sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Ar fi si culmea sa ai ceva cu mine, nici nu ma cunosti...cred (vad ca la intrebare tot nu mi-ai raspuns) Eu nu am zgandarit pe nimeni, cel mult m-am lasat zgandarita. Nu are sens sa redeschidem subiectul. Pe topicul asta! Daca vrei, poti veni la mine sa vedem impreuna filmuletul cu politista si vei intelege perfect ce am vrut eu sa zic Nu am nicio impresie dragul meu, am doar pareri. Pararile mele. Am voie (sa te zgandar si eu)? Daca ai vreun gand sa ma vizitezi, mi-ar face o deosebita placere sa stiu cu cine sta de vorba....daca vrei "sa jucam" de la egal!Si apropo de mancat in pasarica, daca tot te-ai prins ca ma mananca, de ce nu m-ai scarpinat altfel??? Trebuia sa ma enervezi? 2
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Si apropo de mancat in pasarica, daca tot te-ai prins ca ma mananca, de ce nu m-ai scarpinat altfel??? Trebuia sa ma enervezi? Deoarece mi-ai lasat impresia ca ai avea o atitudine de ferentarista.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Deci, Laura...lasand ciocolatele, ciocolungile si ciocogroasele....revii pe " baricade" au ba? Ca sunt adonisii astia curiosi, pofticiosi si nerabdatori. Spune fetita rasfatata, ca sa stie si ei daca vor veni la tine, sau se vor masturba in fata monitoruluiSincer sa-ti spun...nu stiu!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 http://img.pandawhale.com/post-6096-I-m-going-to-type-every-word-I-UNA2.gif
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Mda..iti multumesc pentru raspuns...sper sa fii un adevarat cavaler si sa te prezinti "bambucha" cand ma vei suna... Deoarece mi-ai lasat impresia ca ai avea o atitudine de ferentarista.
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 10, 2014 @Laura Sincer sa-ti spun...nu stiu! Gata, nu mai postez sunt (pe buna dreptate) acuzat de libidinozitate (greu cuvant, l-am gresit de 2 ori pana sa il scriu bine).
leonidas Reputație: 719 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Ianuarie 10, 2014 Deoarece mi-ai lasat impresia ca ai avea o atitudine de ferentarista.Eu zic sa nu caracterizezi un om pana nu il cunosti, ''cavalere''! Cum fac multi pe aici! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2014 Bambuchaa,buna aia cu ferentarista )))Sorina,vezi ca au mai fost niste domnite care din prea multa bagare in seama traiau cu falsa impresie ca ele ar fi miezul din dodoasca si au sfarsit ca fiind catalogate ca miezul din fanta )) asta e a lui godfather....cu fanta ))))Noapte buna!
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Eu o sa ma retrag in seara asta, mai am putina treaba si "in privat"....va doresc o noapte minunata tuturor dragilor si dragelor (Laura: kisses everywhere ) 2
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Eu zic sa nu caracterizezi un om pana nu il cunosti, ''cavalere''! Cum fac multi pe aici! Nici macar nu am pretentia sa fiu cavaler asa ca nu ma port precum unul.Deci cuvantul pus in ghilimele sub o forma de ironie nu isi are rostu'.In alta ordine de idei , nu judec o carte dupa coperti.Mi s-a intamplat cu cateva domnisoare de pe forum sa am o parere buna despre ele si ajuns la fata locului sa fie prapad.La fel se poate si cu Sorina.Fata m-a intrebat ceva, eu i-am raspuns sincer.Daca adevarul supara...nasol. 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Eu o sa ma retrag in seara asta, mai am putina treaba si "in privat"....va doresc o noapte minunata tuturor dragilor si dragelor (Laura: kisses everywhere ) Noapte buna!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2014 Leonidas,iar ai inceput? ))Ce minus mai mi-ai da............nu e )))))))
leonidas Reputație: 719 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Ianuarie 10, 2014 Nici macar nu am pretentia sa fiu cavaler asa ca nu ma port precum unul.Deci cuvantul pus in ghilimele sub o forma de ironie nu isi are rostu'.In alta ordine de idei , nu judec o carte dupa coperti.Mi s-a intamplat cu cateva domnisoare de pe forum sa am o parere buna despre ele si ajuns la fata locului sa fie prapad.La fel se poate si cu Sorina.Fata m-a intrebat ceva, eu i-am raspuns sincer.Daca adevarul supara...nasol.Eu am fost... de aia zic... e o tipa super!
adriannn79 Reputație: 55 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2014 Eu am vizitat-o pe Laura in ultima saptamanda de 2 ori inainte sa se retraga,nu i-am lasat recenzie ca nu aveam cont,mi-a dat un amic nr ei si am mers direct,e o fata minunata si am vorbit multe cu ea,pt mine e de 10 pe linie mai ales ca are silicoane acum. Am discutat cu ea daca mai revine sau nu,a fost foarte sincera se vedea in ochii ei verzi si frumosi ca inca e o copila-acum zicea da,acum zicea nu. Mi-a fost drag de ea,am petrecut mai multe ore la a doua intalnire,mai bine ca s-a retras atunci,nu imi doream sa ma indragostesc de o fata pe care e imposibil sa o am in viitor.Sper ca esti bine Laura sunt baiatul cu ursuletul si cu cei 3 trandafiri,sa ti ursuletul amintire
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 11, 2014 Love is in the air... 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2014 :|
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 11, 2014 Love is in the air...http://3.bp.blogspot.com/-7XRM59JTrPw/Uiyk4CkKMSI/AAAAAAAADT8/9JWLuDyl0Ls/s1600/stop%2Bit%2Bnow%2Bsherlock.gif
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2014 Colegu, mai mult ca sigur, ursuletul nu mai e, trandafirii sunt ofiliti, banii i-a cheltuit... acum mai ramane amintirea (care?) :| 2
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2014 Sper ca nu te superi pe mine Laura... Colegu, nici nu se retrage... 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 11, 2014 Laura, nu te-ai gandit vreodata sa intri cu adevarat in afaceri ? Deschide un magazin si vinzi acolo toti ursuletii....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 11, 2014 Laura,in caz ca revii,putem sa ne bucuram si noi de silicoanele tale?Sau o sa le tii pe post de van gogh-uri,rembrand-uri,monet-uri,degas-uri?Nu te intreb la misto.....mai sunt cazuri pe forum in care fetele proaspat tunate au dezamagit 'audienta' la modul cel mai grav Imi sustin ideea de la inceputurile topic-ului,esti inca un copil,ca si gandire,ca si exprimare....chiar nu mi-as dori sa reviii,dar in caz ca ai face-o??? Numai bine!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2014 Colegu, mai mult ca sigur, ursuletul nu mai e, trandafirii sunt ofiliti, banii i-a cheltuit... acum mai ramane amintirea (care?) :|Nu ma supar... N-am de ce...
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2014 Laura, nu te-ai gandit vreodata sa intri cu adevarat in afaceri ? Deschide un magazin si vinzi acolo toti ursuletii.... nu am suficienti ursuleti pentru a deschide un magazin, am cativa...dar prefer sa-i tin pentru minee Astept unu si de la tine ... Glumesc 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2014 Laura,in caz ca revii,putem sa ne bucuram si noi de silicoanele tale?Sau o sa le tii pe post de van gogh-uri,rembrand-uri,monet-uri,degas-uri?Nu te intreb la misto.....mai sunt cazuri pe forum in care fetele proaspat tunate au dezamagit 'audienta' la modul cel mai grav Imi sustin ideea de la inceputurile topic-ului,esti inca un copil,ca si gandire,ca si exprimare....chiar nu mi-as dori sa reviii,dar in caz ca ai face-o???Numai bine!Nu stiu acum ce sa zic...dar indiferent de alegere, la site'ul asta n-o sa renunt prea curand ...m-am obisnuit, imi place sa citesc totul, sa citesc recenziile fetelor si com voaste...hihi.... De fiecare data o sa-mi fac timp 30 de minute sa intru aici te pup dulce
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2014 Nu stiu acum ce sa zic...dar indiferent de alegere, la site'ul asta n-o sa renunt prea curand ...m-am obisnuit, imi place sa citesc totul, sa citesc recenziile fetelor si com voaste...hihi.... De fiecare data o sa-mi fac timp 30 de minute sa intru aici te pup dulce 30 de minute pe ora ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum