Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

Postat

Tati @angelmro tu nu ai ce face mai bun cu viața ta decât să urmărești și să dai cu minus la ce scrie băiatu:))). Lasă dracu și făți și viață personală că poate iasă CG interzică tot și rămâi pe labă toată viața:))))) 

• Minus 1
  • Oras:Arad
Postat
Acum 47 minute, patrykk a spus:

Tati @angelmro tu nu ai ce face mai bun cu viața ta decât să urmărești și să dai cu minus la ce scrie băiatu:))). Lasă dracu și făți și viață personală că poate iasă CG interzică tot și rămâi pe labă toată viața:))))) 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...eu am câteva sute de la colegul @Rafaelooo..

Bine el mi-a dat pe toate conturile, Semaka 😂😂😂 ...pe asta nou am peste 20 🤣...că nu pot eu fute din cauza minusurile date 😂😂😂😂

• Minus 1
Postat
La 26.12.2024 la 21:44, Rafaelooo a spus:

Fac o excepție și-ți răspund (e crăciunul, deh, tre' să fim mai buni 😂), nu's sute, exagerezi, .... vreo douăzeci  și ceva, cel mult dar spre deosebire de tine, când ai fost albastru cu primul cont, ai luat paginile înapoi la rând și mi-ai minusat orice comentariu pe care l-ai găsit scris de mine, eu te-am minusat strict pentru menționare sau etichetare la adresa mea, ..... e o diferență. 

Îți dau un sfat și închei. Reține! 

E o vorbă: calu' moare de drum lung și .....(în cazul de față "tu") de grija altcuiva. Deja e a treia fată care îmi spune că tu, la socializare, când discuți cu ele, pui întrebări (citez, indiscrete și stânjenitoare) despre membri forumului, despre ăla, despre ăla, despre celălalt, ... de ce? De ce nu poți tu să-ți vezi de treaba ta? Nu poți dacă nu te iei de cineva? 

Menționez că nu am întrebat niciodată despre tine sau altcineva, ....nu mă interesează, am adus în discuție doar faptul că nu mai scriem pe forum din cauza unuia, Semakone, care se ia de oricine și de orice, .... la care am primit informațiile de mai sus. Te știu și fetele, și nu de bine, .... reflectează și tu la asta. O seară faină. 😀

Hai colegul 🤣 spune care sunt alea trei fete 🤭 de sau plâns la tine 😎. Ai scris mai sus că trei fete sau plâns 😭 la tine sau sau ,,spovedit, 🤣🤣🤣🤣🤣.Ți-a zis ele că la socializare întrebat și pun întrebări stânjenitoare 😂.Bine fratelo 💪 sa zic că sunt prost eu 🤭...dar tu cu fetele la care ai fost nu aveți despre ce vorbi 🤔🤔🤔 decât despre pula lui Semaka 😂 chiar așa important sunt????.

Frate să-mi zici și să faci public care sunt fetele care ți-au zis că la socializare întreb de colegii 🤣 .

Sa nu le enumerar eu că iară iese urât 😂 

• Minus 1
Postat

Și apoi cu calul că tot a zis și că ai dus în discuție despre pula mea 😂 la cele trei fete că nu mai faceți recenzii.

Ce ți-au spus ele despre mine ,, cadânele 🤣🤣

• Minus 1
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Știți ce este foarte trist măi băieți?....vin unele care s-au rupt prin străinătate și care se fut și normal neprotejat pe acolo cu străinii și fac și de toate și aici cu noi pun condiții și fac și oralul protejat pe bani mulți. Oare cine-i de vină pentru treaba asta?🤔

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
21 hours ago, ma3strul said:

Dar este legal aici pe forum sa pui poze cu cineva de pe social media? Nu risc sa îmi închidă contul ?

Posibil să-ți iei report și cont închis dacă ajunge la urechile ei, fiindcă informațiile astea nu se fac publice. Îi faci doar rău pe gratis persoanei respective.

@cleopatra01 te rog frumos să mă corectezi dacă greșesc cu ceva.

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, zippyboy0001 a spus:

Posibil să-ți iei report și cont închis dacă ajunge la urechile ei, fiindcă informațiile astea nu se fac publice. Îi faci doar rău pe gratis persoanei respective.

@cleopatra01 te rog frumos să mă corectezi dacă greșesc cu ceva.

De asta întrebam, pentru ca știu ca exista pe forum o secțiune unde se putea face lucrul asta, acum câțiva ani.

Postat
Acum 3 minute, eldiavolo666 a spus:

Le recomand cu încredere 🤝🤝🤝

😎 tuu.. ești bandit 😂 

• Haha 1
Postat
Acum 35 minute, Catch a spus:

Aveți ceva recomandări pentru seara asta băieții?

Întrebă pe Rafaelo 😂 este tatăl nostru pe Arad 🤣...el gestionează situația unde putem fute și tot el ne spune unde sa nu mai mergem😂 Mă refer la mine și pe fetele care le-am vizitat și eu și el .Sa nu mai zic despre bun simt și discreție 😂 

• Minus 1
Postat
12 minutes ago, Semakkone said:

Întrebă pe Rafaelo 😂 este tatăl nostru pe Arad 🤣...el gestionează situația unde putem fute și tot el ne spune unde sa nu mai mergem😂 Mă refer la mine și pe fetele care le-am vizitat și eu și el .Sa nu mai zic despre bun simt și discreție 😂 

@Rafaelooo tata, ce ne spui?

Postat
Acum 1 oră, Catch a spus:

@Rafaelooo tata, ce ne spui?

Îs curios ce recomandă 🤣  ...Dar sa ai grija unde mergi că ,, fetele sa spovedesc la el 😂😂😂🤭

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...