Sari la conținut

TEORIA CONSPIRAȚIEI 👽

Postări Recomandate

• Oras:Provence
Acum 17 ore, cincistele a spus:

Nu vorbeam de vaccinuri în general, ci specific de noile vaccinuri cu tehnologia NOUĂ mARN, fiindcă este o tehnologie nouă și insuficient testată. Așa grosso modo, un vaccin trebuie testat pe un număr relevant de oameni ( probabil foarte mare) pe un anumit număr de ani, cred că minim 5. Așa era cu  vaccinurile de până acum. Dacă faci comparația cu vaccinul antigripal, de care am aflat că există abia anul trecut 😅, nu văd multe asemănări... vaccinul antigripal se face anual dar e diferit de vaccinul de anul trecut, tocmai pt că apar tulpini noi. Și nu am auzit/citit ca acest vaccin antigripal să folosească tehnologia mARN. Pfizer și Moderna te înțeapă cu același ser...

Acuzația că Gates militează pt reducerea creșterii populației nu e  absurdă și nici nefondată. Ai filmul integral pus de eturit...omul vrea reducerea ratei de creștere a populației prin VACCINURI. O spune cu gurița lui. Că o învelește cu o prezumție de genul că dacă oamenii trăiesc mai mult și că le trăiesc copiii mai mult, vezi Doamne ar face mai puțini copii, e doar nutreț pt cretini. Și până la urmă...cu ce drept ia omul ăsta decizii în numele omenirii ? Cu banii lui poate ridica ori influența, eufemistic influența, conducătorii aleși de oameni. Se crede un fel de păpușar.  

Există suspiciuni rezonabile 😉 că virusul ăsta a fost conceput în laborator și că e folosit ca o armă biologică. Nu o spun eu pe un forum oarecare dintr-o țară uitată de timp, au spus-o oficiali americani și englezi, precum și asociații de avocați americani. Apariția foarte rapidă a vaccinurilor  și aprobarea lor pe repede înainte alimentează aceste suspiciuni. La un moment dat, valul 3 s-a stins de la sine, fără aportul vaccinării. Când cazurile se împuținau pe zi ce trece...nu mai avea noimă să te vaccinezi. Chiar am deschis un topic, dacă va veni valul 4...la cum evolua situația atunci trebuia să fii din cale afară de prăpăstios să crezi că va veni un val 4, și atât de agresiv. 

Zici că ne otrăvim singuri, okay - o fi un mecanism al evoluției ? 🤪 Lăsând gluma, probabil că în istoria cunoscută a omenirii e epoca când speranța de viață medie a umanității e cea mai mare. La fel și rata de creștere a populației, care îi supără așa de tare pe bogații ăștia parveniți.

Vorbesti mult si spui putin bai buloangioaica mica si nesatula de pula!

• Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 2 ore, fakeaccount a spus:

În primul rând boosterul poate fi cu orice, nu doar pfizer. Pfizer este doar cel mai uşor accesibil (cele mai multe doze produse). Eu personal îl evit ca pe râie pentru că nu suport abordarea lor mercantilă.

În al doilea rând, scopul vaccinării nu este creşterea numărilui de anticorpi din sânge, ci obişnuirea sistemului imunitar ca un virus (ca la întâlnirea cu virusul propriu-zis să fie deja pregătit). Asta nu implică neapărat anticorpi şi oricum depinde şi specificitatea lor (precizia), nu doar concentraţia. Concentraţia anticorpilor în sânge (titrul) este folosită ca o metodă de a măsura dacă vaccinul a generat un răspuns din partea sistemului imunitar. Este cea mai simplă metodă de a face asta şi e destul de eficientă, dar nu perfectă.

Cum adică să se ia în considerare "direct existenţa anticorpilor"? Te referi la testele pt anticorpi?

Terapia genetică mARN cică asta face: produce prot. S și anticorpii antiS vor bloca virusul etc. Vezi prospectele Moderna și Pfizer. Nu alte componente ale virusului, ci prot. S. 

Nu, booster doar cu Pfizer vor. Doza a IIIa, respectiv a doua pentru vaccinurile cu o singură adm. e cu Pfizer. 

Exact la aia mă refer. 

• Mersi 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everest
La 04.10.2021 la 19:53, fakeaccount a spus:
La 06.10.2021 la 2:10, fakeaccount a spus:

1. Ai și alte opțiuni acum (AZ și J&J), nu te obligă nimeni să faci un vaccin pe bază de ARNm (mARN e varianata în engleză).
2. După cum am mai zis, ARNm-ul este doar un vector, odată ajuns unde trebuie (aparatul Golgi din celulă) vaccinurile ARNm fac același lucru ca cele clasice.

Ba au la bază aceiași idee, iar vorbești aiurea. Toate vaccinurile de pe piață acum, mai puțin cele chinezești, indiene și Novavax, conțin o parte din virus. Diferența este vectorul (modul cum acea parte din virus ajunge în celule ca să fie detectat de sistemul imunitar). La cele mARN sunt folosite nanoparticule lipide (cu mARN în ele), la cele „clasice” este folosit un alt virus (cu ARN viral în ele care este convertit în mARN după ce virusul intră în celule). Definiția eficienței este aceiași, problema este că la varianta Delta eficiența Pfizer scade de la 90% la cca 45%. De aici ideea unui al treilea vaccine, despre care nu se știe dacă va avea vreun efect.

" Important!

• Doza de rapel se va efectua numai cu vaccinurile pe bază de ARN mesager, indiferent de schema inițială. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna).

Având în vedere că în România imunizarea cu Johnson&Johnson a început la data de 4 mai, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesară, la acest moment, administrarea dozei de rapel. Detaliile privind această recomandare vor fi stabilite în perioada următoare, pe măsură ce vor fi disponibile noi date științifice." 

Ai libertatea de a alege, nu ? 🤭😁 

Alegi orice, dar sfârșești înțepându-te neapărat cu Pfizer sau Moderna .

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
16 hours ago, biliape said:

Terapia genetică mARN cică asta face: produce prot. S și anticorpii antiS vor bloca virusul etc. Vezi prospectele Moderna și Pfizer. Nu alte componente ale virusului, ci prot. S. 

Nu, booster doar cu Pfizer vor. Doza a IIIa, respectiv a doua pentru vaccinurile cu o singură adm. e cu Pfizer. 

Exact la aia mă refer. 

Toate vaccinurile disponibile acum (la noi) conțin numai variante ale proteinei S de pe virusul SARS-CoV-2. Nu doar anticorpii oferă protecție, pot fi produse celule de memorie cum ar fi limfocite de tip B, limfocite de tip T sau limfocite granulate  anti-proteina S. Dar ideea generală este corectă, scopul este ca sistemul tău imunitar să recunoască rapid și să elimine ceva ce conține proteina S (adică inclusiv virusul).
Și care este legătura aici cu concentrație de anticorpi din sânge despre care tot vorbeai? Indiferent ce vaccin faci tot proteina S o conține.

Mda, nu știam că doza a 3-a este obligatoriu cu un vaccin ARNm, dar poate or să fie și altele disponibile până va fi necesară, dacă va fi necesară. Deocamdată nu este obligatorie.

1 hour ago, cincistele said:

" Important!

• Doza de rapel se va efectua numai cu vaccinurile pe bază de ARN mesager, indiferent de schema inițială. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna).

Având în vedere că în România imunizarea cu Johnson&Johnson a început la data de 4 mai, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesară, la acest moment, administrarea dozei de rapel. Detaliile privind această recomandare vor fi stabilite în perioada următoare, pe măsură ce vor fi disponibile noi date științifice." 

Ai libertatea de a alege, nu ? 🤭😁 

Alegi orice, dar sfârșești înțepându-te neapărat cu Pfizer sau Moderna .

Cam schimbi subiectul, ți-am demonstrat că tehnologia ARNm este dezvoltată de ani de zile și vaccinurile nu necesită neapărat 15 ani de cercetare și dezvoltare acum. Mă rog, eu știam că este recomandat să variezi, daci dacă ai făcut AZ să faci boosterul cu Moderna sau Pfizer sau, invers, dacă ai făcut un vaccin ARNm să faci doza booster cu un vaccin pe bază de vector viral. Recomanadat, dar nu obligatoriu.

Totuși, doza 3 nu este obligatorie și nici nu se știe dacă are un efect notabil. Dacă ai făcut J&J sau AZ mai poți aștepta câteva luni, poate apare un vaccin mai bun. Sunt unele în dezvoltare acum are par să fi chiar mai bune ca ca cele pe bază de ARNm (caută pe net novavax).

• Like 2
Link spre comentariu
57 minutes ago, cincistele said:

Da, asta este o posibilă explicație pentru apariția covid-19, dar este doar o ipoteză, și dacă este cazul, este vorba de un accident.

Dar aste nu schimă nimic legat de virusul în sine (răspunsul la virus) și discuția asta este cu totul altă problemă (ce riscuri sunt rezonabile pentru cercetare).

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 30 minute, fakeaccount a spus:

Toate vaccinurile disponibile acum (la noi) conțin numai variante ale proteinei S de pe virusul SARS-CoV-2. Nu doar anticorpii oferă protecție, pot fi produse celule de memorie cum ar fi limfocite de tip B, limfocite de tip T sau limfocite granulate  anti-proteina S. Dar ideea generală este corectă, scopul este ca sistemul tău imunitar să recunoască rapid și să elimine ceva ce conține proteina S (adică inclusiv virusul).
Și care este legătura aici cu concentrație de anticorpi din sânge despre care tot vorbeai? Indiferent ce vaccin faci tot proteina S o conține. 

Mda, nu știam că doza a 3-a este obligatoriu cu un vaccin ARNm, dar poate or să fie și altele disponibile până va fi necesară, dacă va fi necesară. Deocamdată nu este obligatorie.

Cam schimbi subiectul, ți-am demonstrat că tehnologia ARNm este dezvoltată de ani de zile și vaccinurile nu necesită neapărat 15 ani de cercetare și dezvoltare acum. Mă rog, eu știam că este recomandat să variezi, daci dacă ai făcut AZ să faci boosterul cu Moderna sau Pfizer sau, invers, dacă ai făcut un vaccin ARNm să faci doza booster cu un vaccin pe bază de vector viral. Recomanadat, dar nu obligatoriu.

Totuși, doza 3 nu este obligatorie și nici nu se știe dacă are un efect notabil. Dacă ai făcut J&J sau AZ mai poți aștepta câteva luni, poate apare un vaccin mai bun. Sunt unele în dezvoltare acum are par să fi chiar mai bune ca ca cele pe bază de ARNm (caută pe net novavax).

Nu "conține proteină S" ci DETERMINA PRODUCEREA DE PROTEINA S DE CATRE RIBOZOMII TAI. Asta fac produsele cu  mARN, asta scrie în prospectele disponibile și oferite de ei. 

Johnson&Johnson e cu virus inactivat, poate de aia dă cel mai rapid răspuns. 

Vezi art. pe tema acestor produse în Alergologia... revista acreditată cu punct EMC etc. 

Au INCERCAT să obțină validarea și finanțarea tehnologiei mARN din '90, pentru cu totul alte domenii de tratament (refacerea după infarct - testate pe șoareci...), dar până să forțeze sub pretextul covid NU OBȚINEA CREDITAREA, și dun cauza instabilității produselor. 

Știu că mARN a fost folosit în DOPAJUL SPORTIVILOR din 2000 și deja în 2012 era trecută la index de WADA. Dar cu alt scop și pentru sinteza de proteine proprii. Și steroizii sunt folosiți din 1936 (apropo, test. îmbunătățește imunitatea și winstrol reduce și edemele, inclusiv cel pulmonar) dar să devină condiție obligatorie adm. lui pentru acces sau practicarea profesiei cred că ar fi deplasat, mai ales că nici acum nu înțelegem cum funcționează toți esterii de stero cunoscuți și mai ales cum reacționează fiecare în parte la ei.

Azi e "recomandat", mâine e OBLIGATORIU. Vezi că în Israel e deja obligatorie. 

Se pare că nu știi multe 😁 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 7 minute, biliape a spus:

De ce injectarea cu produse farmaceutice numite mai mult sau mai puțin corect "vaccinuri"? 

DE CE NU SE IA ÎN CONSIDERARE DIRECT TITRUL DE ANTICORPI? 

😁

https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/raed-arafat-explica-de-ce-nu-se-iau-in-considerare-testele-de-anticorpi-pentru-accesul-in-restaurante-si-la-evenimente-1692999

• Like 3
  • Haha 1
Link spre comentariu

Evident, răspunsul imbecilului chel este o sfidare : dacă e vorba de FALS ÎN ACTE incontrolabil, de ce iau în considerare trecerea prin boală care poate fi atestată la fel de fals și vaccinarea, care poate fi tot falsă?

Dacă APROAPE TOATĂ LUMEA ARE  ANTICORPI CU ADEVĂRAT, FIIND DEJA EXPUSĂ, ȘI UNII TOT SE ÎMBOLNĂVESC DUPĂ CUM ȘI VACCINAȚII MOR? 

ARAFAT SFIDEAZĂ LOGICA DIN NOU. 

Și permisele auto au fost dovedite false în repetate rânduri. De ce se mai cere să ai permis...?

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
12 hours ago, biliape said:

Nu "conține proteină S" ci DETERMINA PRODUCEREA DE PROTEINA S DE CATRE RIBOZOMII TAI. Asta fac produsele cu  mARN, asta scrie în prospectele disponibile și oferite de ei. 

Exact, mă bucur că ai înțeles. Mie mi-a fost lene să mai repet tot procesul, oricum nimeni nu pare să citească cu atenție ce spun aici. Acum explică-i și lui @cincistele , că pe mine nu mă ascultă. Nu îți modifică ADN-ul, ci conține o ARN mesager de la virus, care produce o parte din virus (proteina S) ca să aibă cu cine se lupta sistemul imunitar.

Johnson&Johnson e cu virus inactivat, poate de aia dă cel mai rapid răspuns. 

Aici nu ai nimerit, J&J este tot recombinat, dar cu vector viral. Adică un alt virus este modificat pentru a produce (tot în ribozomi) proteină S în loc de copii ale sale. De asemenea, nu știu ce înțelegi prin „cel mai rapid răspuns”.

Au INCERCAT să obțină validarea și finanțarea tehnologiei mARN din '90, pentru cu totul alte domenii de tratament (refacerea după infarct - testate pe șoareci...), dar până să forțeze sub pretextul covid NU OBȚINEA CREDITAREA, și dun cauza instabilității produselor. 

Știu că mARN a fost folosit în DOPAJUL SPORTIVILOR din 2000 și deja în 2012 era trecută la index de WADA. Dar cu alt scop și pentru sinteza de proteine proprii. Și steroizii sunt folosiți din 1936 (apropo, test. îmbunătățește imunitatea și winstrol reduce și edemele, inclusiv cel pulmonar) dar să devină condiție obligatorie adm. lui pentru acces sau practicarea profesiei cred că ar fi deplasat, mai ales că nici acum nu înțelegem cum funcționează toți esterii de stero cunoscuți și mai ales cum reacționează fiecare în parte la ei.

Ba nu, se lucra la vaccinuri cu ARNm și înainte de pandemie, ăla a fost motivul pentru care a fost și gata așa de repede, nu au plecat de la zero https://www.nature.com/articles/d41586-021-02483-w

Acum crezi ce vrei, dacă nu îți place ideea de ARNm, nu alege alt vaccin. Dar, având în vedere că știi cum funcționează, nu ai de ce să te temi.

Azi e "recomandat", mâine e OBLIGATORIU. Vezi că în Israel e deja obligatorie. 

Se pare că nu știi multe 😁 

Prietene, la noi nici vaccinul nu este obligatoriu (avem 33% din populație vaccinată), mai avem mult până la a treia doză.

• Like 3
Link spre comentariu
3 hours ago, biliape said:

De ce injectarea cu produse farmaceutice numite mai mult sau mai puțin corect "vaccinuri"? 

DE CE NU SE IA ÎN CONSIDERARE DIRECT TITRUL DE ANTICORPI? 

😁

Despre ce tot vorbești cu „TITRUL DE ANTICORPI”? Explică-mi și mie că până acum am fost atent doar la ce scria 5stele. 

• Like 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, fakeaccount a spus:

Exact, mă bucur că ai înțeles. Mie mi-a fost lene să mai repet tot procesul, oricum nimeni nu pare să citească cu atenție ce spun aici. Acum explică-i și lui @cincistele , că pe mine nu mă ascultă. Nu îți modifică ADN-ul, ci conține o ARN mesager de la virus, care produce o parte din virus (proteina S) ca să aibă cu cine se lupta sistemul imunitar.

Aici nu ai nimerit, J&J este tot recombinat, dar cu vector viral. Adică un alt virus este modificat pentru a produce (tot în ribozomi) proteină S în loc de copii ale sale. De asemenea, nu știu ce înțelegi prin „cel mai rapid răspuns”.

Ba nu, se lucra la vaccinuri cu ARNm și înainte de pandemie, ăla a fost motivul pentru care a fost și gata așa de repede, nu au plecat de la zero https://www.nature.com/articles/d41586-021-02483-w

Acum crezi ce vrei, dacă nu îți place ideea de ARNm, nu alege alt vaccin. Dar, având în vedere că știi cum funcționează, nu ai de ce să te temi.

Prietene, la noi nici vaccinul nu este obligatoriu (avem 33% din populație vaccinată), mai avem mult până la a treia doză.

Confunzi Johnson&Johnson cu AstraZeneca. Ultimul e cu vector viral,  Johnson&Johnson e cu virus inactivat din câte știu . 

Degeaba știu eu ce înseamnă mARN, că nu știu dacă nu chiar prot. S e vinovată de multe efecte ale covid pe termen lung etc. 

De ce să accept inocularea cu orice dacă am anticorpi? Doar că așa vor niște "autorități" care mi-au făcut doar rău până acum și îmi vor Răul în mod declarat? 

• Minus 1
Link spre comentariu
1 hour ago, biliape said:

Confunzi Johnson&Johnson cu AstraZeneca. Ultimul e cu vector viral,  Johnson&Johnson e cu virus inactivat din câte știu

Nu confund, AZ, J&J și Sputnik sunt toate cu vector viral. Verifică dacă nu crezi.

Degeaba știu eu ce înseamnă mARN, că nu știu dacă nu chiar prot. S e vinovată de multe efecte ale covid pe termen lung etc. 

What? Nu înțeleg.

De ce să accept inocularea cu orice dacă am anticorpi? Doar că așa vor niște "autorități" care mi-au făcut doar rău până acum și îmi vor Răul în mod declarat? 

Poți obține certificat verde dacă ai trecut prin boală, nu trebuie neapărat vaccin.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, fakeaccount a spus:

Să-mi explice zic, da' să le explicați și la băieții ăștia de la Pfizer și Moderna 😁.

https://evadare.ro/politica/moderna-recunoaste-ca-vrea-sa-reprogrameze-fiinta-umana-cu-tehnologia-marn/

🤔

Sau poate țineți neapărat s-o contraziceți pe doamna Jennifer Doudna.

" Jennifer Anne Doudna ForMemRS (/daʊdnə/;[2] born February 19, 1964)[3] is an American biochemist who has done pioneering work in CRISPR gene editing, and made other fundamental contributions in biochemistry and genetics. She received the 2020 Nobel Prize in Chemistry, with Emmanuelle Charpentier, "for the development of a method for genome editing."[4][5] She is the Li Ka Shing Chancellor's Chair Professor in the Department of Chemistry and the Department of Molecular and Cell Biology at the University of California, Berkeley. She has been an investigator with the Howard Hughes Medical Institute since 1997.[6] "

Hopa ! Cum ne editează ADN-ul ? Cum ?! Așa ceva....

" Doamna Doudna povestește că a ajuns să inventeze tehnologia CRISPR, de editare genetică, în încercarea de a imita modul în care bacteriile se luptă cu infecțiile virale. Bacteriile au un mecanism „care le permite să identifice ADN-ul viral și să îl distrugă”. Proteina folosită de echipa sa găsește și „taie” ADN-ul viral. „Ne-am dat seama că îi putem folosi funcția ca pe o tehnologie de editare genetică. O modalitate prin care oamenii de știință să șteargă sau să insereze fragmente precise de ADN în celule, cu o precizie incredibilă”. "

🤔 

Explică-i și ei cum stă treaba, @fakeaccount 

La minutul 6: „Deci, dacă avem un mod de a introduce secvențe delimitate în ADN, în locuri precise, putem stârni celulele să repare acele „tăieturi” fie printr-o perturbare sau prin încorporarea unei informații genetice noi.”  (După care urmează exemple concrete de boli genetice, care ar putea fi tratate prin asemenea inserții la locul presupus al mutație, care le cauzează.)

La minutul 7: „Ne putem gândi la tehnologiile mai vechi de editare a genelor, ca la schimbarea cablurilor și pieselor unui calculator. Pe când aceasta se aseamănă mai mult cu o programare a softului de funcționare. Putem să programăm cu ușurință genomul folosind mici bucăți de ARN.

La minutul 8:30 se dă un exemplu foarte concret de folosire deja reușită: prin acest gen de programare genetică s-a schimbat culoarea blănii șoarecilor din negru în alb. „Imaginați-vă că acești șoareci albi se deosebesc de cei negri doar printr-o minusculă genă schimbată.”

Alt exemplu dat sunt experimentele pe maimuțe, unde s-a încercat să se vadă ce erori pot să apară. (Dar, desigur, nouă ni se spune să nu avem nicio grijă, tot experimentul e 100% sigur și doar nebunii își pun întrebări sau ezită. „Un tren care trece o singură dată” – spunea un doctor de la Matei Balș proaspăt vaccinat, parcă ar fi făcut reclamă la pastă de dinți sau la credite imobiliare.)

La minutul 10: „E posibil ca în următorii 10 ani să vedem teste clinice, poate chiar și tratamente aprobate. (…) Și mulți capitaliști investesc în aceste tehnologii.” (Cine s-ar fi gândit că în doar 5 ani, tehnologia devine practic obligatorie, prin condiționarea unor drepturi fundamentale!?)

La minutul 10:30: „Imaginați-vă că putem proiecta ființe umane, care să aibă oase mai puternice, mai puțină susceptibilitate la boli cardiovasculare, poate altă culoare a ochilor, sau să fie mai înalți. Oameni proiectați, dacă vreți.” (Nota traducătorului: Expresia e intraductibilă în limba română, pentru că e o aluzie la creatorii de modă, care produc genți sau pantofi „de firmă”, sub semnătură proprie. Așadar, oameni creați în laborator, care să exprime creativitatea, gusturile și inventivitatea unui creator în halat alb. Sau poate solicitările unui lider politic, ori ale unui miliardar.)

La minutul 12: „Editarea genetică a omului încă nu se face, dar nu mai e SF. Editarea genetică a plantelor și animalelor se întâmplă deja.”

" Așadar, o pot contrazice „verificatoarele de știri” și cititoarele de promptere de la televiziuni pe această savantă de talie mondială? Desigur, dacă au îndrăznit să îl contrazică pe Kerri Mullins, inventatorul tehnologiei care stă la baza testului PCR, că invenția lui nu e adecvată pentru a pune diagnostice și a da verdicte cine e bolnav de gripă și cine nu – o vor face. La fel cum l-au contrazis și pe Luc Montagnier, când a spus că virusul poate fi creat în laborator. Jennifer Doudna ar fi a treia laureată Nobel, a cărei competență ar fi pur și simplu negată de niște ziariști fără nicio calificare, dacă se va continua să se insiste că nu există posibilitatea manipulării genetice printr-un vaccin cu ARN mesager. "

Articolul complet, că iar "mă prinde" @eturit că n-am citat sursa 😅

https://evadare.ro/politica/dovezi-ca-vaccinurile-mrna-sunt-altceva-decat-minte-versiunea-oficiala/

Link spre comentariu

@fakeaccount , dincolo de disputele astea în care punem diverse linkuri...mai e ceva de bun simț zic eu... în toată isteria asta cu pandemia și aruncarea vinei și responsabilității asupra unei părți a populației care pur și simplu refuză ceva care nu ar trebui să fie obligatoriu, dar a ajuns de la o recomandare la a fi obligatoriu : gândește-te un pic, cu mintea ta, la evoluția de până acum. Cum s-au parcurs niște pași sub pretextul pericolului și apoi al culpabilizării. De la restricții la interzicerea unor drepturi fundamentale, de la recomandări la constrângeri și cel mai probabil impuneri. Vezi alte țări unde dacă nu ești vaccinat nu mai poți munci. Primul caz e Italia. 

Certificatul verde a fost o idee pe care nu ne închipuiam c-o vom vedea așa repede transpusă în fapt. Cred că nici nu apăruse vaccinul și onor comisia europeană își punea problema. De la două doze deja a apărut a 3 a. Și se vorbește de a 4 a. În cât timp vom vorbi de a 5 a ? Pula mea, este deja o dependență de vaccin și cred că nu va mai dura mult să fie implicit și de certificat. 

Să ne gândim mai departe, deocamdată vaccinul e "gratuit" chipurile. Încă situația se mai scaldă, certificatul verde nu și-a intrat complet în drepturi, da' și când își va intra...atunci chiar o să poți zice : n-ai cerificat, nu exiști. Va mai fi așa "gratuit și la liber" vaccinul ? La cum avansează tehnologia 😉, cât va mai dura până când vreun gigel îmi va zice : păi bă cincistele, ai fost cam "șmecher" pă rețele, ne mai gândim dacă tu o să primești și doza țîșpe. 🙈

Nu fac doza, pa cerificat, pula liberă circulație, pula acces...va trebui s-o ard pă reeducare, doar doar s-or îndura gigeii să mi dea și doza țîșpe. 

Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Dacopatia nu va salva pe cei care isi zic "poporul român al lui Zamolsex" (real o adunătură - EX TOTO ORBE ROMANO).  In ultimii 20 de ani curvarii, pestii, curvele si tiganii manelisti au adus boboru rommanes pe buza prapastiei. Inca 20 de ani si-l vor aduce pe fundul prăpastiei. În perioada post apocaliptică, România ca stat nu va mai exista. Noul Ierusalim, cum le place la popii BOR să numească România, va fi împrăștiată printe toate popoarele Europei în urmatoarea mie de ani post apocaliptică. "Acasă", bătrânii vor crăpa în propria vomă, vomă cu care și-au educat progeniturile de curvari și curve fără scrupule! 

Link spre comentariu
Acum 17 minute, -yorick- a spus:

Dacopatia nu va salva pe cei care isi zic "poporul român al lui Zamolsex" (real o adunătură - EX TOTO ORBE ROMANO).  In ultimii 20 de ani curvarii, pestii, curvele si tiganii manelisti au adus boboru rommanes pe buza prapastiei. Inca 20 de ani si-l vor aduce pe fundul prăpastiei. În perioada post apocaliptică, România ca stat nu va mai exista. Noul Ierusalim, cum le place la popii BOR să numească România, va fi împrăștiată printe toate popoarele Europei în urmatoarea mie de ani post apocaliptică. "Acasă", bătrânii vor crăpa în propria vomă, vomă cu care și-au educat progeniturile de curvari și curve fără scrupule! 

Băi pulete, tu ești maniaco-depresiv 😁, da'  nu-i problemă : ia ceva-n gură, de cal mare, neapărat de la Pfizer 🤪, și îți revii și vei ciripi cacu-m-ași în gura ta ar fi o privighetoare ! 😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 3 minute, cincistele a spus:

Băi pulete, tu ești maniaco-depresiv 😁, da'  nu-i problemă : ia ceva-n gură, de cal mare, neapărat de la Pfizer 🤪, și îți revii și vei ciripi cacu-m-ași în gura ta ar fi o privighetoare ! 😂😂😂

Pulete esti tu bai mizerie umana! Cum pnm indraznesti sa spui qceva gunoiule? Te-n gura de bosorog depresiv!😭 Ai dreptate, esti privighetoare proxenetule bulangiu!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Acum 3 minute, gallo a spus:

Pulete esti tu bai mizerie umana! Cum pnm indraznesti sa spui qceva gunoiule? Te-n gura de bosorog depresiv!😭 Ai dreptate, esti privighetoare proxenetule bulangiu!

Gura ! Că iar mă piș pă tine ! 😂😂😂

Și uite așa te pricopsești cu șuvițele blonde 😂😂😂 

P.S. : @gallo @gallo papagallo, ia fi tu femeie serioasă și ia-mă în gură de la jumate, dacă tot mă faci bulangiu 😂😂😂 

Pișa-ne-am pă tine de crețar ! Eu și toate clonele mele ! Adică doar eu 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
17 hours ago, cincistele said:

Să-mi explice zic, da' să le explicați și la băieții ăștia de la Pfizer și Moderna 😁.

https://evadare.ro/politica/moderna-recunoaste-ca-vrea-sa-reprogrameze-fiinta-umana-cu-tehnologia-marn/

🤔

Sau poate țineți neapărat s-o contraziceți pe doamna Jennifer Doudna.

Ai de plm, e ca și cum îți place să fii prost. Ai oportunitatea să devii mai inteligent, să înveți ceva nou și tu spui hotărât „nu!”. Tipa explică destul de clar ce este CRISPR și cum se aplică iar tu ajungi la concluzia că „sigur e o modalitate prin care Bill Gates vrea să-mi modifice ADN-ul cu vaccinuri”.

1. CRISPR și ARNm nu sunt același lucru (ARNm nici nu este menționat în video).
2. Orice tehnologie poate avea mai multe aplicații. Chiar dacă nano-capsulele cu ARNm ar putea să modifice ADN-ul unei celule (nici nu cred că pot), nu înseamnă că o fac. Poți folosi un topor ca o armă sau ca să spargi lemne. Nu ai presupune că oricine are un topor îl va folosi pentru a lovi o altă persoană.
3. Dar să presupunem că ar face asta. ARNm-ul din vaccin ajunge doar pentru a determina câteva mii de celule din mușchiul deltoid să producă proteina S a sars-cov-2. Să zicem că le-ar modifica ADN-ul. Ce efect ar avea asupra corpului în general? Ai miliarde de celule și majoritatea lor au o copie completă a ADN-ului tău. Vaccinul ar modifica câteva mii din deltoidul uneia dintre mâini.
De asta tipa vorbește de modificări genetice la copii, că un embrion pleacă de o celulă. Una este să editezi o celulă sau câteva mii, alta câteva miliarde. Ar trebui să bage litrii de vaccin în tine și nici așa nu cred că este fezabil. De altfel, și zice la un moment-dat că este greu să folosește tehnologia CRISPR  în țesuturile tari.
4. Articolul nu are niciun fel de logică sau consistență. ARNm este folosit pentru a produce proteine în ribozomi, CRISPR taie ADN-ul (din nucleu) în anumite puncte. Nu este făcută nicio legătură concretă între ele.
5. Dacă chiar crezi că vaccinul îți modifică ADN-ul, asta poate fi testat într-un laborator. Îți trebuie doar vaccin și niște celule. Secvențiezi ADN-ul lor înainte și după contactul cu serul. Nici nu ar fi așa scump, sigur ar putea face asta un anti-vaccinist mai bogat.

Dacă pui botul la altfel de manipulări de toată jena, ca și cea cu Gates, de la antena 3 (sau 1, nu mai țin minte) mă tem pentru viitorul tău. Ești ținta ideală pentru culte sau organizații tip Caritas.

• Like 3
Link spre comentariu

17 hours ago, cincistele said:

@fakeaccount , dincolo de disputele astea în care punem diverse linkuri...mai e ceva de bun simț zic eu... în toată isteria asta cu pandemia și aruncarea vinei și responsabilității asupra unei părți a populației care pur și simplu refuză ceva care nu ar trebui să fie obligatoriu, dar a ajuns de la o recomandare la a fi obligatoriu : gândește-te un pic, cu mintea ta, la evoluția de până acum. Cum s-au parcurs niște pași sub pretextul pericolului și apoi al culpabilizării. De la restricții la interzicerea unor drepturi fundamentale, de la recomandări la constrângeri și cel mai probabil impuneri. Vezi alte țări unde dacă nu ești vaccinat nu mai poți munci. Primul caz e Italia. 

Certificatul verde a fost o idee pe care nu ne închipuiam c-o vom vedea așa repede transpusă în fapt. Cred că nici nu apăruse vaccinul și onor comisia europeană își punea problema. De la două doze deja a apărut a 3 a. Și se vorbește de a 4 a. În cât timp vom vorbi de a 5 a ? Pula mea, este deja o dependență de vaccin și cred că nu va mai dura mult să fie implicit și de certificat. 

Să ne gândim mai departe, deocamdată vaccinul e "gratuit" chipurile. Încă situația se mai scaldă, certificatul verde nu și-a intrat complet în drepturi, da' și când își va intra...atunci chiar o să poți zice : n-ai cerificat, nu exiști. Va mai fi așa "gratuit și la liber" vaccinul ? La cum avansează tehnologia 😉, cât va mai dura până când vreun gigel îmi va zice : păi bă cincistele, ai fost cam "șmecher" pă rețele, ne mai gândim dacă tu o să primești și doza țîșpe. 🙈

Nu fac doza, pa cerificat, pula liberă circulație, pula acces...va trebui s-o ard pă reeducare, doar doar s-or îndura gigeii să mi dea și doza țîșpe. 

Da, sunt multe probleme legate de răspuns, organizare, comunicare, modul cum au profitat de criză guverne sau industria farmaceutică. Dar asta nu înseamnă că virusul nu este real sau cineva a pus ochii pe ADN-ul tău.
Apoi ai zis că ești vaccinat, poți să te plimbi liniștit. Chiar și dacă nu ai certificat verde, tot te bucuri de majoritatea libertăților, nu mori de foame închis în casă. Poți ieși liniștit din casă ziua. Iar la muncă poți fi testa regulat.

După cum am mai zis, nu e nici prima și nici ultima pandemie prin care trece omenirea, nu reprezintă o schimbare permanentă sau un moment istoric, de cotitură. Pfizer vrea doar să mai mulgă niște bani, de acolo idee cu vaccinarea repetată. Nici măcar nu este clar dacă al 3-lea vaccin ajută la ceva. Deocamdată este o încercare de a crește eficiența vaccinului.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...