Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

andrei sloboz la tava...eu zic sa manânci futaiurile dân toate alea de pe centura,ca de aici deja ai halit :))

Edit:

P.ss: dute-n pula lu' Marean

lasa-l mah , da-l in sanje sa-l bata si sa-l unga :)

ca-i creste cota :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

alt analfabet  :laugh2 de unde tot apareti, v-ati adunat toti pe site-ul asta ? :laugh2

Să fie ân bafta lui :))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Stimate domn, nu vreți domnia voastră să plecați în pulile noastre? Nu e nevoie să claxonați, se aude.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:gone
Postat

Offff, de unde dracu rasar prosti ca asta...sa nu mai venim cand el este singur. E tehnocrat sau corporatist?!

• Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
Postat

Asa si?   . :rax2

Tu poti sa zici ce vrei , nu ma intereseaza parerea ta. Este de ajuns sa citeasca lumea  ce postezi si isi vor da  seama  daca iti urmeaza sfatul sau nu. Esti penibil. Nu am chef sa dezvolt mai mult. Sa nu ma viziteze . Stai tranquila are cine... :slap2 . Multumit?

ps 1.  Sa mor daca  nu sunt in lumea aceasta multi prosti. Bunul simt si respectul, se  dobandeste  . Nici o diploma de facultate si masterate nu iti ofera si calitatea de individ care merita sa fie respectat .  Intelegi Adriane?

2   Daca anunti,   nu este bine... daca anunti  iti faci up ... plm  :slap2

• Like 7
Postat

Buna Eliza , as avea rugămintea sa îmi spui si mie zona in care te pot găsi , servici si prețuri .

In commenturi am văzut 1000 de prețuri , locații si servicii :) m-au bulversat.

Mulțumesc anticipat

Postat

pula te mai viziteaza... :laugh2  si nici aia  :rax2 adica hai puteti sa ma vizitati acum...dupa ce lipsesti cu saptamana/saptamanile...ar trebui sa-ti dam o lectie si sa nu te viziteze nimeni asa vreo trei luni...sa vezi ce-o sa te mai roada buzunarul atunci  :)

sa ne pisam pe tine ,muie cu kkat si muie in cur ...fraiericiule' ..........

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eliza, noi stim ca esti o doamna!! Stiu ca nu ai nevoie de like-uri, dar ia pune tu niste poze noi cu tine sa vezi schimbarea de atitudine a unora. ;)

• Telefon: 8989789
  • Telefon: 8989789
Postat

Eu am vizitat-o ! N-am știut că n-a răspuns și sincer, nici nu m-a interesat.... Important e că mi-a răspuns, vineri 13, atunci când am sunat.

De fapt, am re-vizitat-o ! Ce să zic, aceeași atitudine ca de fiecare dată, aceleași note:

Oral:9.5

Normal:9.5

Atitudine:9.5

Aspect:9.5

(am mai zis, 10 e pentru olimpici(e) !)

Recomand cu căldură celor care vor să simtă o femeie, nu doar să fută ! Pentru mine Eliza e o referință !

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Ba esti prost ?

Postat

Nu este, asa simte el acum, nici nu este de mirare. Poate-i trece, poate nu....mi-e nu mi-a trecut si prin urmare comit in forma continuata

• Like 2
Postat

salutare tuturor 

sincer de cateva luni bune o tot caut pe doamna si nu reusesc sa dau de ea.....am incercat sa sun cu nr......am sunat cu privat...am sunat si de pe alt nr.......tot degeaba ca nu a raspuns.nici nu stiu cum sa mai procedez......sa scriu aici,nu mi se pare ok.....si nici nu cred ca imi raspunde.Dupa cate am citit si am vazut in poze.......cam merita DAR nu stiu cata rabdare si ambitie o sa mai am sa o caut.va doresc ciocane tari si sper sa imi raspunda madam ELY.....

Postat

iti simte vibratia cand apelezi,te ghiceste dupa orice numar ai suna,chiar si fara numar cand suni ai vazut ca tot nu-ti raspunde,ai ghinion ma,si apropo sa nu-ti pierzi rabdarea si ambitia ,si de dimineata ciocanu meu nu a fost asa tare ca de obicei stii sa faci ceva descanturi?

• Like 1
Vizitator marian1691
Postat

Vizita in luna octombrie !!!

După ce am căutat o o vară întreagă am reușit în final sa dau de Eliza !!!

O cunosc inca din 2005/2006 cand activa pe lângă Sala Palatului si ulterior zona Pasajul Mărășești.

Pot spune ca nimic nu este schimbat la ea fiind ca pasărea Phoneix.

Am ajuns in zona pe lângă F64 si am urcat si m am prezentat si intrun final și adus aminte de mine (fiind un client frecvent in perioada respectivă).

M am bucurat de sâni domnisoarei un pic su am fugit la duș.

Nu intru in detali dar pot spune ca pentru mine prestația a fost una prea soft eu preferând varianta mai hard.

NOTE : Eliza 10 pentru cum arata dupa atâția ani.

Prestatie 9

Atitudine 10 plus (pentru mine este o prietena care am vazt o după ceva ani)

Amenda un Lucian Blaga

PS: Pentru cei care nu o gasesc ( este greu de prins) nu vă lăsați până nu o vizitați.

Merită până la ultimul bănuț

CIOCANE TARI !!!

• Like 7
Postat

salutare tuturor ... sper sa imi raspunda  madame ELY

:hi3  

:kiss2 si apoi  :felatie, :sexanal :dus2  ... :2qm40hg  . 

Azi sunt la birou pana la 23 ...vreau sa 'sug' numai energie pozitiva :movingthem1  :maninlove  :puppykiss . Hai ca stiu ca ati inteles :gifs_ojos  :bye

https://www.youtube.com/watch?v=4ze8xVLZVAA

• Like 7
Postat

Nu te mai inrosi in obraji cand spui ca vrei sa sugi pula... :laugh2 stim cu totii ca esti moarta dupa sportul asta... ;)

:hi3  

:kiss2 si apoi  :felatie, :sexanal :dus2  ... :2qm40hg  . 

Azi sunt la birou pana la 23 ...vreau sa 'sug' numai energie pozitiva :movingthem1  :maninlove  :puppykiss . Hai ca stiu ca ati inteles :gifs_ojos  :bye

https://www.youtube.com/watch?v=4ze8xVLZVAA

Vizitator
Postat

Nu te mai inrosi in obraji cand spui ca vrei sa sugi pula... :laugh2 stim cu totii ca esti moarta dupa sportul asta... ;)

Este că tu nu te inroşeşti când sugi pula ? =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Este ca nici ma-ta ? :laugh2

Ai haz ......de-te-n sânje să te bată şi să te ungă :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...