Sari la conținut

Alexa. Alexandra 0748601375

Vizitator Alexa2021

Postări Recomandate

Vizitator Alexa2021
Reputație: 0
Postat

Dragalaseniile mele ❤️ acesta este un început pentru mine in acest domeniu 💋 ceva ce mar interesa și creea satisfacția dorită 😘 si prin acesta,, meseria,, asa lovi 2 placeri odata. 

A MEA si a VOASTRĂ 😘😉. De început am sa fiu pe Constanța si doar pe intermediul deplasarilor. Dupa ridicarea mea in fata voastră și invatarea mea in a ma exprima in detalii pe înțelesul vostru. Sper sa va mulțumesc pe toți in felul meu dar si in felul vostru dorit 😁😁❤️❤️❤️

Hai sa începem 😘💋😘💋😘💋

Poze si detalii momentan am sa va ofer in privat pe wapp 😘❤️❤️

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 17 minute, Alexa2021 a spus:

Dragalaseniile mele ❤️ acesta este un început pentru mine in acest domeniu 💋 ceva ce mar interesa și creea satisfacția dorită 😘 si prin acesta,, meseria,, asa lovi 2 placeri odata. 

A MEA si a VOASTRĂ 😘😉. De început am sa fiu pe Constanța si doar pe intermediul deplasarilor. Dupa ridicarea mea in fata voastră și invatarea mea in a ma exprima in detalii pe înțelesul vostru. Sper sa va mulțumesc pe toți in felul meu dar si in felul vostru dorit 😁😁❤️❤️❤️

Hai sa începem 😘💋😘💋😘💋

Poze si detalii momentan am sa va ofer in privat pe wapp 😘❤️❤️

N-am inteles mare lucru dar presupun ca e de bine! 🤣 Succesuri😁

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Un translator? 

Postat

Cum se face ca se inmultesc stagiarele in Constanta ?? Ce e aici ??

Laborator de Practica sau Tarâmul Fagaduintei ?? 

Fix la jumatea' lu' Iulie, in plin sezon 🤣

• Minus 1
Postat
4 minutes ago, playmaker said:

Cum se face ca se inmultesc stagiarele in Constanta ?? Ce e aici ??

Laborator de Practica sau Tarâmul Fagaduintei ?? 

Fix la jumatea' lu' Iulie, in plin sezon 🤣

Nu stii? Este simpozionul " Sa învățăm limba romana distractiv" 

Acum nu ai ce face ca perioada a fost prost aleasa. 

• Like 1
Postat

Toate-s noi in domeniu si tocmai la Constanta in toiul verii se apuca de fwtwt contra-cost.

Ptiuu drace, a dracu' coincidenta 🤣

• Minus 1
Postat
34 minutes ago, playmaker said:

Toate-s noi in domeniu si tocmai la Constanta in toiul verii se apuca de fwtwt contra-cost.

Ptiuu drace, a dracu' coincidenta 🤣

Pai au auzit ca noi șintem băieți îngăduitori. Sau altfel zis aruncam aiurea cu banii. 🤣

• Haha 1
Vizitator Alexa2021
Postat

Daca nu ma cunoașteți... Va rog frumos nu mai va dați cu păreri negative asupra mea.... Asa ca hai sa no începem cu minusuri va rog mult de tot 🙄🙄🙄🙄😘

Postat
3 minutes ago, Alexa2021 said:

Daca nu ma cunoașteți... Va rog frumos nu mai va dați cu păreri negative asupra mea.... Asa ca hai sa no începem cu minusuri va rog mult de tot 🙄🙄🙄🙄😘

Noua in domeniu dar vad ca stapanesti foarte bine forumul etc. Stii cum se mai zice in lb. Româna la unul nou sosit pe piata sau la locul de munca?? BIBAN.

• Minus 1
Postat

Caterinca 🤣 mergeti si va fute un ceafa lata in cur 🤣🤣🤣

• Haha 4
Postat
46 minutes ago, Alexa2021 said:

Ca să ma înțelegi bine. Dacă vrei sa faci banuti buni aici trebuie sa faci câteva lucruri. Cum ar fi :

Pune poze reale cu tine

Pune lista serviciile pe care le oferi. 

Stabilește-ți un tarif care sa fie corelat cu fizicul tău și cu serviciile pe care le oferi. 

Ia-ți locație! Dacă faci doar deplasări nu ai nici o sansa. 

Respecta programarile făcute ( chiar dacă o sa îți mai iei și tepe) 

Încearcă sa nu mai folosești formule de genul " dacă nu ma cunoașteți nu mai comentați negativ". Ca nu le mai halim, șintem sătui și tu ar trebui sa știi asta, căci bănuiesc ca te-ai informat. 

Citește cu atenție topicul Mayei 69. O sa înveți mult de acolo. 

• Like 2
  • Mersi 2
Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 8 minute, g2br13l a spus:

Ca să ma înțelegi bine. Dacă vrei sa faci banuti buni aici trebuie sa faci câteva lucruri. Cum ar fi :

Pune poze reale cu tine

Pune lista serviciile pe care le oferi. 

Stabilește-ți un tarif care sa fie corelat cu fizicul tău și cu serviciile pe care le oferi. 

Ia-ți locație! Dacă faci doar deplasări nu ai nici o sansa. 

Respecta programarile făcute ( chiar dacă o sa îți mai iei și tepe) 

Încearcă sa nu mai folosești formule de genul " dacă nu ma cunoașteți nu mai comentați negativ". Ca nu le mai halim, șintem sătui și tu ar trebui sa știi asta, căci bănuiesc ca te-ai informat. 

Citește cu atenție topicul Mayei 69. O sa înveți mult de acolo. 

Mersii foarte mult de sfaturile oferite 😁😘😘😘 deocamdată inca învăț. 

Ca poze toti ma gasesc in wapp ma si pot suna in web pentru câteva secunde sa fie siguri nu ma deranjează. Si ca locație momentan din lipsa financiarului nu pot, de-aceea stau in deplasari momentan. Poze si cu ceea ce fac. Am sa incerc am informa cu încărcarea contului si un spațiu spre placutul celor care le vad... Dar niste poze doar ca si aspect... Nu cu nuduri sau îmbrăcăminte cum pot altele pune deocamdată nu am cum as dori sa fiu înțeleasă.... 

Si mersi încă o data de sfaturile date 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

Postat
37 minutes ago, Alexa2021 said:

Ca poze toti ma gasesc in wapp ma si pot suna in web pentru câteva secunde sa fie siguri nu ma deranjează. Si ca locație momentan din lipsa financiarului nu pot, de-aceea stau in deplasari momentan. Poze si cu ceea ce fac. Am sa incerc am informa cu încărcarea contului si un spațiu spre placutul celor care le vad... Dar niste poze doar ca si aspect... Nu cu nuduri sau îmbrăcăminte cum pot altele pune deocamdată nu am cum as dori sa fiu înțeleasă.... 

Pentru locație ia legătura cu colegul @sinceritate. Dacă ești fair play cu el te piate ajuta. 

Pentru poze folosește platforma imgur sau achita un cont rosu aici. 

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 3 ore, g2br13l a spus:

Pentru locație ia legătura cu colegul @sinceritate. Dacă ești fair play cu el te piate ajuta. 

Pentru poze folosește platforma imgur sau achita un cont rosu aici. 

Mersiiiiii de sfaturilee date ❤️❤️ 😁😘

Postat

Eu am spart gheata cu ia in seara asta. Sa incep asa , ora a fost respectata, a confirmat programarea si referitor la servicii tipa se pricepe super bine la oral , normalul protejat gfe /10 , vorbareata ,placuta , sfatuiesc sa nu mai vorbiti aiurea si doar incercati , tipa e super !! 

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 4 ore, Alexa2021 a spus:

Ai mai facit sex pe lovele?

Pe unde ai mai lucrat?

Cime te recomanda?

De unde sti de forum?

Nu ma lua in seama, o sa iti dai seama mai tarziu :))))

• Haha 4

Postat
1 hour ago, mariancip said:

Eu am spart gheata cu ia in seara asta. Sa incep asa , ora a fost respectata, a confirmat programarea si referitor la servicii tipa se pricepe super bine la oral , normalul protejat gfe /10 , vorbareata ,placuta , sfatuiesc sa nu mai vorbiti aiurea si doar incercati , tipa e super !! 

Zi zău cu limba scoasa....

• Haha 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...