singur eu Reputație: 63 Postat Mai 30, 2021 Oras:București Oras:București Postat Mai 30, 2021 Dap, verificat saptamana asta... colega este inexistenta, adica nu o gasesti niciodata... are program separat si desi este"colega"nu intra amandoua, ca este "timida"... in oferta am primit oral portejat si anal neprotejat cu finalizare. Am plecat urgent. 1 1
gladiato Reputație: 758 Postat Mai 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2021 Dacă ar avea servici de 10 + m-as baga si eu...
futadoru Reputație: 34 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 31, 2021 E nasoala rău tipa...bani aruncați de pomană...abia am reușit sa mi o mențin sculata...am finalizat prin laba
firegirl Reputație: 43 Postat Mai 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Mai 31, 2021 Sunt aici dragilor și va aștept cu drag până târziu noaptea.💋💋 Daca vreți și alte poze contactați-ma pe Whatsapp. Va rog nu mai insistați cu show in trei. Colega lucrează separat și are contul ei. Mulțumesc!
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Mai 31, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 31, 2021 Cum sta treaba cu sexul neprotejat ? Eu citisem ca face totul protejat si cand colo...hmmm🤔😚🤗 4 4
firegirl Reputație: 43 Postat Iunie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 1, 2021 La 31.05.2021 la 5:48, futadoru a spus: E nasoala rău tipa...bani aruncați de pomană...abia am reușit sa mi o mențin sculata...am finalizat prin laba Gusturile nu se discuta🙂 Ptr cei care m-au întrebat, primesc și cupluri, sau amici bărbați, câte doi în camera?
perversman Reputație: -14 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Mi-a trimis pe whatsapp poze cu pizda. Aoleuuuuu !Am mâncat la Mc,ești nebună? Vrei sa vomit tot? În viața mea nu am văzut așa ceva.Zici că i-a explodat o grenadă in pizda ! 1
valentin.ari Reputație: 160 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2021 La 26.05.2021 la 21:48, uritescu a spus: Nu mă înșel deloc. Ai avut locație exact unde am spus, la etajul 2. Nu mai țin minte apartamentul, dar nu am cum să uit atmosfera de acolo. Mai mult decât atât, chiar și aici ai avut un alt topic, care confirmă cele spuse de mine. Așa este. A avut locație la Diham. Vad că se rebrenduieste. Zicea că se fute din plăcere că nu o fute soțul bine. Am fost și eu odată acolo, dar nu am rămas. Era jale. 1
firegirl Reputație: 43 Postat Iunie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 1, 2021 Sa mai răspund la întrebările voastre pe partea de servicii extra. Fac și dominare, am diferite jucării dar puteți să vă aduceți și voi daca vreți🙂 Ne înțelegem noi 😚
firegirl Reputație: 43 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 2, 2021 La 31.05.2021 la 15:00, derwall a spus: Cum sta treaba cu sexul neprotejat ? Eu citisem ca face totul protejat si cand colo...hmmm🤔😚🤗 Doar oralul este întotdeauna protejat. Fac și uro ptr cei interesați și finalizare faciala sau corporala. Azi mă găsiți până în jur de ora 23.00. pupici
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Iunie 2, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 2, 2021 Acum 19 minute, firegirl a spus: Doar oralul este întotdeauna protejat. Fac și uro ptr cei interesați și finalizare faciala sau corporala. Azi mă găsiți până în jur de ora 23.00. pupici Logic deductia ar fi : Sexul normal poate fi protejat sau neprotejat. ☺🤗🤔 5 3
uritescu Reputație: 1896 Postat Iunie 2, 2021 Oras:București Oras:București Postat Iunie 2, 2021 4 minutes ago, derwall said: Logic deductia ar fi: Logica ei, nu are logică: oralul întotdeauna protejat, analul.... nu! 1 1
firegirl Reputație: 43 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 2, 2021 1 oră în urmă, derwall a spus: Logic deductia ar fi : Sexul normal poate fi protejat sau neprotejat. ☺🤗🤔 Ah. Și normalul este protejat. Mulțumesc ptr deductie👀
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Iunie 2, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 2, 2021 Mult mai simplu si eficace ar fi sa scrii serviciile in detaliu, in semnatura.☺🤗😋 4 3
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 2, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 2, 2021 23 minutes ago, firegirl said: Ah. Și normalul este protejat. Mulțumesc ptr deductie👀 Asadar analul e neprotejat 1
bogdan9921 Reputație: 215 Postat Iunie 2, 2021 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Postat Iunie 2, 2021 Are probleme femeia 😅 nici ea nu stie ce ofera 🤣 nu merita... 1 1
firegirl Reputație: 43 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 2, 2021 Acum 2 ore, petrepetre02 a spus: Asadar analul e neprotejat Analul poate fi neprotejat la alegerea voastră. 1
intensive33 Reputație: 38 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 Pai prin ANAL neprotejat te poti umple mai rau de boli decat in orice situatie
firegirl Reputație: 43 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 2, 2021 Acum 45 minute, intensive33 a spus: Pai prin ANAL neprotejat te poti umple mai rau de boli decat in orice situatie Tocmai de aceea este la alegerea fiecăruia? Sunt bărbați care vor și normalul neprotejat, nu? 1
stefanxxx1900 Reputație: 116 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Postat Iunie 2, 2021 Acum 16 minute, firegirl a spus: Tocmai de aceea este la alegerea fiecăruia? Sunt bărbați care vor și normalul neprotejat, nu? Și? Faci ? 🙋♂️🤷♂️
perversman Reputație: -14 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 Acum 4 ore, firegirl a spus: Tocmai de aceea este la alegerea fiecăruia? Sunt bărbați care vor și normalul neprotejat, nu? Buna! Vreau și eu ce fumezi tu 😁 și după vreau anal neprotejat,sa ți-o scot din cur și să ți-o bag in gura 😜 Aoleu...pai oralul e întotdeauna protejat.Cum drak facem? 1
juniior Reputație: 243 Postat Iunie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2021 Gândești cu capul in jos? Cum draku sa faci oral protejat si sa te futi in cur si pizda ne protejat?! Esti anormala 1 1 1
7uuupp Reputație: 4838 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 Acum 15 ore, firegirl a spus: Tocmai de aceea este la alegerea fiecăruia? Sunt bărbați care vor și normalul neprotejat, nu? E bine ca și grija de clienți, dar de tine nu te interesează. Vorba aceea clientul nostru stăpânul nostru! 1
Membru Premium derwall Reputație: 673 Postat Iunie 3, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 3, 2021 Mi se ridica parul in cap cand vad astfel de oferta. Mai era o dama care zicea pe aici : ce daca as avea HIV sau Hepatita, voi faceti protejat si nu luati virusii de la mine. Brrr!😲😳😠 4 1 1 3
firegirl Reputație: 43 Postat Iunie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iunie 3, 2021 Acum 23 ore, petrepetre02 a spus: Asadar analul e neprotejat Analul poate fi protejat/neprotejat la alegerea voastră. Oralul protejat. Normalul protejat. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum