laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2014 Pai..cum ramane cu promisiunea de a vizita Constanta?
Feliciano Reputație: 216 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Laura, eu te rog din inima sa nu revii si sa uiti complet meseria asta. Lasa sa vina prospaturile de 18-19 ani, e si vremea lor. Tu apuca te de lucruri mai serioase ca sunt atatea....
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Pai..cum ramane cu promisiunea de a vizita Constanta? Laura,eu zic sa nu te duci acolo...este un oras trist,fara viata,mai ales acum,iarna,nici primavara nu e ceva deosebit... ...Vara da,dar e inabuseala,daca vorbim de Mamaia,atunci e ok. Oamenii...majoritatea tinerilor sunt ca cei de pe Decebal sau Dorobanti,sunt putin, figuranti...apropo,majoritateaparintilor celor bogati lucreaza in port Cei batranei sunt putin melancolici,plictisitori...se uita spre mare si isi aduc aminte de tineretea lor...apropo,Constanta este un oras plin de marinari. Restul sunt oameni muncitori,moldoveni ...exista si persoane ok,dar sunt putine. Ce as alege in locul tau? California ...este posibil sa te ajunga mai iieftin!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Laura, eu te rog din inima sa nu revii si sa uiti complet meseria asta. Lasa sa vina prospaturile de 18-19 ani, e si vremea lor. Tu apuca te de lucruri mai serioase ca sunt atatea.... Le tin eu sa nu vina? Eu oricum revin, din martie
geone Reputație: -476 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Postat Februarie 26, 2014 Laura,eu zic sa nu te duci acolo...este un oras trist,fara viata,mai ales acum,iarna,nici primavara nu e ceva deosebit... ...Vara da,dar e inabuseala,daca vorbim de Mamaia,atunci e ok. Oamenii...majoritatea tinerilor sunt ca cei de pe Decebal sau Dorobanti,sunt putin, figuranti...apropo,majoritateaparintilor celor bogati lucreaza in port Cei batranei sunt putin melancolici,plictisitori...se uita spre mare si isi aduc aminte de tineretea lor...apropo,Constanta este un oras plin de marinari. Restul sunt oameni muncitori,moldoveni ...exista si persoane ok,dar sunt putine. Ce as alege in locul tau? California ...este posibil sa te ajunga mai iieftin! Sa-mi bag pla de ai nimerit vreun adevar in prezentarea aia 1 6
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Laura,eu zic sa nu te duci acolo...este un oras trist,fara viata,mai ales acum,iarna,nici primavara nu e ceva deosebit... ...Vara da,dar e inabuseala,daca vorbim de Mamaia,atunci e ok. Oamenii...majoritatea tinerilor sunt ca cei de pe Decebal sau Dorobanti,sunt putin, figuranti...apropo,majoritateaparintilor celor bogati lucreaza in port Cei batranei sunt putin melancolici,plictisitori...se uita spre mare si isi aduc aminte de tineretea lor...apropo,Constanta este un oras plin de marinari. Restul sunt oameni muncitori,moldoveni ...exista si persoane ok,dar sunt putine. Ce as alege in locul tau? California ...este posibil sa te ajunga mai iieftin! Eu cred ca sunt persoane ok, nu conteaza cu ce se ocupa, nu ma intereseaza asta.. fiecare lucreaza ce poate si ce a invatat... Te pup
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Februarie 26, 2014 Laura, eu te rog din inima sa nu revii si sa uiti complet meseria asta. Lasa sa vina prospaturile de 18-19 ani, e si vremea lor. Tu apuca te de lucruri mai serioase ca sunt atatea.... Da laura, lasa prospaturile sa apara...tie ti-a trecut vremea...esti prea batrana. Deja 20 este varsta de pensionare http://images5.fanpop.com/image/photos/26700000/The-One-That-Got-Away-gifs-katy-perry-26781699-480-288.gif http://static.fjcdn.com/gifs/pedobear_73d00c_1013653.gif http://cdn.gifbay.com/2013/01/pedobear_likes_to_have_fun_by_himself-26450.gif 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Da laura, lasa prospaturile sa apara...tie ti-a trecut vremea...esti prea batrana. Deja 20 este varsta de pensionare http://images5.fanpop.com/image/photos/26700000/The-One-That-Got-Away-gifs-katy-perry-26781699-480-288.gif http://static.fjcdn.com/gifs/pedobear_73d00c_1013653.gif http://cdn.gifbay.com/2013/01/pedobear_likes_to_have_fun_by_himself-26450.gifMai am pana la 20 de ani... 8 luni 1
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Februarie 26, 2014 Mai am pana la 20 de ani... 8 luni Huihh....inseamna ca esti inca in garantie 1
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Eu cred ca sunt persoane ok, nu conteaza cu ce se ocupa, nu ma intereseaza asta.. fiecare lucreaza ce poate si ce a invatat... Te pup Asa este,am exagerat putin,in proportie de 30 %. Asta e problema:putin lucreaza cea ce pot(adica ei pot mai mult),putini fac cea ce au invatat!de aici...si aparitia cocalarilor ...si in Romania,nu doar Constanta.O sa cresti mai mare si o sa intelegi!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Asa este,am exagerat putin,in proportie de 30 %. Asta e problema:putin lucreaza cea ce pot(adica ei pot mai mult),putini fac cea ce au invatat!de aici...si aparitia cocalarilor ...si in Romania,nu doar Constanta.O sa cresti mai mare si o sa intelegi! ok... 1
v_ships Reputație: 122 Postat Februarie 26, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Februarie 26, 2014 Pentru doritoarele de cupoane/bonuri de masa, pui vineti, ulei ranced, arpacas si
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Laura,eu zic sa nu te duci acolo...este un oras trist,fara viata,mai ales acum,iarna,nici primavara nu e ceva deosebit... ...Vara da,dar e inabuseala,daca vorbim de Mamaia,atunci e ok. Oamenii...majoritatea tinerilor sunt ca cei de pe Decebal sau Dorobanti,sunt putin, figuranti...apropo,majoritateaparintilor celor bogati lucreaza in port Cei batranei sunt putin melancolici,plictisitori...se uita spre mare si isi aduc aminte de tineretea lor...apropo,Constanta este un oras plin de marinari. Restul sunt oameni muncitori,moldoveni ...exista si persoane ok,dar sunt putine. Ce as alege in locul tau? California ...este posibil sa te ajunga mai iieftin! Fantasma ai postat acum fantasme ... 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 O propun pe Laura pentru sectiunea de TOP.Asa cum imi aduc eu aminte am fost singurul sceptic atunci si am fost mai mult decat elocvent.Mi se pare important sa imi recunosc propria vina.Laura este toata ziua pe forum. Este preocupata de forum, de propria imagine aici si cred ca de multe ori a fost un exemplu de cum se face PR pentru alte fete.Sunt sigur ca multe fete i-au invidiat activitate si au inceput sa miste mai mult mai pe aici tocmai din incercarea de a ii contracara veselia natural. A postat poze, a fost preocupata de ce se intampla pe forum si de parerile userilor. Intodeauna a facut anunturi la obiect si nu imi aduc aminte sa fi poluat inutil zone ale forumului. Nu este decent sa rearuncam varfurile in gloata, doar pentru a le testa iar abilitatea de a face fata adversitatilor. In momentul in care un inotator trece canalul manecii nu este imbrancit iar si tarat pe celalalt mal, doar ca sa verificam ceva ce este evident.Recenziile sunt pozitive, fiecare user este familiar cu Laura. Nu stiu cat de important este pentru ea, dar mi s-ar parea decent sa fie inapoi in zona de Top. Iti arat ca pot, iti arat ca poooot si intru din noooou la toooop 2
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2014 Hai cu egalarea Lauricaaaaaaaaaa !!!!!! 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Acum cand am aflat cine este Laura Popescu...DA..eu vreau sa revina!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Acum cand am aflat cine este Laura Popescu...DA..eu vreau sa revina! asta e Laura Popescu http://youtu.be/q7jDKc5NAzc
sharkattack Reputație: 1171 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Iti arat ca pot, iti arat ca poooot si intru din noooou la toooop
niros1234 Reputație: 321 Postat Martie 11, 2014 Oras:Bucharest Romania Oras:Bucharest Romania Postat Martie 11, 2014 Eu cred ca tocmai asta era unul dintre lucrurile care te faceau iubibila si speciala: corpul si sanii (abia inmuguriti) de adolescenta. Dar,trebuie sa recunosc,areti foarte bine si cu sani mai mari. Sunt perfecti pentru constitutia ta. exact ce cred si eu corpul si sanii (abia inmuguriti) de adolescenta...perfect adrevarat..pacat ca mintea(vocea sexything) nu a venit atunci cand era necesar...recomand puritatea placerii si corpul ce poate definii sxualitatea prin gesturi virgine...
laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2014 Sunt la fel, nu m-am schimbat, mi-am pus silicoane pt ca aveam nevoie... N-o sa-mi schimb niciodata comportamentul! Astazi cred ca revin, anunt... Pup 1
Angel Reputație: 244 Postat Martie 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 12, 2014 Bre eu nu as vrea sa revina. As vrea sa-si gaseasca altceva de facut, alta profesie....banoasa..cu mai putine riscuri, cu mai multe satisfactii, Astia ai mei 2 bani (2 cents)!! Plm..zic si eu!
barroso Reputație: 1372 Postat Martie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2014 Parca am vota gratierea lui Gica Popescu! Dar dupa cum a afirmat chiar azi, CREDE ca revine azi...dar fiindca doar crede e posibil ca sa nu revina nici azi! Oricum, la felul cum arata astept cu nerabdare sa revina si sa o gratiez o ora sau doua! Hai Laura, revino! 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2014 Parca am vota gratierea lui Gica Popescu! Dar dupa cum a afirmat chiar azi, CREDE ca revine azi...dar fiindca doar crede e posibil ca sa nu revina nici azi! Oricum, la felul cum arata astept cu nerabdare sa revina si sa o gratiez o ora sau doua! Hai Laura, revino! Uite, ca am pus pozele : maine revin :Nu arat bine!!! 1
subsemnatu24 Reputație: 54 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2015 Sunt urate?! nu aveam aproape nimic, cum mi-a scris un baiat in recenzie "nu ma saturat sa-i sarut sanii Laurei abia imuguriti" n-o sa uit niciodata, de fiecare data cand imi aduc aminte...mor de ras Sunt urate?! nu aveam aproape nimic, cum mi-a scris un baiat in recenzie "nu ma saturat sa-i sarut sanii Laurei abia imuguriti" n-o sa uit niciodata, de fiecare data cand imi aduc aminte...mor de ras Sunt superbi Laura!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum