laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 11, 2021 Acum 1 minut, craig1 a spus: Bună Simona, ți-am dat mesaj pe WhatsApp să te întreb când ești disponibilă. Mersi mult Aici nu e chat fratiwere! 😊 1
Simona Garcea Reputație: 455 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 12, 2021 Disponibila pana la ora 22:00 , va astept cu drag 💋😋❤️ 0761154362 2 4
gladiato Reputație: 732 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2021 Nu mai sta așa... 1
Simona Garcea Reputație: 455 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 13, 2021 Disponibila pana la ora 22:00 , va astept cu drag 💋😋❤️ 0761154362 4
Dantelarul Reputație: 353 Postat Septembrie 13, 2021 Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2021 In sfarsit ! Am reusit sa o tin in brate pe Symo, si bineinteles la plecare m-a tinut ea in brate...🤪 Mi-a raspuns la telefon si m-am programat rapid , ajuns la locatia foarte draguta unde m-a primit intr-o rochita neagra, ea miniona, sexi, cu miscari pline de erotism si o piele extrem de fina. Dupa dusul meu am facut cativa pasi de dans impreuna , nu stiu cum a facut si s-a intors cu spatele spre mine, iar de aici a inceput sa se unduiasca, sa ma excite din miscari, sa se frece de mine incat nu imi mai gaseam cuvintele. Cu greu i-am dat rochita jos si am descoperit ca are si bikini..😛, dar ea se delecta cu-al meu, asa alintat nu a mai fost de mult timp...si pe-o parte, si pe cealalta, oral soft, de senzatie, are o tehnica de-ti tremura genunchii, vorbeste cu gogaie, acorda atentie la oua, este ceva de vis...Cu greu am smuls-o si am aruncat-o in pat, si da-i 68, 69, 70, nu se oprea nicicum...😋 Mi-a pus caciulita si a sarit pe mine, in Lady on top de ziceai ca nu a mai facut amor de 10 ani...s-a pliat pe mine mai apoi, sa ii simt sanii pe piept si iar s-a activat , m-a calarit pana m-a busit plansul...🤩.. de bucurie , asa posedat nu am mai fost de mult... Nu mai stiu, cum am ajuns in misionar aveam senzatii de vis amandoi, s-a incolacit, eram captiv si fericit..🥰 S-a ridicat din pat si iar se unduia, dar eram daramat, si nici timpul nu era cu mine, mai aveam 10 min sa se faca ora...😥 Cu ea timpul zboara prea repede, are trairi intense si te trage in acest joc frumos, iti transmite o stare de vis, ce nu-ti doresti sa se sfarseasca... Ce note sa dau !? Nu-i pot da note , are alt statut... 350 lei pentru un vis in doi...🤴👸 6 2
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 13, 2021 Acum 5 ore, Simona Garcea a spus: Disponibila pana la ora 22:00 , va astept cu drag 💋😋❤️ 0761154362 Buna Simona! Faci finalizare pe față??
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 13, 2021 Acum 54 minute, Dantelarul a spus: In sfarsit ! Am reusit sa o tin in brate pe Symo, si bineinteles la plecare m-a tinut ea in brate...🤪 Mi-a raspuns la telefon si m-am programat rapid , ajuns la locatia foarte draguta unde m-a primit intr-o rochita neagra, ea miniona, sexi, cu miscari pline de erotism si o piele extrem de fina. Dupa dusul meu am facut cativa pasi de dans impreuna , nu stiu cum a facut si s-a intors cu spatele spre mine, iar de aici a inceput sa se unduiasca, sa ma excite din miscari, sa se frece de mine incat nu imi mai gaseam cuvintele. Cu greu i-am dat rochita jos si am descoperit ca are si bikini..😛, dar ea se delecta cu-al meu, asa alintat nu a mai fost de mult timp...si pe-o parte, si pe cealalta, oral soft, de senzatie, are o tehnica de-ti tremura genunchii, vorbeste cu gogaie, acorda atentie la oua, este ceva de vis...Cu greu am smuls-o si am aruncat-o in pat, si da-i 68, 69, 70, nu se oprea nicicum...😋 Mi-a pus caciulita si a sarit pe mine, in Lady on top de ziceai ca nu a mai facut amor de 10 ani...s-a pliat pe mine mai apoi, sa ii simt sanii pe piept si iar s-a activat , m-a calarit pana m-a busit plansul...🤩.. de bucurie , asa posedat nu am mai fost de mult... Nu mai stiu, cum am ajuns in misionar aveam senzatii de vis amandoi, s-a incolacit, eram captiv si fericit..🥰 S-a ridicat din pat si iar se unduia, dar eram daramat, si nici timpul nu era cu mine, mai aveam 10 min sa se faca ora...😥 Cu ea timpul zboara prea repede, are trairi intense si te trage in acest joc frumos, iti transmite o stare de vis, ce nu-ti doresti sa se sfarseasca... Ce note sa dau !? Nu-i pot da note , are alt statut... 350 lei pentru un vis in doi...🤴👸 Iti dai seama frate cum ar fi sa o ai acasa seara de seara? Insa, ca amanta isi traieste si ea fanteziile, ca wife ar fi mai greu cu adrenalina…😊 2 1
Dantelarul Reputație: 353 Postat Septembrie 13, 2021 Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2021 @lauryrupere de nori! Mi-o inchipui incontinuu cu picioarele incolacite in jurul meu...captiv dar fericit...🤸♂️ 1 1
craig1 Reputație: 118 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 13, 2021 Buna seara colegi, Astazi am avut placerea de a o vizita pe Simona, programarea fiind facuta prin WhatsApp, unde am auzit vocea ei suava, care m-a fermecat precum nimfele fermecau eroii din Olimp. Informatiile despre locatie au fost date in amanunt, iar odata ajuns acolo, am fost primit intr-o lenjerie alba, iar cand am vazut-o pe Simona am realizat ca nu este o nimfa, ci o adevarata zeita. Camera placerilor este o garsoniera curata, spatioasa, canapea mare, scaune, si un pat in care ne-am facut de cap. Bineinteles, de prosop curat, geluri de dus si apa de gura nu se pune problema. Muzica a fost placuta pe tot parcursului in care noi doi am fost in armonie. Aspectul Simonei este unul placut, zambetul ei m-a vrajit inca de cand mi-a deschis usa, iar ochii pasionali sunt superbi. Corpul este placut la atingere, sanii moi si dulci, iar buzele (si cele de sus, si cele de jos) numai bune de sarutat. Actul dragostei A inceput pe canapea, unde ne-am sarutat cu foc si unde Simona a inceput oralul, iar dupa ne-am mutat in pat, unde am avut parte de cel mai bun oral, deep bun, mangaieri discrete si un 69 placut. Normalul a inceput cu ea in LOT, unde se misca foarte bine, si unde am putut sa-i admir trupul si zambetul fermecator. Dupa cateva pozitii schimbate, si dupa finalizare, eram foarte ametit si extenuat, dar m-am chinuit sa merg la dus. La intoarcere Simona m-a servit cu ciocolata, si ne-am mangaiat in timp ce vorbeam diferite subiecte. Inainte de plecare, am primit un pupic mai dulce ca ciocolata, si o imbratisare calduroasa. Notele bineinteles ca nu mai au rost, avand in vedere ca toate celelalte recenzii sunt pozitive, dar le voi pune aici. Locatie 10 O incapere draguta, curata, si multe locuri in car iti poti face de cap. Aspect 9.50 Simona e foarte frumoasa, zambet care iti ramane in suflet, corp suplu si bine intretinut. Parfum discret dar bine ales, igiena de 10. Oral 10 Un oral cum n-am mai primit, fara dintisori si deep complet, mi-a placut cum m-a indemnat, fara cuvinte, sa imping si eu. NP 10 Voi spune doar ca nu e nimic de spus, nu am cuvinte sa descriu cat de bine a fost. GFE 10 Aici pe Simo mi-am imaginat-o fiind profa din liceu cu care aveam fantezii, a fost calduroasa, saruturi intense cu discrete muscaturi de buze care mie imi plac enorm, m-a facut sa ma simt minunat. Atitudine 10+, cum laude. Simona este foarte sigura pe ea, si asta este un turn-on imens, iar caldura ei te face sa te simti minunat. Ca de fiecare data, recenzia este reflectia chimiei dintre client si persoana care il primeste. Simona a stiut cum sa ma citeasca si sa-mi ofere placere, atat in pat cat si in afara lui, cu siguranta bunul simt din partea clientilor este ceva ce ea apreciaza. Serviciile oferite de ea sunt rar intalnite, nu ofera sex, ci amor pasional si multa caldura. Pentru mine, femeia in compania careia m-am simtit cel mai bine. Draga Simona, iti multumesc mult pentru clipele frumoase, iar daca ma primesti si maine, de data asta la o ora putin mai tarzie, vin cu mare drag. Domilor, fiti "domni" cu ea 😊 7 1
Simona Garcea Reputație: 455 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 14, 2021 Disponibila pana la ora 22:00 , va astept cu drag 💋😋❤️ 0761154362 2 2
Simona Garcea Reputație: 455 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 14, 2021 La 13.09.2021 la 11:01, craig1 a spus: Buna seara colegi, Astazi am avut placerea de a o vizita pe Simona, programarea fiind facuta prin WhatsApp, unde am auzit vocea ei suava, care m-a fermecat precum nimfele fermecau eroii din Olimp. Informatiile despre locatie au fost date in amanunt, iar odata ajuns acolo, am fost primit intr-o lenjerie alba, iar cand am vazut-o pe Simona am realizat ca nu este o nimfa, ci o adevarata zeita. Camera placerilor este o garsoniera curata, spatioasa, canapea mare, scaune, si un pat in care ne-am facut de cap. Bineinteles, de prosop curat, geluri de dus si apa de gura nu se pune problema. Muzica a fost placuta pe tot parcursului in care noi doi am fost in armonie. Aspectul Simonei este unul placut, zambetul ei m-a vrajit inca de cand mi-a deschis usa, iar ochii pasionali sunt superbi. Corpul este placut la atingere, sanii moi si dulci, iar buzele (si cele de sus, si cele de jos) numai bune de sarutat. Actul dragostei A inceput pe canapea, unde ne-am sarutat cu foc si unde Simona a inceput oralul, iar dupa ne-am mutat in pat, unde am avut parte de cel mai bun oral, deep bun, mangaieri discrete si un 69 placut. Normalul a inceput cu ea in LOT, unde se misca foarte bine, si unde am putut sa-i admir trupul si zambetul fermecator. Dupa cateva pozitii schimbate, si dupa finalizare, eram foarte ametit si extenuat, dar m-am chinuit sa merg la dus. La intoarcere Simona m-a servit cu ciocolata, si ne-am mangaiat in timp ce vorbeam diferite subiecte. Inainte de plecare, am primit un pupic mai dulce ca ciocolata, si o imbratisare calduroasa. Notele bineinteles ca nu mai au rost, avand in vedere ca toate celelalte recenzii sunt pozitive, dar le voi pune aici. Locatie 10 O incapere draguta, curata, si multe locuri in car iti poti face de cap. Aspect 9.50 Simona e foarte frumoasa, zambet care iti ramane in suflet, corp suplu si bine intretinut. Parfum discret dar bine ales, igiena de 10. Oral 10 Un oral cum n-am mai primit, fara dintisori si deep complet, mi-a placut cum m-a indemnat, fara cuvinte, sa imping si eu. NP 10 Voi spune doar ca nu e nimic de spus, nu am cuvinte sa descriu cat de bine a fost. GFE 10 Aici pe Simo mi-am imaginat-o fiind profa din liceu cu care aveam fantezii, a fost calduroasa, saruturi intense cu discrete muscaturi de buze care mie imi plac enorm, m-a facut sa ma simt minunat. Atitudine 10+, cum laude. Simona este foarte sigura pe ea, si asta este un turn-on imens, iar caldura ei te face sa te simti minunat. Ca de fiecare data, recenzia este reflectia chimiei dintre client si persoana care il primeste. Simona a stiut cum sa ma citeasca si sa-mi ofere placere, atat in pat cat si in afara lui, cu siguranta bunul simt din partea clientilor este ceva ce ea apreciaza. Serviciile oferite de ea sunt rar intalnite, nu ofera sex, ci amor pasional si multa caldura. Pentru mine, femeia in compania careia m-am simtit cel mai bine. Draga Simona, iti multumesc mult pentru clipele frumoase, iar daca ma primesti si maine, de data asta la o ora putin mai tarzie, vin cu mare drag. Domilor, fiti "domni" cu ea 😊 Mulțumesc frumos și te mai astept 💋😚
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 14, 2021 Acum 18 minute, Simona Garcea a spus: Disponibila pana la ora 22:00 , va astept cu drag 💋😋❤️ 0761154362 Simona G, revelatia anului...o minune de fata !😘🤗 Ce pui in sex de reusesti sa innebunesti barbatii ( unii cu mare experienta la dame ), sa ii extaziezi la maxim la toate capitolele? I pup youuuu !😍😉🙏🏻 3 3 1
Simona Garcea Reputație: 455 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 14, 2021 La 13.09.2021 la 7:39, Dantelarul a spus: In sfarsit ! Am reusit sa o tin in brate pe Symo, si bineinteles la plecare m-a tinut ea in brate...🤪 Mi-a raspuns la telefon si m-am programat rapid , ajuns la locatia foarte draguta unde m-a primit intr-o rochita neagra, ea miniona, sexi, cu miscari pline de erotism si o piele extrem de fina. Dupa dusul meu am facut cativa pasi de dans impreuna , nu stiu cum a facut si s-a intors cu spatele spre mine, iar de aici a inceput sa se unduiasca, sa ma excite din miscari, sa se frece de mine incat nu imi mai gaseam cuvintele. Cu greu i-am dat rochita jos si am descoperit ca are si bikini..😛, dar ea se delecta cu-al meu, asa alintat nu a mai fost de mult timp...si pe-o parte, si pe cealalta, oral soft, de senzatie, are o tehnica de-ti tremura genunchii, vorbeste cu gogaie, acorda atentie la oua, este ceva de vis...Cu greu am smuls-o si am aruncat-o in pat, si da-i 68, 69, 70, nu se oprea nicicum...😋 Mi-a pus caciulita si a sarit pe mine, in Lady on top de ziceai ca nu a mai facut amor de 10 ani...s-a pliat pe mine mai apoi, sa ii simt sanii pe piept si iar s-a activat , m-a calarit pana m-a busit plansul...🤩.. de bucurie , asa posedat nu am mai fost de mult... Nu mai stiu, cum am ajuns in misionar aveam senzatii de vis amandoi, s-a incolacit, eram captiv si fericit..🥰 S-a ridicat din pat si iar se unduia, dar eram daramat, si nici timpul nu era cu mine, mai aveam 10 min sa se faca ora...😥 Cu ea timpul zboara prea repede, are trairi intense si te trage in acest joc frumos, iti transmite o stare de vis, ce nu-ti doresti sa se sfarseasca... Ce note sa dau !? Nu-i pot da note , are alt statut... 350 lei pentru un vis in doi...🤴👸 Mulțumesc 💋😚
Simona Garcea Reputație: 455 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 14, 2021 Acum 10 ore, derwall a spus: Simona G, revelatia anului...o minune de fata !😘🤗 Ce pui in sex de reusesti sa innebunesti barbatii ( unii cu mare experienta la dame ), sa ii extaziezi la maxim la toate capitolele? I pup youuuu !😍😉🙏🏻 🙏💋😘
quark03 Reputație: 33 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Abu Dhabi Oras:Abu Dhabi Postat Septembrie 14, 2021 4 minutes ago, derwall said: Ce pui in sex de reusesti sa innebunesti barbatii ( unii cu mare experienta la dame ), sa ii extaziezi la maxim la toate capitolele? foarte multa naturalete! 1
Vizitator hap-sanu Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 Acum 4 minute, Simona Garcea a spus: 🙏💋😘 Simona, tot incerc sa fac si eu o progamare la tine, dar din pacate nu te nimeresc pe whatsapp, te-am vazut online aici si am zis sa incerc. Am lasat mesaj acum 10 min din nou. Sper sa reusesc sa te prind!
Dantelarul Reputație: 353 Postat Septembrie 14, 2021 Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Telefon: 0790411295 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2021 @hap-sanu , eu am incercat pe whatsapp foarte mult , dar fara succes, pana la urma am reusit prin apel telefonic. Isi tine temeinic agenda, sfatul meu este sa ai o poza a ta la whatsapp si sa incerci pe toate caile. Succes !😎 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 1 hour ago, derwall said: Ce pui in sex de reusesti sa innebunesti barbatii ( unii cu mare experienta la dame ), sa ii extaziezi la maxim la toate capitolele? I pup youuuu !😍😉🙏🏻 Ingredientul secret este prestatia jalnica a restului tarfelor (marea majoritate). 1 3
Matsumoto Reputație: 141 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 13 minutes ago, Dantelarul said: @hap-sanu , eu am incercat pe whatsapp foarte mult , dar fara succes, pana la urma am reusit prin apel telefonic. Isi tine temeinic agenda, sfatul meu este sa ai o poza a ta la whatsapp si sa incerci pe toate caile. Succes !😎 Ii dai sperante aiurea 1 1 3
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 6 hours ago, Simona Garcea said: Disponibila pana la ora 22:00 , va astept cu drag 💋😋❤️ 0761154362 Eu nu dau inimioare in general dar tu esti ,,one of a kind’’! Multumesc pt duminica!
Simona Garcea Reputație: 455 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 14, 2021 Începând de mâine pentru o perioada mai lunga de timp nu o sa mai lucrez in București ,🙏 mulțumesc foarte mult pentru toate recenziile,aprecierile,sfaturile și vorbele frumoase primite de la voi ,sper ca am reușit atat cât am putut sa fiu pe placul vostru și sa ma ridic la așteptările voastre, cu siguranța o sa va anunț cu mare drag atunci când o sa revin in București. Mulțumesc frumos de înțelegere și va doresc o seara cât mai frumoasa ❤️😘🤗💋 Cu multă dragoste, Symo ! ❤️ 1 2
Vizitator nicu.28 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 18 ore, Simona Garcea a spus: Începând de mâine pentru o perioada mai lunga de timp nu o sa mai lucrez in București ,🙏 mulțumesc foarte mult pentru toate recenziile,aprecierile,sfaturile și vorbele frumoase primite de la voi ,sper ca am reușit atat cât am putut sa fiu pe placul vostru și sa ma ridic la așteptările voastre, cu siguranța o sa va anunț cu mare drag atunci când o sa revin in București. Mulțumesc frumos de înțelegere și va doresc o seara cât mai frumoasa ❤️😘🤗💋 Cu multă dragoste, Symo ! ❤️ Chiar ești o femeie deosebita! Sper ca ești ok și nu ai dat peste vreun obsedat , te așteptăm înapoi 😀
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 15, 2021 Come back Simona! 🥂 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3019 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Septembrie 15, 2021 19 hours ago, Simona Garcea said: Începând de mâine pentru o perioada mai lunga de timp nu o sa mai lucrez in București ,🙏 mulțumesc foarte mult pentru toate recenziile,aprecierile,sfaturile și vorbele frumoase primite de la voi ,sper ca am reușit atat cât am putut sa fiu pe placul vostru și sa ma ridic la așteptările voastre, cu siguranța o sa va anunț cu mare drag atunci când o sa revin in București. Mulțumesc frumos de înțelegere și va doresc o seara cât mai frumoasa ❤️😘🤗💋 Cu multă dragoste, Symo ! ❤️ Of of, fix cand imi faceam planuri sa te vizitez si eu zilele astea. Curat ghinion 😁 1 1 1 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum