Sari la conținut

Vine lockdown-ul sau vaccinarea obligatorie (sau ambele)?

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
2 hours ago, cincistele said:

Recapitulăm : numărul de infectați real, foarte plauzibil să fie mult mai mare, număru' de morți foarte probabil să fie mai mic. Deci mai scazi din rata aia de 2% a mortalității.

"A fost nevoie să moară oameni..." Nu mor destul de mulți, n-are rost să ne agităm! Așa neletal cum e, coviduțu' a umplut cam peste tot secțiile ATI. Nu știu de ce, da' pentru unii mai contează și asta, nu doar rata.

2 hours ago, cincistele said:

De ce sunt așa de mulți morți la noi acum comparativ cu anul trecut când nu aveam vaccin ? Tulpina pizdii o să zici... păi în primele valuri era viceversa, în Occident erau rate mari la mortalitate față de cum era la noi și era aceeași tulpină. Nu știu care e explicația, rămâne să vedem...work in progress, că tot vă fandosiți mulți p-acia cu "iengleza".

Am întrebat 100 de români "Și, voi pe unde ați fost în vară?" Hai să vedem răspunsurile. Iar ăia-n Occident sunt și mai vacc... nu, asta nu se pune.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat
La 29.10.2021 la 18:22, wurdulak a spus:

De acord!

-Si nevaccinatii nu cumva au platit si ei asigurare de sanatate, statului? Uite, ma vaccinez, imi da statul banii cu care am contribuit inapoi? Sau cum? 

-Statul ofera asigurari in caz de efecte secundare ale vaccinurilor anti-covid? In Singapore ofera, spre exemplu! 

-A cumparat statul tratament pentru aceasta boala? A demarat constructia de spitale noi? Sau doar pentru avioane si rachete de care nu avem nevoie putem sa deblocam bani?! 

Degeaba, vorbiti in soapta, pe la colturi, daca nu ii luati de guler si de urechi pe cei responsabili de dezastrul sanitar si economic.

• Like 3
  • Minus 2
Postat
La 29.10.2021 la 18:13, biliape a spus:

Dacă deștepții se vaccinează și îi ajută, de ce au de suferit? 

Dacă ar fi hingherite curvele și obligate la muncă, cum ar fi, ia zi, mamaie? 

Din cauza prostilor au de suferit. Intotdeauna curvele sunt de vina pentru tot raul din tara si din lume. Ele provoaca dezastre economice, sanitare si de tot felul... Munceste tu, in locul curvelor, o zi, sa vezi, cum este si apoi mai vorbim !

• Like 3
  • Minus 2
Postat
La 29.10.2021 la 20:19, biliape a spus:

Fiecare are creier și fiecăruia trebuie să i se permită să își exercite judecata în ceea ce privește propria persoană. 

Conteaza cu ce iti umpli creierul si ce faci cu el... 

Sunt atatea creiere bolnave... Daca unuia ii vine sa injunghie pe altii pe strada, ca nu ii plac pantofii sau mutrele lor, nu cred ca putem spune ca are libertatea sa faca ce vrea...

Orice boala contagioasa ai avea, si o simpla gripa, nu este ok sa o imprastii peste tot, sa pui sanatatea altora in pericol. Nu imi decontezi tu, spitalizarea sau suferinta, daca ma imbolnavesti. Nu suntem sobolani, suntem oameni.

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Postat
La 29.10.2021 la 18:24, biliape a spus:

Nu te omor, deci mu îți incalca nimeni, nimic. 

Viata fara libertate e o insulta. 

Să pretinzi drept la viata pe libertatea mea înseamnă declaratie de razboi, vrei să trăiești le spinarea mea adica în ultima instanță să poti sa ma omori tu pe mine. 

😁

Corect! :clap

Vreau și eu libertatea să conduc băut!

Promit că nu te omor! :) 

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
La 29.10.2021 la 18:24, biliape a spus:

Nu te omor, deci mu îți incalca nimeni, nimic. 

Viata fara libertate e o insulta. 

Să pretinzi drept la viata pe libertatea mea înseamnă declaratie de razboi, vrei să trăiești le spinarea mea adica în ultima instanță să poti sa ma omori tu pe mine. 

😁

Gogule, gandirea ta este daunatoare si primejdioasa pentru cei din jurul tau...

Nu avem libertatea de a ne purta ca niste salbaticiuni, atunci cand ne dorim convietuirea in societate. Du-te, in salbaticie, in pustietate si faci ce vrei tu, singur, acolo ! In societate ne sunt impuse niste norme sociale. Cand ne abatem de la ele, intervine forta coercitiva a statului.

• Like 4
  • Minus 3
Postat
5 minutes ago, kasparian said:

Corect! :clap

Vreau și eu libertatea să conduc băut!

Promit că nu te omor! :) 

Corect !

Ce atata discutie dom'le !

Sunt liber sa fac ce vreau in casa mea ? Sunt ! La noapte pe la ora 3 am sa dau gauri in perete. Nu multe, doar 5. Si eventual am sa sparg si putin dintr-un perete, vreau sa-mi mut una din prize !

Promit ca nu dureaza prea mult, doar pana la ora 6 !

• Like 1
  • Haha 2
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 3 minute, horny_gooner a spus:

Corect !

Sunt liber sa fac ce vreau in casa mea ? Sunt ! La noapte pe la ora 3 am sa dau gauri in perete. Nu multe, doar 5. Si eventual am sa sparg si putin dintr-un perete, vreau sa-mi mut una din prize !

Fa un glory hole, sa nu gauresti degeaba! 😁😁

• Mersi 1
  • Haha 4
  • Oras:Ploiesti
Postat
Chiar acum, siana a spus:

Gogule, gandirea ta este daunatoare si primejdioasa pentru cei din jurul tau...

Nu avem libertatea de a ne purta ca niste salbaticiuni, atunci cand ne dorim convietuirea in societate. Du-te, in salbaticie, in pustietate si faci ce vrei tu, singur, acolo ! In societate ne sunt impuse niste norme sociale. Cand ne abatem de la ele, intervine forta coercitiva a statului.

Asa poate gandi doar o scursura aservita, cu vocatia servitutii. 

Numai o creatura degenerata isi imagineaza ca avem nevoie de stat ca sa traim civilizat. Dimpotriva, Statul distruge orice urma de umanitate, demnitate umana si in final, toata statalitatea a esuat intotdeauna exact in haos, distrugere si smitintirea degeneratilor care au nevoie de "forta coercitiva a statului". 

• Mersi 1
Postat
1 minute ago, biliape said:

Numai o creatura degenerata isi imagineaza ca avem nevoie de stat ca sa traim civilizat. Dimpotriva, Statul distruge orice urma de umanitate, demnitate umana si in final, toata statalitatea a esuat intotdeauna exact in haos, distrugere si smitintirea degeneratilor care au nevoie de "forta coercitiva a statului". 

Fugi la bosimani, ca aia n-au stat.

Ce mai stai aici, printre sclavii ca noi, aserviti statului totalitarist ? ;)

Postat
Chiar acum, horny_gooner a spus:

Fugi la bosimani, ca aia n-au stat.

Ce mai stai aici, printre sclavii ca noi, aserviti statului totalitarist ? ;)

Ai senzatia ca stau printre voi? 

Doar va pun in fata oglinda mizeriei voastre. Sa nu va imaginati ca sunteti altceva decat niste caricaturi patologice. Oricum supravietuiti mizer si muriti in cacat. 

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, horny_gooner a spus:

Corect !

Acum 7 minute, evaforyou a spus:

Fa un glory hole, sa nu gauresti degeaba! 😁😁

😂 😂 😂 😂 

Postat

Din cauza prostilor au de suferit. Intotdeauna curvele sunt de vina pentru tot raul din tara si din lume. Ele provoaca dezastre economice, sanitare si de tot felul... Munceste tu, in locul curvelor, o zi, sa vezi, cum este si apoi mai vorbim !

Tocmai asta te face o prostituata ratata si o curva scarboasa: ca "muncesti", nu te futi. :) Esti un esec al Evolutiei, o rusine a vietii pe Pamant, nu esti om, si nici macar nu iti poti imagina ca exista oameni care traiesc, se fut, colaboreaza si se distreaza cu si din placere. 

• Trist 1
Postat
Acum 5 minute, biliape a spus:

Tocmai asta te face o prostituata ratata si o curva scarboasa: ca "muncesti", nu te futi. :) Esti un esec al Evolutiei, o rusine a vietii pe Pamant, nu esti om, si nici macar nu iti poti imagina ca exista oameni care traiesc, se fut, colaboreaza si se distreaza cu si din placere. 

Nu prea te-ai dus bine de data asta...

sex work is work!

Lucrul cu oamenii e cel mai nasol, frate...

• Haha 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 1 minut, wurdulak a spus:

sex work is work!

Neah... Te contrazic la ultima afirmatie... Lucru cu oamenii e cel mai fain, beleaua e ca unii nu-s "oameni", ci doar un soi de vertebrate😁

• Like 2
  • Mersi 3
Postat

Conteaza cu ce iti umpli creierul si ce faci cu el... 

Sunt atatea creiere bolnave... Daca unuia ii vine sa injunghie pe altii pe strada, ca nu ii plac pantofii sau mutrele lor, nu cred ca putem spune ca are libertatea sa faca ce vrea...

Orice boala contagioasa ai avea, si o simpla gripa, nu este ok sa o imprastii peste tot, sa pui sanatatea altora in pericol. Nu imi decontezi tu, spitalizarea sau suferinta, daca ma imbolnavesti. Nu suntem sobolani, suntem oameni.

Iar ai dovedit ca nu stii nimic nici despre sobolani. In general nu stii nimic, nu ai minte, ca toate zdrentele traite in saracie si escrocand disperatii de la marginea societatii, ai captat doar cateva idei false de care te agati ca inecatul de un pai.  Dupa cum nu stii nimic nici despre oameni. Esti doar o scursura, scarboasa din toate punctele de vedere. 😁 Mai fa o sedinta  de 'dominare', poate te mai fericesti putin cu iluzia demnitatii care ti s-a refuzat din nastere.

• Trist 1
Postat
Chiar acum, wurdulak a spus:

sex work is work!

Cand sexul e munca, nu mai e sex. 

Somnul, mancatul, respirator, cacatul, sexul si toate instinctele, in general, nu pot fi "munca". Cand le transformi in "munca", le transformi in SUPLICU, TORTURA, DEZUMANIZARE. Desigur, sa faci sclavul, umilitul, dezumanizatul MANDRU de mizeria lui e cea mai tare manipulare, asa ca "Sex work is work." e o lozinca a proxenetilor de toate felurile pentru a determina sclavele si sclavii sexuali sa se simta "acceptati", sa se simta "integrati" in marea massa a sclavilor, desi evident nu vor fi niciodata acceptati nici acolo - si este firesc sa fie asa. 

Daca vrei sa te futi pe bani ca perversiune, ca joc sexual, ca si BDSM, "objectification" etc, este tare. Este firesc. Este profund uman. Sexul este forma adulta a jocului, cu cat jocul e mai intens, cu atat e mai satisfactor. Daca este "munca", atunci aia/alea sunt terminati/e. 

• Like 2
Postat

Inca odata, "vaccinarea" se dovedeste doar un vax: Portugal is now dealing with "endemic COVID-19," according to the Wall Street Journal. It's the result of being the country with the highest COVID-19 vaccination rates in Europe. Though Portugal was ravage by the Delta variant in early 2021, the country is now in a "transitional period" of moving from pandemic to endemic: "Nobody will ever forget this past January, but now COVID is endemic and we need to learn to live with the virus," Maria Mota, executive director of Lisbon's Institute of Molecuar Medicine told the WSJ. "Almost the whole population is vaccinated here and the virus still circulates, showing it won't go away."

Deci veti lua multa OPRESIUNE de la Stat, in mod absolut INUTIL, doar ca sa va demonstreze ca POATE si TARATURILOR LASE SI SUBUMANE sa le dea iluzia ca "ii apara". TOATE aceste masuri opresive, dezumanizante si tiranice, vor fi PENTRU TOTDEAUNA, DACA NU SPARGEM BOTUL definitiv MONSTRULUI ABJECT NUMIT "STATUL TOTALITAR". 

La fel ca si "WAR ON TERROR", si "WAR ON DRUGS", "WAR ON COVID" a fost declarat doar pentru a instaura TIRANIA DE TIP NEOBOLSEVIC. 

A te ralia acestei manipulari JOSNICE, inseamna ca esti un terorist, un tradator, un colaborationist al ocupantilor si teroristilor populatiei din care faci parte. 

• Oras:Cu vant din pupa
  • Oras:Cu vant din pupa
Postat

Prima curva care mi-l prinde si ii da o palma ii fac cinste .

Drace parca esti femeie la ciclu , una intruna tura vura . Las-o draq si dute fati o laba 

• Haha 1
Postat
La 04.11.2021 la 14:19, biliape a spus:

Du-te si traieste in pustietate, ca nu te retine nimeni ! Nu mai stresa inutil pe altii ! Oricum , spitalele de nebuni sunt supraaglomerate...

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
La 04.11.2021 la 15:36, biliape a spus:

Cand sexul e munca, nu mai e sex. 

Somnul, mancatul, respirator, cacatul, sexul si toate instinctele, in general, nu pot fi "munca". Cand le transformi in "munca", le transformi in SUPLICU, TORTURA, DEZUMANIZARE. Desigur, sa faci sclavul, umilitul, dezumanizatul MANDRU de mizeria lui e cea mai tare manipulare, asa ca "Sex work is work." e o lozinca a proxenetilor de toate felurile pentru a determina sclavele si sclavii sexuali sa se simta "acceptati", sa se simta "integrati" in marea massa a sclavilor, desi evident nu vor fi niciodata acceptati nici acolo - si este firesc sa fie asa. 

Daca vrei sa te futi pe bani ca perversiune, ca joc sexual, ca si BDSM, "objectification" etc, este tare. Este firesc. Este profund uman. Sexul este forma adulta a jocului, cu cat jocul e mai intens, cu atat e mai satisfactor. Daca este "munca", atunci aia/alea sunt terminati/e. 

Majoritatea oamenilor de pe planeta sunt sclavii bogatilor lumii, indiferent de ce munca ar presta. Tu ai o meserie sau doar latri a pustiu, de plictiseala ? 

Cand iubire nu este...facem dragoste...pe bani, cel mai adesea...  Tie sexul cainesc si jocurile bdsm ti se par o normalitate, vad...

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 35 minute, siana a spus:

Majoritatea oamenilor de pe planeta sunt sclavii bogatilor lumii, indiferent de ce munca ar presta. Tu ai o meserie sau doar latri a pustiu, de plictiseala ? 

Cand iubire nu este...facem dragoste...pe bani, cel mai adesea...  Tie sexul cainesc si jocurile bdsm ti se par o normalitate, vad...

Nu există dragoste pe bani. Iar încerci să vinzi marfă stricată și doar încât să îți fie ție comod, că nu mai ești in stare să te miști? 

Pentru o cotarlă răpcigoasă care se târăște de la o zi la alta prin înșelătorie, din sila și mila unora, normalitatea este ceva înfiorător 😅

Sclavii nu sunt oameni, sunt puroi și infecție.

Mie nu mi-a plăcut la meserie. M-am râs. Și râd și acum de iobagii mândri de mizeria în care mor încet. 😁

• Like 1
Postat
Acum 52 minute, siana a spus:

Du-te si traieste in pustietate, ca nu te retine nimeni ! Nu mai stresa inutil pe altii ! Oricum , spitalele de nebuni sunt supraaglomerate...

E util să stresez jegurile strivite de propria lor nimicnicie, le creste cortizonul, scade imunitatea și apoi vă vaxinează 😄

• Like 1
  • Haha 1

Postat

"nu este vorba despre discriminare, fiind vorba despre salvarea populaţiei." 

Așa au argumentat și bolșevicii: salvau patria celor ce muncesc de culaci, negustori, boieri și ceilalți paraziți ai capitalului. 

Așa au argumentat și naziștii : salvau popor german de ciuma iudaică, infectată cu sifilis și comunism... 

Azi, Statul  "salvează" de covid și de sceptici pe cei cei care au vocația infantilă a supunerii, adică pe retardați. Nu e "discriminare", e terorism de stat. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/presedintele-cncd-despre-certificatul-verde-mai-multe-instante-au-aratat-ca-nu-este-vorba-despre-discriminare.html

Stat: cancerul societății. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...