Sari la conținut

Gina, nouă în domeniu

Vizitator Ginapitica

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Si, ca stiti, intentionez sa devin cel mai sexy barbat in viata, tot pe 23...

Tot atunci am sa pun si poze... ca si domnisoara.

• Haha 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 6 ore, Vizitator Ginapitica a spus:

Da , am experiență,  am avut multe relatii de scurtă durată .   Oricum prind repede 

Am mărit tariful pentru că  sunt frumoasă și  știu să fac un barbat fericit. 

Mult noroc! 

• Oras:Los Angeles
Postat

Bai sunteti culmea. Voi chiar ati pus botul? =))) 

E clar ca e la misto topicul asta! Dar am ras un pic oricum!

• Haha 1
Reputație: 24072
Postat
Acum 12 ore, Vizitator Ginapitica a spus:

Am spus de la bun început ,ce vreau , cât vreau , cand vin, cand pun poze și nr.de telefon. 

Aveți răbdare să ajung în București,  ce tot mă certați pentru nimic. 

Sa vezi pula pe tine cand vii 😆 te fute baietii de la Capitala de iti sar flocii pe tavan 😆 pleci derect cu bemveu de aici 😆

• Haha 2
  • Oras:Bucuresti
Postat
5 hours ago, laury said:

Sa vezi pula pe tine cand vii 😆 te fute baietii de la Capitala de iti sar flocii pe tavan 😆 pleci derect cu bemveu de aici 😆

O sa bage cate 5-6 deodata, sa fie mereu gang bang si sa aiba parte de pisat show 🤣

• Haha 1
Reputație: 24072
Postat
Acum 3 ore, tendoi a spus:

S-a belit Gina, gata ? 😂Deja pregatisem 150 de lei pentru ea.

Plm si-a inchis si contul platit…cred ca ramane la Cora casiera…a realizat ca aici e forja maxima! 😆

• Haha 2
Postat
54 minutes ago, laury said:

Plm si-a inchis si contul platit…cred ca ramane la Cora casiera…a realizat ca aici e forja maxima! 😆

Au promovat-o sefa pe tara

Face 8000 de euro pe luna acum

• Haha 1
Postat

Face nu face uite ce topic plin si cate discutii…in condițiile in care nu are poze nu are servicii nu este aici si nu a fost nimeni la ea…suntem se pare usor disperati dupa ceva nou si bun😎

Postat
1 hour ago, laury said:

Poate a avut parte de g0ld3n sh0w3r la munca si din cauza asta 🤣

• Haha 1
Vizitator Ginaiute
Reputație: 0
Postat

Rămâneți voi cu voi,  am ales să merg intr-un oraș mai liniștit.   Si aveți grijă cum vorbiți că  si eu pot fi vulgară. 

Postat
1 hour ago, Ginaiute said:

am ales să merg intr-un oraș mai liniștit.  

Vaslui?

Postat

Rămâneți voi cu voi,  am ales să merg intr-un oraș mai liniștit.   Si aveți grijă cum vorbiți că  si eu pot fi vulgară. 

La Ciorogarla?

Vizitator Ginaiute
Postat

Treaba mea. 

Postat

😂😂

asa ceva chiar nu am

mai vazut

cat timp liber si cata rabdare a avut sa scrie toate tampeniile astea

• Haha 1
Vizitator Ginaiute
Postat
Acum 13 minute, dorky07 a spus:

😂😂

asa ceva chiar nu am

mai vazut

cat timp liber si cata rabdare a avut sa scrie toate tampeniile astea

Am 12 postări pe pagina mea în 3 zile  și eu mă întreb,  dacă eu am timp liber cu 12 postări , de tine ce pot spune.  Ai pe pagina mea 4,5 , în privat cu mine  două scrisori lungi  și câte ori mai fi și în alte părți.  Fii sincer nu ipocrit. Nu ti  adapta discursul după ce vor să audă alții.

Tu cât timp liber ai ?

Vizitator chriiis
Postat
3 hours ago, Ginaiute said:

Pacat, eu ma pregateam sa vin la tine

Postat

Treaba mea. 

Asa cum a zis cineva, poti merge la Vaslui si repetati povestea celebra cu cei 7 fantastici, sa ai parte de g0lden sh0wer ☺️

• Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
Postat
23 minutes ago, Ginaiute said:

Am 12 postări pe pagina mea în 3 zile  și eu mă întreb,  dacă eu am timp liber cu 12 postări , de tine ce pot spune.  Ai pe pagina mea 4,5 , în privat cu mine  două scrisori lungi  și câte ori mai fi și în alte părți.  Fii sincer nu ipocrit. Nu ti  adapta discursul după ce vor să audă alții.

Tu cât timp liber ai ?

Sunt multi care nu au treaba acasa, daca era pe bune si nu troll, veneai vedeai ce si cum si daca nu iti place pleci sau ramai. Multa bafta in toate

Postat
Acum 48 minute, Ginaiute a spus:

Tu cât timp liber ai ?

Nu e ca si cum ar finun secret ca ti am scris in privat nu am d c sa fiu ipocrit ca si ceilalti baieti de aici voiam sa futem ceva nou si cum banuiam noi promitator…te ai dovedit o fasaiala si asta nu e vina noastra ci a ta

daca ramaneai la promovarea initiala,puneai doua trei poze ok si incepeai cu 100/200 si ceva deschidere pe satisfacerea clientilor rupeai probabil piata….asa…ceea ce a inceput ca i speranta s a transformat intr o mascarada grotesca

Vizitator Ginaiute
Postat
Acum 22 minute, belestelpeal a spus:

Închideți topicul. E o cauză pierdută. Mulțumesc. 

😘

Vizitator Ginaiute
Postat
1 oră în urmă, dorky07 a spus:

Nu e ca si cum ar finun secret ca ti am scris in privat nu am d c sa fiu ipocrit ca si ceilalti baieti de aici voiam sa futem ceva nou si cum banuiam noi promitator…te ai dovedit o fasaiala si asta nu e vina noastra ci a ta

daca ramaneai la promovarea initiala,puneai doua trei poze ok si incepeai cu 100/200 si ceva deschidere pe satisfacerea clientilor rupeai probabil piata….asa…ceea ce a inceput ca i speranta s a transformat intr o mascarada grotesca

Rupeam piața.

Da la pasarica mea nu te gândești?  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...