Sari la conținut

Ofer servicii de masaj de relaxare, cu jucării 0751414910

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat
Acum 4 minute, nandia a spus:

Stai că o să îți răspundă de pe al treilea cont, mai are unu de rezerva, e obișnuit să îi fie banate conturile pt înjurături, marian2012 

Hello,esti prea agitata,ai gresit contu "marian2012"

• Oras:Timisoara
Postat
12 hours ago, Marian1212 said:

Da la tine ai normal cînd te trezesti in fiecare dimineata sa imi dai minusuri ți-am zis ca nu ma intereseaza de minusurile tale astept si dimineata o tură 

Nu merita 200 de lei pentru o laba mai bine mergeți la cuțit cu bani astea .

Nu mai spamati conturile. Fiecare isi face treaba cum stie si doreste. Daca nu puteti sa scrieti o recenzie normala , fara injuraturi, va rog sa va abtineti

• Like 1
Postat
Acum 11 ore, Marian1212 a spus:

Nadia mai ai ulei johnson sau mai folosit astăzi pe tot 

Amice jur ca esti bolnav mintal. Totusi...de ce nu vb cu ea in privat si sa va rezolvati prb??? Chiar crezi tu ca ne intereseaza pe noi frustrarile tale?!?!? Chiar crezi ca nu este suficient cat ai latrat aici???

• Mersi 1
  • Oras:bucuresti
Postat

vorba ilustrului , marelui maestru Corneliu Vadim Tudor .....Marianeeeeee te bag in.... =)))))))))))))

• Haha 2
  • Oras:Sibiu
Postat

Ce imi place mie de comentatori astea care va băgați în seamă aiurea si le stiti voi pe toate .

În fiecare zi intră și imi da cite minusuri poate ia o început io fost ciudă că i-am lăsat recenzie ca nu merita 200 de lei pentru o laba .

Am lăsat-o în pace am zis ca ai dusă cu capu so ia in continuare intră și imi da minusuri vreau sa ajung la 200 si de aia tot scris de ia .

Postat

Fața asta este o nespălata citiți pe Cluj sa va convingeti .

Nu merita mesajul este de tot rahatul ..

Nu merita 200 de lei pentru o laba evitați. 

Sa nu mai spun ca daca sunați cu numărul bun va suna inapoi si va face probleme acasa aveti grija cu ia .

Postat
Acum 12 ore, Marian1212 a spus:

Fața asta este o nespălata citiți pe Cluj sa va convingeti .

Nu merita mesajul este de tot rahatul ..

Nu merita 200 de lei pentru o laba evitați. 

Sa nu mai spun ca daca sunați cu numărul bun va suna inapoi si va face probleme acasa aveti grija cu ia .

Prin ceea ce zici acuma,ne faci idioti pe toti care am vizitato!!! Sa zici de fata asta ca este nespalata...inseamna ca ai o problema la cap!!! Amice nu stiu ce a facut sau cum a fost la CJ,dar eu cand am vizitato a fost super ok...si ghici ce....se fute extrem de bine!!! Asa ca mai las-o in plm de treaba...nu mai o da atata cu laba pe 200 lei sau ca este nespalata!!! 

Postat
Acum 14 ore, Marian1212 a spus:

Ce imi place mie de comentatori astea care va băgați în seamă aiurea si le stiti voi pe toate .

În fiecare zi intră și imi da cite minusuri poate ia o început io fost ciudă că i-am lăsat recenzie ca nu merita 200 de lei pentru o laba .

Am lăsat-o în pace am zis ca ai dusă cu capu so ia in continuare intră și imi da minusuri vreau sa ajung la 200 si de aia tot scris de ia .

limba romana e grea de folosit =))))))))))

• Oras:Timis
Postat
Acum 1 oră, GabiTM1980 a spus:

Prin ceea ce zici acuma,ne faci idioti pe toti care am vizitato!!! Sa zici de fata asta ca este nespalata...inseamna ca ai o problema la cap!!! Amice nu stiu ce a facut sau cum a fost la CJ,dar eu cand am vizitato a fost super ok...si ghici ce....se fute extrem de bine!!! Asa ca mai las-o in plm de treaba...nu mai o da atata cu laba pe 200 lei sau ca este nespalata!!! 

De unde stii ca se fute extrem de bine?

Ai putea sa pui o recenzie regulamentara si pentru restul grupului.

• Telefon: 0751414910
Postat
Acum 2 ore, GabiTM1980 a spus:

Mersi celor care imi iau apararea, dar au fost mult mai multi care au fost la mine si stiu ca nu e adevarat ce scrie individul asta, Mariane vezi ca azi noapte fix la 10 min dupa ce ai scris porcariile astea neadevarate ti-am facut raport si ti-au banat contul hihihi😈 ai griji ce scrii sa nu iti mai fac vreo 10 rapoarte sa ti le blocheze si pe restul, te-am pupat! In loc sa dam minusuri mai bine facem raport, in coltul de drepta sus daca dai la postare apare optiunea sa faci raport, care vedeti ca specimenul fura curent si scrie neconcordante cu ceea ce stiti voi, puteti da raport si ii baneaza contul, mult mi-a luat sa ma destept dar mai bine mai tarziu ca niciodata, ca Marian 😝. Acum trebuie sa imi fac poze noi pt ca nu mai are cine sa imi ,,ridice" topicul tot timpul, ce ma fac eu fara Marian, fara hateri!🤔

https://postimg.cc/qtK5qVNf

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj/e641d5f634397815232g575h0efi8777.html?myarticle=true

• Inimioara 1
  • Oras:Univers
Postat
Acum 2 ore, albertspeer a spus:

A zis fata. Fiindcă o face cu cine trebuie.

Postat
Acum 1 minut, Impartial a spus:

A zis fata. Fiindcă o face cu cine trebuie.

Asta am Inteles si eu.

Ma interesa mai mult cat a fost nota de consumatie.

Postat
Acum 5 minute, albertspeer a spus:

Asta am Inteles si eu.

A scris omu ca a lasat 600-700 roni, parca a zis 1,5 h. Sper ca-mi amintesc bine.

Postat
Acum 8 minute, Impartial a spus:

A scris omu ca a lasat 600-700 roni, parca a zis 1,5 h. Sper ca-mi amintesc bine.

Mult dom-le mult, dincolo e mai ieftin…nici eu nu îmi mai amintesc bine  😬. Da ce ma urmărește impartialul, hmmmm 🤔

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, nandia a spus:

Mult dom-le mult, dincolo e mai ieftin…nici eu nu îmi mai amintesc bine  😬. Da ce ma urmărește impartialul, hmmmm 🤔

Eu vad pe profilul meu ca tu ma urmărești, nu eu.😂

Postat
Acum 2 minute, Impartial a spus:

Și de ma intrebi ceva de tine habar nu am 😅😂🤣

• Haha 1
Postat
Acum 9 minute, nandia a spus:

Stiu!😂

Postat
Acum 3 ore, albertspeer a spus:

Ai putea sa pui o recenzie regulamentara si pentru restul grupului.

Am pus o recenzie acuma 2 luni sau ceva de genul. Si stiu pentru ca am fost eu personal la ea. O zi faina va doresc.

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 21 minute, nandia a spus:

De ce ma urmărește impartialul, hmmmm 🤔

Acum 19 minute, Impartial a spus:

Acum 16 minute, nandia a spus:

Pai ar trebui sa faceți ceva în privința asta 😜😂

• Like 2
Postat
Acum 43 minute, albertspeer a spus:

Asta am Inteles si eu.

Daca imi amintesc bine...premiul a fost de 600 sau 700 lei,timp petrecut cam 120 minute. Personal consider ca a meritat fiecare banut!!! Comportament de nota 10...Prestatie servicii 9,5. Repet...este strict parerea mea!!!

• Like 1
  • Haha 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
53 minutes ago, GabiTM1980 said:

*premiul a fost de 600 sau 700 lei

La prețul ăsta... Alternativă ar fi o stimabilă doamnă :wink2

Postat
Acum 13 minute, Cozonac7 a spus:

La prețul ăsta... Alternativă ar fi o stimabilă doamnă :wink2

Mie imi e greu sa te inteleg. Prea cifrat.😂

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...