Vizitator Alexa2021 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Dragalaseniile mele ❤️ acesta este un început pentru mine in acest domeniu 💋 ceva ce mar interesa și creea satisfacția dorită 😘 si prin acesta,, meseria,, asa lovi 2 placeri odata. A MEA si a VOASTRĂ 😘😉. De început am sa fiu pe Constanța si doar pe intermediul deplasarilor. Dupa ridicarea mea in fata voastră și invatarea mea in a ma exprima in detalii pe înțelesul vostru. Sper sa va mulțumesc pe toți in felul meu dar si in felul vostru dorit 😁😁❤️❤️❤️ Hai sa începem 😘💋😘💋😘💋 Poze si detalii momentan am sa va ofer in privat pe wapp 😘❤️❤️
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 18, 2021 Acum 17 minute, Alexa2021 a spus: Dragalaseniile mele ❤️ acesta este un început pentru mine in acest domeniu 💋 ceva ce mar interesa și creea satisfacția dorită 😘 si prin acesta,, meseria,, asa lovi 2 placeri odata. A MEA si a VOASTRĂ 😘😉. De început am sa fiu pe Constanța si doar pe intermediul deplasarilor. Dupa ridicarea mea in fata voastră și invatarea mea in a ma exprima in detalii pe înțelesul vostru. Sper sa va mulțumesc pe toți in felul meu dar si in felul vostru dorit 😁😁❤️❤️❤️ Hai sa începem 😘💋😘💋😘💋 Poze si detalii momentan am sa va ofer in privat pe wapp 😘❤️❤️ N-am inteles mare lucru dar presupun ca e de bine! 🤣 Succesuri😁 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 Pt limba romana apăsați tasta 1.😀 3
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 18, 2021 Acum 5 minute, g2br13l a spus: Gabrele hai incurajari ..apulauze...😁😁.😀
talibanu Reputație: 9723 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 18, 2021 Un translator?
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 Cum se face ca se inmultesc stagiarele in Constanta ?? Ce e aici ?? Laborator de Practica sau Tarâmul Fagaduintei ?? Fix la jumatea' lu' Iulie, in plin sezon 🤣 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 18, 2021 Acum 1 minut, playmaker a spus: Poate ca ..el dorado😁😁😁
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 4 minutes ago, playmaker said: Cum se face ca se inmultesc stagiarele in Constanta ?? Ce e aici ?? Laborator de Practica sau Tarâmul Fagaduintei ?? Fix la jumatea' lu' Iulie, in plin sezon 🤣 Nu stii? Este simpozionul " Sa învățăm limba romana distractiv" Acum nu ai ce face ca perioada a fost prost aleasa. 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 Toate-s noi in domeniu si tocmai la Constanta in toiul verii se apuca de fwtwt contra-cost. Ptiuu drace, a dracu' coincidenta 🤣 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 18, 2021 Acum 22 minute, playmaker a spus: Poi nu ai inteles ..mai vrea fata sa stea la mare si sau terminat finantele...ce sa faca..imprumut la banva?😁😁😁😁
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 34 minutes ago, playmaker said: Toate-s noi in domeniu si tocmai la Constanta in toiul verii se apuca de fwtwt contra-cost. Ptiuu drace, a dracu' coincidenta 🤣 Pai au auzit ca noi șintem băieți îngăduitori. Sau altfel zis aruncam aiurea cu banii. 🤣 1
disaronno37 Reputație: 377 Postat Iulie 18, 2021 Oras:ceruri Oras:ceruri Postat Iulie 18, 2021 Si uite asa apare fututu’ prin corespondenta!!😁😁 1
Vizitator Alexa2021 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Daca nu ma cunoașteți... Va rog frumos nu mai va dați cu păreri negative asupra mea.... Asa ca hai sa no începem cu minusuri va rog mult de tot 🙄🙄🙄🙄😘
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 3 minutes ago, Alexa2021 said: Daca nu ma cunoașteți... Va rog frumos nu mai va dați cu păreri negative asupra mea.... Asa ca hai sa no începem cu minusuri va rog mult de tot 🙄🙄🙄🙄😘 Noua in domeniu dar vad ca stapanesti foarte bine forumul etc. Stii cum se mai zice in lb. Româna la unul nou sosit pe piata sau la locul de munca?? BIBAN. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 18, 2021 Nu prea seamana a biban..oaica...pare un pic cam versata 1
talibanu Reputație: 9723 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 18, 2021 Caterinca 🤣 mergeti si va fute un ceafa lata in cur 🤣🤣🤣 4
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 18, 2021 Nu vezi ca spune ca face doar deplasari..sa vina cu un ceafa lata sau sa facem o ceafa la gratar?🤣🤣🤣🤣 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 46 minutes ago, Alexa2021 said: Daca nu ma cunoașteți... Va rog frumos nu mai va dați cu păreri negative asupra mea.... Asa ca hai sa no începem cu minusuri va rog mult de tot 🙄🙄🙄🙄😘 Ca să ma înțelegi bine. Dacă vrei sa faci banuti buni aici trebuie sa faci câteva lucruri. Cum ar fi : Pune poze reale cu tine Pune lista serviciile pe care le oferi. Stabilește-ți un tarif care sa fie corelat cu fizicul tău și cu serviciile pe care le oferi. Ia-ți locație! Dacă faci doar deplasări nu ai nici o sansa. Respecta programarile făcute ( chiar dacă o sa îți mai iei și tepe) Încearcă sa nu mai folosești formule de genul " dacă nu ma cunoașteți nu mai comentați negativ". Ca nu le mai halim, șintem sătui și tu ar trebui sa știi asta, căci bănuiesc ca te-ai informat. Citește cu atenție topicul Mayei 69. O sa înveți mult de acolo. 2 2
Vizitator Alexa2021 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Acum 8 minute, g2br13l a spus: Ca să ma înțelegi bine. Dacă vrei sa faci banuti buni aici trebuie sa faci câteva lucruri. Cum ar fi : Pune poze reale cu tine Pune lista serviciile pe care le oferi. Stabilește-ți un tarif care sa fie corelat cu fizicul tău și cu serviciile pe care le oferi. Ia-ți locație! Dacă faci doar deplasări nu ai nici o sansa. Respecta programarile făcute ( chiar dacă o sa îți mai iei și tepe) Încearcă sa nu mai folosești formule de genul " dacă nu ma cunoașteți nu mai comentați negativ". Ca nu le mai halim, șintem sătui și tu ar trebui sa știi asta, căci bănuiesc ca te-ai informat. Citește cu atenție topicul Mayei 69. O sa înveți mult de acolo. Mersii foarte mult de sfaturile oferite 😁😘😘😘 deocamdată inca învăț. Ca poze toti ma gasesc in wapp ma si pot suna in web pentru câteva secunde sa fie siguri nu ma deranjează. Si ca locație momentan din lipsa financiarului nu pot, de-aceea stau in deplasari momentan. Poze si cu ceea ce fac. Am sa incerc am informa cu încărcarea contului si un spațiu spre placutul celor care le vad... Dar niste poze doar ca si aspect... Nu cu nuduri sau îmbrăcăminte cum pot altele pune deocamdată nu am cum as dori sa fiu înțeleasă.... Si mersi încă o data de sfaturile date 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 37 minutes ago, Alexa2021 said: Mersii foarte mult de sfaturile oferite 😁😘😘😘 deocamdată inca învăț. Ca poze toti ma gasesc in wapp ma si pot suna in web pentru câteva secunde sa fie siguri nu ma deranjează. Si ca locație momentan din lipsa financiarului nu pot, de-aceea stau in deplasari momentan. Poze si cu ceea ce fac. Am sa incerc am informa cu încărcarea contului si un spațiu spre placutul celor care le vad... Dar niste poze doar ca si aspect... Nu cu nuduri sau îmbrăcăminte cum pot altele pune deocamdată nu am cum as dori sa fiu înțeleasă.... Si mersi încă o data de sfaturile date 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ Pentru locație ia legătura cu colegul @sinceritate. Dacă ești fair play cu el te piate ajuta. Pentru poze folosește platforma imgur sau achita un cont rosu aici.
Vizitator Alexa2021 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Acum 3 ore, g2br13l a spus: Pentru locație ia legătura cu colegul @sinceritate. Dacă ești fair play cu el te piate ajuta. Pentru poze folosește platforma imgur sau achita un cont rosu aici. Mersiiiiii de sfaturilee date ❤️❤️ 😁😘
mariancip Reputație: 2 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 Eu am spart gheata cu ia in seara asta. Sa incep asa , ora a fost respectata, a confirmat programarea si referitor la servicii tipa se pricepe super bine la oral , normalul protejat gfe /10 , vorbareata ,placuta , sfatuiesc sa nu mai vorbiti aiurea si doar incercati , tipa e super !!
mihaita2020 Reputație: 911 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Cine știe o locație unde as putea merge cu ea? O locație pt nebunii
haloowen Reputație: 4937 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Iulie 18, 2021 Acum 4 ore, Alexa2021 a spus: Mersii foarte mult de sfaturile oferite 😁😘😘😘 deocamdată inca învăț. Ca poze toti ma gasesc in wapp ma si pot suna in web pentru câteva secunde sa fie siguri nu ma deranjează. Si ca locație momentan din lipsa financiarului nu pot, de-aceea stau in deplasari momentan. Poze si cu ceea ce fac. Am sa incerc am informa cu încărcarea contului si un spațiu spre placutul celor care le vad... Dar niste poze doar ca si aspect... Nu cu nuduri sau îmbrăcăminte cum pot altele pune deocamdată nu am cum as dori sa fiu înțeleasă.... Si mersi încă o data de sfaturile date 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ Ai mai facit sex pe lovele? Pe unde ai mai lucrat? Cime te recomanda? De unde sti de forum? Nu ma lua in seama, o sa iti dai seama mai tarziu :)))) 4
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 1 hour ago, mariancip said: Eu am spart gheata cu ia in seara asta. Sa incep asa , ora a fost respectata, a confirmat programarea si referitor la servicii tipa se pricepe super bine la oral , normalul protejat gfe /10 , vorbareata ,placuta , sfatuiesc sa nu mai vorbiti aiurea si doar incercati , tipa e super !! Zi zău cu limba scoasa.... 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum