j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 14, 2021 Acum 3 ore, cheludmx a spus: Textul tau ...cu mici modificari😅 Textul Cristinei: Buna ma numesc Cristina am 27 de ani si imi doresc sa raman o perioada lunga la voi in oras ! Despre mine pot sa va spun ca sunt o persoana sociabila si careia ii face placere aceat job ! Sunt blonda am 1.65 si 53 de kg . Cer si ofer discretie si respect in primul rand, cand vei intra la mine niciodata nu te voi astepta in pijamale ci tot timpul intr-o tinuta sexy. Igiena mea este corespunzatoare ceea ce imi doresc si de la tine , in cazul in care vii de la munca poti face un dus la mine 🥰 Despre serviciile mele va pot garanta ca voi face tot posibilul sa va simtiti cat mai bine si sa va relaxati total ! Ca si servicii fac oral si normal (oralul poatr fi si neprotejat) ne putem saruta , 69 fac si putina dominare , daca ai fantezii nu ezita sa mi le spui sper sa ti le pot indeplini 😁 si desigur iti pot oferi si un masaj de relaxare ! Te astept cu drag ! 🥰😘🤗 nu te mai chinui cu dovezi ca oricum te-a facut chior pe fata :)) Link spre comentariu
cheludmx Reputație: 1029 Postat August 14, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 14, 2021 Acum 12 minute, j0hnnybravo a spus: nu te mai chinui cu dovezi ca oricum te-a facut chior pe fata :)) Pe bune ... doar stiti ca eu nu fac off topic .. iar cand fac .. la mine sunt si dovezi .. pfff Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 14, 2021 Despre Diana, cea arsa de soarele puternic, vreau sa va spun cateva cuvinte😁! Am incercat inca de ieri sa obtin o intalnire cu ea, numai ca soarele lacom a fost mai rapid ca mine si a ars-o pe saracuta fata, asa ca am amanat pana azi sa putem avea o intalnire de calitate, fara vaicareli! Am ajuns la faimosul Solid Residece cu chef de joaca si de harjoneala! Diana imi deschide usa, o vad cam emotiva, probabil din cauza faptului ca par mai dur decat sunt!😁 Fata e inalta cam pe la 1.75, subtirica ( skinny chiar) picioare frumoase, fundulet mic si sani mai mici ca ai mei!😁 Pisicoasa la voce, putin cam nesigura pe ea in ceea ce priveste exprimarea, dar asta o pun tot pe faptul ca avea emotii! Chipul are linii patratoase, gen Gwyneth Paltrow (pastrand totusi proportia asemanarii🤣) amabila, serviabila... Dupa ce pasesc in camera, after refresh, imi serveste ceva Fk, pupici pe alocuri, nu mult ...sa nu ma invat, si ma pierd intr-un oral cu atentie la bijuterii! Am avut parte de oral mai bun clar, dar face un deep de imi era frica sa nu imi inghita cocoselul cu tot cu oo! La normal am schimbat cateva pozitii, a participat si ea dar nu pot spune ca mi s-au inmuiat picioarele! Posibil nici click-ul ala nu l-am facut, poate m-am dus si cu prea mari asteptari! Una peste alta voi da niste note pentru o recenzie corecta😁 Chip- 8 Corp - 9 Sani ....😆 Oral - 8.5 Normal -7.5 Gfe - 8.5 Cadou 250 h De revenit ... nu cred ca mai e timp anul asta!😁 4 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Visatorul85 Reputație: 342 Postat August 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2021 Acum 14 minute, carpe_diem a spus: Despre Diana, cea arsa de soarele puternic, vreau sa va spun cateva cuvinte😁! Am incercat inca de ieri sa obtin o intalnire cu ea, numai ca soarele lacom a fost mai rapid ca mine si a ars-o pe saracuta fata, asa ca am amanat pana azi sa putem avea o intalnire de calitate, fara vaicareli! Am ajuns la faimosul Solid Residece cu chef de joaca si de harjoneala! Diana imi deschide usa, o vad cam emotiva, probabil din cauza faptului ca par mai dur decat sunt!😁 Fata e inalta cam pe la 1.75, subtirica ( skinny chiar) picioare frumoase, fundulet mic si sani mai mici ca ai mei!😁 Pisicoasa la voce, putin cam nesigura pe ea in ceea ce priveste exprimarea, dar asta o pun tot pe faptul ca avea emotii! Chipul are linii patratoase, gen Gwyneth Paltrow (pastrand totusi proportia asemanarii🤣) amabila, serviabila... Dupa ce pasesc in camera, after refresh, imi serveste ceva Fk, pupici pe alocuri, nu mult ...sa nu ma invat, si ma pierd intr-un oral cu atentie la bijuterii! Am avut parte de oral mai bun clar, dar face un deep de imi era frica sa nu imi inghita cocoselul cu tot cu oo! La normal am schimbat cateva pozitii, a participat si ea dar nu pot spune ca mi s-au inmuiat picioarele! Posibil nici click-ul ala nu l-am facut, poate m-am dus si cu prea mari asteptari! Una peste alta voi da niste note pentru o recenzie corecta😁 Chip- 8 Corp - 9 Sani ....😆 Oral - 8.5 Normal -7.5 Gfe - 8.5 Cadou 250 h De revenit ... nu cred ca mai e timp anul asta!😁 Ce bafta aveti voi astia cu PM 😂 Multumim ca ne ai impartasit si noua experienta ta! Acum zi ne daca ai si vreun numar de telefon. Sau poate vrea Diana sa ni l dea! 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 14, 2021 Acum 1 oră, Visatorul85 a spus: Ce bafta aveti voi astia cu PM 😂 Multumim ca ne ai impartasit si noua experienta ta! Acum zi ne daca ai si vreun numar de telefon. Sau poate vrea Diana sa ni l dea! Eu am nr ei dar nu il pot da atata timp cat ea nu l-a facut public.😁 Nu ar fi fair play! Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
cheludmx Reputație: 1029 Postat August 14, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 14, 2021 Acum 1 oră, Visatorul85 a spus: Ce bafta aveti voi astia cu PM 😂 Multumim ca ne ai impartasit si noua experienta ta! Acum zi ne daca ai si vreun numar de telefon. Sau poate vrea Diana sa ni l dea! 0733529030 Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 14, 2021 Chiar acum, cheludmx a spus: 0733529030 Ai luat ok ul..?🤣 Link spre comentariu
cheludmx Reputație: 1029 Postat August 14, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 14, 2021 Acum 5 minute, carpe_diem a spus: Eu am nr ei dar nu il pot da atata timp cat ea nu l-a facut public.😁 Nu ar fi fair play! Nu e mare secret .. se gaseste nr ei pe topicul din alte orase ✌✌ Link spre comentariu
cheludmx Reputație: 1029 Postat August 14, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 14, 2021 Chiar acum, Pandishpan a spus: Ai luat ok ul..?🤣 Ce .. ok? Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 14, 2021 Acum 4 minute, cheludmx a spus: Ce .. ok? Sa dai numarul...mai sus chelu nu la dat..la asta m am referit 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 14, 2021 Acum 4 minute, cheludmx a spus: Nu e mare secret .. se gaseste nr ei pe topicul din alte orase ✌✌ Posibil, dar ea nu l-a dat aici...putea fi alt numar! Nu crezi ca ea era mai in masura sa il puna ? Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
trolea Reputație: 223 Postat August 14, 2021 Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Partajează Postat August 14, 2021 2 hours ago, carpe_diem said: Despre Diana, cea arsa de soarele puternic, vreau sa va spun cateva cuvinte😁! Am incercat inca de ieri sa obtin o intalnire cu ea, numai ca soarele lacom a fost mai rapid ca mine si a ars-o pe saracuta fata, asa ca am amanat pana azi sa putem avea o intalnire de calitate, fara vaicareli! Am ajuns la faimosul Solid Residece cu chef de joaca si de harjoneala! Diana imi deschide usa, o vad cam emotiva, probabil din cauza faptului ca par mai dur decat sunt!😁 Fata e inalta cam pe la 1.75, subtirica ( skinny chiar) picioare frumoase, fundulet mic si sani mai mici ca ai mei!😁 Pisicoasa la voce, putin cam nesigura pe ea in ceea ce priveste exprimarea, dar asta o pun tot pe faptul ca avea emotii! Chipul are linii patratoase, gen Gwyneth Paltrow (pastrand totusi proportia asemanarii🤣) amabila, serviabila... Dupa ce pasesc in camera, after refresh, imi serveste ceva Fk, pupici pe alocuri, nu mult ...sa nu ma invat, si ma pierd intr-un oral cu atentie la bijuterii! Am avut parte de oral mai bun clar, dar face un deep de imi era frica sa nu imi inghita cocoselul cu tot cu oo! La normal am schimbat cateva pozitii, a participat si ea dar nu pot spune ca mi s-au inmuiat picioarele! Posibil nici click-ul ala nu l-am facut, poate m-am dus si cu prea mari asteptari! Una peste alta voi da niste note pentru o recenzie corecta😁 Chip- 8 Corp - 9 Sani ....😆 Oral - 8.5 Normal -7.5 Gfe - 8.5 Cadou 250 h De revenit ... nu cred ca mai e timp anul asta!😁 O intrebare: Când ați stabilit întâlnirea i-ai spus că ești @carpe diem? Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 14, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 14, 2021 Acum 22 minute, trolea a spus: O intrebare: Când ați stabilit întâlnirea i-ai spus că ești @carpe diem? Îți spun eu daca dorești, am vorbit pe pm dupa pe whatap. Si nu cred k are vreo importanță. Este primul oraș în care am vorbit pe pm, întotdeauna eu luam programări pe whatsapp si nu m- a interesant cine vine la mine după forum. Dar fiind un oraș mare și nu știam cum sa procedez am zis mai întâi sa vorbesc in pm cu cine a dorit. Fiecare este liber sa creada ce dorește despre mine până la proba contrarie. Va doresc o noapte liniștită! 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 15, 2021 Acum 8 ore, trolea a spus: O intrebare: Când ați stabilit întâlnirea i-ai spus că ești @carpe diem? Odata ce am discutat in pm presupun ca stia cine sunt. N-am insistat asupra acestui fapt cand am stabilit intalnirea. Oricum ar fi, eu imi scriu impresia reala indiferent cum se poarta fata cu mine ca urmare a faptului ca sunt carpe_diem. Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
john71 Reputație: 133 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Frații mei futaciosi, eu va sfătuiesc întâi sa mergetila ea sa futeti și pe urma sa comentați. E superba. Sincer ca zic. 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 15, 2021 20 minutes ago, john71 said: Frații mei futaciosi, eu va sfătuiesc întâi sa mergetila ea sa futeti și pe urma sa comentați. E superba. Sincer ca zic. Mulțumim pentru mesaj și pentru sfat. Ceea ce îți recomandam și ție. 3 1 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 15, 2021 4 hours ago, carpe_diem said: Odata ce am discutat in pm presupun ca stia cine sunt. N-am insistat asupra acestui fapt cand am stabilit intalnirea. Oricum ar fi, eu imi scriu impresia reala indiferent cum se poarta fata cu mine ca urmare a faptului ca sunt carpe_diem. Sunt convins ca ai inteles de ce am intrebat. Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 15, 2021 Acum 24 minute, django2019 a spus: Sunt convins ca ai inteles de ce am intrebat. Am inteles foarte bine! Singura parte care poate fi imbunatatita atunci cand iti cunosti potentialul partener este atitudinea! Si in recenzie am scris asta, pentru cine vrea sa inteleaga. Era clar ca emotia ei era pusa pe seama faptului ca eu cumva contam, tocmai pentru a-si incepe cu dreptul activitatea pe aici. Sa nu uitam totusi ca pe langa atitudine mai sunt o multime de factori care conteaza in dormitor iar asta nu se invata peste noapte! Cine citeste cu atentie ce scriu isi poate da seama destul de repede detaliile astea fara sa mai revina cu intrebari! 😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Visatorul85 Reputație: 342 Postat August 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2021 Acum 2 ore, g2br13l a spus: Mulțumim pentru mesaj și pentru sfat. Ceea ce îți recomandam și ție. 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Aaaa, Diana, ai fugit din Targoviste sa te bronzezi.....te asteptam cu drag sa revii. Esti oricand binevenita ca esti nr 1. Constanteni, attentie ca nu e de ratat . Cand este in Targoviste vin futaci din toata tara pentru ea. Odata a venit in Targoviste o tipa din Constanta care era la top iar serviciile erau zero barat. Noi regretam ca Diana vine rar in oras, cand ii permite jobul. Te pup DIA.😘😘 3 3 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 15, 2021 5 minutes ago, maryo85 said: Aaaa, Diana, ai fugit din Targoviste sa te bronzezi.....te asteptam cu drag sa revii. Esti oricand binevenita ca esti nr 1. Constanteni, attentie ca nu e de ratat . Cand este in Targoviste vin futaci din toata tara pentru ea. Odata a venit in Targoviste o tipa din Constanta care era la top iar serviciile erau zero barat. Noi regretam ca Diana vine rar in oras, cand ii permite jobul. Te pup DIA.😘😘 Prietene îți mulțumim pentru destăinuiri tale, doar ca data viitoare te rugam sa ți le păstrezi sau sa le spui la tine acolo în Târgoviște. 1 1 Link spre comentariu
trandafirul Reputație: 163 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Acum 22 minute, maryo85 a spus: Aaaa, Diana, ai fugit din Targoviste sa te bronzezi.....te asteptam cu drag sa revii. Esti oricand binevenita ca esti nr 1. Constanteni, attentie ca nu e de ratat . Cand este in Targoviste vin futaci din toata tara pentru ea. Odata a venit in Targoviste o tipa din Constanta care era la top iar serviciile erau zero barat. Noi regretam ca Diana vine rar in oras, cand ii permite jobul. Te pup DIA.😘😘 Cineva a zis o vorba... mai taie din ele da.le dreq 2 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 15, 2021 Acum 19 minute, maryo85 a spus: Aaaa, Diana, ai fugit din Targoviste sa te bronzezi.....te asteptam cu drag sa revii. Esti oricand binevenita ca esti nr 1. Constanteni, attentie ca nu e de ratat . Cand este in Targoviste vin futaci din toata tara pentru ea. Odata a venit in Targoviste o tipa din Constanta care era la top iar serviciile erau zero barat. Noi regretam ca Diana vine rar in oras, cand ii permite jobul. Te pup DIA.😘😘 Maryo mulțumesc, dar Nu trebuia sa comentezi aici nu are rost. Pot să spună ce vor și ce cred ei... Este părerea lor și le o respect. 2 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 15, 2021 Acum 4 minute, trandafirul a spus: Cineva a zis o vorba... mai taie din ele da.le dreq Așa e sunt prea multe.... 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 15, 2021 Acum 10 ore, carpe_diem a spus: Odata ce am discutat in pm presupun ca stia cine sunt. N-am insistat asupra acestui fapt cand am stabilit intalnirea. Oricum ar fi, eu imi scriu impresia reala indiferent cum se poarta fata cu mine ca urmare a faptului ca sunt carpe_diem. Mulțumesc pentru timpul acordat! Întâlnirea noastră putea fi și mai frumoasă dacă nu știam că esti de pe forum. 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum