Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Nu e asa usor....., uni merg la meci cu nevestele, alții cu copii, alti cu copii, cu neveste, si pprieteni🙈 Doar ultima variantă e câștigătoare. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 27 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 3 minute, unsuflet a spus: Doar ultima variantă e câștigătoare. Nuuuu, nu aia e cistigatoare! 🤦♂️ Varianta cistigatoare e doar cu prietenii, dar oar cu unii, nu cu toți 😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Ianuarie 27 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 5 minute, unsuflet a spus: Im 2022 decembrie, juca Brazilia cu nu mai stiu cine la CM. Eram la o fată care ținea cu Brazilia. Nu era televizor in dormitor, ne intrerupeam mereu când marcau gol. Iar sud americanii ăstia nenorociți marcheaza mult😡...noroc ca nu a luat in considerare acel timp. Chiar în doi decembrie, după ziua națională, UTA juca cu Sibiul, în prima repriză am marcat eu, în a doua a marcat UTA, de două ori. Asta mi-a plăcut, chiar m-am gândit că ar fi bine să repet experiența.🤔 1 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 27 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 27 1 oră în urmă, Flx01 a spus: Nu e asa usor....., uni merg la meci cu nevestele, alții cu copii, alti cu copii, cu neveste, si pprieteni🙈 👍 Cine știe cunoaște, la noi îi mai greu, așai colegu🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 27 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27 Domniță @renata hott te tot vad pe aici! Prezintate! Aici poti sa scrii si daca nu ai cont platit Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6226 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 1 hour ago, unsuflet said: Im 2022 decembrie, juca Brazilia cu nu mai stiu cine la CM. Eram la o fată care ținea cu Brazilia. Nu era televizor in dormitor, ne intrerupeam mereu când marcau gol. Iar sud americanii ăstia nenorociți marcheaza mult😡...noroc ca nu a luat in considerare acel timp. Care fată? Voiam să revăd germania - Brazilia...dar nu aveam cu cine...până acum 🤣 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 5 ore, altmarz a spus: Care fată? Voiam să revăd germania - Brazilia...dar nu aveam cu cine...până acum 🤣 Una dragă și tie, dar care nu mai vrea sa vină in Arad. Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 20 ore, Rafaelooo a spus: Chiar în doi decembrie, după ziua națională, UTA juca cu Sibiul, în prima repriză am marcat eu, în a doua a marcat UTA, de două ori. Asta mi-a plăcut, chiar m-am gândit că ar fi bine să repet experiența.🤔 Păi UTA a marcat ieri de 2 ori, tu nimic? Măcar golul de onoare acasă😅. Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Ianuarie 28 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 26 minute, unsuflet a spus: Păi UTA a marcat ieri de 2 ori, tu nimic? Măcar golul de onoare acasă😅. A jucat, în sfârșit, acasă, am fost pe stadion, da duminica viitoare joacă la U Cluj, sigur marchez în prima repriză..... să vedem dacă marchează și ei, chiar și'n a doua repriză'i bine...🤔😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 @22leon mulțumesc pentru propunere și susținere 😎 dar cred că mai repede va fii o banare decât inverzeala 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33871 Postat Ianuarie 29 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 50 minute, Semakone a spus: @22leon mulțumesc pentru propunere și susținere 😎 dar cred că mai repede va fii o banare decât inverzeala 😂😂😂 Sa fi sănătos ! Eu în locul @cleopatra01 te-as face roșu 🤣🤣 3 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 10 minute, 22leon a spus: Sa fi sănătos ! Eu în locul @cleopatra01 te-as face roșu 🤣🤣 Roșu sunt deja 😎 am vrut sa încep și eu săptămâna bine dar gagica la care am vrut sa merg sa dat lovită 😁😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 @mrwick 😂😂😂 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 3 minute, Semakone a spus: @mrwick 😂😂😂 Lăsăl mă! El îi proaspăt însurat🤣🤣🤣nu are vreme de mandre🤣 2 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 @siminasimy te vad tot p'aci 😎 😅. Mâine seară 😂😂😂 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 8 minute, Semakone a spus: @mrwick 😂😂😂 Unde ai vrut să mergi acuma seara😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, mrwick a spus: Unde ai vrut să mergi acuma seara😂😂 La @siminasimy 😇😛 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 29 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, mrwick a spus: Unde ai vrut să mergi acuma seara😂😂 Acum 1 minut, Semakone a spus: @siminasimy te vad tot p'aci 😎 😅. Mâine seară 😂😂😂 Ti-a si raspuns omul 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 29 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 @anthonioai fost sa faci curatenie la domniță... 🤔😂 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 3 minute, Flx01 a spus: Ti-a si raspuns omul Am bănuit că acolo, ii plac cracii lungi la @Semakone😂😂 1 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, Flx01 a spus: @anthonioai fost sa faci curatenie la domniță... 🤔😂 @anthonio vreau și eu la domnița 😇😂 ce zici mi-o recomanzi 😂😂😂😂.nu vreu sa cad în misionar de pe ea 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, mrwick a spus: Am bănuit că acolo, ii plac cracii lungi la @Semakone😂😂 Știi cum se zice 😂...este apa sus în ea 😁🤣👍 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Semakone a spus: Știi cum se zice 😂...este apa sus în ea 😁🤣👍 Când impingi la Simina te gândești la Angela🤣🤣🤣. Au aceiași înălțime ambele😅 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, mrwick a spus: Când impingi la Simina te gândești la Angela🤣🤣🤣. Au aceiași înălțime ambele😅 Ai băgat cuțitul în minte acuma 🤣. Angela 🤔 🤣.🤣🤣 numai că una e blonda și una bruneta 😎🤣👍🤣 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Semakone a spus: Ai băgat cuțitul în minte acuma 🤣. Angela 🤔 🤣.🤣🤣 numai că una e blonda și una bruneta 😎🤣👍🤣 Și mai e o diferență mică, bruneta are 2,3 kg în plus😂😂. E mai cu forme, mai bunoacă😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum