Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Laura, eu te rog din inima sa nu revii si sa uiti complet meseria asta. Lasa sa vina prospaturile de 18-19 ani, e si vremea lor. Tu apuca te de lucruri mai serioase ca sunt atatea.... :snap

Postat

:no2 Pai..cum ramane cu promisiunea de a vizita Constanta?

Laura,eu zic sa nu te duci acolo...este un oras trist,fara viata,mai ales acum,iarna,nici primavara nu e ceva deosebit... :)...Vara da,dar e inabuseala,daca vorbim de Mamaia,atunci e ok. :)

Oamenii...majoritatea tinerilor sunt ca cei de pe Decebal sau Dorobanti,sunt putin, figuranti...apropo,majoritateaparintilor celor bogati lucreaza in port :)

Cei batranei sunt putin melancolici,plictisitori...se uita spre mare si isi aduc aminte de tineretea lor...apropo,Constanta este un oras plin de marinari. :)

Restul sunt oameni muncitori,moldoveni :)...exista si persoane ok,dar sunt putine.

Ce as alege in locul tau? California :)...este posibil sa te ajunga mai iieftin! :)

Postat

Laura, eu te rog din inima sa nu revii si sa uiti complet meseria asta. Lasa sa vina prospaturile de 18-19 ani, e si vremea lor. Tu apuca te de lucruri mai serioase ca sunt atatea.... :snap

Le tin eu sa nu vina? Eu oricum revin, din martie :)  :kiss3

• Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Laura,eu zic sa nu te duci acolo...este un oras trist,fara viata,mai ales acum,iarna,nici primavara nu e ceva deosebit... :)...Vara da,dar e inabuseala,daca vorbim de Mamaia,atunci e ok. :)

Oamenii...majoritatea tinerilor sunt ca cei de pe Decebal sau Dorobanti,sunt putin, figuranti...apropo,majoritateaparintilor celor bogati lucreaza in port :)

Cei batranei sunt putin melancolici,plictisitori...se uita spre mare si isi aduc aminte de tineretea lor...apropo,Constanta este un oras plin de marinari. :)

Restul sunt oameni muncitori,moldoveni :)...exista si persoane ok,dar sunt putine.

Ce as alege in locul tau? California :)...este posibil sa te ajunga mai iieftin! :)

Sa-mi bag pla de ai nimerit vreun adevar in prezentarea aia =))

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Eu cred ca sunt persoane ok, nu conteaza cu ce se ocupa, nu ma intereseaza asta.. fiecare lucreaza ce poate si ce a invatat... 

:kiss3  Te pup

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

:slap2   :laugh2  :laugh2  Da laura, lasa prospaturile sa apara...tie ti-a trecut vremea...esti prea batrana. Deja 20 este varsta de pensionare  :slap2  :laugh2  :laugh2

http://images5.fanpop.com/image/photos/26700000/The-One-That-Got-Away-gifs-katy-perry-26781699-480-288.gif

http://static.fjcdn.com/gifs/pedobear_73d00c_1013653.gif

http://cdn.gifbay.com/2013/01/pedobear_likes_to_have_fun_by_himself-26450.gif

• Like 1
Postat

:slap2   :laugh2  :laugh2  Da laura, lasa prospaturile sa apara...tie ti-a trecut vremea...esti prea batrana. Deja 20 este varsta de pensionare  :slap2  :laugh2  :laugh2

http://images5.fanpop.com/image/photos/26700000/The-One-That-Got-Away-gifs-katy-perry-26781699-480-288.gif

http://static.fjcdn.com/gifs/pedobear_73d00c_1013653.gif

http://cdn.gifbay.com/2013/01/pedobear_likes_to_have_fun_by_himself-26450.gif

Mai am pana la 20 de ani... 8 luni  :laugh2

• Like 1
Postat

Mai am pana la 20 de ani... 8 luni  :laugh2

Huihh....inseamna ca esti inca in garantie  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Eu cred ca sunt persoane ok, nu conteaza cu ce se ocupa, nu ma intereseaza asta.. fiecare lucreaza ce poate si ce a invatat... 

:kiss3  Te pup

Asa este,am exagerat putin,in proportie de 30 %. :)

Asta e problema:putin lucreaza cea ce pot(adica ei pot mai mult),putini fac cea ce au invatat!de aici...si aparitia cocalarilor  :)...si in Romania,nu doar Constanta.O sa cresti mai mare si o sa intelegi! :)

Postat

Asa este,am exagerat putin,in proportie de 30 %. :)

Asta e problema:putin lucreaza cea ce pot(adica ei pot mai mult),putini fac cea ce au invatat!de aici...si aparitia cocalarilor  :)...si in Romania,nu doar Constanta.O sa cresti mai mare si o sa intelegi! :)

ok...  :blushing2  :iagree  :kiss3

• Like 1
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

Pentru doritoarele de cupoane/bonuri de masa, pui vineti, ulei ranced, arpacas si :fish12 

Postat

Fantasma ai postat acum fantasme ...

• Like 1
Postat

O propun pe Laura pentru sectiunea de TOP.

Asa cum imi aduc eu aminte am fost singurul sceptic atunci si am fost mai mult decat elocvent.

Mi se pare important sa imi recunosc propria vina.

Laura este toata ziua pe forum. Este preocupata de forum, de propria imagine aici si cred ca de multe ori a fost un exemplu de cum se face PR pentru alte fete.

Sunt sigur ca multe fete i-au invidiat activitate si au inceput sa miste mai mult mai pe aici tocmai din incercarea de a ii contracara veselia natural. A postat poze, a fost preocupata de ce se intampla pe forum si de parerile userilor. Intodeauna a facut anunturi la obiect si nu imi aduc aminte sa fi poluat inutil zone ale forumului. Nu este decent sa rearuncam varfurile in gloata, doar pentru a le testa iar abilitatea de a face fata adversitatilor. In momentul in care un inotator trece canalul manecii nu este imbrancit iar si tarat pe celalalt mal, doar ca sa verificam ceva ce este evident.

Recenziile sunt pozitive, fiecare user este familiar cu Laura. Nu stiu cat de important este pentru ea, dar mi s-ar parea decent sa fie inapoi in zona de Top.

Iti arat ca pot, iti arat ca poooot si intru din noooou la toooop :laugh2  :iagree 

• Like 2
  • Oras:Bucharest Romania
  • Oras:Bucharest Romania
Postat

Eu cred ca tocmai asta era unul dintre lucrurile care te faceau iubibila si speciala: corpul si sanii (abia inmuguriti) de adolescenta. Dar,trebuie sa recunosc,areti foarte bine si cu sani mai mari. Sunt perfecti pentru constitutia ta.

:*

exact ce cred si eu corpul si sanii (abia inmuguriti) de adolescenta...perfect adrevarat..pacat ca mintea(vocea sexything) nu a venit atunci cand era necesar...recomand puritatea placerii si corpul ce poate definii sxualitatea prin gesturi virgine...

Postat

Sunt la fel, nu m-am schimbat, mi-am pus silicoane pt ca aveam nevoie...

N-o sa-mi schimb niciodata comportamentul!

Astazi cred ca revin, anunt... Pup

• Like 1
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Bre eu nu as vrea sa revina.

As vrea sa-si gaseasca altceva de facut, alta profesie....banoasa..cu mai putine riscuri, cu mai multe satisfactii, 

Astia ai mei 2 bani (2 cents)!!

Plm..zic si eu!

Postat

Parca am vota gratierea lui Gica Popescu! Dar dupa cum a afirmat chiar azi, CREDE ca revine azi...dar fiindca doar crede e posibil ca sa nu revina nici azi! Oricum, la felul cum arata astept cu nerabdare sa revina si sa o gratiez o ora sau doua! Hai Laura, revino!

• Like 1
Postat

Parca am vota gratierea lui Gica Popescu! Dar dupa cum a afirmat chiar azi, CREDE ca revine azi...dar fiindca doar crede e posibil ca sa nu revina nici azi! Oricum, la felul cum arata astept cu nerabdare sa revina si sa o gratiez o ora sau doua! Hai Laura, revino!

:laugh2  :giggle:

Uite, ca am pus pozele  :unsure:  maine revin :pompomgirl:  :moil:

Nu arat bine!!! :discodance  :ewpu

• Like 1

Postat

Sunt urate?! =)) nu aveam aproape nimic, cum mi-a scris un baiat in recenzie "nu ma saturat sa-i sarut sanii Laurei abia imuguriti" =)) n-o sa uit niciodata, de fiecare data cand imi aduc aminte...mor de ras =))

Sunt urate?! =)) nu aveam aproape nimic, cum mi-a scris un baiat in recenzie "nu ma saturat sa-i sarut sanii Laurei abia imuguriti" =)) n-o sa uit niciodata, de fiecare data cand imi aduc aminte...mor de ras =))

Sunt superbi Laura!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...