ffsdnd Reputație: 7399 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Noiembrie 25, 2022 Acum 7 ore, Clopotel1979 a spus: Erau 3 din acelasi oras... Cosmina, Eva si inca una cu sanii mari si tare-n gura ,se certa mai tot timpul cu @sofer100 sau cu @ffsdnd nu mai stiu exact.. 🤭 @sofer100 a avut meci cu cea dea 3, care a umblat cu cioara vopsita pe forum.....parca si Dan i-a luat partea Soferului atunci. Eu nu am avut de-a face nimic cu grupul asta......eu am avut meci cu celalat grup de pe Vasile Lupu. 1 2
Constantinne Reputație: -1 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 25, 2022 Buna COSMINA ! AM SUNAT la nr afisat dar anume ca nu este valid ? 1 2
Constantinne Reputație: -1 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 25, 2022 Cum pot sa te contactez COSMINA IN VEDEREA UNEI PROGRAMARI ?! 1 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26660 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Noiembrie 25, 2022 Acum 2 ore, Constantinne a spus: Buna COSMINA ! AM SUNAT la nr afisat dar anume ca nu este valid ? Acum 50 minute, Constantinne a spus: Cum pot sa te contactez COSMINA IN VEDEREA UNEI PROGRAMARI ?! Tu știi să citești? Dacă știi, citește! Cosmina e retrasă de mult timp . 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum