Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Singura in locatie sau apartamentul de langa Cinema Miorita ? Unde am fost eu mai demult ?

• Oras:București
Postat
Acum 26 minute, sweet glory a spus:

Singura in locatie sau apartamentul de langa Cinema Miorita ? Unde am fost eu mai demult ?

Locuiesc singură 

• Like 1
Postat

Mersi frumos.   Sincer la 200 de RON nu prea am inteles care sunt serviciile ....  Mai detaliaza un pic.

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Am trecut si eu pe la bags bunny😜😂.

Pe scurt...tipa este micuta de inaltine  frumusica cu un cur belea si cu tatele mici.

La capitolul actiune nu prea straluceste,nu ii place sa munceasca si te lasa pe tine sa ai initiativa si sa sa impui ritmul.

Nu pot sa spun ca nu mi-a placut dar nici nu cred ca mai merg.Este la inceput si stangaciile se vad,mai are foarte mult de invatat .

La sf am lasat pe masa 200 ron pt o ora cu doua fin si pe urma am vazut ca are topic desc si aici la testate cu noile preturi🤦‍♂️🤦‍♂️i-am dat mess si mi-am cerut scuze.La Anunturi nu are preturile acualizate si asta m-a dus in eroare🤦‍♂️🤦‍♂️.

Locatia -7-cam "creepy "zona,lipsa papucilor,si prosopul care nu era tocmai ce  trebuia.

Bags bunny- 8,5 -frumusica la fata si curul belea,tatele mici-mici🤦‍♂️.

Oral- 7,5-bunicel dar nu m-a impresionat.

Normal-7  -se simte bn po**in ea dar atat,nu se implica,nu depune efort,mi s-a parut cam absenta nu ii place sa munceasca,cu parere de rau spun asta.

Taxa 200 ron/h cat de cat acceptabil,la noile preturi nu prea iese bn raportul calitate-pret.

Se vede clar ca este la inceput si are multe stangacii,mai are mult de invatat cum sa se poarte cu un client.

Cine vrea sa creada,bn...cine nu...sa mearga si sa se convinga singur.

Zi buna!!!

• Like 15
Postat
Acum 1 oră, only-me a spus:

Am trecut si eu pe la bags bunny😜😂.

Pe scurt...tipa este micuta de inaltine  frumusica cu un cur belea si cu tatele mici.

La capitolul actiune nu prea straluceste,nu ii place sa munceasca si te lasa pe tine sa ai initiativa si sa sa impui ritmul.

Nu pot sa spun ca nu mi-a placut dar nici nu cred ca mai merg.Este la inceput si stangaciile se vad,mai are foarte mult de invatat .

La sf am lasat pe masa 200 ron pt o ora cu doua fin si pe urma am vazut ca are topic desc si aici la testate cu noile preturi🤦‍♂️🤦‍♂️i-am dat mess si mi-am cerut scuze.La Anunturi nu are preturile acualizate si asta m-a dus in eroare🤦‍♂️🤦‍♂️.

Locatia -7-cam "creepy "zona,lipsa papucilor,si prosopul care nu era tocmai ce  trebuia.

Bags bunny- 8,5 -frumusica la fata si curul belea,tatele mici-mici🤦‍♂️.

Oral- 7,5-bunicel dar nu m-a impresionat.

Normal-7  -se simte bn po**in ea dar atat,nu se implica,nu depune efort,mi s-a parut cam absenta nu ii place sa munceasca,cu parere de rau spun asta.

Taxa 200 ron/h cat de cat acceptabil,la noile preturi nu prea iese bn raportul calitate-pret.

Se vede clar ca este la inceput si are multe stangacii,mai are mult de invatat cum sa se poarte cu un client.

Cine vrea sa creada,bn...cine nu...sa mearga si sa se convinga singur.

Zi buna!!!

Tin sa te anunt dar nu sunt la inceput ,sunt de 3 ani in domeniu..Ti am explicat cum sta treaba cand ai venit aici ,Ti am dat prosop direct de la uscat ..Cine a fost la mine stie ca am lucrat destul de bine si m am comportat frumos cu fiecare in parte..Cine vrea sa vina si sa se convingă de cum sunt eu sa vina,cine nu nu...si ti mulțumesc pt recenzie! 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
18 hours ago, BlackBunny said:

Tin sa te anunt dar nu sunt la inceput ,sunt de 3 ani in domeniu..Ti am explicat cum sta treaba cand ai venit aici ,Ti am dat prosop direct de la uscat ..Cine a fost la mine stie ca am lucrat destul de bine si m am comportat frumos cu fiecare in parte..Cine vrea sa vina si sa se convingă de cum sunt eu sa vina,cine nu nu...si ti mulțumesc pt recenzie! 

Buna dimi!!pisicuta mica,nu vreau sa ma cert cu tine sau sa ma contrez,eu doar am spus am avut de spus.

Crede-ma ca stiu bn ce vb,am ani de mers la fete cat nu ai tu de viata,asa ca stiu bn ce inseamna experienta si profesionalism,si tu,chiar daca faci asta de 3 ani,nu prea ai prins mare lucru, inca esti la inceput de drum,si ca sa vezi despre ce vb,alege tu cateva fete (de la top sau de la testate sau lux) si citeste cu atentie ce au scris baietii in recenzii despre ele,dupa care o sa -ti dai seama singura ce inseamna experienta si prof.

Cat despre prosop,simplu,nu ai prosop curat si uscat,nu faci prog,si asta este ceva tot legat de exp si prof.

Pt alte detalii te astept in PM sa discutam mai multe,tu vei avea de castigat!!😜😘.

Zi buna si...LA MULTI ANII!!😘😘

• Like 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Astazi lucrezi?

Postat

Am vizitat-o si eu pe BlackBunny ieri, am ales varianta 90 de minute cu all inclusive.

Am ajuns usor pe Mosilor, apartament mic dar ok, pat si canapea - mie imi place ideea ca ma pot muta pe canapea pentru anumite pozitii.

Ea este mica, frumusica, cu un cur foarte tare, sunt fete care merg mult la sala sa ajunga la forma aia. La fata e simpatica si per total bascalioasa, genul de fata cu care faceai glume in liceu. Sa nu va asteptati la o diva plina de erotism.

A fost un numar luuuung cu pauze, oral bun cu cateva viteze si incercari de deep, lins oua, pe urma alternat intre LOT, misionar cu perna sub cur si pe la spate cu finalizare. La anal, daca o iei usor intra aproape toata si e stramta. Propune pozitii si accepta si ce cere clientul, FK a fost ok, cred ca asteapta sa initiezi tu.

Plusuri - frumusica, cur frumos, anal bunicel, tanara si de gasca

Sugestii poate pentru viitor - un suc sau apa pentru zile calde

O experienta placuta overall, bafta tuturor.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...