĂ! e o făcătură ordinară de-a masonilor care să vă lase pe voi fără Ferarri, Lamborghini si mai ales, o da, fără Corvette! 

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 13 minute, -yorick- a spus:

Dragi viermi de bază ai societăți (distinși domni amatori de pizdă pe bani) și dragi manageri de curve, VIRUSUL ĂSTA NU EXISTĂ! e o făcătură ordinară de-a masonilor care să vă lase pe voi fără Ferarri, Lamborghini si mai ales, o da, fără Corvette! 

Bă, știi ceva ? Mai dă-te mă în pula mea ! Ssssuuugeeee-măăăă 😂😂😂😂😂

Șarpili Ka dîn cartea junglii 😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
17 minutes ago, -yorick- said:

Dragi viermi de bază ai societăți

Bravo, ne-ai zis-o, ne tăvălim în chinuri...

Paiul... bârna... că tot vrei tu să fie adevărat ce scrie într-o carte de povești.

• Like 1
  • Haha 1

Postat
Acum 15 minute, -yorick- a spus:

De unde ai toate informatiile astea? 
De ce a masonilor si nu a altcuiva? 
Si de cand au managerii de fete de la noi Ferrari si Lamborghini? 😄

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...