vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Intrebare pentru Șoldovean Elprofesore. Te tine coaie să mergi cu mine la detectorul de minciuni? O singură întrebare. Fac eu cinste. Ai mai mult de 50 de clone ? Cam cum crezi că iese ? Ai spus adevărul sau simulezi? 🤣😂 Voi ce părere aveți? 1 2
Vizitator Lord_Sith Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 15 minute, vanatorguvid a spus: Intrebare pentru Șoldovean Elprofesore. Te tine coaie să mergi cu mine la detectorul de minciuni? O singură întrebare. Fac eu cinste. Ai mai mult de 50 de clone ? Cam cum crezi că iese ? Ai spus adevărul sau simulezi? 🤣😂 Voi ce părere aveți? Baaaaiiiiii, esti schizo ? Cum sa faca soldoveanu' asa ceva ? El este baiat serios, nu panarame ca noi. Aaaa, si cum a mentionat un idiotes, este in liga albastrilor. Auzi 😀 Ce o mai face astazi, in afara de postat videoclipuri ?
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 5 minute, Lord_Sith a spus: Baaaaiiiiii, esti schizo ? Cum sa faca soldoveanu' asa ceva ? El este baiat serios, nu panarame ca noi. Aaaa, si cum a mentionat un idiotes, este in liga albastrilor. Auzi 😀 Ce o mai face astazi, in afara de postat videoclipuri ? Muta? Bă dacă era bărbat, ieșea la rampă și vorbea. Da muta Șoldoveanu , aactiveaă clonele stim cu totii. Dă vă rog mult , lăsați scena liberă că se intimidează fîciorul Soldovian și fuge iar . Parcă îl aud. " pentru ultima oară când îți răspund "" Taci dreeaku fătălăule 😅😆😂 1
Vizitator Lord_Sith Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 41 minute, vanatorguvid a spus: Muta? Bă dacă era bărbat, ieșea la rampă și vorbea. Da muta Șoldoveanu , aactiveaă clonele stim cu totii. Dă vă rog mult , lăsați scena liberă că se intimidează fîciorul Soldovian și fuge iar . Parcă îl aud. " pentru ultima oară când îți răspund "" Taci dreeaku fătălăule 😅😆😂 Pai ti-a zis ca este pentru ultima oara 😀 Atunci va fi ultima oara + 1 . Este o incrementare. Le are cu d'astea.
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Mai 28, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 28, 2021 Tipul asta, soldoveanu' cum spuneti voi, este de genul " stop and go". Are o evolutie neliniara, reactioneaza la fel de fel de stimuli. Este un adevarat....fucker al keyboardului, si da-i cu minusuri si da-i 😎🤗😋. 6 2 4
pizdulici Reputație: 32 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 7 hours ago, derwall said: Tipul asta, soldoveanu' cum spuneti voi, este de genul " stop and go". Are o evolutie neliniara, reactioneaza la fel de fel de stimuli. Este un adevarat....fucker al keyboardului, si da-i cu minusuri si da-i 😎🤗😋. Asa e, se simte jucaus astazi, mi-a dat funny la toate postarile :))) 2 1
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Mai 28, 2021 Oras:Aici Oras:Aici Postat Mai 28, 2021 On 5/26/2021 at 6:03 PM, adanasp0r said: uite cum ies clonele la suprafata ts cristinel anca sufera dupe stromeleagul antonelei si tampoanele delia piata progresu e acelasi chelios care vorbeste cu el de pe clone si isi batea joc de Anuska @Bruneta168 se mai da client fidel Sorinache agresorul de curve 😂😂 3 4 3
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 Acum 14 ore, baiatul cu shaorma a spus: e acelasi chelios care vorbeste cu el de pe clone si isi batea joc de Anuska @Bruneta168 se mai da client fidel Sorinache agresorul de curve 😂😂 Acum 21 ore, derwall a spus: Tipul asta, soldoveanu' cum spuneti voi, este de genul " stop and go". Are o evolutie neliniara, reactioneaza la fel de fel de stimuli. Este un adevarat....fucker al keyboardului, si da-i cu minusuri si da-i 😎🤗😋. Tipul ăsta cum îi spunem noi Șoldoveanu & Elprofesore , campion în libelule 😂 a luat-o rău pe aratura. Săracul 😛
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 Acum 6 ore, baiatul cu shaorma a spus: e acelasi chelios care vorbeste cu el de pe clone si isi batea joc de Anuska @Bruneta168 se mai da client fidel Sorinache agresorul de curve 😂😂 Obsesia ta îi pula lui sorinache 😆😂
Vizitator Lord_Sith Reputație: 0 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 Acum 5 ore, vanatorguvid a spus: Obsesia ta îi pula lui sorinache 😆😂 🤣
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Mai 29, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 29, 2021 Nu prea mai are farmec daca se stie pe aici care si cine este....si ce a facut si ce face. Era mai pasionant daca era mai mult mister....ca in romanele politiste de duzina... ☺🤗🙃 5 4
pizdulici Reputație: 32 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 On 5/26/2021 at 12:51 PM, PlayStation5 said: Pe mine ma suge la pula unu' cu nickname de 2peu_tupeu.....de cateva zile. Cred ca tine neaparat sa ma pis pe fata lui si sa ma cac in gura lui de minusar imputit. vad ca si-a amintit 2peu ca nu a mai avut pula mea in gura sa zilele astea asa ca a deschis-o larg si a stat toata seara cu ea in gura in timp ce imi deadea minus
gorillauki Reputație: -25 Postat Mai 30, 2021 Oras:pe urmele adevarului! Oras:pe urmele adevarului! Autor Postat Mai 30, 2021 On 5/29/2021 at 3:33 AM, vanatorguvid said: Obsesia ta îi pula lui sorinache 😆😂 Ai dreptate! Da eu sunt curios pentru ce ai fost banat, sa fie spam? Cum am primit si eu pe celalalt cont?!? Si @zerrcore a primit ban daca s-a luat in gura cu clonele, guinevera, fiindca il sunau acasa si se luau de viata lui personala! Da stiu, ma lupt cu morile de vant sa fac dreptate, dar tot nu ma las! Onorabile admin si stimate prof cu clone, astept sa imi banati si contul asta! 1 1
vulpoiux Reputație: 10 Postat Mai 30, 2021 Oras:militari, pe dreapta Oras:militari, pe dreapta Postat Mai 30, 2021 ba voi il stiti pe misu spionul ? mare boer :))))))))))
pizdulici Reputație: 32 Postat Mai 30, 2021 Postat Mai 30, 2021 3 minutes ago, vulpoiux said: ba voi il stiti pe misu spionul ? mare boer :)))))))))) nu, dar ti al stii pah Outze?
vulpoiux Reputație: 10 Postat Mai 30, 2021 Oras:militari, pe dreapta Oras:militari, pe dreapta Postat Mai 30, 2021 1 minute ago, pizdulici said: nu, dar ti al stii pah Outze? nu :)))
Vizitator Lord_Sith Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 IF 《user》= "troll" THEN buy SP ELSE banare ; 😀 Admir spiritul de antreprenoriat. In rest, totul bine.
gorillauki Reputație: -25 Postat Iunie 3, 2021 Oras:pe urmele adevarului! Oras:pe urmele adevarului! Autor Postat Iunie 3, 2021 @stefan717 @mirindaporto @orlando muistul @eva001 @baiatul cu shaorma @cristi neacsu cel viteaz @raffaell0 @tariceanu mosul senil @eu dorin @pulcher @aledero @pandele firea @renata x @xoxots @enga boys Veruti mei, ce mai faceti? V-ati retras, nu mai mintim si noi pe vreun fraier de pe forum? 1 1 1
mirindaporto Reputație: 141 Postat Iunie 4, 2021 Oras:- Oras:- Postat Iunie 4, 2021 Nu iti raspund ca nu m-ai mentionat primul. 1 1 1
Vizitator Lord_Sith Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2021 Postat Iunie 4, 2021 Propun lui @pisicuts inchiderea acestui topic 😀 Motivul ... este trist rau.
gorillauki Reputație: -25 Postat Iunie 4, 2021 Oras:pe urmele adevarului! Oras:pe urmele adevarului! Autor Postat Iunie 4, 2021 6 hours ago, mirindaporto said: Nu iti raspund ca nu m-ai mentionat primul. Tocmai ai raspuns😆, e bun si locul 2. Da de @Valibarbosu si @adanasp0r ce mai stii? 1 1
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Iunie 4, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 4, 2021 Acum 1 oră, gorillauki a spus: Tocmai ai raspuns😆, e bun si locul 2. Da de @Valibarbosu si @adanasp0r ce mai stii? @Valibarbosu este mereu prezent pe aici si da multe minusuri...de pilda @Sianei....😚😋🙃 4 3
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2021 ... Valibarbosu.. O suge într un mare fel.. Chiar acum😂😂 1 1
adanasp0r Reputație: 41 Postat Iunie 5, 2021 Postat Iunie 5, 2021 Marinare iar te-ai labuit cu mirodenii alterate??? 1 3 2
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Iunie 8, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 8, 2021 Ceva noutati despre: @miky77 @sfantul parinte pipilica ☺🤗🤔 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum