Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ar fi si culmea sa ai ceva cu mine, nici nu ma cunosti...cred (vad ca la intrebare tot nu mi-ai raspuns) :D

Eu nu am zgandarit pe nimeni, cel mult m-am lasat zgandarita. Nu are sens sa redeschidem subiectul. Pe topicul asta! Daca vrei, poti veni la mine sa vedem impreuna filmuletul cu politista si vei intelege perfect ce am vrut eu sa zic :D

Nu am nicio impresie dragul meu, am doar pareri. Pararile mele. Am voie (sa te zgandar si eu)?

Daca ai vreun gand sa ma vizitezi, mi-ar face o deosebita placere sa stiu cu cine sta de vorba....daca vrei "sa jucam" de la egal!

Si apropo de mancat in pasarica, daca tot te-ai prins ca ma mananca, de ce nu m-ai scarpinat altfel??? Trebuia sa ma enervezi? :D

• Like 2
Postat

Si apropo de mancat in pasarica, daca tot te-ai prins ca ma mananca, de ce nu m-ai scarpinat altfel??? Trebuia sa ma enervezi? :D

Deoarece mi-ai lasat impresia ca ai avea o atitudine de ferentarista.

Postat

Deci, Laura...lasand ciocolatele, ciocolungile si ciocogroasele....revii pe " baricade" au ba? Ca sunt adonisii astia curiosi, pofticiosi si nerabdatori. Spune fetita rasfatata, ca sa stie si ei daca vor veni la tine, sau se vor masturba in fata monitorului

Sincer sa-ti spun...nu stiu!

Postat

Mda..iti multumesc pentru raspuns...sper sa fii un adevarat cavaler si sa te prezinti "bambucha" cand ma vei suna...

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

@Laura Sincer sa-ti spun...nu stiu!

Gata, nu mai postez sunt (pe buna dreptate) acuzat de libidinozitate (greu cuvant, l-am gresit de 2 ori pana sa il scriu bine).

• Oras:near Elm Street
Postat

Eu zic sa nu caracterizezi un om pana nu il cunosti, ''cavalere''! Cum fac multi pe aici!  :hihat

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Bambuchaa,buna aia cu ferentarista :))))

Sorina,vezi ca au mai fost niste domnite care din prea multa bagare in seama traiau cu falsa impresie ca ele ar fi miezul din dodoasca si au sfarsit ca fiind catalogate ca miezul din fanta :))) asta e a lui godfather....cu fanta :)))))

Noapte buna!

Postat

Eu o sa ma retrag in seara asta, mai am putina treaba si "in privat"....va doresc o noapte minunata tuturor dragilor si dragelor (Laura: kisses everywhere :D )

:girly  :hug1  :boob

• Like 2
Postat

Eu zic sa nu caracterizezi un om pana nu il cunosti, ''cavalere''! Cum fac multi pe aici!  :hihat

Nici macar nu am pretentia sa fiu cavaler asa ca nu ma port precum unul.Deci cuvantul pus in ghilimele sub o forma de ironie nu isi are rostu'.In alta ordine de idei , nu judec o carte dupa coperti.Mi s-a intamplat cu cateva domnisoare de pe forum sa am o parere buna despre ele si ajuns la fata locului sa fie prapad.La fel se poate si cu Sorina.Fata m-a intrebat ceva, eu i-am raspuns sincer.Daca adevarul supara...nasol.

• Like 1
Postat

Eu o sa ma retrag in seara asta, mai am putina treaba si "in privat"....va doresc o noapte minunata tuturor dragilor si dragelor (Laura: kisses everywhere :D )

:girly  :hug1  :boob

Noapte buna! :*

Postat

Nici macar nu am pretentia sa fiu cavaler asa ca nu ma port precum unul.Deci cuvantul pus in ghilimele sub o forma de ironie nu isi are rostu'.In alta ordine de idei , nu judec o carte dupa coperti.Mi s-a intamplat cu cateva domnisoare de pe forum sa am o parere buna despre ele si ajuns la fata locului sa fie prapad.La fel se poate si cu Sorina.Fata m-a intrebat ceva, eu i-am raspuns sincer.Daca adevarul supara...nasol.

Eu am fost... de aia zic... e o tipa super!  :blushing2

Postat

Eu am vizitat-o pe Laura in ultima saptamanda de 2 ori inainte sa se retraga,nu i-am lasat recenzie ca nu aveam cont,mi-a dat un amic nr ei si am mers direct,e o fata minunata si am vorbit multe cu ea,pt mine e de 10 pe linie mai ales ca are silicoane acum. Am discutat cu ea daca mai revine sau nu,a fost foarte sincera se vedea in ochii ei verzi si frumosi ca inca e o copila-acum zicea da,acum zicea nu. Mi-a fost drag de ea,am petrecut mai multe ore la a doua intalnire,

mai bine ca s-a retras atunci,nu imi doream sa ma indragostesc de o fata pe care e imposibil sa o am in viitor.

Sper ca esti bine Laura ;) sunt baiatul cu ursuletul si cu cei 3 trandafiri,sa ti ursuletul amintire

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Love is in the air...

http://3.bp.blogspot.com/-7XRM59JTrPw/Uiyk4CkKMSI/AAAAAAAADT8/9JWLuDyl0Ls/s1600/stop%2Bit%2Bnow%2Bsherlock.gif

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Colegu, mai mult ca sigur, ursuletul nu mai e, trandafirii sunt ofiliti, banii i-a cheltuit... acum mai ramane amintirea (care?) :|

• Like 2
Postat

Laura,in caz ca revii,putem sa ne bucuram si noi de silicoanele tale?

Sau o sa le tii pe post de van gogh-uri,rembrand-uri,monet-uri,degas-uri?

Nu te intreb la misto.....mai sunt cazuri pe forum in care fetele proaspat tunate au dezamagit 'audienta' la modul cel mai grav :(

Imi sustin ideea de la inceputurile topic-ului,esti inca un copil,ca si gandire,ca si exprimare....chiar nu mi-as dori sa reviii,dar in caz ca ai face-o???

Numai bine!

Postat

Colegu, mai mult ca sigur, ursuletul nu mai e, trandafirii sunt ofiliti, banii i-a cheltuit... acum mai ramane amintirea (care?) :|

Nu ma supar... N-am de ce... :*

Postat

Laura, nu te-ai gandit vreodata sa intri cu adevarat in afaceri ? Deschide un magazin si vinzi acolo toti ursuletii....:)

=)) nu am suficienti ursuleti pentru a deschide un magazin, am cativa...dar prefer sa-i tin pentru minee :*

Astept unu si de la tine =)) ... Glumesc :*

• Like 1
Postat

Laura,in caz ca revii,putem sa ne bucuram si noi de silicoanele tale?

Sau o sa le tii pe post de van gogh-uri,rembrand-uri,monet-uri,degas-uri?

Nu te intreb la misto.....mai sunt cazuri pe forum in care fetele proaspat tunate au dezamagit 'audienta' la modul cel mai grav :(

Imi sustin ideea de la inceputurile topic-ului,esti inca un copil,ca si gandire,ca si exprimare....chiar nu mi-as dori sa reviii,dar in caz ca ai face-o???

Numai bine!

Nu stiu acum ce sa zic...dar indiferent de alegere, la site'ul asta n-o sa renunt prea curand :) ...m-am obisnuit, imi place sa citesc totul, sa citesc recenziile fetelor si com voaste...hihi.... De fiecare data o sa-mi fac timp 30 de minute sa intru aici :D :* te pup dulce

Postat

Nu stiu acum ce sa zic...dar indiferent de alegere, la site'ul asta n-o sa renunt prea curand :) ...m-am obisnuit, imi place sa citesc totul, sa citesc recenziile fetelor si com voaste...hihi.... De fiecare data o sa-mi fac timp 30 de minute sa intru aici :D :* te pup dulce

30 de minute pe ora ?  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...