cianura Reputație: -28 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Azi e ZIUA CEA MARE! ZIUA in care o sa vedem cum va muri experimentul securisto-sorosist numit "USRPLUS". Pentru ca : 1. daca USR-PLUS depune motiunea, isi da demisia de la guvernare si va vota motiunea impreuna cu AUR si PSD, niciun roman nu va mai vota partidul asta pe motiv ca au abandonat guvernarea in plina criza si pentru ca s-au aliat cu niste corupti si conservatori eurosceptici, tocmai impotriva carora au facut scandal 3 ani. 2. daca nu depune motiunea si se razgandesc, ba raman la guvernare, atunci partidul asta o sa fie "muit" in toate gaurile posibile de alegatori pentru ca au declansat o criza politica in plina criza economica si pandemie. Cum sa lingi acolo unde scuipi? Oricum ai da-o , USRPLUS se duce pe pula! Imi pare rau ca mi-am pierdut minute din viata mea votand acest partid. 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60820 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Septembrie 8, 2021 On 9/4/2021 at 11:15 PM, cincistele said: Aha, știi că cîțu ( cacofonia e intenționată) i-a luat fața în pulă lu' Orban ca prim-ministru și cu binecuvântarea 🌈 plusereilor ? Să-ți mai reamintesc că cîțu are girul marelui plăvan de la Cotroceni ? Da, da...plăvanul îl ține în brațe și în perfuzii pă pezevenghiul de palatul Victoria. #președintelevostru Ia zi, pică până la urmă păcăliciul de Câțu? că are genunchii tociți și guturai, de cât a stat încordat in fața lui Iohannis 8 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 8, 2021 1 oră în urmă, elprofesoare a spus: Ia zi, pică până la urmă păcăliciul de Câțu? că are genunchii tociți și guturai, de cât a stat încordat in fața lui Iohannis Sunteti prea idioti amandoi! Bine ar fi sa pice, sa ne fereasca insa Dumnezeu de alti isioti ca cacatul de Catu si unii aidoma tie sau cinci coaie atrofiate, fratele tau!🤣🤣🤣 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 8, 2021 1 oră în urmă, elprofesoare a spus: Ia zi, pică până la urmă păcăliciul de Câțu? că are genunchii tociți și guturai, de cât a stat încordat in fața lui Iohannis Sugi pula clonatule!🤣🤣🤣 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 9, 2021 Acum 12 ore, elprofesoare a spus: Ia zi, pică până la urmă păcăliciul de Câțu? că are genunchii tociți și guturai, de cât a stat încordat in fața lui Iohannis Habar n-am, eu vreau să pice...dar muismul a ajuns la cote astronomice și toate partidele politice s-au convertit la muism. Și Iohanea e marele guru al muismului pă plan local. Dîn păcate primim ce a votat majoritatea... plăvanul ăsta, tăiător de frunză la câini a fost votat. Iar actuala situație dîn țară e exclusiv "meritul" lui. Sper să nu-și termine mandatul, să fie dat jos dîn funcție și să nu beneficieze de niciun privilegiu pt fost șef de stat. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2021 La 04.09.2021 la 9:41, cincistele a spus: Jigodiile se ceartă pă banii de la buget... peneliștii vor să dea banii în noul pndl rebotezat Anghel Saligny, fiindcă au mulți primari, iar plusereii, care n-au decât foarte puțini primari, vor să bage bănuții într-o agenție națională de investiții, prin care vor să sifoneze ei bănuții prin metoda lor favorită : consultanță. Aici s-au împotmolit în coaliția lor "pt țară". Jegul de ministru al justiției de aia nu-și dădea avizul pt ordonanța de urgență, executa ordinul de partid. Nu pe remanierea lui se ceartă, ci pe bani...pîrnăiașul de cîțu a promis banii primarilor, ca ăia să-l pună președinte la peneleu, iar jegurile pluseriste se văd tăiate de la porție. Cum banii europeni nu vin, tot bugetul e baza. Sluga lu' Iohanea, Ciolacu e gata să susțină din parlament un guvern penelist **spam editat**tar... sperând să lingă firimiturile ce rămân de la peneleu din noul pndl Anghel Saligny. De asta cred că n-a asigurat cvorum aseară și probabil că nu-l va asigura nici azi, să nu bage plusereul moțiune. Iar o să bage placa cu responsabilitatea. Fi-mi-ar scârbă de slugoii pesediști ! Asta este, când 65% se duc și votează un plăvan care mănâncă, se cacă și face naveta la Sibiu cu girofar...primim ce votăm. De plasarea "haurului" cu "hashtagii" într-o alianță informală, ce zici, bre? Așa ceva ... La 04.09.2021 la 14:28, Maa5fu1.v2 a spus: ,, Will sist to exist " Bai @-yorick-, ce engleza ai! Nu ziceai ca pleci de pe forum? 😂 N-are unde să plece, doar la Bălăceanca ar putea. 2 4
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 9, 2021 Acum 2 ore, picon a spus: De plasarea "haurului" cu "hashtagii" într-o alianță informală, ce zici, bre? Așa ceva ... Nu știu încă, să văd cum evoluează lucrurile, nu m-a câștigat aurul la loto și nici nu le datorez ceva...dacă nu-mi convin acțiunile lor, nu-i mai votez. 🤷 Oricum, pîrnaia aia de Cuțu vreau să cadă. Măcar atât. Acum 2 ore, faxis a spus: Hastagistii si Hauristii vor fi clasa politica de maine (noua stanga progresista si noua dreapta conservatoare) din 2024 incolo dupa ce pesedistii si penelistii vor pleca in alte tari cu averi furate. Nu știu, vom vedea. Acum 8 ore, faxis a spus: Te inseli. Ce e mai rau abia acum incepe. Iohannis nu sa fie niciodata rapus ca Basescu fiindca a invatat din greselile lui si din greselile lui Constantinescu, si din greselile lui Nastase. Ai zice ca a luat invataminte de la Iliescu. Pentru ca de data asta are majoritatea serviciilor de partea sa. Si e mult mai inteligent si viclean decat ultimii doi in ciuda aparentelor. Nu doar ca o sa-si duca mandatul pana la capat, dar o sa si instaureze o dictatura criptocratica cu ajutorul serviciilor, corporatiilor, armatei si elitelor care il sprijina care va dura pana in decembrie 2024 . O sa ajunga sa puna trupele americane de la Deveselu pe voi atunci cand o sa iesiti la proteste sa va impuste sub acuzatia ca sunteti "anarhisti auristi platiti de Putin sa puneti de un puci impotriva statului de drept". De ce crezi ca nu e niciun protest serios organizat la ora asta? Inca din primul mandat s-a pregatit pentru asta. E in stare sa iste si razboi civil ca sa ramana la putere. Aduti aminte cand serviciile lui au declansat protestele violente de la 5 februarie 2017 si 10 august 2018 impotriva lui Dragnea. Cand Dragnea vorbea ceva despre suspendarea presedintelui, cum ieseau cu batai, injuraturi, huiduieli, si Dragnea o dadea inapoi. Poate iti mai amintesti cand a venit in geaca rosie la proteste. Tot serviciile lui au orchestrat protestele de dupa Colectiv impotriva lui Ponta care a fost mai fatalau si s-a retras. Dragnea pentru ca i s-a opus prea mult a ajuns la puscarie si cu cariera ruinata. PSD-ul lui Ciolacu, Firea si Grindeanu ii este aservit lui dupa ce l-a distrus pe Dragnea, singurul care mai putea sa i se opuna. Ai observat apoi cum Tariceanu a intrat in obscuritate dupa ce aparusera niste stiri despre dosare si investigatii, cum s-a facut disparut si n-a mai zis nimic de Iohannis. Nici Ponta nu mai zice nimic. Toti PSD-istii sunt santajati din cauza dosarelor penale pe care le au de jigodii furacioase ce sunt si asa le trebuie. Stati si suportati-l pana in decembrie 2024 (in 2009 toti aurolacii de pensionari si bugetari care l-au votat pe Geoana il voiau drept premier si in 2014 o gramada l-au votat pentru ca "vorbeste frumos" si are "bun simt, tace si face")... Din 2024 o sa aveti liber la votat AUR , ca tara oricum va intra in colaps economic si incapacitate de plata dupa ce liberalii lui Iohannis vor fura ce a mai ramas. Asta merita poporul roman, un popor de idioti care i si-a decis destinul inca de la duminica Orbului in 1990. AIA A FOST UNICA NOASTRA SANSA PE CARE AM RATAT-O! Daca romanii votau cu Ratiu si il repuneau pe Mihai ca rege, situatia ar fi fost un pic mai buna. Asa, dormiti asa cum v-ati asternut! Părerea mea e că Iohanea e de 10 ori mai prostălău ca Băsăul. Și nu știu de ce crezi tu că jegul de Băsescu a fost răpus... că mie nu-mi pare deloc răpus. Ar fi trebuit să fie la pîrnaie. Și să i se confiște mulți, mulți bani sau proprietăți. Și da, pesedeul e varză acum, un preș al lui Iohanea și al serviciilor. Dîn păcate, oricare gașcă iese câștigătoare, vor sta capră și în fața portarului de la sediul comisiei europene. Să ia exemplu de la ungurul Orban... poate fi în Europa și fără să fie un argat, un țucălar sinistru al progresiștilor jegoși. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2021 Acum 6 minute, cincistele a spus: Nu știu încă, să văd cum evoluează lucrurile, nu m-a câștigat aurul la loto și nici nu le datorez ceva...dacă nu-mi convin acțiunile lor, nu-i mai votez. 🤷 Oricum, pîrnaia aia de Cuțu vreau să cadă. Măcar atât. Nu știu, vom vedea. Părerea mea e că Iohanea e de 10 ori mai prostălău ca Băsăul. Și nu știu de ce crezi tu că jegul de Băsescu a fost răpus... că mie nu-mi pare deloc răpus. Ar fi trebuit să fie la pîrnaie. Și să i se confiște mulți, mulți bani sau proprietăți. Și da, pesedeul e varză acum, un preș al lui Iohanea și al serviciilor. Dîn păcate, oricare gașcă iese câștigătoare, vor sta capră și în fața portarului de la sediul comisiei europene. Să ia exemplu de la ungurul Orban... poate fi în Europa și fără să fie un argat, un țucălar sinistru al progresiștilor jegoși. Aaaa, păi sigur! După ce de un an de zile faci apologia hauriștilor și înjuri haștagiștii, acuma. când au dat semne că ar putea da mâna să-l debarce pă Câțu, nu știi ... să vezi cum evoluează ... Tu ești din ăia, din ce în ce mai puțini care cred că un sau mai multe partide reprezintă lumina care ne va scoate din necaz. Ți-ai pus speranța în ce? Ce crezi că sunt și ce crezi că vor face Simion și Șoșoaca, să-ți crească ție leafa de bugetăraș și pensia, decepționad de PSD? 2 4
wurdulak Reputație: 4465 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2021 La 04.09.2021 la 9:41, cincistele a spus: Jigodiile se ceartă pă banii de la buget... peneliștii vor să dea banii în noul pndl rebotezat Anghel Saligny, fiindcă au mulți primari, iar plusereii, care n-au decât foarte puțini primari, vor să bage bănuții într-o agenție națională de investiții, prin care vor să sifoneze ei bănuții prin metoda lor favorită : consultanță. Aici s-au împotmolit în coaliția lor "pt țară". Jegul de ministru al justiției de aia nu-și dădea avizul pt ordonanța de urgență, executa ordinul de partid. Nu pe remanierea lui se ceartă, ci pe bani...pîrnăiașul de cîțu a promis banii primarilor, ca ăia să-l pună președinte la peneleu, iar jegurile pluseriste se văd tăiate de la porție. Cum banii europeni nu vin, tot bugetul e baza. Sluga lu' Iohanea, Ciolacu e gata să susțină din parlament un guvern penelist **spam editat**tar... sperând să lingă firimiturile ce rămân de la peneleu din noul pndl Anghel Saligny. De asta cred că n-a asigurat cvorum aseară și probabil că nu-l va asigura nici azi, să nu bage plusereul moțiune. Iar o să bage placa cu responsabilitatea. Fi-mi-ar scârbă de slugoii pesediști ! Asta este, când 65% se duc și votează un plăvan care mănâncă, se cacă și face naveta la Sibiu cu girofar...primim ce votăm. Cam prea bine zis! Așa se conving plusereii ce au votat... 1 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 9, 2021 Chiar acum, picon a spus: Aaaa, păi sigur! După ce de un an de zile faci apologia hauriștilor și înjuri haștagiștii, acuma. când au dat semne că ar putea da mâna să-l debarce pă Câțu, nu știi ... să vezi cum evoluează ... Tu ești din ăia, din ce în ce mai puțini care cred că un sau mai multe partide reprezintă lumina care ne va scoate din necaz. Ți-ai pus speranța în ce? Ce crezi că sunt și ce crezi că vor face Simion și Șoșoaca, să-ți crească ție leafa de bugetăraș și pensia, decepționad de PSD? 😂😂😂 Bre, atunci hai să-i dăm afară pe toți, dă-i dracu'. 😁 Șoșo girl nu mai e la aur 😉 Bre, pricepi greu și uiți instantaneu : nu sunt bugetar și cu atât mai puțin pensionar. 🤷🙆 Până una alta, să se ducă dracu' și Cuțu, și urmașii ăștia bicisnici ai lu' Brătianu și să-l ia și pă plăvanul de Klaus cu ei. Imediat în spatele lor, să se ducă dracu' și plusereii hashtagiști, progresiști și neomarxiști. Pesedeii odată cu ăștia de mai sus, că și așa sunt brelocul lui Iohanea. Aurul îl mai așteptăm un pic, să vedem ce fac. Dacă o dau de gard... să se ducă dracu' după javrele de mai înainte. 1 1
wurdulak Reputație: 4465 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2021 Acum 2 minute, cincistele a spus: 😂😂😂 Bre, atunci hai să-i dăm afară pe toți, dă-i dracu'. 😁 Șoșo girl nu mai e la aur 😉 Bre, pricepi greu și uiți instantaneu : nu sunt bugetar și cu atât mai puțin pensionar. 🤷🙆 Până una alta, să se ducă dracu' și Cuțu, și urmașii ăștia bicisnici ai lu' Brătianu și să-l ia și pă plăvanul de Klaus cu ei. Imediat în spatele lor, să se ducă dracu' și plusereii hashtagiști, progresiști și neomarxiști. Pesedeii odată cu ăștia de mai sus, că și așa sunt brelocul lui Iohanea. Aurul îl mai așteptăm un pic, să vedem ce fac. Dacă o dau de gard... să se ducă dracu' după javrele de mai înainte. Cât timp suntem în UE și NATO nu se poate schimba mare lucru. AUR e totuna cu fostele PNG și PNR... 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 9, 2021 Acum 1 minut, wurdulak a spus: Cât timp suntem în UE și NATO nu se poate schimba mare lucru. AUR e totuna cu fostele PNG și PNR... Nu e rău că suntem în UE și în NATO, nu înțeleg de ce nu avem coloană vertebrală... uită-te la unguri, la polonezi...nu se cacă pe ei de frică când râgâie sau bese un oarecare conțopist pederast. Bine, nici nu se duc pe capul ălora să se porcăiască între ei și să și pună singuri cenușă în cap. Plm, nu a avem lideri, zici că pe ai noștri îi castrează de cum își iau funcția. 2 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 9, 2021 Acum 3 minute, faxis a spus: Te inseli enorm sa il il subestimezi pe neamt. Spunea cineva ca "Iohannis uita greu si pricepe usor, ba gandeste cu 10 pasi inaintea altora" . Ti-o parea tie prostalau dupa aparente. Dar se pricepe sa faca misto la modul elevat in doar cateva cuvinte , cu un zambet din ala ucigas de te face sa plangi, fara sa te injure , fara sa te bata sau sa tipe la tine. Pur si simplu te face si e chiar mai inteligent si VENINOS decat crezi. L-am subestimat si eu. I-a lasat pe pesedisti vreo 4 ani sa-si faca de cap in primul sau mandat pana au ajuns de la 50-60% cat aveau in 2012-2016 la 20-30% in 2019-2020 si cu conducerea decapitata de cand cu Dragnea si Mazare la puscarie, si Ponta aruncat din partid, ajuns o nulitate, si cu o gramada de primarii pierdute. PSD-ul, cat o fi de mare si primul in sondaje, nu mai are lideri, decat marionete cumparate, e o epava totala, un PNT la puterea a doua. E clar o performanta. Basescu, cu tot ghiolbanismul si abilitatile lui de capitan de nava, si-a luat-o grav in chelie in ultimii 2 ani de mandat dupa ce a fost suspendat si PDL-ul a disparut ca partid , ajungand un presedinte de paie sub mandatul premierului Ponta care a condus de facto tara din mai 2012 pana in noiembrie 2014. Si asta dupa ce Basescu s-a chinuit sa-i bage pe Nastase , Patriciu, Hrebenciuc, Voiculescu si Vantu la puscarie. Ceea ce nu se mai poate repeta acum in al doilea mandat al lui Iohannis fiindca PSD-ul nu mai are puterea de altadata. Iohannis nu mai are opozanti de calibrul lui Nastase, Geoana, Hrebenciuc, Ponta si Dragnea. Tot datorita neamtului, PNL a ajuns la guvernare chiar si cu 25% (cand a pomenit cineva in istoria democratiei ca un partid de pe locul 2, cu doar 20%, sa vina la guvernare si sa-si puna premier?) , ca fara el ajungea demult langa PDL si PNT la groapa istoriei. Poate ca Iohannis o fi prostalau cum zici tu, dar atata vreme cat asculta de servicii, o sa reziste bine pana la terminarea mandatului. Basescu s-a pus rau cu o parte din servicii, ca nu degeaba si-a luat scuipat cu flegma de la un antenist in ultimul sau an de mandat cu o asa mare usurinta, cu fracsu' , amanta , fiica'sa si o parte din anturaj ajunsi la puscarie, iar el din ditamai presedintele de altadata a ajuns un pareololog de seara la RTV. Plus ca Basescu era mai cu taranimea, mai il vedeai intr-o baie publica, mai la un gratar, la o hora.....pe Iohannis n-ai sa-l vezi vreodata intr-o ipostaza populista, n-ai sa-l vezi niciodata langa tarani saraci sau langa traditionalisti din aia de rit moldovean-muntean-oltenesc, poate doar printre sasii sai. E un presedinte de elita. Uita-te la el cand a mers in America de doua ori, invitat de Trump...multi americani il apreciau ca fiind un adevarat politician si il voiau presedinte pe langa bisnitarul ghiolban de Trump. Bre, mie îmi pare rău că l-am supraestimat când a fost propunerea USL ca prim ministru. Atunci chiar am avut încredere în el...dar nu-l cunoșteam deloc, nu-l văzusem niciodată vorbind. Impresiona cu tăcerea lui glacială, marțială, misterioasă...chiar credeam că în spatele chipului ăla impenetrabil se ascunde o minte strălucitoare. Țeapă 🤷 Îl supraestimezi și-i atribui "performanțe" de care sigur nu e capabil. E doar partea vizibilă a unei mașinării, atât. Nu el i-a băgat la pîrnaie pe ai lui Băsescu. Mișcarea hashtagistă nu e a lui și nu răspunde la comenzile lui. Pesedeii s-au băgat la pușcărie unii pe alții, nu e meritul lui. Pandemia și criza economică i-au distrus definitiv imaginea de om așezat, care știe ce face. Nici "neamț" nu e în stare să fie. Poate mai iese deasupra și din criza asta politică, dar va fi ca Napoleon după victoria de la Borodino. O victorie a la Pirus. 😉 E doar un prost care s-a "nimerit" în tabăra câștigătoare. 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 9, 2021 Acum 27 minute, faxis a spus: Pai spune ce are poporul asta roman de oferit ca sa aiba ceva de spus la masa negocierilor, pe langa coloana vertebrala care e total lipsa. Ungurii si polonezii au productie, turism, infrastructura, civilizatie, fiindca sunt popoare harnice, disciplinate, patriotice, educate in spirit CATOLIC. Astia au avut istorie de imperii si regate in expansiune, s-au batut cu mongolii cand romanii nici nu existau ca entitate statala . Faptul ca pastreaza curatenia demonstreaza cat de mult isi iubesc tarile daca te duci pana la Varsovia sau Budapesta. Poate fiindca sunt popoare catolice. Cum se face ca tocmai tarile est-europeen care sunt catolice (Polonia, Cehia, Slovenia, Lituania, Estonia, Letonia, Ungaria, Croatia, Slovacia) fac progrese? Eu nu stiu vreun popor ortodox care sa aiba o tara dezvoltata. Grecia, fara istoria , navigatia si turismul ei( care sunt sustinute de straini), era o tara praf acum, si cam este. Rusia e doar o tara mare cu rachete nucleare si tancuri, ca la toate celelalte capitole e o tara praf. Noroc tot cu strainii ca i-au mai cizelat putin construindu-le Sankt Petersburg si oferindu-le baletul. Daca nu erau ajutati de americani in WW2 acum vorbeau nemteste, ba ironia face ca daca niste americani nu le vindeau secrete despre fabricat arme nucleare, si acum aveau armata ca pe vremea lui Stalin. Serbia si alte tari din fosta Iugoslavie - praf, dar un pic cu cateva clase peste Romania datorita influentei italiene si rutelor comerciale maritime. Georgia, Ucraina, Bulgaria ......la fel! Turcia....sau mai bine spus pe vremea cand era Bizantul , nu era ceva pe care l-as fi vizitat dupa ce am citit cate ceva despre Constantinopol care era o duhoare de oras in ciuda monumentelor. Arata cam ca un oras indian de tip Mumbai sau Kolkata, cu monumente, dar si cu multa boschetareala, mizerie, duhoare in imprejur. Ortodoxia e o religie ca si Islamul si alte religii orientale care mentine tarile in mizerie , coruptie, analfabetism si saracie. Acolo unde e protestantism, catolicism, ateism sau o filosofie de tip Confugianism sau Shinto, si mai ales pe unde predomina educatia, acolo gasesti CIVILIZATIE , JUSTITIE, PROSPERITATE SI CURATENIE! Bre, în Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria chiar s-au băgat mulți bani față de România. Ei chiar au primit fonduri europene și nu numai...s-au băgat bani mulți și înainte să intre în UE. E normal să aibă un oarecare decalaj înaintea noastră. Totuși nu e mare și nu e irsumontabil. Nu văd de ce religia ortodoxă ar fi o piedică pt dezvoltarea noastră. Nu e deloc o religie militantă și nici restrictivă. Și nici oamenii nu sunt fanatici. "Civilizația", curățenia, justiția...depind de gradul de bunăstare. O săptămână de privațiuni și pospaiul de civilizație dispare, omul recade în bestialitate. 🤷 P.S. să mor dacă n-am senzația că discut cu @-yorick- cu față umană 🤪 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 9, 2021 Chiar acum, faxis a spus: Si pe cine l-ai fi preferat tu in locul lui Iohannis ca sa ne reprezinte tara? Basescu care era ignorat mai ceva ca un chelner de Sarkozy, Cameron, Obama, Berlusconi si Merkel? Iliescu care era un rusofil si ne facea tara de ras cu engleza lui? Dragnea care se ducea cu aerele lui de taran basit de ne punea capac si ne dadeau astia afara din UE de rusine? Ponta? Iohannis, ca-ti place de el sau nu, ne-a reprezentat bine tara in acesti ani. Ajungea sa fie el in mijlocul grupului si liderilor europeni, vorbea de la egal la egal cu Merkel in germana sau cu Macron, pana si Trump il aprecia. Si tu ce faci? Votezi cu Sosoaca presedinte sa ne reprezinte tara la intalnirile cu cancelarul german si presedintii Frantei si Americii? Pe bune, pe monstrul asta il vreti PRESEDINTE dupa Iohannis? Cre'că nici ea nu visează să fie președinte. Dragnia, cel mai probabil, a vrut să fie prim ministru, dar nu va mai fi nimic. L-aș fi vrut pe Țiriac, dar e prea bătrân acum. 🤷 L-aș vrea pe avocatul Piperea. Liviu Pleșoianu ar putea fi și el. Daniel Zamfir cred că ar fi și el pe listă. Și nu în ultimul rând, Iulian Iancu. A fost senator PSD, dacă nu mă înșel președinte la o comisie, ceva cu resurse. Omul a făcut infarct în sala de ședințe a comisiei când javrele de la ALDE au trecut de partea plusere și pnl votând pt companiile străine și împotriva legii care prevedea ca și statul român să beneficieze de ceva bănuți din exploatarea gazelor din Marea Neagră. Dragnia descoperea atunci că pe legea aia...nu mai avea majoritate. 🤦 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2021 Acum 2 ore, cincistele a spus: 😂😂😂 Bre, atunci hai să-i dăm afară pe toți, dă-i dracu'. 😁 Șoșo girl nu mai e la aur 😉 Bre, pricepi greu și uiți instantaneu : nu sunt bugetar și cu atât mai puțin pensionar. 🤷🙆 Până una alta, să se ducă dracu' și Cuțu, și urmașii ăștia bicisnici ai lu' Brătianu și să-l ia și pă plăvanul de Klaus cu ei. Imediat în spatele lor, să se ducă dracu' și plusereii hashtagiști, progresiști și neomarxiști. Pesedeii odată cu ăștia de mai sus, că și așa sunt brelocul lui Iohanea. Aurul îl mai așteptăm un pic, să vedem ce fac. Dacă o dau de gard... să se ducă dracu' după javrele de mai înainte. Bre, habar nu ai ce vorbești! Ești praf! Ai rămas cu reminiscențe de gândire de pe vremea comunismului, o gândire comunistoido-secuistă, cu un naționalism de paradă, găunos și neproductiv. Ai găsit în adunătura asta de golani cu educație precară speranța ta de mai bine. Nu am spus că ești pensionar, doar mi-am amintit seria ta de postări referitoare la pensie, cum ziceai că te interesează subiectul. Doar cineva care se apropie de pensie se interesează atât de mult de acest subiect, cum se calculează, cum e cu punctele etc. Chiar dacă nu ești bugetar (deși probabil ești), lucrezi ca ajutor de băgător de seamă la firma vreunui fost secretar de partid. Cu haurolacii ... așteaptă! Te vei lămuri. 1 oră în urmă, faxis a spus: Pai spune ce are poporul asta roman de oferit ca sa aiba ceva de spus la masa negocierilor, pe langa coloana vertebrala care e total lipsa. Ungurii si polonezii au productie, turism, infrastructura, civilizatie, fiindca sunt popoare harnice, disciplinate, patriotice, educate in spirit CATOLIC. Astia au avut istorie de imperii si regate in expansiune, s-au batut cu mongolii cand romanii nici nu existau ca entitate statala . Faptul ca pastreaza curatenia demonstreaza cat de mult isi iubesc tarile daca te duci pana la Varsovia sau Budapesta. Poate fiindca sunt popoare catolice. Cum se face ca tocmai tarile est-europeen care sunt catolice (Polonia, Cehia, Slovenia, Lituania, Estonia, Letonia, Ungaria, Croatia, Slovacia) fac progrese? Eu nu stiu vreun popor ortodox care sa aiba o tara dezvoltata. Grecia, fara istoria , navigatia si turismul ei( care sunt sustinute de straini), era o tara praf acum, si cam este. Rusia e doar o tara mare cu rachete nucleare si tancuri, ca la toate celelalte capitole e o tara praf. Noroc tot cu strainii ca i-au mai cizelat putin construindu-le Sankt Petersburg si oferindu-le baletul. Daca nu erau ajutati de americani in WW2 acum vorbeau nemteste, ba ironia face ca daca niste americani nu le vindeau secrete despre fabricat arme nucleare, si acum aveau armata ca pe vremea lui Stalin. Serbia si alte tari din fosta Iugoslavie - praf, dar un pic cu cateva clase peste Romania datorita influentei italiene si rutelor comerciale maritime. Georgia, Ucraina, Bulgaria ......la fel! Turcia....sau mai bine spus pe vremea cand era Bizantul , nu era ceva pe care l-as fi vizitat dupa ce am citit cate ceva despre Constantinopol care era o duhoare de oras in ciuda monumentelor. Arata cam ca un oras indian de tip Mumbai sau Kolkata, cu monumente, dar si cu multa boschetareala, mizerie, duhoare in imprejur. Ortodoxia e o religie ca si Islamul si alte religii orientale care mentine tarile in mizerie , coruptie, analfabetism si saracie. Acolo unde e protestantism, catolicism, ateism sau o filosofie de tip Confugianism sau Shinto, si mai ales pe unde predomina educatia, acolo gasesti CIVILIZATIE , JUSTITIE, PROSPERITATE SI CURATENIE! În bună parte, cred că ai dreptate. Religiile orientale, cum le zici tu, sunt doar mai sticte nu mențin ele că vor popoarele în analfabetism și mizerie, sunt doar prea stricte. Așa cum era catolicismul. 2 4
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 10, 2021 Acum 11 ore, picon a spus: Bre, habar nu ai ce vorbești! Ești praf! Ai rămas cu reminiscențe de gândire de pe vremea comunismului, o gândire comunistoido-secuistă, cu un naționalism de paradă, găunos și neproductiv. Ai găsit în adunătura asta de golani cu educație precară speranța ta de mai bine. Nu am spus că ești pensionar, doar mi-am amintit seria ta de postări referitoare la pensie, cum ziceai că te interesează subiectul. Doar cineva care se apropie de pensie se interesează atât de mult de acest subiect, cum se calculează, cum e cu punctele etc. Chiar dacă nu ești bugetar (deși probabil ești), lucrezi ca ajutor de băgător de seamă la firma vreunui fost secretar de partid. Cu haurolacii ... așteaptă! Te vei lămuri. În bună parte, cred că ai dreptate. Religiile orientale, cum le zici tu, sunt doar mai sticte nu mențin ele că vor popoarele în analfabetism și mizerie, sunt doar prea stricte. Așa cum era catolicismul. Mă repet, pricepi greu și uiți instantaneu 🤷 Nu-s bugetar, nici aproape de pensionare și pt liniștea ta : nu lucrez la firma vreunui fost nomenclaturist. Și mai degrabă cred că e fix lingivers : religia e în funcție de caracteristicile poporului 😉 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 10, 2021 Acum 12 minute, cincistele a spus: Mă repet, pricepi greu și uiți instantaneu 🤷 Nu-s bugetar, nici aproape de pensionare și pt liniștea ta : nu lucrez la firma vreunui fost nomenclaturist. Și mai degrabă cred că e fix lingivers : religia e în funcție de caracteristicile poporului 😉 Poți să repeți, dar ai mentalitate de bugetăraș, iar la privat nu rezistai cu ea. Cu religiile, la-o baltă, nu ai cultura necesară pentru a te exprima și nici nu prea ai înțeles ce am vrut să spun. Așa, ca idee, toate religiile au încercat să se impună (unele chiar și acum - a se vedea islamul) prin chestii restrictive excesive chiar. Catolicismul prin dogmă este mai dur decât ortodoxismul, de aceea din el s-au desprins protestantismul, anglicanismul etc. Ortodoxismul nu a cucerit și creștinat alte popoare cu sabia într-o mâna și Biblia în cealaltă și nici nu a inițiat războaie religioase. Nu știu dacă apartenența la catolicism și cele desprinse din el sunt explicația evoluției superioară în raport cu zona ortodoxă. E drept că e ceva mai civică, preotul e mai implicat în viața comunității. În schimb, inclusiv în numele crucii au făcut cuceriri=bogăție, ce a permis și o dezvoltare culturală, spirituală etc . Chiar și Polonia a avut tendințe expansioniste, Ungaria a fost vreme o destul lungă parte din imperiu, aflându-se și "la butoane", Cehia la fel, Praga a fost reședință imperială. Mai degrabă aici ar fi explicația, zic eu. Mai e ceva: catolicismul și celelalte au mai evoluat cu timpul, s-au mai adaptat, ortodoxismul mai puțin, dar asta, cred eu, vine de la preoți mai mult, nu de la dogmă . În fine, "ie grele" pentru tine! 3 4
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 10, 2021 Acum 4 ore, picon a spus: Poți să repeți, dar ai mentalitate de bugetăraș, iar la privat nu rezistai cu ea. Cu religiile, la-o baltă, nu ai cultura necesară pentru a te exprima și nici nu prea ai înțeles ce am vrut să spun. Așa, ca idee, toate religiile au încercat să se impună (unele chiar și acum - a se vedea islamul) prin chestii restrictive excesive chiar. Catolicismul prin dogmă este mai dur decât ortodoxismul, de aceea din el s-au desprins protestantismul, anglicanismul etc. Ortodoxismul nu a cucerit și creștinat alte popoare cu sabia într-o mâna și Biblia în cealaltă și nici nu a inițiat războaie religioase. Nu știu dacă apartenența la catolicism și cele desprinse din el sunt explicația evoluției superioară în raport cu zona ortodoxă. E drept că e ceva mai civică, preotul e mai implicat în viața comunității. În schimb, inclusiv în numele crucii au făcut cuceriri=bogăție, ce a permis și o dezvoltare culturală, spirituală etc . Chiar și Polonia a avut tendințe expansioniste, Ungaria a fost vreme o destul lungă parte din imperiu, aflându-se și "la butoane", Cehia la fel, Praga a fost reședință imperială. Mai degrabă aici ar fi explicația, zic eu. Mai e ceva: catolicismul și celelalte au mai evoluat cu timpul, s-au mai adaptat, ortodoxismul mai puțin, dar asta, cred eu, vine de la preoți mai mult, nu de la dogmă . În fine, "ie grele" pentru tine! Coane, chiar crezi ca se merita sa iti bati capul cu toti cretinii? Asta si daca este convins ca ai dreptate, orgoliul de om idiot si needucat nu il lasa sa recunoasca. 1 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 10, 2021 Acum 4 ore, cincistele a spus: Mă repet, pricepi greu și uiți instantaneu 🤷 Nu-s bugetar, nici aproape de pensionare și pt liniștea ta : nu lucrez la firma vreunui fost nomenclaturist. Și mai degrabă cred că e fix lingivers : religia e în funcție de caracteristicile poporului 😉 Nu te repeti, esti doar balbait la minte!🤣🤣🤣 Cred ca ti se trage de la onanismul pe care il practici la nivel olimpic! Campionule! 🤣 1 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 10, 2021 Acum 17 ore, cincistele a spus: Bre, mie îmi pare rău că l-am supraestimat când a fost propunerea USL ca prim ministru. Atunci chiar am avut încredere în el...dar nu-l cunoșteam deloc, nu-l văzusem niciodată vorbind. Impresiona cu tăcerea lui glacială, marțială, misterioasă...chiar credeam că în spatele chipului ăla impenetrabil se ascunde o minte strălucitoare. Țeapă 🤷 Îl supraestimezi și-i atribui "performanțe" de care sigur nu e capabil. E doar partea vizibilă a unei mașinării, atât. Nu el i-a băgat la pîrnaie pe ai lui Băsescu. Mișcarea hashtagistă nu e a lui și nu răspunde la comenzile lui. Pesedeii s-au băgat la pușcărie unii pe alții, nu e meritul lui. Pandemia și criza economică i-au distrus definitiv imaginea de om așezat, care știe ce face. Nici "neamț" nu e în stare să fie. Poate mai iese deasupra și din criza asta politică, dar va fi ca Napoleon după victoria de la Borodino. O victorie a la Pirus. 😉 E doar un prost care s-a "nimerit" în tabăra câștigătoare. Gandire de onanist orbit de laba!Bai muie, tara asta sufera pentru ca niste ratati ca tine voteaza cum voteaza, se dau destepti iar in realitate sunt ratati asa ca tine Besi in pula neamului gunoiule. Nu valorezi doi bani boschetare!🤣🤣🤣 Fiecare postare a ta spune asta onanistule! 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 10, 2021 Acum 33 minute, payment a spus: Gandire de onanist orbit de laba!Bai muie, tara asta sufera pentru ca niste ratati ca tine voteaza cum voteaza, se dau destepti iar in realitate sunt ratati asa ca tine Besi in pula neamului gunoiule. Nu valorezi doi bani boschetare!🤣🤣🤣 Fiecare postare a ta spune asta onanistule! Pulcher, esti un moldovean idiot! 1
pulcher Reputație: 2650 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Palas Oras:Palas Postat Septembrie 10, 2021 5 minutes ago, payment said: Pulcher, esti un moldovean idiot! neurosifilitic schizoid hebefrenic has moro car 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum