dorky07 Reputație: 1019 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Case closed as zice eu… Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Iulie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 27, 2021 La 25.07.2021 la 11:55, dorky07 a spus: E fantastica faza asta…sa ai servicii sinpreturi decente dar sa nu fii in stare sa te organizezi…ceva tot tre sa mearga aiurea incerc si eu cat pot mai bine Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Iulie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 27, 2021 La 25.07.2021 la 20:43, eskape a spus: Am fost la Elys. Chiar acum am plecat. Haide sa elucidam misterul Elys odata pentru totdeauna. Am optat pt masaj de relaxare cu masaj erotic si apoi sex, 90 de minute de la 19:00 la 20:30. M-a pus sa astept 10 minute ca sa isi faca ea parul, am zis okay. Mai astept apoi 5 min la usa pana deschide. Intru, am cumparat o sticla de vin rosu demidulce cum a cerut stimabila. O deschdem, bem putin, pana aici okay. Camera este interesanta, in stil mai vintage, dar curata, nimic de reprosat aici. Ea a tras de timp 40 de minute cu discutii si alte chestii de care chiar nu eram interesat. Mi-a aratat buletinul ei si toate actele de pe unde a lucrat in afara. Pot macar sa confirm ca pe baza acelor acte are 28 ani, daca nu sunt acte false. Note: Aspect: Fata: 7.5 pare mai batrana Corp: 8 are sanii tari, medii, fundul e okay Tinuta: 9.5 e sexy intr-adevar cu port jartiere and stduff, nimic de reprosat aici. Masaj de relaxare: 9 - foloseste ulei, se pricepe, apasa bine pe contracturi Masaj erotic body: 7.5 nimic wow ca la orice salon de masaj erotic Handjob: 8.5 nu e o laba plictisita ON: 8 nimic wow, dar are rabdare, o suge lent cu grija DT: nota 3 a vrut sa i-o bag in gat. Nu tineam neapararat, dar zic hai. Nu mi-a placut sincer, m-a durut putin, i-am zis doar ca sa nu mai incercam. Ea nu asculta nimic din ce ii zici, ba chiar te si cearta ca nu faci bine nu stiu ce. Poate pentru fani e okay, pentru mine nu a fost. NP: nu am mai vrut ca deja ma enervase cu prea multa vorbaraie si se culcase. Efectiv e in lumea ei. Cica e sexoloaga si psiholoaga si lalala. Mi-a explicat ea mie cum nu am fost eu cu nicio virgina, cand eu stiu ce am facut in viata mea mai bine ca oricine. Ca nu dau palme la fund cum trebuie. Ca sa o musc nu stiu cum de sfarcuri, ca nu e bine. Ii zic ca mie nu imi place sa fiu muscat, ea nu asculta. Poate cu unii dintre voi are chimie. Inteleg ca a fost cateva saptamani maseuza pe Victoriei la Eros. Mie deja dupa o ora de vorbit mai mult si certat si vorbit aiurea in tramvai m-am ridicat si am plecat. Nu am putut ramane 1h jum pt ca ma aveam alta treaba dupa, si cum a tras de timp 40 de min am ramas doar o ora. De revenit: pentru mine nu Amenda: 300 lei pentru cele mentionate mai sus, cica ea calculeaza la finalizari, nu pe timp. La mine nu a fost nicio finalizare. S-a oferit sa imi dea banii inapoi, i-am zis ca poate sa ii pastreze ca nu ma fac bogat 300 de lei. Concluzia o trageti singuri. iti multumesc pentur vizita imi pare rau ca nu am fost pe gustul tau cateodata chiar incerc dar nu imi iese intotdeauna cum vreau eu incerc sa fac un masaj cat mai bun la toata lumea si sa am o conexiune cat mai buna Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Iulie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 27, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Iulie 27, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2021 La 25.07.2021 la 20:43, eskape a spus: Am fost la Elys. Chiar acum am plecat. Haide sa elucidam misterul Elys odata pentru totdeauna. Am optat pt masaj de relaxare cu masaj erotic si apoi sex, 90 de minute de la 19:00 la 20:30. M-a pus sa astept 10 minute ca sa isi faca ea parul, am zis okay. Mai astept apoi 5 min la usa pana deschide. Intru, am cumparat o sticla de vin rosu demidulce cum a cerut stimabila. O deschdem, bem putin, pana aici okay. Camera este interesanta, in stil mai vintage, dar curata, nimic de reprosat aici. Ea a tras de timp 40 de minute cu discutii si alte chestii de care chiar nu eram interesat. Mi-a aratat buletinul ei si toate actele de pe unde a lucrat in afara. Pot macar sa confirm ca pe baza acelor acte are 28 ani, daca nu sunt acte false. Note: Aspect: Fata: 7.5 pare mai batrana Corp: 8 are sanii tari, medii, fundul e okay Tinuta: 9.5 e sexy intr-adevar cu port jartiere and stduff, nimic de reprosat aici. Masaj de relaxare: 9 - foloseste ulei, se pricepe, apasa bine pe contracturi Masaj erotic body: 7.5 nimic wow ca la orice salon de masaj erotic Handjob: 8.5 nu e o laba plictisita ON: 8 nimic wow, dar are rabdare, o suge lent cu grija DT: nota 3 a vrut sa i-o bag in gat. Nu tineam neapararat, dar zic hai. Nu mi-a placut sincer, m-a durut putin, i-am zis doar ca sa nu mai incercam. Ea nu asculta nimic din ce ii zici, ba chiar te si cearta ca nu faci bine nu stiu ce. Poate pentru fani e okay, pentru mine nu a fost. NP: nu am mai vrut ca deja ma enervase cu prea multa vorbaraie si se culcase. Efectiv e in lumea ei. Cica e sexoloaga si psiholoaga si lalala. Mi-a explicat ea mie cum nu am fost eu cu nicio virgina, cand eu stiu ce am facut in viata mea mai bine ca oricine. Ca nu dau palme la fund cum trebuie. Ca sa o musc nu stiu cum de sfarcuri, ca nu e bine. Ii zic ca mie nu imi place sa fiu muscat, ea nu asculta. Poate cu unii dintre voi are chimie. Inteleg ca a fost cateva saptamani maseuza pe Victoriei la Eros. Mie deja dupa o ora de vorbit mai mult si certat si vorbit aiurea in tramvai m-am ridicat si am plecat. Nu am putut ramane 1h jum pt ca ma aveam alta treaba dupa, si cum a tras de timp 40 de min am ramas doar o ora. De revenit: pentru mine nu Amenda: 300 lei pentru cele mentionate mai sus, cica ea calculeaza la finalizari, nu pe timp. La mine nu a fost nicio finalizare. S-a oferit sa imi dea banii inapoi, i-am zis ca poate sa ii pastreze ca nu ma fac bogat 300 de lei. Concluzia o trageti singuri. Femeia e dusa, sigur se drogheaza. Am fost si eu la ea si aceeasi poveste mai asteapta putin sa ma aranjez mai stai ca nu imi gasesc pantofii dupa vre-o 15 min am intrat in apartament ma intaminat o alta fata ca ea e in dus. Intr-in final a aparut si ea intr-o stare euforica cred ca era drogata, aberaza contiunu ca e turcoaica, ca a lucrat la Eros ca tot felul de aberatii de nici nu intelegi ce pronunta. M-a disperat ca sa vin data viitoare cu o sticla de vin sau de sampanie si ca imi face o redeucere nu se mai oprea din vorbit aiurea, ca imi arata ea niste pozitii ca stie ea nu stiu ce stiluri mai mult ma scos din sarite, a facut putin oral neprotejat dar nimic deosebit si pe urma NP sa scucit ea in toate pozitiile de nu am inteles nimic, transpira contiunu de ziceai ca e dusul pe ea de mi-a fost si scarba sa mai continui. Nu e ce trebuie sigur e dusa cu capul din cauza drogurilor 1 Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 je ne suis pas toujours d’accord avec vous… Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 28, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 29, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
zzukkero Reputație: 69 Postat Iulie 29, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iulie 29, 2021 Daca raspundeai la telefon si mesaje era mai bine 1 Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 30, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
aladin77 Reputație: 13 Postat August 5, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2021 Mai activeaza sau a disparut.? Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 7, 2021 Sunt disponibila pentru programari la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & fanteziile voastre in arta masajului vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna De astazi ma gasiti alaturi de colegele mele noi de la Temple of Bliss Str Calea Calarasi 130 0724 927 231 0749 120 585 0737 803 000 Va astept acum intr-un super salon central cu super camere si o prezenta super erotica din partea mea 1 Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 😂😂 Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 8, 2021 Sunt disponibila pentru programari la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & fanteziile voastre in arta masajului vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna De astazi ma gasiti alaturi de colegele mele noi de la Temple of Bliss Str Calea Calarasi 130 0724 927 231 0749 120 585 0737 803 000 Va astept acum intr-un super salon central cu super camere si o prezenta super erotica din partea mea Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 8, 2021 😍😘🤩 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat August 9, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat August 9, 2021 Acum 13 ore, Elys69 a spus: 😍😘🤩 Cum este in....noul templu al masajului ? Tarife actuale?😘🤗☺ 2 3 2 Link spre comentariu
Alexa_Temple Reputație: 69 Postat August 9, 2021 Oras:Calea calarasi 130 Oras:Calea calarasi 130 Partajează Postat August 9, 2021 Noua mea colega este disponibila pentru programari 0727910793 ii puteti scrie si pe numarul ei personal 0727910793 sau pe numerele de receptie de mai sus Va asteptam cu mare drag la noi la salon sa testati masajul nostru Link spre comentariu
Alexa_Temple Reputație: 69 Postat August 9, 2021 Oras:Calea calarasi 130 Oras:Calea calarasi 130 Partajează Postat August 9, 2021 7 hours ago, derwall said: Cum este in....noul templu al masajului ? Tarife actuale?😘🤗☺ 200 lei sedinta de masaj dragul meu 😘 Link spre comentariu
admiralfrost Reputație: 45 Postat August 9, 2021 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Partajează Postat August 9, 2021 Hmm, arata promitator. Totusi, avand in vedere ca ea s-a mutat la un salon de masaj, mai practica...cum sa zic, si altceva pe langa masaj? 🤔🤔🤔 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3301 Postat August 9, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 9, 2021 48 minutes ago, admiralfrost said: Hmm, arata promitator. Totusi, avand in vedere ca ea s-a mutat la un salon de masaj, mai practica...cum sa zic, si altceva pe langa masaj? 🤔🤔🤔 Temple of Bliss = 200+200. Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat August 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2021 Acum 11 ore, admiralfrost a spus: Hmm, arata promitator. Totusi, avand in vedere ca ea s-a mutat la un salon de masaj, mai practica...cum sa zic, si altceva pe langa masaj? 🤔🤔🤔 Pierdere de timp si bani....ai N variante muuult mai bune. Daca ramanea singura la Universitate si erai prin zona, puteai face abstractie ca vorbeste mult si fabuleaza, 150 lei pt o fin O si N mergea, pe repede inainte....asa la preturile astea 🤣 P.S Ar trebui facuta sectiune pt saloane se masaj...numai poti vedea un anunt ca posteaza saloanele 100 inainte ! Cred ca mai merge "labareala"...cu tehnicile masajului 🤦♂️😂 Link spre comentariu
turcalet Reputație: 2 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 On 7/25/2021 at 8:43 PM, eskape said: Am fost la Elys. Chiar acum am plecat. Haide sa elucidam misterul Elys odata pentru totdeauna. Am optat pt masaj de relaxare cu masaj erotic si apoi sex, 90 de minute de la 19:00 la 20:30. M-a pus sa astept 10 minute ca sa isi faca ea parul, am zis okay. Mai astept apoi 5 min la usa pana deschide. Intru, am cumparat o sticla de vin rosu demidulce cum a cerut stimabila. O deschdem, bem putin, pana aici okay. Camera este interesanta, in stil mai vintage, dar curata, nimic de reprosat aici. Ea a tras de timp 40 de minute cu discutii si alte chestii de care chiar nu eram interesat. Mi-a aratat buletinul ei si toate actele de pe unde a lucrat in afara. Pot macar sa confirm ca pe baza acelor acte are 28 ani, daca nu sunt acte false. Note: Aspect: Fata: 7.5 pare mai batrana Corp: 8 are sanii tari, medii, fundul e okay Tinuta: 9.5 e sexy intr-adevar cu port jartiere and stduff, nimic de reprosat aici. Masaj de relaxare: 9 - foloseste ulei, se pricepe, apasa bine pe contracturi Masaj erotic body: 7.5 nimic wow ca la orice salon de masaj erotic Handjob: 8.5 nu e o laba plictisita ON: 8 nimic wow, dar are rabdare, o suge lent cu grija DT: nota 3 a vrut sa i-o bag in gat. Nu tineam neapararat, dar zic hai. Nu mi-a placut sincer, m-a durut putin, i-am zis doar ca sa nu mai incercam. Ea nu asculta nimic din ce ii zici, ba chiar te si cearta ca nu faci bine nu stiu ce. Poate pentru fani e okay, pentru mine nu a fost. NP: nu am mai vrut ca deja ma enervase cu prea multa vorbaraie si se culcase. Efectiv e in lumea ei. Cica e sexoloaga si psiholoaga si lalala. Mi-a explicat ea mie cum nu am fost eu cu nicio virgina, cand eu stiu ce am facut in viata mea mai bine ca oricine. Ca nu dau palme la fund cum trebuie. Ca sa o musc nu stiu cum de sfarcuri, ca nu e bine. Ii zic ca mie nu imi place sa fiu muscat, ea nu asculta. Poate cu unii dintre voi are chimie. Inteleg ca a fost cateva saptamani maseuza pe Victoriei la Eros. Mie deja dupa o ora de vorbit mai mult si certat si vorbit aiurea in tramvai m-am ridicat si am plecat. Nu am putut ramane 1h jum pt ca ma aveam alta treaba dupa, si cum a tras de timp 40 de min am ramas doar o ora. De revenit: pentru mine nu Amenda: 300 lei pentru cele mentionate mai sus, cica ea calculeaza la finalizari, nu pe timp. La mine nu a fost nicio finalizare. S-a oferit sa imi dea banii inapoi, i-am zis ca poate sa ii pastreze ca nu ma fac bogat 300 de lei. Concluzia o trageti singuri. atitudine de cacat avand in vedere ca arata de vreo 40 de ani la piele si corp, mersi de avertizare, evit 1 Link spre comentariu
incepator2 Reputație: -5 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 11 minute, turcalet a spus: atitudine de cacat avand in vedere ca arata de vreo 40 de ani la piele si corp, mersi de avertizare, evit Ai văzut în realitate ? 1 Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 10, 2021 La 09.08.2021 la 13:17, derwall a spus: Cum este in....noul templu al masajului ? Tarife actuale?😘🤗☺ Este superb Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 10, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 este numarul meu personal la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum