Sari la conținut

Alecsa🌸 0721556435

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Acum 2 ore, nicieu a spus:

Am o curiozitate, pentru ca ceea ce spui este important, cred eu! Spui ca are kg in plus, dar in pozele postate de ea nu prea reiese ce relatezi tu! Sa fie oare pozele vechi? Poate ne lamureste chiar Alecsa!

Chiar nu are niciun kg in plus si la corpul ei sigur poate pune 3-4 kg fara sa se observe!  Este fix ce trebuie!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 41 minute, dan1984 a spus:

merita încercate și alte… orase.

te astept sa bem o cafea….

Hai scrie treaba asta pe toate topicele :)) doar ca sa ne enervezi ca stii ca nu rezolvi nimic...oare degeaba ai pm ala?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
1 oră în urmă, haloowen a spus:

Chiar nu are niciun kg in plus si la corpul ei sigur poate pune 3-4 kg fara sa se observe!  Este fix ce trebuie!

Pai in poze asa pare, ca nu are nimic nici in plus nici in minus, iar colegul Dan spunea ceva de kg, bine ca m-ati lamurit! 👌

Link spre comentariu
Acum 13 ore, talibanu a spus:

Hai scrie treaba asta pe toate topicele :)) doar ca sa ne enervezi ca stii ca nu rezolvi nimic...oare degeaba ai pm ala?

imi pare foarte rau ma confunzi cu acele conturi care nu fac nimic altceva decât sa scrie pe toate topicele din toată tara: “daaa nu vii și la mine la…. targu mures” de exemplu. eu unul am fost in cta si am fost la alecsa si mi-a plăcut si imi permit sa scriu așa ceva. consider ca este o diferența substanțiala între cele doua situatii

si

despre pm (private message) nu imi place sa trimit mesaje dar raspund la mesajele pe care le primesc

Link spre comentariu
4 hours ago, dan1984 said:

imi pare foarte rau ma confunzi cu acele conturi care nu fac nimic altceva decât sa scrie pe toate topicele din toată tara: “daaa nu vii și la mine la…. targu mures” de exemplu. eu unul am fost in cta si am fost la alecsa si mi-a plăcut si imi permit sa scriu așa ceva. consider ca este o diferența substanțiala între cele doua situatii

si

despre pm (private message) nu imi place sa trimit mesaje dar raspund la mesajele pe care le primesc

De ce e diferita situația? Doar pentru ca ai fost și ți-a plăcut? Pai și de ce nu ai mai plătit o ora sau doua, timp în care sa încerci sa o convingi sa vina la tine în oraș? 

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 5 minute, jamescoman a spus:

Alecsa, sunt in Mamaia saptamana asta. Sper sa reusesc sa te vad. Nu asa vrea sa pierd oportunitea de a intalni cu o fata ca tine.

Ptr comentatori: Nu am numar de Romania, de asta am pus mesajul aici. Sa vada ca mesajele nu sunt spam.

@Alecsa08 raspunde-i baiatului! 😁

Link spre comentariu
Acum 46 minute, jamescoman a spus:

Alecsa, sunt in Mamaia saptamana asta. Sper sa reusesc sa te vad. Nu asa vrea sa pierd oportunitea de a intalni cu o fata ca tine.

Ptr comentatori: Nu am numar de Romania, de asta am pus mesajul aici. Sa vada ca mesajele nu sunt spam.

Dar wapp nu ai..intreb pentru un prieten🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta

buna fata asta, lunga corp frumos, poarta evident ochelari este ca o nerdy sexbomb cand te suge incepi sa dai de complicatii, te zbati cu gandul sa o pui cat mai repede capra sau sa o lasi sa suga mai departe frumos si bine cum o face... ma surprins maximal nu credeam ca reuseste sa ma trimeata satisfacut acasa. nota 10 

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 9 ore, scarlxxrd a spus:

buna fata asta, lunga corp frumos, poarta evident ochelari este ca o nerdy sexbomb cand te suge incepi sa dai de complicatii, te zbati cu gandul sa o pui cat mai repede capra sau sa o lasi sa suga mai departe frumos si bine cum o face... ma surprins maximal nu credeam ca reuseste sa ma trimeata satisfacut acasa. nota 10 

Mersic 😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
7 minutes ago, Alecsa08 said:

Veste proasta... cand am vrut si eu sa lucrez mai devreme si aveam chef, s-a oprit apa calda pentru 3 zile. :))

Wtf?!?! Ce e de facut? 😡

Pt tine iti incalzesti apa la aragaz si la clienti le zici sa vina deja dușati. La sfarsit, clasicele servetele umede.

Data viitoare sa iti cauti locatie cu centrala.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 8 minute, Alecsa08 a spus:

Veste proasta... cand am vrut si eu sa lucrez mai devreme si aveam chef, s-a oprit apa calda pentru 3 zile. :))

Wtf?!?! Ce e de facut? 😡

Pai ce, trebuie sa te mai si speli? 🤣🤣🤣

• Haha 5
  • Confuz 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, playmaker a spus:

Pt tine iti incalzesti apa la aragaz si la clienti le zici sa vina deja dușati. La sfarsit, clasicele servetele umede.

Data viitoare sa iti cauti locatie cu centrala.

Asta stiu si eu, doar ca e nasol asa... las' ca vad eu. 😅

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...