Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Pozele sunt facute exact in ziua in care le-am si postat. Dan, cam departe Iaşiul de mine, dar in caz de vreodata voi face o escapada, anunt. 😅😘 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 2 ore, nicieu a spus: Am o curiozitate, pentru ca ceea ce spui este important, cred eu! Spui ca are kg in plus, dar in pozele postate de ea nu prea reiese ce relatezi tu! Sa fie oare pozele vechi? Poate ne lamureste chiar Alecsa! Chiar nu are niciun kg in plus si la corpul ei sigur poate pune 3-4 kg fara sa se observe! Este fix ce trebuie! 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Si 10 daca ar pune tot nu s-ar observa prea tare!😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 2 ore, Alecsa08 a spus: Dan, cam departe Iaşiul de mine, dar in caz de vreodata voi face o escapada, anunt. 😅😘 merita încercate și alte… orase. te astept sa bem o cafea…. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9665 Postat Septembrie 14, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14, 2021 Acum 41 minute, dan1984 a spus: merita încercate și alte… orase. te astept sa bem o cafea…. Hai scrie treaba asta pe toate topicele :)) doar ca sa ne enervezi ca stii ca nu rezolvi nimic...oare degeaba ai pm ala? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Partajează Postat Septembrie 14, 2021 1 oră în urmă, haloowen a spus: Chiar nu are niciun kg in plus si la corpul ei sigur poate pune 3-4 kg fara sa se observe! Este fix ce trebuie! Pai in poze asa pare, ca nu are nimic nici in plus nici in minus, iar colegul Dan spunea ceva de kg, bine ca m-ati lamurit! 👌 Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Acum 13 ore, talibanu a spus: Hai scrie treaba asta pe toate topicele :)) doar ca sa ne enervezi ca stii ca nu rezolvi nimic...oare degeaba ai pm ala? imi pare foarte rau ma confunzi cu acele conturi care nu fac nimic altceva decât sa scrie pe toate topicele din toată tara: “daaa nu vii și la mine la…. targu mures” de exemplu. eu unul am fost in cta si am fost la alecsa si mi-a plăcut si imi permit sa scriu așa ceva. consider ca este o diferența substanțiala între cele doua situatii si despre pm (private message) nu imi place sa trimit mesaje dar raspund la mesajele pe care le primesc Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 15, 2021 4 hours ago, dan1984 said: imi pare foarte rau ma confunzi cu acele conturi care nu fac nimic altceva decât sa scrie pe toate topicele din toată tara: “daaa nu vii și la mine la…. targu mures” de exemplu. eu unul am fost in cta si am fost la alecsa si mi-a plăcut si imi permit sa scriu așa ceva. consider ca este o diferența substanțiala între cele doua situatii si despre pm (private message) nu imi place sa trimit mesaje dar raspund la mesajele pe care le primesc De ce e diferita situația? Doar pentru ca ai fost și ți-a plăcut? Pai și de ce nu ai mai plătit o ora sau doua, timp în care sa încerci sa o convingi sa vina la tine în oraș? 1 1 Link spre comentariu
Dyonysy Reputație: 300 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Mai activezi, si pana la ce ora ? Link spre comentariu
Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Activez, doar ca zilele acestea am fost aglomerata cu alte chestii, si nu prea am lucrat. Imi cer scuze celor carora nu le-am raspuns la tel/mesaje/whatsapp. 🤗 De maine revin la normal, incepand cu orele 13:00/14:00. 😘 Link spre comentariu
Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2021 Disponibila 🤗 Weekend fain! 😜 Link spre comentariu
Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Dispo💫 Link spre comentariu
jamescoman Reputație: 5 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Alecsa, sunt in Mamaia saptamana asta. Sper sa reusesc sa te vad. Nu asa vrea sa pierd oportunitea de a intalni cu o fata ca tine. Ptr comentatori: Nu am numar de Romania, de asta am pus mesajul aici. Sa vada ca mesajele nu sunt spam. Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum 5 minute, jamescoman a spus: Alecsa, sunt in Mamaia saptamana asta. Sper sa reusesc sa te vad. Nu asa vrea sa pierd oportunitea de a intalni cu o fata ca tine. Ptr comentatori: Nu am numar de Romania, de asta am pus mesajul aici. Sa vada ca mesajele nu sunt spam. @Alecsa08 raspunde-i baiatului! 😁 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum 46 minute, jamescoman a spus: Alecsa, sunt in Mamaia saptamana asta. Sper sa reusesc sa te vad. Nu asa vrea sa pierd oportunitea de a intalni cu o fata ca tine. Ptr comentatori: Nu am numar de Romania, de asta am pus mesajul aici. Sa vada ca mesajele nu sunt spam. Dar wapp nu ai..intreb pentru un prieten🤣🤣 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2196 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 49 minutes ago, lexluthor said: Dar wapp nu ai..intreb pentru un prieten🤣🤣 Wapp folosesc doar taximetristii. 😅 2 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum 13 minute, Orb1t a spus: Wapp folosesc doar taximetristii. 😅 Aia jegosi Te am corectat putin😈😈😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4250 Postat Septembrie 20, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 20, 2021 buna fata asta, lunga corp frumos, poarta evident ochelari este ca o nerdy sexbomb cand te suge incepi sa dai de complicatii, te zbati cu gandul sa o pui cat mai repede capra sau sa o lasi sa suga mai departe frumos si bine cum o face... ma surprins maximal nu credeam ca reuseste sa ma trimeata satisfacut acasa. nota 10 4 1 Link spre comentariu
Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 9 ore, scarlxxrd a spus: buna fata asta, lunga corp frumos, poarta evident ochelari este ca o nerdy sexbomb cand te suge incepi sa dai de complicatii, te zbati cu gandul sa o pui cat mai repede capra sau sa o lasi sa suga mai departe frumos si bine cum o face... ma surprins maximal nu credeam ca reuseste sa ma trimeata satisfacut acasa. nota 10 Mersic 😘😘 1 Link spre comentariu
Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Veste proasta... cand am vrut si eu sa lucrez mai devreme si aveam chef, s-a oprit apa calda pentru 3 zile. :)) Wtf?!?! Ce e de facut? 😡 2 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 20, 2021 7 minutes ago, Alecsa08 said: Veste proasta... cand am vrut si eu sa lucrez mai devreme si aveam chef, s-a oprit apa calda pentru 3 zile. :)) Wtf?!?! Ce e de facut? 😡 Pt tine iti incalzesti apa la aragaz si la clienti le zici sa vina deja dușati. La sfarsit, clasicele servetele umede. Data viitoare sa iti cauti locatie cu centrala. 2 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9665 Postat Septembrie 20, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 8 minute, Alecsa08 a spus: Veste proasta... cand am vrut si eu sa lucrez mai devreme si aveam chef, s-a oprit apa calda pentru 3 zile. :)) Wtf?!?! Ce e de facut? 😡 Pai ce, trebuie sa te mai si speli? 🤣🤣🤣 5 1 1 Link spre comentariu
Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 6 minute, playmaker a spus: Pt tine iti incalzesti apa la aragaz si la clienti le zici sa vina deja dușati. La sfarsit, clasicele servetele umede. Data viitoare sa iti cauti locatie cu centrala. Asta stiu si eu, doar ca e nasol asa... las' ca vad eu. 😅 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 20, 2021 7 minutes ago, talibanu said: Pai ce, trebuie sa te mai si speli? 🤣🤣🤣 Sau cumva nu ar avea motiv sa o faca? 🤣 Link spre comentariu
Alecsa08 Reputație: 4428 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 13 minute, talibanu a spus: Pai ce, trebuie sa te mai si speli? 🤣🤣🤣 Noo, un dus la 3 zile e mai mult decat suficient 🤣🤣 Haidi pa baieti, ne auzim. 🤣😘 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum