Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 21, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Eu am uitat codul 🥺 Link spre comentariu
alex2888 Reputație: 8 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 21, 2022 nustiu de ce mai postează fata asta dacă nu răspunde niciodată la tel 1 Link spre comentariu
copilul2016 Reputație: 220 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Bună Cristina, Lucrezi în perioada aceasta? Link spre comentariu
olderman Reputație: 60 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 29, 2022 La 28.12.2022 la 22:22, copilul2016 a spus: Bună Cristina, Lucrezi în perioada aceasta? 21 decembrie a fost ultima zi de lucru din 2022. Poate ai mai mult noroc la anul (și la mulți ani). 1 Link spre comentariu
MossMaurice Reputație: 4 Postat Decembrie 30, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Salut, după mult timp de lurking pe forum, m-am decis să îmi creez cont și să fac și eu o recenzie. Am reușit în data de 20 Decembrie să ajung și eu la Cristina. Am optat pentru o oră deoarece voiam să o cunosc cum trebuie După ce am făcut cunoștință, duș, acțiunea a început cu acel faimos ON, care, din fericire, s-a finalizat la locul faptei. Pauza de reîncărcare, socializat, după care am început NP. Câteva poziții schimbate, finalizat in Doggy. Notele: NP - 9 Locație - 10 Igienă - 10 ON - 11 (toți cei care ați lăudat-o până acum, bravo, ați făcut ce trebe ) Ciubuc : 250 Lei Cristina, sper să ne revedem curând An nou fericit la toată lumea! 2 1 Link spre comentariu
muresancosmin70 Reputație: 53 Postat Decembrie 30, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Salut, Am fost de multe ori la ea, atat anul trecut cat si in 2022. Intradevar e o persoana deosebita. Imi place si o aprob in toate aspectele, inclusiv in cele legate de apelurile la care nu poate raspunde, desi mi se intampla si mie adesea sa sun de multe ori pana sa prind momentul cand imi poate raspunde. Mie dor de sânii ei naturali, foarte plăcuți la atingere cu care isi incepe actiunea. Aspect: 9 arata chiar mai bine decat in poze. O rog insa sa aibe grija la greutate. Locație: 8 curat Atitudine: 9-10: foarte ok, nu mi-a refuzat nimic, nu trage de timp, nu te grăbește Igiena: 10 ON: 10 - foarte bine făcut Ii doresc un an chiar mai bun si sa revina cat mai curand. 2 1 Link spre comentariu
lord of dreams Reputație: 243 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 La multi ani ! Cristina si tuturor de pe grup,eu pot duar sa confirm cele scrise mai sus de colegul ,o vizitez din 2020 intradevar in primul an o gaseam mai usor sunam programare si ajuns la ea ,in 2022 a fost noroc ca am reusit sa prind loc ,sper ca in 202 sa reusesc sa o mai vizitez ,toate cele bune in noul an va doresc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Dragilor vreau sa știți ca nu sunt în Timișoara pentru ca am primit nenumărate telefoane. Când o sa ajung voi posta. Va pup și mulțumesc pentru înțelegere 😘😘 Link spre comentariu
Linhai Reputație: 76 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 La 03.07.2021 la 14:32, Cristina1992 a spus: Scuze dragule în alt mod nu poti sa o spui? De la tara poate esti tu ,deșteptule,, Cristinuca....colegu Billyboy vrea să știe diferența între țărancă și femeie de la țară.Spunei tu😕. Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33957 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 La 10.01.2023 la 13:59, Cristina1992 a spus: Dragilor vreau sa știți ca nu sunt în Timișoara pentru ca am primit nenumărate telefoane. Când o sa ajung voi posta. Va pup și mulțumesc pentru înțelegere 😘😘 Crezi ca nu stim ca ne trădezi cu băieți din Oradea ? 😁😂 Vezi tu când vi 🤣🤣 3 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 11, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 12 minutes ago, 22leon said: Crezi ca nu stim ca ne trădezi cu băieți din Oradea ? 😁😂 Vezi tu când vi 🤣🤣 Așa face?? Stai că îi și zic vreo 2 lu' Impaler cu poeziile lui cu tot 🤬 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 8 ore, 22leon a spus: Crezi ca nu stim ca ne trădezi cu băieți din Oradea ? 😁😂 Vezi tu când vi 🤣🤣 Ajung și în Timișoara curând dragule. Era programat sa vin acolo dar nu am găsit nimic liber și aici ma refer la cazare Link spre comentariu
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 10 ore, 22leon a spus: Crezi ca nu stim ca ne trădezi cu băieți din Oradea ? 😁😂 Vezi tu când vi 🤣🤣 nu-mi spune că la ei folosea și WhatsApp cu programări super ușoare că mă tai cu lama 😅😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Bună dimineața dragilor. În sfârșit am reușit să mă întorc în orașul vostru. Țin sa va anunț ca voi fi disponibila începând de astăzi pana vineri inclusiv între orele 9:00 și 20:00. Numărul de telefon a rămas același 0729642495. Adresa pentru cei care o știu este calea sever bocu numărul 17 vis a vis de parcarea etajata de la Iulius Town. Preturile au rămas aceleași și pe acest an deci nu am schimbat absolut nimic în privința prețului sau a serviciilor 😝😝. Nu rămâne decât sa dam drumul la 👉👌👉👌🤫🤫 Link spre comentariu
Dorin1980 Reputație: 51 Postat Ianuarie 22, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 Bine ai revenit,am sa te vizitez 😉 Link spre comentariu
alexandru976 Reputație: 323 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 24 minutes ago, Dorin1980 said: Bine ai revenit,am sa te vizitez 😉 Me2 😊 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2023 Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Cucuu bauuu 😛🥰😋. Sunt la birou si va astept sa vă plătiți facturileee , așa de luni 🤣🤣🤣, daca nu ...va tai lumina si n.o s.o mai vedeți pe dânsa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuup 😘🥰♥️💋❤️❤️ Link spre comentariu
Adolf09 Reputație: 12 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Un cadou de inceput de an prin raspunderea la apeluri? Link spre comentariu
tomson Reputație: 5743 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 La 21.12.2022 la 12:47, Cozonac7 a spus: Eu am uitat codul 🥺 chiar adineaori am vazut filmu ala Bucuresti non stop si nu stiu de ce mi se parea ca fuckeru ala ( jucat de firicel ) care statea toata noaptea la geamu lu gagica inselata care nu voia sa il mai primeasca si nu reusea sa ajunga la ea ca uitase codul de la scara si nu avea nici credit sau telefonu descarcat seamana cu tine , asa la tipologie , mai putin partea cu etnia bineinteles 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 23, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 32 minutes ago, tomson said: chiar adineaori am vazut filmu ala Bucuresti non stop si nu stiu de ce mi se parea ca fuckeru ala ( jucat de firicel ) care statea toata noaptea la geamu lu gagica inselata care nu voia sa il mai primeasca si nu reusea sa ajunga la ea ca uitase codul de la scara si nu avea nici credit sau telefonu descarcat seamana cu tine , asa la tipologie , mai putin partea cu etnia bineinteles Da, așa e. Filmul este inspirat din fapte și întâmplări trăite de mine 2 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Ianuarie 23, 2023 Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 La 08.12.2022 la 10:32, Cristina1992 a spus: Cucu bauuu 😛🥰🥰. Sa stiti ca sunt la birou măi " sexualilor" 😛😛😛 si va astept sa vi.o văd 🙃🙃😍😍😍. Va puuuup 💋💋💋💋💋. Imi cer scuze pt ce a scris prietenul meu,im pare rau ,esti o persoana buna te pup,sper sa ne revedem cand mai revii la Oradea ms Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 Bună dimineața dragilor. Pana vineri inclusiv voi fi în orașul vostru asa ca nu ratați ocazia de a va plăti taxele și datoriile pe noul an 😋😋😋😋😋 Link spre comentariu
Vizitator SinnerBoy Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2023 Partajează Postat Ianuarie 25, 2023 îmi pare bine că am înțeles că îți place să-ți bați joc de oameni deci nu voi plati taxe pe la tine ever.😉 Link spre comentariu
lucian1002 Reputație: -77 Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 La 15.08.2022 la 16:12, Cristina1992 a spus: Tocmai,ca cei care scriu continuu ca nu dau de mine sunt la lista neagra ,din cauza asta nu dau . Si stii de ce , pentru ca m.am comportat frumos cu ei de fiecare data si au vazut ca nu sar ca besmetica sa tip ca nu imi place ce fac ei si ca le accept rahaturile,ca unii zici ca au venit din jungla. Eu nu ma cert ,nu tip...vad ca esti aiurea o data ,de doua ori ...pa nu iti mai raspund si nu te mai primesc . Acum ce sa zic ...ei sunt cu plus aici si e normal ca ceilalti sa.i creada, doar nu ma cred pe mine 😉😉😉 Ti-am citit mai multe raspunsuri pe care le-ai lasat celor care te jignesc.Imi place,esti rationala inteligenta si cu un caracter care imbina raspunsurile tale cu decenta feminina si bunele maniere.Pentru mine e deajuns sa stiu cu cine am de-a face doar analizand ce raspunzi altora.Cand vin in tara,te contactez pentru o perioada mai lunga in compania mea.Pana atunci,ma retrag cu stima si iti urez ganduri bune si putere psihica de munca cu oamenii findca dupa cate vad unii sunt sub nivelul de standard al secolului in care traiesc-)))Na,dati cu hate in mine care va simti:-))) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator SinnerBoy Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Acum 20 ore, lucian1002 a spus: Ti-am citit mai multe raspunsuri pe care le-ai lasat celor care te jignesc.Imi place,esti rationala inteligenta si cu un caracter care imbina raspunsurile tale cu decenta feminina si bunele maniere.Pentru mine e deajuns sa stiu cu cine am de-a face doar analizand ce raspunzi altora.Cand vin in tara,te contactez pentru o perioada mai lunga in compania mea.Pana atunci,ma retrag cu stima si iti urez ganduri bune si putere psihica de munca cu oamenii findca dupa cate vad unii sunt sub nivelul de standard al secolului in care traiesc-)))Na,dati cu hate in mine care va simti:-))) o fi fată ok la fața locului dar in privința programărilor nu prea.Loteria bătăii de joc.Nu intru in detalii.Poate reușești tu sau poate îți iei miștoul in față la telefon sau via mesaj deși nu ai jignit cu nimic.Sunt curios daca cineva reușește o programare cum va confirma sau primi info locație exacta daca nu o mai prinde la telefon apoi. Dar na ea fată bună își permite doar sunt doritori destui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum