singur eu Reputație: 63 Postat August 7, 2021 Oras:București Oras:București Postat August 7, 2021 Si, ca stiti, intentionez sa devin cel mai sexy barbat in viata, tot pe 23... Tot atunci am sa pun si poze... ca si domnisoara. 3
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 7, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2021 Acum 6 ore, Vizitator Ginapitica a spus: Da , am experiență, am avut multe relatii de scurtă durată . Oricum prind repede Am mărit tariful pentru că sunt frumoasă și știu să fac un barbat fericit. Mult noroc!
milogul Reputație: 306 Postat August 7, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 7, 2021 Bai sunteti culmea. Voi chiar ati pus botul? =))) E clar ca e la misto topicul asta! Dar am ras un pic oricum! 1
laury Reputație: 24072 Postat August 7, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 7, 2021 Acum 12 ore, Vizitator Ginapitica a spus: Am spus de la bun început ,ce vreau , cât vreau , cand vin, cand pun poze și nr.de telefon. Aveți răbdare să ajung în București, ce tot mă certați pentru nimic. Sa vezi pula pe tine cand vii 😆 te fute baietii de la Capitala de iti sar flocii pe tavan 😆 pleci derect cu bemveu de aici 😆 2
savui Reputație: 114 Postat August 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2021 5 hours ago, laury said: Sa vezi pula pe tine cand vii 😆 te fute baietii de la Capitala de iti sar flocii pe tavan 😆 pleci derect cu bemveu de aici 😆 O sa bage cate 5-6 deodata, sa fie mereu gang bang si sa aiba parte de pisat show 🤣 1
tendoi Reputație: 298 Postat August 8, 2021 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat August 8, 2021 S-a belit Gina, gata ? 😂Deja pregatisem 150 de lei pentru ea. 1
laury Reputație: 24072 Postat August 8, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 8, 2021 Acum 3 ore, tendoi a spus: S-a belit Gina, gata ? 😂Deja pregatisem 150 de lei pentru ea. Plm si-a inchis si contul platit…cred ca ramane la Cora casiera…a realizat ca aici e forja maxima! 😆 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat August 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2021 54 minutes ago, laury said: Plm si-a inchis si contul platit…cred ca ramane la Cora casiera…a realizat ca aici e forja maxima! 😆 Au promovat-o sefa pe tara Face 8000 de euro pe luna acum 1
dorky07 Reputație: 1022 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 Face nu face uite ce topic plin si cate discutii…in condițiile in care nu are poze nu are servicii nu este aici si nu a fost nimeni la ea…suntem se pare usor disperati dupa ceva nou si bun😎
savui Reputație: 114 Postat August 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2021 1 hour ago, laury said: Plm si-a inchis si contul platit…cred ca ramane la Cora casiera…a realizat ca aici e forja maxima! 😆 Poate a avut parte de g0ld3n sh0w3r la munca si din cauza asta 🤣 1
Vizitator Ginaiute Reputație: 0 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 Rămâneți voi cu voi, am ales să merg intr-un oraș mai liniștit. Si aveți grijă cum vorbiți că si eu pot fi vulgară.
uritescu Reputație: 1896 Postat August 8, 2021 Oras:București Oras:București Postat August 8, 2021 1 hour ago, Ginaiute said: am ales să merg intr-un oraș mai liniștit. Vaslui?
savui Reputație: 114 Postat August 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2021 1 hour ago, Ginaiute said: Rămâneți voi cu voi, am ales să merg intr-un oraș mai liniștit. Si aveți grijă cum vorbiți că si eu pot fi vulgară. La Ciorogarla?
dorky07 Reputație: 1022 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 😂😂 asa ceva chiar nu am mai vazut cat timp liber si cata rabdare a avut sa scrie toate tampeniile astea 1
Vizitator Ginaiute Reputație: 0 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 Acum 13 minute, dorky07 a spus: 😂😂 asa ceva chiar nu am mai vazut cat timp liber si cata rabdare a avut sa scrie toate tampeniile astea Am 12 postări pe pagina mea în 3 zile și eu mă întreb, dacă eu am timp liber cu 12 postări , de tine ce pot spune. Ai pe pagina mea 4,5 , în privat cu mine două scrisori lungi și câte ori mai fi și în alte părți. Fii sincer nu ipocrit. Nu ti adapta discursul după ce vor să audă alții. Tu cât timp liber ai ?
Vizitator chriiis Reputație: 0 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 3 hours ago, Ginaiute said: Rămâneți voi cu voi, am ales să merg intr-un oraș mai liniștit. Si aveți grijă cum vorbiți că si eu pot fi vulgară. Pacat, eu ma pregateam sa vin la tine
savui Reputație: 114 Postat August 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2021 1 hour ago, Ginaiute said: Treaba mea. Asa cum a zis cineva, poti merge la Vaslui si repetati povestea celebra cu cei 7 fantastici, sa ai parte de g0lden sh0wer ☺️
damianblack Reputație: 502 Postat August 8, 2021 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat August 8, 2021 23 minutes ago, Ginaiute said: Am 12 postări pe pagina mea în 3 zile și eu mă întreb, dacă eu am timp liber cu 12 postări , de tine ce pot spune. Ai pe pagina mea 4,5 , în privat cu mine două scrisori lungi și câte ori mai fi și în alte părți. Fii sincer nu ipocrit. Nu ti adapta discursul după ce vor să audă alții. Tu cât timp liber ai ? Sunt multi care nu au treaba acasa, daca era pe bune si nu troll, veneai vedeai ce si cum si daca nu iti place pleci sau ramai. Multa bafta in toate
dorky07 Reputație: 1022 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 Acum 48 minute, Ginaiute a spus: Am 12 postări pe pagina mea în 3 zile și eu mă întreb, dacă eu am timp liber cu 12 postări , de tine ce pot spune. Ai pe pagina mea 4,5 , în privat cu mine două scrisori lungi și câte ori mai fi și în alte părți. Fii sincer nu ipocrit. Nu ti adapta discursul după ce vor să audă alții. Tu cât timp liber ai ? Nu e ca si cum ar finun secret ca ti am scris in privat nu am d c sa fiu ipocrit ca si ceilalti baieti de aici voiam sa futem ceva nou si cum banuiam noi promitator…te ai dovedit o fasaiala si asta nu e vina noastra ci a ta daca ramaneai la promovarea initiala,puneai doua trei poze ok si incepeai cu 100/200 si ceva deschidere pe satisfacerea clientilor rupeai probabil piata….asa…ceea ce a inceput ca i speranta s a transformat intr o mascarada grotesca
belestelpeal Reputație: 66 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 Închideți topicul. E o cauză pierdută. Mulțumesc. 1
Vizitator Ginaiute Reputație: 0 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 Acum 22 minute, belestelpeal a spus: Închideți topicul. E o cauză pierdută. Mulțumesc. 😘
Vizitator Ginaiute Reputație: 0 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 1 oră în urmă, dorky07 a spus: Nu e ca si cum ar finun secret ca ti am scris in privat nu am d c sa fiu ipocrit ca si ceilalti baieti de aici voiam sa futem ceva nou si cum banuiam noi promitator…te ai dovedit o fasaiala si asta nu e vina noastra ci a ta daca ramaneai la promovarea initiala,puneai doua trei poze ok si incepeai cu 100/200 si ceva deschidere pe satisfacerea clientilor rupeai probabil piata….asa…ceea ce a inceput ca i speranta s a transformat intr o mascarada grotesca Rupeam piața. Da la pasarica mea nu te gândești?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum