Sari la conținut

Sunt un loser

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Poate faci ceva de unde se trage concluzia asta ... sau poate i-ti convine aceasta postura sa fugi de vreo responsabilitate !

• Like 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat
Acum 4 minute, gabrogabro a spus:

Poate faci ceva de unde se trage concluzia asta ... sau poate i-ti convine aceasta postura sa fugi de vreo responsabilitate !

„î-ți” răspund eu,

ăsta-i „depresivu”.

• Oras:*
  • Oras:*
Postat

Eu totusi nu inteleg de ce oamenii normali se plang de greutati si ajung sa nu mai creada in sansele lor. Am un handicap, un obstacol obiectiv si semnificativ in viata - inseamna ca ar trebui sa ma plang non-stop? N-o fac pentru ca n-ar rezolva nimic.

Din perspectiva mea, oamenii normali (fara handicap) nu-si dau seama cat de norocosi sunt si cat de multe sanse au. Cand ai sanatate, ai totul.

Si mai rau de atat, isi irosesc sanatatea si se distrug. Eu as da mult ca sa am din nou sanatate iar altii si-o arunca efectiv la gunoi.

Cum spuneam, din perspectiva mea nu inteleg in niciun fel asta.

• Like 6
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat

ai fost in pelerinaj la Sf. Parascheva? am auzit ca s-au dus toti cei fara de speranta...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 20 ore, krakenwagen a spus:

Toata lumea ma considera prost. Este o caracteristica a mea de fiecare data cand ajung intr-un loc nou. 

Dacă e doar când ajungi într-un loc nou, eu zic că e bine totuși 👍

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat

Altii dintr-un  scaun cu rotiNe (ba, cu rotile) au ajuns in Casa Alba, si au scos America nu doar din Criza Financiara, dar si ca castigatori ai celui de al doilea razboi mondial, si tu te plangu ca esti loser.

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat

Pai tu cum te vezi?

Daca tu te vezi ca fiind prost o sa te prezinti si o sa te comporti ca si cum ai fi prost, chit ca poate nu esti prost. 

Poate problema e modul tau de gandire si stima de sine, tu ce valoarea aduci intr-un grup, ce stii sa faci? Daca nu aduci nimic, gandeste-te, tu te-ai asocia cu cineva ca tine? 

Prin "valoare" ma refer si la a contribui cu orice, poate esti amuzant, ai un hobby interesant, stii chestii misto etc, te-ai prins.

E cel mai usor sa te complaci si sa zici ca nu e vina ta sau asa esti dar asta nu va schimba nimic, incearca sa lucrezi la tine.

• Like 1
Postat
Acum 18 ore, natoporus a spus:

Nu. Fiecare crede ce vrea, dar eu nu cred in minuni.

Tu insuti esti minunea. Trebuie sa ajungi sa te cunosti pe tine insuti , si vei descoperii o intreaga lume. Pentru ca esti un univers intreg.

Indianul povestea fiului sau : in tine lupta doi lupi cel optimist si cel pessimist. Ial capilul intreba : Si care castiga. La care tata : cel pe care-l hranesti !!!

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
4 minutes ago, gabrogabro said:

Tu insuti esti minunea. Trebuie sa ajungi sa te cunosti pe tine insuti , si vei descoperii o intreaga lume. Pentru ca esti un univers intreg.

Indianul povestea fiului sau : in tine lupta doi lupi cel optimist si cel pessimist. Ial capilul intreba : Si care castiga. La care tata : cel pe care-l hranesti !!!

exact s-a umplut de intelect romanul in secolul 21 

• Minus 2
Postat
Acum 2 ore, Mogaldeata a spus:

exact s-a umplut de intelect romanul in secolul 21 

Este doar o experienta de viata. Vorbesc doar din experienta proprie. Dar nu trebuie sa accepti parerea mea ... astept variante !

• Oras:Bucale
Postat
On 10/9/2021 at 10:51 PM, nimmerland said:

Pai tu cum te vezi?

Daca tu te vezi ca fiind prost o sa te prezinti si o sa te comporti ca si cum ai fi prost, chit ca poate nu esti prost. 

Poate problema e modul tau de gandire si stima de sine, tu ce valoarea aduci intr-un grup, ce stii sa faci? Daca nu aduci nimic, gandeste-te, tu te-ai asocia cu cineva ca tine? 

Prin "valoare" ma refer si la a contribui cu orice, poate esti amuzant, ai un hobby interesant, stii chestii misto etc, te-ai prins.

E cel mai usor sa te complaci si sa zici ca nu e vina ta sau asa esti dar asta nu va schimba nimic, incearca sa lucrezi la tine.

Ma vad un prost. N-am studii superioare, nici liceul terminat, doar 8 clase. Sa stii ca am invatat ca viata e grea cand esti prost facut gramada. 

Poate cred asta din cauza ca in anii ce au trecut pe langa mine toti m-au facut prost. N-am prieteni si nici nu mai cred in prietenie pt ca toti cei care fusera langa mine au dovedit ca sunt serpi. 

Nu exista loialitate, prietenie, etc. Intelegi? 

As putea scrie pana maine dimineata despre cat de prost sunt dar ar avea vreun rost? Nu cred. 

O las asa cum e ca sunt un caz pierdut. Nu imi plang de mila dar am realizat ca sunt nepriceput in orice domeniu si nu cred ca am vreun sort de izbanda. N-am avut si nici n-o sa am. 

Postat
On 10/9/2021 at 7:18 PM, natoporus said:

Nu. Fiecare crede ce vrea, dar eu nu cred in minuni.

cumpara-ti aurituri, sa te invidieze ăia deștepți dar săraci, puneți un lanț gros cu o cruce mare la grumaz, să te vază lumea că-ți duci crucea de prost, iar la mână un ceas Apple second hand neapărat aurit, și dacă stai rău cu dantura, puneți și dinți de aur, țiganii așa fac și uite că pe români i-au "cucerit" (asimilat) 😁

p.s. dacă nu ai bani vinde-ți garsoniera, te muți sub un pod și tragi pe nas...AURolac 😃

• Oras:Provence
  • Oras:Provence
Postat
La 08.10.2021 la 23:45, krakenwagen a spus:

Toata lumea ma considera prost. Este o caracteristica a mea de fiecare data cand ajung intr-un loc nou. 

Mai incearca, ai o gramada de frati pe aici! Un cincistele, un cocalar21rebranduit, alaturi de ei esti tu! 

• Like 1
  • Minus 3
Postat
2 hours ago, gallo said:

Mai incearca, ai o gramada de frati pe aici! Un cincistele, un cocalar21rebranduit, alaturi de ei esti tu! 

pe unde o fi Tolerance Yok daca i scriu ceva in olandeza poate imi raspunde?

• Minus 1
Postat
5 hours ago, gallo said:

Nu stiu sherifule, da' am parte numai de "colegi" militieni..

Omul bun, e omul prost. Stii ce zic? 

Postat
5 minutes ago, krakenwagen said:

Nu stiu sherifule, da' am parte numai de "colegi" militieni..

Omul bun, e omul prost. Stii ce zic? 

ia zi sefule cu ce te putem ajuta ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...