marius2k Reputație: 573 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:Sud-est Oras:Sud-est Postat Octombrie 8, 2021 Hai noroc! La 20j de ani de cand sunt cu consoarta inca o lovesc de 3-4 ori pe sapt (7 zile). Uneori si de 2 ori pe zi, prin concedii, zile libere fara kineri prin zona. Imi spune uneori: cine mai este rasfatat ce tine .... uare asa o fi? 1
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2021 Postat Octombrie 8, 2021 Acum 47 minute, marius2k a spus: Hai noroc! La 20j de ani de cand sunt cu consoarta inca o lovesc de 3-4 ori pe sapt (7 zile). Uneori si de 2 ori pe zi, prin concedii, zile libere fara kineri prin zona. Imi spune uneori: cine mai este rasfatat ce tine .... uare asa o fi? Și eu o lovesc în fiecare zi, Sex doar a(u)nal, Și la noi o săptămână are 7 zile. P.S. - aceasta este o ironie, a se trata cu uitare.
AdrianRino Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2021 Băi frate, din păcate nu foarte des și chiar încerc să realizez de ce. Mai ales că încă arată foarte bine (are exact 40 de primăveri) 🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2021 Postat Octombrie 9, 2021 Acum 20 ore, AdrianRino a spus: Băi frate, din păcate nu foarte des și chiar încerc să realizez de ce. Mai ales că încă arată foarte bine (are exact 40 de primăveri) 🤔 Încearcă să introduci jucăriile (dacă nu la folosești încă) erotice - vibratoare de diferite dimensiuni ,care cu siguranță îți vor condimenta viața sexuală... Încearcă dublă penetrare, anal-normal etc.
niceguy Reputație: 203 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Octombrie 9, 2021 Zilnic, cel putin odata! Daca imprejurarile permit, o facem si de 2 ori pe zi. Este este activitate, nu ma plang😁😉 1
AdrianRino Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2021 Acum 45 minute, nickbocsa a spus: Încearcă să introduci jucăriile (dacă nu la folosești încă) erotice - vibratoare de diferite dimensiuni ,care cu siguranță îți vor condimenta viața sexuală... Încearcă dublă penetrare, anal-normal etc. Mersi pt idei, Nick. M-am gândit și eu la asta la un moment dat, dar nu acceptase.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2021 Postat Octombrie 9, 2021 Acum 6 minute, AdrianRino a spus: Mersi pt idei, Nick. M-am gândit și eu la asta la un moment dat, dar nu acceptase. Când va accepta, va fi înnebunită după ele la fel ca și tine... 😉
sfma Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2021 un topic foarte bun. din pacate, cam odata pe luna o mai facem. 🙁 1
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 9, 2021 Mă bag și eu în seamănă, chiar daca nu am 40 (mai am câțiva ani până acolo). Avem futaciosi nu glumă, de 2 ori pe zi sau zilnic. La mine nu este chiar așa, dar o medie de 5 futaiuri pe săptămână. Depinde , prin vacante sau etc și de 2 ori pe zi. Dar chiar zilnic7 din 7 nu bifam, poate bifează altul ( la ea) :))) 5
marius2k Reputație: 573 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:Sud-est Oras:Sud-est Autor Postat Octombrie 9, 2021 Acum 7 ore, nickbocsa a spus: Încearcă să introduci jucăriile (dacă nu la folosești încă) erotice - vibratoare de diferite dimensiuni ,care cu siguranță îți vor condimenta viața sexuală... Încearcă dublă penetrare, anal-normal etc. Exact. Noi am introdus de vre-o 2 ani... Cel mai de 'efect' sunt extensiile. Dar ca sfat, folositi-le la sfarsit, dupa ce dati pedale pe saturate fara. La fel dildo, vibrator este apreciat. Nu trebuie sa ii spui, il cumperi si il ascunzi pe sub perna si tzup il scoti la momentul cand simti ca e loc. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Acum 19 ore, marius2k a spus: Exact. Noi am introdus de vre-o 2 ani... Cel mai de 'efect' sunt extensiile. Dar ca sfat, folositi-le la sfarsit, dupa ce dati pedale pe saturate fara. La fel dildo, vibrator este apreciat. Nu trebuie sa ii spui, il cumperi si il ascunzi pe sub perna si tzup il scoti la momentul cand simti ca e loc. Eu ador să văd cum se masturbează cu ele sau când își umple celelalte găuri cu vibrator și penis artificial... mor de fericire când îi văd cele trei găuri "pline"
Pizdificator Reputație: 11 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Miami bich Oras:Miami bich Postat Octombrie 10, 2021 De 2 ori pe saptamana de vina este timpul petrecut la munca . Eu mai am cate o escapada pe la fetite la ceva timp 1
ortei82 Reputație: 163 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:UE Oras:UE Postat Octombrie 10, 2021 La 09.10.2021 la 8:30, niceguy a spus: Zilnic, cel putin odata! Daca imprejurarile permit, o facem si de 2 ori pe zi. Este este activitate, nu ma plang😁😉 Începutul sfârșitului!🤣 1
niceguy Reputație: 203 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Octombrie 10, 2021 Acum 9 ore, ortei82 a spus: Începutul sfârșitului!🤣 Cine știe, cat mai merge, ii dam înainte! Cand s-o termina bateria la jucarie ... aia e... avem degete si limbă!🤣😁😉✌💪 1
tot_lazy Reputație: 406 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Postat Octombrie 11, 2021 Nu cred ca a atins nimeni esentza problemei. Vreau sa zic ca nu conteaza de cate ori, ca numar ma refer, raportat la o anume perioada de timp. Conteaza sa faci asta CAND ARE EA NEVOIE ! Poate o saptamana vrea zilnic, poate luna urmatoare vrea doar de 3 ori pe luna... Important e ca tu sa fii acolo, s-o simti si sa fii in filmul ei. Daca gresesc cu ceva, astept criticile... 5 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 12, 2021 13 hours ago, vasile_69_69 said: O data pe an Si de la anul o raresti 🤣 1 3
marius2k Reputație: 573 Postat Octombrie 12, 2021 Oras:Sud-est Oras:Sud-est Autor Postat Octombrie 12, 2021 La 11.10.2021 la 17:44, tot_lazy a spus: Nu cred ca a atins nimeni esentza problemei. Vreau sa zic ca nu conteaza de cate ori, ca numar ma refer, raportat la o anume perioada de timp. Conteaza sa faci asta CAND ARE EA NEVOIE ! Poate o saptamana vrea zilnic, poate luna urmatoare vrea doar de 3 ori pe luna... Important e ca tu sa fii acolo, s-o simti si sa fii in filmul ei. Daca gresesc cu ceva, astept criticile... Asa este. Dar daca esti perseverent o prinzi si atunci cand are ea chef, in rest o faci pe egoistul 😊. Dar rar se intampla sa dai ca bou si ea sa stea ca wak. Uneori o lovesc dupa o zi plina cu mult strez... jap jap si somn. Mai ales pe pielea goala si ejaculat în pizda. Stiu, egoism maxim. 😋 1
tot_lazy Reputație: 406 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Postat Octombrie 13, 2021 6 hours ago, marius2k said: Asa este. Dar daca esti perseverent o prinzi si atunci cand are ea chef, in rest o faci pe egoistul 😊. Dar rar se intampla sa dai ca bou si ea sa stea ca wak. Uneori o lovesc dupa o zi plina cu mult strez... jap jap si somn. Mai ales pe pielea goala si ejaculat în pizda. Stiu, egoism maxim. 😋 On 10/11/2021 at 5:44 PM, tot_lazy said: Nu cred ca a atins nimeni esentza problemei. Vreau sa zic ca nu conteaza de cate ori, ca numar ma refer, raportat la o anume perioada de timp. Conteaza sa faci asta CAND ARE EA NEVOIE ! Poate o saptamana vrea zilnic, poate luna urmatoare vrea doar de 3 ori pe luna... Important e ca tu sa fii acolo, s-o simti si sa fii in filmul ei. Daca gresesc cu ceva, astept criticile... Daca mai reusesti sa faci asta si CUM ARE EA NEVOIE, ai eliminat egoismul. 2
Membru Premium danp123 Reputație: 2897 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 13, 2021 Din pacate, din diverse motive, a scazut frecventa... cam odata pe saptamana... Cam asa merg si la "fete"! 😜 2
Vizitator vasile_69_69 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2021 Postat Octombrie 13, 2021 On 10/12/2021 at 10:52 AM, playmaker said: Si de la anul o raresti 🤣 Da-o dracu ca se invata nu o fut des
marius2k Reputație: 573 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Sud-est Oras:Sud-est Autor Postat Octombrie 14, 2021 Poate ti-o loveste altu mai des
oradean1 Reputație: 100 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Gyula Oras:Gyula Postat Octombrie 14, 2021 Acum 13 ore, marius2k a spus: Poate ti-o loveste altu mai des Nuuu ,e sătulă de la cata pula ii da el, la ce sa ii mai trebuiască pe altcineva😁😁😁
tot_lazy Reputație: 406 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Postat Octombrie 15, 2021 21 hours ago, marius2k said: Poate ti-o loveste altu mai des In viata sexuala de cuplu din Romania, la capitolul "open mind"/"swing"/swap wife" abia s-a scris titlul....asta dintr-un amalgam de cauze: lipsa educatie sexuala, prejudecati, religie, etc. 1
nedjul Reputație: 23 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Mamaia Nord Oras:Mamaia Nord Postat Octombrie 15, 2021 La 11.10.2021 la 22:44, tot_lazy a spus: Nu cred ca a atins nimeni esentza problemei. Vreau sa zic ca nu conteaza de cate ori, ca numar ma refer, raportat la o anume perioada de timp. Conteaza sa faci asta CAND ARE EA NEVOIE ! Poate o saptamana vrea zilnic, poate luna urmatoare vrea doar de 3 ori pe luna... Important e ca tu sa fii acolo, s-o simti si sa fii in filmul ei. Daca gresesc cu ceva, astept criticile... Ce te faci ca ea are nevoie de o data pe semestru? Jucăria ta funcționează bine, chiar prea bine… și ea a tras zăvoaiele? Vii pe nimfomane sa cauți inspirație sau recomandări? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum