Sari la conținut

0750714503 - lucrare de excepție

Postări Recomandate

La 05.01.2022 la 13:30, Ana349 a spus:

Mulțumesc frumos!🤗

Intenționez să revin la Focșani, dar nu știu când. Voi pastra același număr pe care l am avut și voi comunica și pe acest topic. 

Luna asta ai in plan sa ajungi prin Focsani ? 

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Buna !

Am revenit pentru o perioada de timp in oras. 

Numarul nou este 0750172143

Nu reusesc sa atasez link ul sau fotografiile, dar in fotografiile din anunt tot in blugi sunt.

Zi frumoasa !

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
Acum 21 minute, Ana349 a spus:

Buna !

Nu reusesc sa atasez link ul sau fotografiile, dar in fotografiile din anunt tot in blugi sunt.

Zi frumoasa !

Bine ai revenit!!! 

Link spre comentariu
  • Oras:Tecuci
  • Oras:Tecuci
1 oră în urmă, Ana349 a spus:

Buna !

Zi frumoasa !

Nu merge numărul sa te sun ca vreu să îți fac o vizită 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
19 hours ago, Ana349 said:

Buna !

Zi frumoasa !

Buna. Uite, poti incarca pozele aici (https://postimages.org/), dupa care pui link-ul si pt noi. E gratuit asa! Te pupam!

Link spre comentariu

Ana nu are nevoie de poze, serviciile o recomandă! Mergeți cu încredere și bunul simț va garantează o experienta de neuitat. Ana e și mai "bună " decât acum un an, in opinia mea, ea știe la ce ma refer... ciocolata aia.....voi, card mergeți, o sa descoperiți. Ne așteaptă o vara lungă și fierbinte!

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare!

Am fost si eu la Ana astăzi, ca să știe cine sunt am fost undeva la (ora 15.00). Locatia este in Focsani-Sud, foarte usor de gasit

Ana locuieste singura si este super ok si comunicativa. Locatia foarte curata si cu toate cele necesare (prosoape curate, gel, etc). Ana este o fată drăguță, minionă, forme apetisante si atitudine (rar intalnita prin Focșani). 

Intrat in garsonieră,, fumat o tigara, servit cu cafea, apa, iar dupa o discutie scurta am intrat la duș, apoi in dormitor unde s-a desfasurat activitatea.

Am mers pe varianta de o oră (2 fin.), fără anal. Este foarte implicata, dornică de a te satisface, a inceput cu oral NP foarte bine facut si combinat cu saruturi in zone adiacente la care a urmat prima fin...., foarte frumos si placut.

Apoi mers la duș, pauza de țigară servit un pahar de apa si trecut iar in dormitor, a început cu un masaj foarte bine executat, după masaj a început cu pupături pe corp,  început iarăși cu un oral NP, apoi cu 69, după care pus caciulita si trecut la normal P,, executat foarte bine, cu contre super, pupături pe corp, cu tot ce trebuie, ce mai se implica si asta conteaza foarte mult, stie sa se facă plăcută, ceia ce este un lucru foarte bun, la care a urmat si a doua fin..... in balonas, iar după am mai ramas câteva secunde inbratisati.

In tot acest timp, nu a stat o secundă cu ochii pe ceas sau să vorbească la telefon,  10 +.

Locatie 10

Oral NP 10+

Normal protejat: 10+ foarte implicată

Atitudine 100+

Achitat 200. 

Sper sa mai pot reveni si cu alta ocazie, se merita, Ana cred ca nu are concurență in Focșani, la ceia ce oferă, sper sa ramana cat mai mult la noi, vara frumoada si lungă...!!!

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, jondotatu a spus:

Eu cred ca nu ne-a părăsit, are in program tata vara la noi, suna si ai sa vezi!!!

Mersi John... am văzut ca anunțul nu mai e activ de vreo 2 zile și ma gândeam ca am pierdut o..

Link spre comentariu
Vizitator wot
Reputație: 0
Acum 2 ore, d e v i s a spus:

Disponibila azi? 

Nu-mi amintesc să fi lucrat Ana în weekend.

Iar ca modalitate de contact, cel mai bine se descurcă cu mesajele (SMS sau WhatsApp).

Link spre comentariu

Acum 3 minute, kidney2015 a spus:

Ana e cea mai tare milfa din Focșani. Nu comentează, face tot, supercalitate, supercurata. 

Sa imi bag 12 fete in gazdă ca asta stiam demult, ceva noutăți despre servicii daca ai fost de curand la ea, stii ce zic? Nu am nimic cu tine si daca as avea tot ți-aș spune ca miroase a reclamă necomerciala si e posibil sa se supere Oana pe tine, tipa care nu te lasă sa o punctezi in fundulet. Spor si ciocane tari👍

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...