22leon Reputație: 34357 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 12, 2023 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Am incercat sa te inteleg cand ai răs prima dată când a aparut marcus aici si m-a facut nespălat samd. Ti-am explicat asta in privat, cred ca ne-am inteles până la urmă. Dar tu continui sa il apreciezi ori de câte ori mă jigneste aici. Faptul de a nu sufla in ciorba cuiva nu inseamna sa apreciezi cand cineva e injurat. După cum ai vazut si eu m-am abtinut cât am putut, tot din respect pt tine si pt intâlnirea noastra reușită, zic eu, din Tm. Ba chiar am continuat sa ii indemn pe colegi si sa te viziteze. Dar tu nu te poti abtine sa il apreciezi pe marcus, desi ii vezi calitatea umana si jignirile. Cum trebuia sa interpretez asta? Tu ai fost mult prea elegant, în ambele situați. Sa vezi ce le umpleam eu frigiderele , sigur aveau pina la Crăciun. 🤣🤣 3
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4050 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Octombrie 12, 2023 Acum 7 minute, Carinasw a spus: Vad ca ești supărat pe mine cozoooo ,nu ne-am mai văzut de 100 de ani Singura persoană pe care sunt eu supărat... e pe mine însumi 🥲 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Am dor una singura 🤣 când vrei sa mergi la curve cu 200lei finalizare nu le mai obosi că 150 și o recenzie buna 🤣🤣. Asta e una mai vrei doua👌 Pot sa spun cu mâna pe inimă că MINTI! Niciodată nu am negociat pretul sau nu am spus ca scriu o recenzie pt o reducere. Esti PROST ...INFORMAT. Hai să iti mai spun ceva, spre cultura ta generală: eu sunt acel om care nu doar că nu negociază pretul lor, dar in plus le mai aduc ceva, o ciocolată, o floare, mancare, ba la 3 fete chiar le-am daruit carti, pe unele le-am plimbat cu masina prin oras unde au vrut ele, pe altele le-am luat sau dus in gara, pe unele le-am imprumutat cu bani, altora le-am cumparat prezervative, servetele sau apa plata sa ai ce bea și să nu isi rupa ele spatele, tigări, ceaiuri cand au dureri, ba am dat si cu aspiratorul la una etc. Asta e defectul meu, nu le vad doar ca pe niște curve, asa cum o faci tu, ci ca pe niste suflete, de multe ori chinuite. Sunt prost de bun. Dar când îti vad aroganța, imi pare rău ca am facut toate astea pt unul ca tine. Eu nu voi mai interactiona cu tine fiindcă mănânci prea mult rahat. Scuze colegilor, am izbucnit și eu. Ps. Tot din cauza asta nu ma primește Bry. Ps2 Daca doreste, Carina poate confirma că nu am mers cu mana goala la ea, desi nu am scris asta niciodata. Fi-ti buni, nu vă costă nimic!
22leon Reputație: 34357 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Pot sa spun cu mâna pe inimă că MINTI! Niciodată nu am negociat pretul sau nu am spus ca scriu o recenzie pt o reducere. Esti PROST ...INFORMAT. Hai să iti mai spun ceva, spre cultura ta generală: eu sunt acel om care nu doar că nu negociază pretul lor, dar in plus le mai aduc ceva, o ciocolată, o floare, mancare, ba la 3 fete chiar le-am daruit carti, pe unele le-am plimbat cu masina prin oras unde au vrut ele, pe altele le-am luat sau dus in gara, pe unele le-am imprumutat cu bani, altora le-am cumparat prezervative, servetele sau apa plata sa ai ce bea și să nu isi rupa ele spatele, tigări, ceaiuri cand au dureri, ba am dat si cu aspiratorul la una etc. Asta e defectul meu, nu le vad doar ca pe niște curve, asa cum o faci tu, ci ca pe niste suflete, de multe ori chinuite. Sunt prost de bun. Dar când îti vad aroganța, imi pare rău ca am facut toate astea pt unul ca tine. Eu nu voi mai interactiona cu tine fiindcă mănânci prea mult rahat. Scuze colegilor, am izbucnit și eu. Ps. Tot din cauza asta nu ma primește Bry. Ps2 Daca doreste, Carina poate confirma că nu am mers cu mana goala la ea, desi nu am scris asta niciodata. Când ii prea mult, ii prea mult. Cu unele sunt de acord, cu altele nu , dar fiecare suntem altfel construiți. Acum 1 minut, unsuflet a spus: Fi-ti buni, nu vă costă nimic! Când ii prea bun, îl costă în primul rand pe respectivul. 4
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, 22leon a spus: Când ii prea mult, ii prea mult. Cu unele sunt de acord, cu altele nu , dar fiecare suntem altfel construiți. Când ii prea bun, îl costă în primul rand pe respectivul. Imi asum.
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 8 minute, unsuflet a spus: Pot sa spun cu mâna pe inimă că MINTI! Niciodată nu am negociat pretul sau nu am spus ca scriu o recenzie pt o reducere. Esti PROST ...INFORMAT. Hai să iti mai spun ceva, spre cultura ta generală: eu sunt acel om care nu doar că nu negociază pretul lor, dar in plus le mai aduc ceva, o ciocolată, o floare, mancare, ba la 3 fete chiar le-am daruit carti, pe unele le-am plimbat cu masina prin oras unde au vrut ele, pe altele le-am luat sau dus in gara, pe unele le-am imprumutat cu bani, altora le-am cumparat prezervative, servetele sau apa plata sa ai ce bea și să nu isi rupa ele spatele, tigări, ceaiuri cand au dureri, ba am dat si cu aspiratorul la una etc. Asta e defectul meu, nu le vad doar ca pe niște curve, asa cum o faci tu, ci ca pe niste suflete, de multe ori chinuite. Sunt prost de bun. Dar când îti vad aroganța, imi pare rău ca am facut toate astea pt unul ca tine. Eu nu voi mai interactiona cu tine fiindcă mănânci prea mult rahat. Scuze colegilor, am izbucnit și eu. Ps. Tot din cauza asta nu ma primește Bry. Ps2 Daca doreste, Carina poate confirma că nu am mers cu mana goala la ea, desi nu am scris asta niciodata. Fi-ti buni, nu vă costă nimic! Lăsând la o parte disputele dintre noi , esti un om bun ! Si da , e adevărat, nu ai venit cu mana goala ❤ Ai venit cu flori (eu iubesc florile ❤) . Ai făcut un gest frumos și am apreciat mult ! . Cum faci sau ce faci la alte domnișoare, nu este treaba mea sau a altora 😁
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Imi asum. Cate episoade mai are serialul asta ?🤣🤣🤣 Ca pare unul fara sfarsit 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Chiar acum, Carinasw a spus: Lăsând la o parte disputele dintre noi , esti un om bun ! Si da , e adevărat, nu ai venit cu mana goala ❤ Ai venit cu flori (eu iubesc florile ❤) . Ai făcut un gest frumos și am apreciat mult ! . Cum faci sau ce faci la alte domnișoare, nu este treaba mea sau a altora 😁 Tu bagi cearta intre Aradeni?🤣🤣🤣 3
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Imi asum. Asumați atunci tu te lauzi că o pizda că ai făcut atâtea favoruri. Și ce favoruri ai cerut în schimb 🙃
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus: Cate episoade mai are serialul asta ?🤣🤣🤣 Ca pare unul fara sfarsit E gata, discutam fata in fată.
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 minute, Anaxxx27 a spus: Tu bagi cearta intre Aradeni?🤣🤣🤣 Nimic nu pot face de tine ,imediat ma prinzi 😬🙄😂😂😂😂😂😂 Nu bag cearta, fiecare e pe treaba lui Eu nu știu unde a dispărut moșul @hateru_ ,doarme...ca dacă are 100 de ani nah... 1
22leon Reputație: 34357 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 12, 2023 Acum 5 minute, Anaxxx27 a spus: Cate episoade mai are serialul asta ?🤣🤣🤣 Ca pare unul fara sfarsit Ii din ala turcesc, care place la fete.😂😂 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: Asumați atunci tu te lauzi că o pizda că ai făcut atâtea favoruri. Și ce favoruri ai cerut în schimb 🙃 1. Nu m-am lăudat deloc până acum, desi aceste lucruri le fac de mai bine de 2 ani. Le-am scris doar fiindcă m-ai acuzat ca negociez pt recenzii (la cacialma). Niciodată nu am cerut niciun favor pt toate cele de mai sus, desi pt mintea ta pare incredibil. Pt toate lucrurile cumparate extra nu am cerut banii inapoi niciodata, doar pt tigari fiindca nu incurajez fumatul.
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4050 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, Carinasw a spus: Nimic nu pot face de tine ,imediat ma prinzi 😬🙄😂😂😂😂😂😂 Nu bag cearta, fiecare e pe treaba lui Eu nu știu unde a dispărut moșul @hateru_ ,doarme...ca dacă are 100 de ani nah... Cumva are și el (și Nu doar el...) dreptate. Decât să stai să postezi pe forum la ora asta....ai putea face altceva. Doar zic și eu... că termin țigara și mă apuc de spălat vasele I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 5 minute, Carinasw a spus: Nimic nu pot face de tine ,imediat ma prinzi 😬🙄😂😂😂😂😂😂 Nu bag cearta, fiecare e pe treaba lui Eu nu știu unde a dispărut moșul @hateru_ ,doarme...ca dacă are 100 de ani nah... E obosit hateru, l-ai frânt😅.
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, unsuflet a spus: 1. Nu m-am lăudat deloc până acum, desi aceste lucruri le fac de mai bine de 2 ani. Le-am scris doar fiindcă m-ai acuzat ca negociez pt recenzii (la cacialma). Niciodată nu am cerut niciun favor pt toate cele de mai sus, desi pt mintea ta pare incredibil. Pt toate lucrurile cumparate extra nu am cerut banii inapoi niciodata, doar pt tigari fiindca nu incurajez fumatul. Crezi că la cacealma 🤣 nu vrei sa fac rău fetelor 🤣 ..da ești pizda perversa 🤣
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Crezi că la cacealma 🤣 nu vrei sa fac rău fetelor 🤣 ..da ești pizda perversa 🤣 Numeste aici pe una la care xici tu ca am negociat!
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Noapte buna, am ramas 2 baieti cu 2 fete, mai bine făceam altceva...
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 9 minute, 22leon a spus: Ii din ala turcesc, care place la fete.😂😂 Ai sa razi dar nu sunt fana filme turcesti🤣🤣 Si tu te plictisesti si ai zis sa dai un ochi pe la vecini?🤣🤣 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 12 minute, Carinasw a spus: Nimic nu pot face de tine ,imediat ma prinzi 😬🙄😂😂😂😂😂😂 Nu bag cearta, fiecare e pe treaba lui Eu nu știu unde a dispărut moșul @hateru_ ,doarme...ca dacă are 100 de ani nah... E suparat pe mine de la meci🤣🤣nu te pot ajuta cu informatii🤣 2
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Noapte buna, am ramas 2 baieti cu 2 fete, mai bine făceam altceva... Medeea este una🤣🙃
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Noapte buna, am ramas 2 baieti cu 2 fete, mai bine făceam altceva... Ehh daca Corina nu mai sta..🤣🤣 1
22leon Reputație: 34357 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 12, 2023 Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus: Ai sa razi dar nu sunt fana filme turcesti🤣🤣 Si tu te plictisesti si ai zis sa dai un ochi pe la vecini?🤣🤣 Nu știam ce seriale îți plac ție, dar altcineva e "moarta după ele" 😁 Doar cu bagatul bațului prin gard 🤣🤣 3
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 12, 2023 Chiar acum, 22leon a spus: Nu știam ce seriale îți plac ție, dar altcineva e "moarta după ele" 😁 Doar cu bagatul bațului prin gard 🤣🤣 Pune paie le foc🤣🤣 2
Carinasw Reputație: 9234 Postat Octombrie 12, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Octombrie 12, 2023 Hai va pup ma pun la nani! ❤🌞 noapte buna tuturor❤‼️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum