Sari la conținut

Mona Lissa 👸🏻 0742308366

Vizitator MonnaLissaa

Postări Recomandate

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat
Acum 14 minute, max.ce.te. a spus:

... iar daca n.ar fi fumătoare 

...de tutun ... Sa nu se inteleaga altceva si sa se inflameze fraierii .. ca la seceta ..  riscul de incendiu e ... maxim. 

• Haha 2
Postat

Scriu si eu o recenzie pentru domnisoara in cauza, proaspat vizitata de mine dupa ceva timp.

Zona o stiti deja, blocurile River.

Primirea calda cu pupaturi si o imbratisare prieteneasca(mi-a si zis de ce imbratiseaza oamenii, sa vada care are muschi pe el si care nu 😂😂).

Fumat o tigara, servit o apa rece care a mers la suflet si trecut la actiune.

Actiunea a debutat cu un OP, deep, cu atentie la Oo si tot ce trebuie.

Am continuat apoi cu un NP in doggy cum imi place mie, ca sa pot admira peisajul pitoresc al domnisoarei. 

Terminat, igenizat cu dusul de rigoare, fumat o tigara si plecat.

Si acum notele:

OP: 10, EXECUTAT CA LA CARTE

NP: 10, Se implica, da contre si geme frumos.

Are o pasarica de nota 10, cred ca cea mai frumoasa pasarica vazuta pana acum.

Halat: 200 ron o finalizare, insa merita fiecare leutz

Baie cu tot ce trebuie si prosop curat.

Din punctul meu de vedere, trebuie revizitata ori de cate ori este timp!

O experienta foarte faina si placuta.

RECOMAND! 

• Like 3
Vizitator MonnaLissaa
Reputație: 0
Postat
Acum 12 ore, ioscorpio91 a spus:

Scriu si eu o recenzie pentru domnisoara in cauza, proaspat vizitata de mine dupa ceva timp.

Zona o stiti deja, blocurile River.

Primirea calda cu pupaturi si o imbratisare prieteneasca(mi-a si zis de ce imbratiseaza oamenii, sa vada care are muschi pe el si care nu 😂😂).

Fumat o tigara, servit o apa rece care a mers la suflet si trecut la actiune.

Actiunea a debutat cu un OP, deep, cu atentie la Oo si tot ce trebuie.

Am continuat apoi cu un NP in doggy cum imi place mie, ca sa pot admira peisajul pitoresc al domnisoarei. 

Terminat, igenizat cu dusul de rigoare, fumat o tigara si plecat.

Si acum notele:

OP: 10, EXECUTAT CA LA CARTE

NP: 10, Se implica, da contre si geme frumos.

Are o pasarica de nota 10, cred ca cea mai frumoasa pasarica vazuta pana acum.

Halat: 200 ron o finalizare, insa merita fiecare leutz

Baie cu tot ce trebuie si prosop curat.

Din punctul meu de vedere, trebuie revizitata ori de cate ori este timp!

O experienta foarte faina si placuta.

RECOMAND! 

Multumesc din suflet! ❤️

Vizitator MonnaLissaa
Postat
Acum 18 ore, max.ce.te. a spus:

...de tutun ... Sa nu se inteleaga altceva si sa se inflameze fraierii .. ca la seceta ..  riscul de incendiu e ... maxim. 

Draga Max, fum fără foc nu exista! 💋

Vizitator MonnaLissaa
Postat

Bună dimineața! 
S-a trezit dulceața! 🤪😅

Disponibilă pana la 22. 😍

• Membru Premium
  • Oras:Iasi
Postat

Bună seara/dimineața!

Nu de mult timp am ieșit de la Mona Lisa, o mândră domniță, o frumoasă floricică coborâtă din tablourile lui Leonardo Da Vinci. De data aceasta nu vă rețin foarte mult . Pe scurt:

Ea: frumoasă, trasă prin inel, năltuță, cu o pereche de sâni foarte frumoși, un corp care îți încântă privirea, servicii de calitate, cu un GFE de excepție, o medie în seara aceasta de ZECE.

Eu: marcat de un sentiment de încântare, admirație, bunăstare și satisfacție interioară.

Voi: trăiți-vă clipa, viața-i scurtă , nu ratați nimic, bucurați-vă de tot ce vă înconjoară!

Să aveți spor în toate și la toate!

• Like 7

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Vizitator MonnaLissaa
Postat
Acum 11 ore, baron58 a spus:

Bună seara/dimineața!

Nu de mult timp am ieșit de la Mona Lisa, o mândră domniță, o frumoasă floricică coborâtă din tablourile lui Leonardo Da Vinci. De data aceasta nu vă rețin foarte mult . Pe scurt:

Ea: frumoasă, trasă prin inel, năltuță, cu o pereche de sâni foarte frumoși, un corp care îți încântă privirea, servicii de calitate, cu un GFE de excepție, o medie în seara aceasta de ZECE.

Eu: marcat de un sentiment de încântare, admirație, bunăstare și satisfacție interioară.

Voi: trăiți-vă clipa, viața-i scurtă , nu ratați nimic, bucurați-vă de tot ce vă înconjoară!

Să aveți spor în toate și la toate!

Mulțumesc din suflet! ❤️

Disponibila pana la 22-locurile sunt limitate. 🏅

https://monalissa.ontimeagenda.com/ 

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am reusit sa o vizitez pe Mona Lissa.Din pacate nu am "prins" loc decat la o finalizare.Programare facuta in aplicatie(foarte smechera,by the way)Mona Lissa nu este o femeie doar de o finalizare,dar asta e,atat s-a putut,deocamdata.Pe mine m-a castigat ca si client permanent,o voi vizita de fiecare data cand ajung in Iasi,doar ca ma voi programa pt maxim de timp cu ea.Are un trup perfect,ar trebui sa fie interzis sa ai astfel de corp.Foarte curata,m-a intampinat intr-un neglijee si purta tocuri.M-a intrebat daca vreau apa/suc/dus.Venisem dusat de la hotel si eram nerabdator sa trecem la actiune.Nu poti rezista prea mult la ce face Mona Lissa in pat,mie mi s-a parut ca ea controleaza situatia prin felul ei de a fi,cum se misca,cum te priveste.Mai rar asa ceva.Pacat ca nu ajung mai des la ea.Vorba colegului @baron58 bucurati-va de ea cat mai des puteti pentru ca este o perla rara in peisajul pestrit al Iasiului.

P.S.Nici nu exista termeni de comparatie intre ea si ce tepe mi-am luat in trecut pe Anton Sesan sau alte bombe asemanatoare de pe langa Palas.

Te pup, @MonnaLissaa si sper sa te revad curand.

• Like 3
Vizitator MonnaLissaa
Postat
Acum 2 ore, awokeone10 a spus:

Am reusit sa o vizitez pe Mona Lissa.Din pacate nu am "prins" loc decat la o finalizare.Programare facuta in aplicatie(foarte smechera,by the way)Mona Lissa nu este o femeie doar de o finalizare,dar asta e,atat s-a putut,deocamdata.Pe mine m-a castigat ca si client permanent,o voi vizita de fiecare data cand ajung in Iasi,doar ca ma voi programa pt maxim de timp cu ea.Are un trup perfect,ar trebui sa fie interzis sa ai astfel de corp.Foarte curata,m-a intampinat intr-un neglijee si purta tocuri.M-a intrebat daca vreau apa/suc/dus.Venisem dusat de la hotel si eram nerabdator sa trecem la actiune.Nu poti rezista prea mult la ce face Mona Lissa in pat,mie mi s-a parut ca ea controleaza situatia prin felul ei de a fi,cum se misca,cum te priveste.Mai rar asa ceva.Pacat ca nu ajung mai des la ea.Vorba colegului @baron58 bucurati-va de ea cat mai des puteti pentru ca este o perla rara in peisajul pestrit al Iasiului.

P.S.Nici nu exista termeni de comparatie intre ea si ce tepe mi-am luat in trecut pe Anton Sesan sau alte bombe asemanatoare de pe langa Palas.

Te pup, @MonnaLissaa si sper sa te revad curand.

Îți multumesc din suflet! ❤️

Postat

Am avut placerea sa o vizitez pe @MonnaLissaa astăzi !

Am facut programare am respectat si eu si ea ora respectiva ! 🥰

Am ajuns la ea, este prima data cand ma duc la ea si mă asteptam sa nu fie wow vibe ul dar a fost șoc pentru mine cum arata față, corp, atitudine, arata mai bine ca in poze e ce trebuie pentru un barbat nimic de obiectat negativ, are un vocabular frumos si nu e pe graba nici 1% asta te face încrezător la momentul ala sa stai relax ! Mi-a oferit o sticla cu apa recee nevoie mare is’ 40 grade in aerul expirat 😂😂. Am vorbit 1-2 min, si am trecut la treaba, a fost super cu fk, mângâieri Corporale, cu un amor ca la carte 😂😂 ! Cred ca trebuia sa stau mai mult nu stiam ca o sa mi placa asa mult 😂 !

Note: ON / 10++ Deep cat a putut ea mitica 🥺

NP / 10+ doggy style accepta orice poziție cu un Glass de zici ca debea aștepta sa o intrebi .🥰, are o păsărica ff strâmtă se mulează cum trebuie fara sa te încordezi prea mult 😇

Finalizarea o fost cu succes si cu mândrie ! 😂

Halat / 200 Finalizare - 30 de min 

De revenit cu drag la ea m-a dat de partea ei cu atitudinea ei, frumoasă ! 🥰💪

• Like 1
Vizitator MonnaLissaa
Postat
Acum 47 minute, Makavelii a spus:

Am ajuns la ea, este prima data cand ma duc la ea si mă asteptam sa nu fie wow vibe ul dar a fost șoc pentru mine cum arata față, corp, atitudine, arata mai bine ca in poze e ce trebuie pentru un barbat nimic de obiectat negativ, are un vocabular frumos si nu e pe graba nici 1% asta te face încrezător la momentul ala sa stai relax ! Mi-a oferit o sticla cu apa recee nevoie mare is’ 40 grade in aerul expirat 😂😂. Am vorbit 1-2 min, si am trecut la treaba, a fost super cu fk, mângâieri Corporale, cu un amor ca la carte 😂😂 ! Cred ca trebuia sa stau mai mult nu stiam ca o sa mi placa asa mult 😂 !

NP / 10+ doggy style accepta orice poziție cu un Glass de zici ca debea aștepta sa o intrebi .🥰, are o păsărica ff strâmtă se mulează cum trebuie fara sa te încordezi prea mult 😇

Îți multumesc din suflet!

Postat
La 06.08.2022 la 13:00, Makavelii a spus:

Susțin ce am zis pana acuma, trebuie sa o ținem cat mai mult pe aceasta Fata ! 🥰

Am fost din nou la ea si a fost o placere ca am dat de ea si nu imi pare rau nici 1% cand plec de la ea deoarece plec relaxat maxim ! 

Notele raman aceleași numai ca mai adaug inca un + la tot ! 👀

ON / 10++ Deep 💦lins la 🥚🥚 tot tacâmul 🍌 !
NP / 10 ++
Locatia se stie e de 10 ++
Igiena 10++ curată ca lacrima ! 💪

GFE / 10++ are rabdare maxima ! 👋 

Face orice poziție fara sa zica nici macar date mai incolo eu oricum fac 2-3 poziții cele clasice dar zic asa ca ideea ! Multumesc @MonnaLissaa ca iti faci timp de noi ! 😅

De revenit cu drag ! Ceawless ! 🥰❤️

• Like 1
Postat

Am fost acum cateva zile la aceasta domnisoara si nu pot spune decat vorbe frumoase despre ea:

- este atenta si atat de vorbareata cat iti doresti tu sa fie, nota 10

- apa din partea casei (sticle 0.5 sigilate): nota 10

- curatenie, nota 10

- actiune , nota 10

@MonnaLissaa sper sa iti indeplinesti visele dar o sa fiu un pic egoist si am sa sper sa mai dureze pentru a ne putea bucura de compania ta :)

PS: apa din partea si agenda pentru programari te diferentiaza intr-un mod pozitiv, felicitari !

Vizitator MonnaLissaa
Postat
Acum 1 oră, notsoangrybirds a spus:

Mai e activa?

Buna, da. 
Reincep astăzi. 🤗

Vizitator Hache
Postat

Ii clar si-a vazut de viata ei, aia e sa aibe o viață cum se cade ! Ceawless :*

Postat

Sa isi inchida subit contul dupa ce cu o zi inainte anunta ca revine ... nu mi se pare coerent.

Sper insa ca doar a pus punct si a intors pagina spre alte ... oportunitati... că e si fată deşteaptă.

• Like 3
Vizitator MonaLisssa
Postat

I’m still here. ✋🏼💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, MonaLisssa a spus:

I’m still here. ✋🏼💋

Uffff,credeam ca te-am pierdut....Nu apucasem sa te vad decat o data.🤣🤣🤣

Tnx!😘

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...