beatranga Reputație: 1418 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Tenerife 😂😂 Oras:Tenerife 😂😂 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Fusei io 🤭 ieri la Ana, prin sud are locatia, usor de ajuns ,chiar faina ,curata , cu aer conditionat (+ mai ales pe cloceala asta)....despre ea ca si aspect nimic schimbat in rau,arata bine, draguta si pt mine fundul este piesa de rezistenta 🤭 e si un pic marisor,merge brici 🤭 Serviciile in continuare si le mentine la fel de bune asa cum a fost consacrata,lucreaza cu programari, igiena este la loc de cinste, deschisa la discutii ,pierzi usor notiunea timpului petrecut cu ea. Nu e tocmai o recenzie ci doar o parere personala in urma mai multor vizite pe parcusul ultimelor luni. Revin cu placere de fiecare data ,raport calitate,pret = imbatabil 👍 Succes Ana! Peace !💪 5 1 Link spre comentariu
Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 1 minut, beatranga a spus: Fusei io 🤭 ieri la Ana, prin sud are locatia, usor de ajuns ,chiar faina ,curata , cu aer conditionat (+ mai ales pe cloceala asta)....despre ea ca si aspect nimic schimbat in rau,arata bine, draguta si pt mine fundul este piesa de rezistenta 🤭 e si un pic marisor,merge brici 🤭 Serviciile in continuare si le mentine la fel de bune asa cum a fost consacrata,lucreaza cu programari, igiena este la loc de cinste, deschisa la discutii ,pierzi usor notiunea timpului petrecut cu ea. Nu e tocmai o recenzie ci doar o parere personala in urma mai multor vizite pe parcusul ultimelor luni. Revin cu placere de fiecare data ,raport calitate,pret = imbatabil 👍 Succes Ana! Peace !💪 Scurt si pe doi vorba aluia de la Vaslui 👍 1 Link spre comentariu
kidney2015 Reputație: -354 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Partajează Postat Iulie 2, 2022 Dar de unde știi ca Ana nu m-a lăsat sa o punctez în funduleț? Link spre comentariu
Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 2, 2022 Acum 23 ore, Trojan37 a spus: Sa imi bag 12 fete in gazdă ca asta stiam demult, ceva noutăți despre servicii daca ai fost de curand la ea, stii ce zic? Nu am nimic cu tine si daca as avea tot ți-aș spune ca miroase a reclamă necomerciala si e posibil sa se supere Oana pe tine, tipa care nu te lasă sa o punctezi in fundulet. Spor si ciocane tari👍 Era vorba de Oana si nu Ana😜 Link spre comentariu
kidney2015 Reputație: -354 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Partajează Postat Iulie 2, 2022 9 hours ago, kidney2015 said: Dar de unde știi ca Ana nu m-a lăsat sa o punctez în funduleț? 😅Scuze, am vrut sa zic Oana. Link spre comentariu
kidney2015 Reputație: -354 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Partajează Postat Iulie 2, 2022 Ana la ce servicii mi-a făcut... i-am întors la rândul meu plăcerea I-mi place sa ofer plăcere doamnelor . Link spre comentariu
kidney2015 Reputație: -354 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Partajează Postat Iulie 2, 2022 Fie anni, fie cunni Link spre comentariu
kidney2015 Reputație: -354 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Partajează Postat Iulie 2, 2022 Divorțez de Oana, mă canalizeze pe Ana😋 Link spre comentariu
Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 10 ore, kidney2015 a spus: Divorțez de Oana, mă canalizeze pe Ana😋 Ti-a ajutat si tie dumnezeu si măicuța domnului si ai găsit si tu alte gauri de spălat 👍ce sa zic te apreciez pentru curajul de a o spune la tot Focsaniul ca îți place sa bagi limbuta peste tot. De unde stiu ca Oana nu te - a lasat pe usa din dos? Tu singur te rugai pe aici sa te lase sa o bagi prin ochiul maro😜 dar poti incepe cu un annilingus si poate o convingi, știi ce zic? Divortezi tu de Oana dar cand o sa plece titulara acestui topic la Brăila ce te faci, te rogi iar de ea sa te accepte? Link spre comentariu
kidney2015 Reputație: -354 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Partajează Postat Iulie 3, 2022 Troiene, Troiene, tare grijuliu mai ești! Ce ne-am face fără tine? 1 Link spre comentariu
Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 34 minute, kidney2015 a spus: Troiene, Troiene, tare grijuliu mai ești! Ce ne-am face fără tine? Te descurci tu si fara mine, stai linistit👍 Link spre comentariu
gabordotat Reputație: 12 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 4, 2022 La 01.07.2022 la 15:38, beatranga a spus: Fusei io 🤭 ieri la Ana, prin sud are locatia, usor de ajuns ,chiar faina ,curata , cu aer conditionat (+ mai ales pe cloceala asta)....despre ea ca si aspect nimic schimbat in rau,arata bine, draguta si pt mine fundul este piesa de rezistenta 🤭 e si un pic marisor,merge brici 🤭 Serviciile in continuare si le mentine la fel de bune asa cum a fost consacrata,lucreaza cu programari, igiena este la loc de cinste, deschisa la discutii ,pierzi usor notiunea timpului petrecut cu ea. Nu e tocmai o recenzie ci doar o parere personala in urma mai multor vizite pe parcusul ultimelor luni. Revin cu placere de fiecare data ,raport calitate,pret = imbatabil 👍 Succes Ana! Peace !💪 Se pare că doamna ne-a părăsit din nou.... La 01.07.2022 la 15:38, beatranga a spus: Fusei io 🤭 ieri la Ana, prin sud are locatia, usor de ajuns ,chiar faina ,curata , cu aer conditionat (+ mai ales pe cloceala asta)....despre ea ca si aspect nimic schimbat in rau,arata bine, draguta si pt mine fundul este piesa de rezistenta 🤭 e si un pic marisor,merge brici 🤭 Serviciile in continuare si le mentine la fel de bune asa cum a fost consacrata,lucreaza cu programari, igiena este la loc de cinste, deschisa la discutii ,pierzi usor notiunea timpului petrecut cu ea. Nu e tocmai o recenzie ci doar o parere personala in urma mai multor vizite pe parcusul ultimelor luni. Revin cu placere de fiecare data ,raport calitate,pret = imbatabil 👍 Succes Ana! Peace !💪 Link spre comentariu
locke Reputație: 49 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 4, 2022 vineri dupa amiaza telefon inchis, azi la fel.... Link spre comentariu
johnbraila Reputație: 44 Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 50 minute, locke a spus: vineri dupa amiaza telefon inchis, azi la fel.... E la br Link spre comentariu
Vizitator wot Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 3 ore, johnbraila a spus: E la br Putea barem să anunțe membrii fan clubului. Am făcut împrumut la CAR că a zis că stă toată vara la noi. Acuma ce să fac cu banii, te pomenești că va trebui să plec în concediu!? Link spre comentariu
Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 5, 2022 Acum 10 ore, wot a spus: Putea barem să anunțe membrii fan clubului. Am făcut împrumut la CAR că a zis că stă toată vara la noi. Acuma ce să fac cu banii, te pomenești că va trebui să plec în concediu!? E bine totuși ca ai gasit 2 giranți si ai putut sa faci CAR pe praful asta👍 Link spre comentariu
Vizitator wot Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2022 Partajează Postat Iulie 5, 2022 Acum 7 ore, Trojan37 a spus: E bine totuși ca ai gasit 2 giranți si ai putut sa faci CAR pe praful asta👍 Nu am avut nevoie de giranți, am bonitate financiară. 😉 Link spre comentariu
jondotatu Reputație: 15 Postat Iulie 5, 2022 Partajează Postat Iulie 5, 2022 Cand preconizezi ca te întorci în Focșani Anuta? Link spre comentariu
locke Reputație: 49 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 7, 2022 La 04.07.2022 la 16:04, johnbraila a spus: E la br asta e, vin la braila Link spre comentariu
Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iulie 8, 2022 La 07.07.2022 la 15:14, locke a spus: asta e, vin la braila Salut!!! Ai grija ca se lucrează pe DN23 aproape de Br, ai toate sansele sa vii fara parbriz, doamne ferește! Link spre comentariu
jondotatu Reputație: 15 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Anuța, pe la Focșani când mai ajungi ca îți ducem dorul!!! Link spre comentariu
kidney2015 Reputație: -354 Postat August 29, 2022 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Partajează Postat August 29, 2022 Anuțo ai promis ca vii iar pe la noi... nu ne lăsa ca ne-au cotropit toate jegurile din aceasta breaslă. Link spre comentariu
puiu68 Reputație: -82 Postat August 29, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat August 29, 2022 Acum 5 minute, kidney2015 a spus: Anuțo ai promis ca vii iar pe la noi... nu ne lăsa ca ne-au cotropit toate jegurile din aceasta breaslă. 😀 Link spre comentariu
gigi de la scularie Reputație: 489 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Septembrie 1, 2022 Ana s-a retras, este o mare pierdere. Mult succes Ana! O să ne amintim mereu de lucrarea de exceptie...pe care o făceai, un etalon în domeniu, un punct de referință pentru noi toți. Link spre comentariu
beatranga Reputație: 1418 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Tenerife 😂😂 Oras:Tenerife 😂😂 Partajează Postat Septembrie 1, 2022 Acum 58 minute, gigi de la scularie a spus: Ana s-a retras, este o mare pierdere. Mult succes Ana! O să ne amintim mereu de lucrarea de exceptie...pe care o făceai, un etalon în domeniu, un punct de referință pentru noi toți. Nu s-a retras ,e alta Ana cea care s-a retras, activa in Braila.... 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum