payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 10, 2021 Acum 1 oră, pulcher a spus: neurosifilitic schizoid hebefrenic has moro car Bah pizdaraule, esti cu catu bulangiule, jegosilor! Din punct de vedere politic ma pish pe tine si pe toti! Din punct de vedere moral, esti un jegos!🤣🤣 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 10, 2021 Acum 8 ore, picon a spus: Poți să repeți, dar ai mentalitate de bugetăraș, iar la privat nu rezistai cu ea. Cu religiile, la-o baltă, nu ai cultura necesară pentru a te exprima și nici nu prea ai înțeles ce am vrut să spun. Așa, ca idee, toate religiile au încercat să se impună (unele chiar și acum - a se vedea islamul) prin chestii restrictive excesive chiar. Catolicismul prin dogmă este mai dur decât ortodoxismul, de aceea din el s-au desprins protestantismul, anglicanismul etc. Ortodoxismul nu a cucerit și creștinat alte popoare cu sabia într-o mâna și Biblia în cealaltă și nici nu a inițiat războaie religioase. Nu știu dacă apartenența la catolicism și cele desprinse din el sunt explicația evoluției superioară în raport cu zona ortodoxă. E drept că e ceva mai civică, preotul e mai implicat în viața comunității. În schimb, inclusiv în numele crucii au făcut cuceriri=bogăție, ce a permis și o dezvoltare culturală, spirituală etc . Chiar și Polonia a avut tendințe expansioniste, Ungaria a fost vreme o destul lungă parte din imperiu, aflându-se și "la butoane", Cehia la fel, Praga a fost reședință imperială. Mai degrabă aici ar fi explicația, zic eu. Mai e ceva: catolicismul și celelalte au mai evoluat cu timpul, s-au mai adaptat, ortodoxismul mai puțin, dar asta, cred eu, vine de la preoți mai mult, nu de la dogmă . În fine, "ie grele" pentru tine! Cum s-o las baltă bre ? Adică ce ar trebui să spun, să fac ? 🙆 Anglicanismul a apărut pt că regele englez s-a certat cu papa și în final a vrut să fie el capul bisericii, să nu mai asculte de Roma. Și cred că a făcut și bănuți dîn treaba asta. Sudul Europei, popoarele mediteraneene, vorbitoare de limbi romanice au rămas catolice. Nordicii, germanici...sunt protestanți ori păgâni, atei. De asta spun că religia ține, în principal, și de caracteristicile poporului și poate și de mediu, de locul unde trăiesc aceste popoare. Vorbești de evoluție la catolici ? Oare așa se cheamă ce fac ei în prezent ? Se adaptează ? Le susură la ureche lgbt iștilor 🙈...pentru mine e o decădere, o degenerare 🤣🤣🤣 Bine, biserica catolică (și în principal ordinul iezuit, după părerea mea,) a făcut multe nenorociri, a distrus civilizațiile precolumbiene din America de Sud și America Centrală, a ucis și torturat mulți oameni în perioada Inchiziției...și ce e mai trist, e că au făcut toate relele astea pretinzând că le fac în numele lui Dumnezeu. Și mulți din criminalii ăștia n-au fost fanatici religioși, ci pur și simplu niște nenorociți odioși, depravați și degenerați, ticăloși lipsiți de orice scrupule. Revenind la subiect, nu ne-ai spus părerea ta privind actuala situație 😉 Tot mai crezi în peneleu și plusereu ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 10, 2021 Acum 3 ore, cincistele a spus: Cum s-o las baltă bre ? Adică ce ar trebui să spun, să fac ? 🙆 Anglicanismul a apărut pt că regele englez s-a certat cu papa și în final a vrut să fie el capul bisericii, să nu mai asculte de Roma. Și cred că a făcut și bănuți dîn treaba asta. Sudul Europei, popoarele mediteraneene, vorbitoare de limbi romanice au rămas catolice. Nordicii, germanici...sunt protestanți ori păgâni, atei. De asta spun că religia ține, în principal, și de caracteristicile poporului și poate și de mediu, de locul unde trăiesc aceste popoare. Vorbești de evoluție la catolici ? Oare așa se cheamă ce fac ei în prezent ? Se adaptează ? Le susură la ureche lgbt iștilor 🙈...pentru mine e o decădere, o degenerare 🤣🤣🤣 Bine, biserica catolică (și în principal ordinul iezuit, după părerea mea,) a făcut multe nenorociri, a distrus civilizațiile precolumbiene din America de Sud și America Centrală, a ucis și torturat mulți oameni în perioada Inchiziției...și ce e mai trist, e că au făcut toate relele astea pretinzând că le fac în numele lui Dumnezeu. Și mulți din criminalii ăștia n-au fost fanatici religioși, ci pur și simplu niște nenorociți odioși, depravați și degenerați, ticăloși lipsiți de orice scrupule. Revenind la subiect, nu ne-ai spus părerea ta privind actuala situație 😉 Tot mai crezi în peneleu și plusereu ? Ce plm să discut cu unul care spune "mă repet", în loc de "repet"? Asta spune multe despre nivelul tău de semidoct cu 'arfe. Totuși, hai să mă cobor la subnivelul tău: coaie, "haștagii" nu vor merge mai departe, vor face pasul înapoi, pentru că liberalii nu vor face un alt guvern cu ei dacă moțiunea trece și nici nu vor fi luați la guvernare de alții în caz de anticipate. Oricum, la viitoarele alegeri (anticipate sau la termen), nu vor trece pragul, nici ei, nici "hauriștii". Sau, în cel mai bun caz, la limită. Tot haosul ăsta a fost provocat de ei prin ăla de la justiție care nu avea niciun motiv legal și logic să nu semneze HG-ul ăla, sau ce a fost, cu programul "Anghel Saligny". Au mers pe premiza că liberalii vor fura și o vor face fără ei. Hai, pa, că ți-am dat prea multă atenție! 1 4
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 10, 2021 Acum 48 minute, picon a spus: Ce plm să discut cu unul care spune "mă repet", în loc de "repet"? Asta spune multe despre nivelul tău de semidoct cu 'arfe. Nu știu bre 🤷🤪🤣 Chiar, de ce intervii mereu în discuție și mă citezi ? Nu că m-ar deranja, da' apoi tot tu ( TE 😁🤪) plângi că e slab nivelul 🤭😂😂😂 Pă bune, faci atâta caragație pt o comparație, pardon...pt o licență 😁🙆 Dîncolo dă faptul că e mult mai pitorească expresia...cred că va deveni și "corectă"..."greșelile" utilizate des devin regulă în cele dîn urmă 😁 Pa bre ! 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 10, 2021 Acum 49 minute, picon a spus: Tot haosul ăsta a fost provocat de ei prin ăla de la justiție care nu avea niciun motiv legal și logic să nu semneze HG-ul ăla, sau ce a fost, cu programul "Anghel Saligny". Au mers pe premiza că liberalii vor fura și o vor face fără ei. Hai că mai scriu o replică 😄 Legal n-avea motiv să nu semneze, da' logic avea...partidul i-o cerea, nu e ca și cum a dat strechea în el și nu voia pula lui să semneze. Partidul i-a zis să nu semneze pt că erau tăiați de la porție. Nu e vorba de premize aici, e vorba de lovele. Plusereii și au cam luat-o la muie orice ar face. Chiar sper să dea strechea în ei și să-l măture și pă Cuțu. 2
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Septembrie 10, 2021 Postat Septembrie 10, 2021 Sa recunoastem, nu prea au fost oameni bine alesi de catre USR pe posturile de ministri din Guvern, poate Drula a miscat lucrurile, s-au deschis mai multe "cioturi" si bucati de autostrazi mai mari. Restul nu prea au fost "vizibili", de Ion Stelian sa nu mai spunem, nu stiu ce anume a facut ca si ministru al justitiei. Pe langa toata harababura asta, ca sa fie haosul mai mare, messir Prim-(sinistru) Ministru (Super Mickey Mouse Man, cum i-a zis Mihai Sora) Citu a spus ca nu va numi alti prefecti sau sub-prefecti in locul celor demisi de la USR, pentru ca el zice ca dupa Congresul PNL sau dupa motiune (daca ajunge sa fie votata) ei se vor intoarce inapoi in Coalitie. Orasele FARA prefecti ce fac, stau pana atunci fara prefecti sau sub-prefecti ? Galati de exemplu nu are prefect, iar rata de imbolnaviri e de 80 de oameni/pe zi Covid-19, intr-o saptamana/doua ajungem la 4 la mie. Citu - minte scurta, asa ar trebui sa-l cheme, toti prostii ajung prim-ministri sau ministru, de aia mergem cum mergem...
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 9 ore, cincistele a spus: Hai că mai scriu o replică 😄 Legal n-avea motiv să nu semneze, da' logic avea...partidul i-o cerea, nu e ca și cum a dat strechea în el și nu voia pula lui să semneze. Partidul i-a zis să nu semneze pt că erau tăiați de la porție. Nu e vorba de premize aici, e vorba de lovele. Plusereii și au cam luat-o la muie orice ar face. Chiar sper să dea strechea în ei și să-l măture și pă Cuțu. Tu nu ai replica kakanare! Chiar esti functionar public? Adica eu te platesc pe tine muie? Jai ca gasim id, daca esti functionar public ai belit pula 1 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 9 ore, cincistele a spus: Hai că mai scriu o replică 😄 Legal n-avea motiv să nu semneze, da' logic avea...partidul i-o cerea, nu e ca și cum a dat strechea în el și nu voia pula lui să semneze. Partidul i-a zis să nu semneze pt că erau tăiați de la porție. Nu e vorba de premize aici, e vorba de lovele. Plusereii și au cam luat-o la muie orice ar face. Chiar sper să dea strechea în ei și să-l măture și pă Cuțu. Pizda, nu ai dreptul la opinie, esti handicapat si iresponsabil!🤣🤣🤣 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 18 ore, pulcher a spus: neurosifilitic schizoid hebefrenic has moro car De capul tau sa fie moldovean raspopit! Sunt articol3 publice, luate din presa, le voi posta sa vada toti ce onanist labagiu, pervers, penal si mitoman esti clona care ai purtat odata haina de preot! Violatorule!! 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 17 ore, cincistele a spus: Hai că mai scriu o replică 😄 Legal n-avea motiv să nu semneze, da' logic avea...partidul i-o cerea, nu e ca și cum a dat strechea în el și nu voia pula lui să semneze. Partidul i-a zis să nu semneze pt că erau tăiați de la porție. Nu e vorba de premize aici, e vorba de lovele. Plusereii și au cam luat-o la muie orice ar face. Chiar sper să dea strechea în ei și să-l măture și pă Cuțu. Tu nu ai replica muistule, esti doar o sluga! Sunt premise, nu "premize" cacatule! 1 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 11, 2021 Acum 3 ore, payment a spus: Tu nu ai replica muistule, esti doar o sluga! Sunt premise, nu "premize" cacatule! Căca-m-aș pă tine de dement payment, știi tu d-astea ?! Fute-m-aș în gura ta de prostălău, lu' conu' @picon i-ai zis ? 🤣🤣🤣 Acum 22 ore, picon a spus: Au mers pe premiza că liberalii vor fura și o vor face fără ei. Hai, pa, că ți-am dat prea multă atenție! 🙆😁😎 Payment dement, să-mi sugi pula și când vrei și când nu vrei ! Acuma...vrei ? 😂😂😂 #payment_la_balamuc 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 11 ore, cincistele a spus: Căca-m-aș pă tine de dement payment, știi tu d-astea ?! Fute-m-aș în gura ta de prostălău, lu' conu' @picon i-ai zis ? 🤣🤣🤣 🙆😁😎 Payment dement, să-mi sugi pula și când vrei și când nu vrei ! Acuma...vrei ? 😂😂😂 #payment_la_balamuc Sugi pula taratura inculta!🤣 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 12 ore, cincistele a spus: Căca-m-aș pă tine de dement payment, știi tu d-astea ?! Fute-m-aș în gura ta de prostălău, lu' conu' @picon i-ai zis ? 🤣🤣🤣 🙆😁😎 Payment dement, să-mi sugi pula și când vrei și când nu vrei ! Acuma...vrei ? 😂😂😂 #payment_la_balamuc Nu ma cunosti taratura! Ma vei cunoaste jigodie, vei termina aici ca si alti bulangii!🤣🤣🤣 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 12, 2021 Acum 4 ore, payment a spus: Nu ma cunosti taratura! Ma vei cunoaste jigodie, vei termina aici ca si alti bulangii!🤣🤣🤣 Aooleeuu, deja m-a luat o frică de iar mă cac pe ochii tăi ! Că de aia nu mă cunoști, că nu reușești să mă vezi ! 😂😂😂 Căca-m-aș pă tine dă rujat ce ești, ai boală pă mine ?! Ia măciuca mea și linge-o în cap până mă urci pă gard ! Dă-te-n pula mea, că ești mai prost ca ⛄ #payment_la_balamuc 😁 2
bastos01 Reputație: 451 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Septembrie 12, 2021 5 hours ago, payment said: Nu ma cunosti taratura! Ma vei cunoaste jigodie, vei termina aici ca si alti bulangii!🤣🤣🤣 mai date fa in sange si sloboz sa te bata si sa te unga de retardat alcolic ca ne pisam pe tine si nu te platim. 1 1
BradAlpin Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 12, 2021 Semi-on topic: Sunt venit de la Brașov pentru doua zile la București. In acest timp am luat ușor, la pas, centrul orașului: de la Gara de Nord, Universitate, Parcul Carol. M-am îngrozit. Cum puteți trăi așa? Peste tot mirosuri de fecale și urina, boschetari, gunoi neridicat si nu doar in Sectorul 1. Marcaje rutiere? de cand n-ați mai vazut? Daca n-ar fi fost semafoare n-aș fi știut pe unde sunt trecerile de pietoni. Pe asfalt doar umbra unor foste zebre se mai vede. Piste pentru biciclete? Doar sa ghicești pe unde ar fi putut fi cândva. Zone pietonale cu dale lipsa si urme de lichide... zona aia cu stelele actorilor - plina de coji de semințe. Mizerabil! Și asta doar in Centru! Nu știu, doar intreb: asa era și pe vremea lu' Firea? Cu toată dragostea, Brasovul e lux față de capitală. Nu va vine să-l luați de păr pe ciufulitul ala de primar si sa-l dați cu nasul în toate mizeriile astea? Știu ca gunoiul tot de unii bucureșteni e aruncat deampulea, dar dacă primarul nu pune oameni sa măture, sa spele, sa repare... il cam plătiți degeaba. Asa, banii aia mai bine ii dați la fetițe;)
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 2 ore, bastos01 a spus: mai date fa in sange si sloboz sa te bata si sa te unga de retardat alcolic ca ne pisam pe tine si nu te platim. De capul ma-tii sa fie! 2
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 12, 2021 Catu este realmente singurul care trebuie sa faca reforme. El vrea sa faca reforme, nu are de pierdut nimic. Orban in schimb tinteste Presedentia in 2024 si nu vrea reforme dure asa cum trebuie facute. 3 3
bastos01 Reputație: 451 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Septembrie 12, 2021 34 minutes ago, payment said: De capul ma-tii sa fie! pa mata o scot pa centura diseara cum a scos-o tactu la produs de te-a facut cu toti cocalarii, da daca nu face bani te dau cu ruj si te scot si pe tine otreapa sociala, sa te futa cainii. . 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 10 minute, bastos01 a spus: pa mata o scot pa centura diseara cum a scos-o tactu la produs de te-a facut cu toti cocalarii, da daca nu face bani te dau cu ruj si te scot si pe tine otreapa sociala, sa te futa cainii. . Bulangii clonati in actiune! 🤣 Mama nu poate sa-i ia locul lui ma-ta! 1
bastos01 Reputație: 451 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Septembrie 13, 2021 19 hours ago, derwall said: Catu este realmente singurul care trebuie sa faca reforme. El vrea sa faca reforme, nu are de pierdut nimic. Orban in schimb tinteste Presedentia in 2024 si nu vrea reforme dure asa cum trebuie facute. Pe bune , si care plm sunt reformele alea, ca s-au scumpit gazele cu 100% si energia si implicit costurile de productie care se reflecta in tot si motorina care mai are putin si ajunge la 7 lei ? Ma intreb de unde apareti bai frate ? 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 Romania, 13.09.2021, ora 7:00 - 1 MWh = 128.16 Euro Franta, 13.09.2021, ora 7:00 - 1 MWh = 18,18 Euro Traim bine, ai ? 🤮
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 14, 2021 La 12.09.2021 la 18:18, BradAlpin a spus: Semi-on topic: Sunt venit de la Brașov pentru doua zile la București. In acest timp am luat ușor, la pas, centrul orașului: de la Gara de Nord, Universitate, Parcul Carol. M-am îngrozit. Cum puteți trăi așa? Peste tot mirosuri de fecale și urina, boschetari, gunoi neridicat si nu doar in Sectorul 1. Marcaje rutiere? de cand n-ați mai vazut? Daca n-ar fi fost semafoare n-aș fi știut pe unde sunt trecerile de pietoni. Pe asfalt doar umbra unor foste zebre se mai vede. Piste pentru biciclete? Doar sa ghicești pe unde ar fi putut fi cândva. Zone pietonale cu dale lipsa si urme de lichide... zona aia cu stelele actorilor - plina de coji de semințe. Mizerabil! Și asta doar in Centru! Nu știu, doar intreb: asa era și pe vremea lu' Firea? Cu toată dragostea, Brasovul e lux față de capitală. Nu va vine să-l luați de păr pe ciufulitul ala de primar si sa-l dați cu nasul în toate mizeriile astea? Știu ca gunoiul tot de unii bucureșteni e aruncat deampulea, dar dacă primarul nu pune oameni sa măture, sa spele, sa repare... il cam plătiți degeaba. Asa, banii aia mai bine ii dați la fetițe;) Cam așa era și pe vremea lui Firea. Situația din București are trei explicatii: - incompetența edililor - lipsa de educație a multor cetățeni, explicabil și prin faptul că mulți sunt veniți de prin toată țara, dar și a multor "baștinași" - orașele mari, în toată lumea sunt mai murdare, cu o circulație mai greoaie și probleme în general, în comparație cu orașele mai mici, lucru firesc. Să nu uităm că populația unui sector din București e cam cât cea a unui județ mediu. 2 4
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 16 minutes ago, picon said: Cam așa era și pe vremea lui Firea. Situația din București are trei explicatii: - incompetența edililor - lipsa de educație a multor cetățeni, explicabil și prin faptul că mulți sunt veniți de prin toată țara, dar și a multor "baștinași" - orașele mari, în toată lumea sunt mai murdare, cu o circulație mai greoaie și probleme în general, în comparație cu orașele mai mici, lucru firesc. Să nu uităm că populația unui sector din București e cam cât cea a unui județ mediu. Cred ca un oras, cu cat are o populatie mai numeroasa, cu atat mai greu este de intretinut/manageriat/condus. Nici macar Tokyo, care este cel mai mare oras din lume (are 39,105,000 locuitori in zona urbana, conf. wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_cities) nu cred ca este curat luna, are o serie de zone (mai ales spre periferii) de te sperii cum arata, zici ca ai ajuns la Baghdad 😂. Ca sa nu mai vorbim de orasele din Orient (Istanbul, Cairo, ALexandria, Amman, nici macar marele Dubai nu sclipeste luna), desi aici vorbim si despre relief, cultura orientala, alte obiceiuri, cutume, gradul de civilizare, si alte aspecte. Sau despre unele orase din lumea asiatica: Phuket, Bangkok, Ubud, Jakarta, Kuala Lumpur, Pulau, etc.
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 24, 2021 A aparut gunoiul ponta cu ceas Apple vizibil la mana (cel hranit de la buget cu banii partidului sau care nu a mai intrat in parlament, dar e platic u 5 mii de euro in continuare), sa dea lectii lui Johannes, cum ca vezi doamne PNL ar trebui sa faca alianta cu PSD, cum a mai fost (USL) si cica a mers foarte bine, pai da, cine sunt pnl-istii? niste datatori-preluatori de mita pro americani iar psd-istii cine sunt? acelasi lucru numai ca pro rusia, asa, mai in ascuns, acum, cu haurul la un loc, a apus vremea lui Geoana, care era psd-ist pro american p.s. este socant ce propaganda abjecta pro psd a ajuns realitatea tv sau evenimentul zilei, care proclama romania ca tinutul nimanui si ca oricine aici are drept de bun comun 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum