picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 17, 2014 Nene cofetarule, daca afla Cristina ca te intereresezi de alte fatuci, mai papi tu sarlota....din trei, p'a mai lunga
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Nu-i exclus sa afle ca are destui informatori pe aici in loc de sarlota cu ciocolata o sa mananc sarlota cu ciocolunga ... din lemn, pe spinare
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Mda, noi ne stoarcem creierii sa fie mai bine pt ea pe 28 de pagini, adica treaba cu revenitu' si ea o fi pe la Monte Carlo, isi inaugureaza tatele cine stie cu cine..... Hai baieti, apelul !Sa vedem cine lipseste..... Poate pe la Monte Oru in judetul Buzau
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 17, 2014 Ati ajuns la peste 550 de episoade din seria " Nu vrem Kent si nici valuta / Doar Popeasca sa ne futa". Sper ca nu citeste pe aici si Stela Popescu 7 4
lordul_andrew Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:RO ... wenta Oras:RO ... wenta Postat Ianuarie 17, 2014 Colegule Picon, sa inteleg ca domniei tale nu-i este pe plac pasarica siliconata, sau cum o denumea colegul Chris73 mai sus?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Ati ajuns la peste 550 de episoade din seria " Nu vrem Kent si nici valuta / Doar Popeasca sa ne futa". Sper ca nu citeste pe aici si Stela Popescu A citit si era nedumerita de ce spuneti ca Popeasca are silicoane, cand ea stie foarte bine ca ai ei sint naturali
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Hmmm... Comentati aici fara mine Laurica nu va uitaaa oriundeeee aaar fiiiiiii eaaa 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2014 unde ai umblat vagaboanta mica????
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 17, 2014 La Monte Carlo sau la Monte Oru ????
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Bravo Laurica! Ia zi tu pe unde esti siliconata mica si perversa? Iti pot spune live, cand ma intorc glumesc 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 La Monte Carlo sau la Monte Oru ???? N-ai ghicit si nu pot spune... Pot spune ca sunt foarteeee bine... Si nu-mi mai pune intrebariiii ca am baut putin si nu vreau sa spun adevarul 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 unde ai umblat vagaboanta mica???? Pe unde pot urmatoarea invitatie sa mi-o faci tu 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Sa nu spui ca este la Monte Banato. Doar nu vrei sa cred ca esti fidea...cu oua
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 As putea spera sa ajung s-o cunosc si eu pe domnisoara sau doamna Laura Popescu daca revine? Pe mine unul m-a facut extrem de curios sa o cunosc personal.Domnisoara Laura ... Cu ce sa te fac curios? Toate suntem la fel, avem aceeasi pasarica micaa micaaa 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Ma bag frate,asta e..Laura oricum e tare chiar si in izmene Hmmm...daa daaa... Sa ma trezesc langa tine in izmene iubituuuleee 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 17, 2014 Domnisoara Laura ... Cu ce sa te fac curios? Toate suntem la fel, avem aceeasi pasarica micaa micaaa
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Femeile de regula nu poarta izmene colegule mario83, in cel mai rau caz eghari sau strampi. Dar vad ca foarte multi doresc revenirea domnisoarei/doamnei, ceea ce ma face sa cred ca este intr-adevar ceva deosebit de frumos si delicios. Sper sa aflu cat de delicioasa si frumoasa este aceasta domnisoara/doamna.Nici tu n-ai ghicit port colanti mulati pe fund sexyyy 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Chiar fara tate nu cred ca a venit, fiind fata, deci acolo ceva gen mugurasi trebuie sa fi avut domnisoara. Din punctul meu de vedere tatele mici sunt foarte frumoase si placute la atingere. Silicoanele de regula produc daune mari in organism dupa o perioada. oricum vad peste tot ca trendul este sa fie scoase, nu mai sunt la moda. Exact! Au fost "abia imuguriti" 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Chat, DG... Tot aia e! ) Vorbește Laura cât vrei, nu asculta toate "vocile", cui nu-i convine să nu citească! Doar Pisicu ' decide ce și cum! )))) Exact Pisicuts daca vrea imi spune sa ma opresc...pana atunci nu pun stoooop! Ca nu vreaaauuuu 2
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Din cate se pare, acesta este topicul care a intrat la concurenta cu Fazanul... sa vedem daca-l va depasi Vreau sa depasimmmn tot 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Dar nu cumva la ora asta este inchis mall-ul? Dar scuze de intrebare, tatele cele vechi ce aveau?Nevoie de altele mai mari... 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2014 unde ai umblat vagaboanta mica???? altadata sa spui unde pleci si cat stai si sa ne ceri voieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! ai inteles?Pe unde pot urmatoarea invitatie sa mi-o faci tu eu te-as invita undeva, ti-as spune si unde , dar e pretenu Doixdoi cu ochii si cu gura pe mine, ca io nu merg ca el prin Europa si nici prin Vama nu trec .
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 Mda, noi ne stoarcem creierii sa fie mai bine pt ea pe 28 de pagini, adica treaba cu revenitu' si ea o fi pe la Monte Carlo, isi inaugureaza tatele cine stie cu cine..... Hai baieti, apelul !Sa vedem cine lipseste..... Nu sunt acolo... Eee... Nu conteaza cu cine sunt, dar vezi...indiferent cu cine sunt nu v-am uitat 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2014 altadata sa spui unde pleci si cat stai si sa ne ceri voieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! ai inteles? eu te-as invita undeva, ti-as spune si unde , dar e pretenu Doixdoi cu ochii si cu gura pe mine, ca io nu merg ca el prin Europa si nici prin Vama nu trec .Am inteles... Sa traiti!! Lasa-l pe 2x2, ca daca vorbesc eu cu el, n-o sa mai fie cu guritza "pe tine" 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2014 Am inteles... Sa traiti!! Lasa-l pe 2x2, ca daca vorbesc eu cu el, n-o sa mai fie cu guritza "pe tine" nu, te rog , nu ai de ce sa imi iei apararea )) , merci...si totusi imi place sa stea cu guritza pe mine prietenul 2x2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum