Sari la conținut

Buburuza Micuta, Obraznica si Nimfomana - 0733471263

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
  La 19.07.2021 la 14:17, raducanuc a spus:

Care e topicul de recenzii? 

Extinde  

nu stiu exact cum functioneaza partea asta, mi-au fost lasate recenzii aleatoriu pe diferite thread-uri, nu sunt centralizate.

Disponibila :D

Postat

Voi fi indisponibila pana pe 3 februarie :D Ma duc in vacanta ❤️ :* :* :*

• Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
Postat

Sigur nu ai vrut sa spui 3 august?

• Oras:oslo
  • Oras:oslo
Postat

Hi Ramo

I follow you with great interest,  You are fantastic😍 

I have a few days in Bucuresti next week,  is it possible to visit you friday or saturday,  any time🙂

Hope to see and feel you

Br Peter

Postat
  La 11.08.2021 la 10:54, kanon a spus:

Hi Ramo

I follow you with great interest,  You are fantastic😍 

I have a few days in Bucuresti next week,  is it possible to visit you friday or saturday,  any time🙂

Hope to see and feel you

Br Peter

Extinde  

Hello, you are welcomed to making a booking anytime. Just contact me on whatsApp.

La 11.08.2021 la 12:06, morometeion a spus:

Putem sa ne înscriem la gangbang și altfel sau decât pe onlyfan ? 

Extinde  

Gangbang-ul a fost, o sa urmeze si altele si vedem in momentul respectiv. Prima oara am vrut pentru fanii mai apropiati <3. 

Postat

Ma gandesc sa fac o plimbare intr-un oras saptamana asta sau viitoare. Ce ziceti, organizam ceva dragut ❤️ ?

• Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
  La 23.08.2021 la 10:30, ramo966 a spus:

Ma gandesc sa fac o plimbare intr-un oras saptamana asta sau viitoare. Ce ziceti, organizam ceva dragut ❤️ ?

Extinde  

Daca vii in Brasov saptamana asta, am sa te caut😇

Postat
  La 23.08.2021 la 11:05, extraterestru78 a spus:

Daca vii in Brasov saptamana asta, am sa te caut😇

Extinde  

De luna viitoare vrem sa ne luam o masina si ne-am putea deplasa si in orasele din jurul Bucurestiului. Acum ne gandeam sa mergem 2-3 zile undeva (ca un fel de city break) si o zi din acelea sa fie fun+job :D

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu exista topic la testate?

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
  La 10.06.2021 la 14:12, angel666 a spus:

Dragi colegi ,

am avut ocazia sa vorbesc cu domnișoara Ramona pe whattsapp pentru un filmuleț la alegerea mea pe o anumită tema. Aceasta mi-a raspuns repede iar pentru 100ron am primit filmulețul de 7-8 minute  cu exact cea ce doream . Multumesc Ramo😘
Dupa toate astea am vorbit cu ea zilele trecute si am stabilit o programare pentru luni seara unde voi merge impreuna cu iubita mea. Sper ca totu sa decurga bine! O sa revin cu un review pe marti, miercuri cand voi avea timp si dupa Ce ne vom intalni . Pana in prezent domnișoara Ramo a dat dovada de profesanalism. 

Extinde  

Nu ai mai revenit cu review cum ai promis. Iubita nu a fost multumita, este? Si-au bagat fetele botul la savarina sau….?

Postat
  La 24.08.2021 la 10:45, laury a spus:

Nu ai mai revenit cu review cum ai promis. Iubita nu a fost multumita, este? Si-au bagat fetele botul la savarina sau….?

Extinde  

Din pacate. Ajuns la București cu avionul        In acea luni seara, ca prin surprindere la domnișoara Ramo ia venit ciclul asa ca nu ne-am mai vazut. Ea a zis ca a luat ceva medicamente pentru oprire dar ca acestea nu-și fac efectul de aceasta data iar eu neputând sa stau mai mult in București deoarece am avut alt avion spre Cluj urmatoarea dimineata  am rămas doar cu o mica excursie pana la București intr-o frumoasa seara de luni in mijlocul lunii Iunie impreuna cu iubita mea. 
In schimb măcar experienta de la hotel cu prietena mea a fost frumoasa. Detalii nu dau ca nu sunt genu si  nu-și au rostu

• Like 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
  La 24.08.2021 la 10:54, angel666 a spus:

In acea luni seara, ca prin surprindere la domnișoara Ramo ia venit ciclul asa ca nu ne-am mai vazut. Ea a zis ca a luat ceva medicamente pentru oprire dar ca acestea nu-și fac efectul de aceasta data

Extinde  

Pentru niște bani să recurgi la metode drastice de a opri cursul natural al vieții.. Asta nu mai e tehnică de marketing, ci esență de promiscuitate 🤣

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat
  La 23.08.2021 la 11:30, ramo966 a spus:

De luna viitoare vrem sa ne luam o masina si ne-am putea deplasa si in orasele din jurul Bucurestiului. Acum ne gandeam sa mergem 2-3 zile undeva (ca un fel de city break) si o zi din acelea sa fie fun+job :D

Extinde  

Bună! Hai in zona Galați-Braila. E aproape și ai doua orașe mari în același timp.😁

Postat
  La 23.08.2021 la 11:30, ramo966 a spus:

Extinde  

Te asteptam in Ploiesti!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...