Sari la conținut

De la Ciucă la...Măciucă !

Postări Recomandate

• Oras:Synagogue of Satan

.......... avem desigur și handicapatii români din diaspora care traiesc pe 650-700 euro/luna pe banii altor nații (șmecheri și ei) dar avem și bugetari cu normă dublă (magistrați pensionari reangajați la stat sau medicii de la stat dar care au și cabinete private unde trateaza pacienții prin casa de asigurari adica tot din banul public, ăștia sunt cazuri care iau banul officeal, că la negru prin șpăgi / atenții ... AIA NU SE MAI ȘTIE, DOAR SE VEDE DIN SATELIT)

Link spre comentariu

....și cu măciuca mai dau și muie la studente să le treacă anul universitar, ca să fiu ON TOPIC 

cele mai periculoase clanuri de bugetari sunt cei din sanatate si popie, pentru ca nu se dau de gol unii pe altii, spre deosebire de cei din politica sau magistratura

Link spre comentariu

Am vazut ca pesede fara ravagii in materie de certificat verde. Rafila e degeaba si a declarat ca nu este oportuna introducerea certificatului verde. E mai cacat la cur decat toti bebelusii, daca asta e medic...

De unde pnm gasesc astia asa zisii experti in sanatate, d'ealde Rafila birtarul ? Operatia a reusit, pacientul a murit! Toate tarile se inchid de frica valului 5, noi relaxam tot, sa ne moara bunicii si parintii de raul unor incompetenti  PESEDE !

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Acum 5 ore, ionica 73 a spus:

Am vazut ca pesede fara ravagii in materie de certificat verde. Rafila e degeaba si a declarat ca nu este oportuna introducerea certificatului verde. E mai cacat la cur decat toti bebelusii, daca asta e medic...

De unde pnm gasesc astia asa zisii experti in sanatate, d'ealde Rafila birtarul ? Operatia a reusit, pacientul a murit! Toate tarile se inchid de frica valului 5, noi relaxam tot, sa ne moara bunicii si parintii de raul unor incompetenti  PESEDE !

Și care ar fi restricțiile salvatoare ? 

Poa' să le dea ca și recomandări, și cine crede că e necesar nu are decât să le respecte. 

De exemplu, nu înțeleg de ce nu lași nevaccinații în mall sau la mese în localuri, dar îi lași în hipermarketuri sau farmacii. Care e noima unei astfel de restricții ? Sau de ce nu îi lași să circule noaptea, când oricum circulația e redusă. 

Mi se tot spune că trebuie să fiu responsabil și să-i protejez pe alții. Mi s-a luat...mai protejați-vă băi nene și pă persoană fizică. Purtați măști, stați în case, spălați-vă pă mânuțe, mă rog...tot ce credeți voi că trebuie să faceți, dar nu mai încercați să mă salvați cu forța. 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
6 hours ago, ionica 73 said:

ca să îți răspund, el și Cercel ,2 ageamii, pardon "specialiști".  Atât s-a putut ! 🤦‍♂️

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/streinu-cercel-coronavirusul-de-10-ori-mai-slab-decat-virusul-gripal-trebuie-sa-ne-spalam-cu-apa-si-sapun-pe-maini-1267382

• Like 8
Link spre comentariu
12 hours ago, ionica 73 said:

Cumetre, stimabile, savantule, matale esti doctor?

Sau esti doar un pulete usereist care stie el cum e bine ca na, toti is prosti numa' sugatorii de ciorapi neocomunisti sunt destepti?

As paria pe varianta B...

Link spre comentariu

Dl. Ciucă absolvent de școală rurală în Plenița, Dolj, (încă un nepot rural cu suflet american educat de comuniști în limba rusă), cinque sensi quatro anos, nu știe limba engleză. Dar a fost .... etc.etc. alături de americani prin afganistan și irak! Pare emotiv, gata gata să roșească când e scos în față, fără curajul de a tăia gâtul nici măcar unui pui de găină dar a fost soldat, primul soldat al țării....

Poate de aceea astăzi este politician, adică o curvă. Asta e, dacă adevărații intelectuali ai țării sunt neparticipativi (necombatanți) în viața publica (nu se duc la vot, dar atentie, frustrații SE DUC! - ăia disperați după bine sau interesați să fie rău  - interlopii, aurolacii oligofreni cu 8 clase). 

Există două tipuri de partide corupte in România, PSD care face cu ochiul către rusia (dpdv sentimental) dar optează pentru NATO cand vine vorba de securitate, și altul e PNL, un partid de țărănoi trecuți de 50 ani (educați la țară pe vremea comunistă), care își rezolvă problemele de viață tot prin mită. 

Întrebarea care se pune, poate fi acest om loial NATO și UE? Ei, cum să nu, păi dacă PSD-istul Gioană poate...

OMG! Holy shit! 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...