jocrep1 Reputație: 712 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 11, 2021 Eu am avut Covid inainte sa apara vaccinul. Intr-o saptamana am slabit vreo 8 kg. N-a fost nevoie sa merg la spital, dar asa rau n-am simtit nicio "raceala" pe care am avut-o. In primele zile nu puteam sa merg nici la bucatarie sa stau sa mananc la masa. Nu vreau sa fac propaganda dar ar fi interesant sa auzim si pareri de la cei care nu au fost asa norocosi sa aiba doar o simpla raceala sau in cazurile cele mai fericite nu au avut niciun simptom (si la mine in familie odata cu mine a fost persoana infectata fara simptome). Sa ne mai spuna cum a fost si altii care au avut covid inainte sa fie vaccinati. Doar asa de schimb de informatii, nu sa ne convingem unii pe altii ce e bine si ce e rau. S-auzim de bine! 3
deville9 Reputație: 75 Postat Noiembrie 11, 2021 Postat Noiembrie 11, 2021 On 11/10/2021 at 11:43 PM, picon said: De fapt, ăla periculos ești tu. Drama ta ar fi - dacă ai avea un strop de conștiință, să nu afli niciodată dacă măcar unul dintre cei nehotărâți care au citit pledoariile tale găunoase și medievale și le-au luat de bune, a dat colțu'. Să trăiești cu teama că poate ai măcar o viață pe conștiință. Evident, pe tine nu te paște acest risc! Dar dacă e cineva cunoscut, apropiat, vreo rudă? Teamă îmi e că în demența ta vei fi la fel de senin. Fericiți cei săraci cu duhul! Chiar dacă are alt înțeles decât cel îndeobște folosit. Ba tu esti sanatos la cap? 'ai de capu' tau, tre' sa fie tare trist sa fii tu! 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 9 ore, deville9 a spus: Ba tu esti sanatos la cap? 'ai de capu' tau, tre' sa fie tare trist sa fii tu! Bă, eu sunt, cu tine e problema! Trist sunt, e adevărat, când văd specimene ca tine. Tu ești vesel, cum spuneam: fericiți cei săraci cu duhul! 1 1 7
deville9 Reputație: 75 Postat Noiembrie 12, 2021 Postat Noiembrie 12, 2021 5 hours ago, picon said: Bă, eu sunt, cu tine e problema! Trist sunt, e adevărat, când văd specimene ca tine. Tu ești vesel, cum spuneam: fericiți cei săraci cu duhul! :-)) Este fabulos cat poti fi de prost! Nu intelegi nimic din nimic. Am spus ca e trist sa fii tu, nu ca tu esti trist. Cap de creta! Da' e ok, simt deja ca pierd vremea contrandu-ma cu tine. Ai fost (banuiesc), esti si vei fi (sanse uriase) un prostanac spalat pe creier. Daca-ntr-adevar ai 50+ ....traiesti degeaba, amice. D E G E A B A! 1
gallo Reputație: -1313 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 1 oră, deville9 a spus: :-)) Este fabulos cat poti fi de prost! Nu intelegi nimic din nimic. Am spus ca e trist sa fii tu, nu ca tu esti trist. Cap de creta! Da' e ok, simt deja ca pierd vremea contrandu-ma cu tine. Ai fost (banuiesc), esti si vei fi (sanse uriase) un prostanac spalat pe creier. Daca-ntr-adevar ai 50+ ....traiesti degeaba, amice. D E G E A B A! Muie, in primul rand, pentru limba romana apasa tasta 1! Nu in ultimul rand, esti un trol muist .... Pescadorule, puti a salau muist sau labagiu cacanar! Tot a gunoi morositi!🤣 1 5
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Noiembrie 12, 2021 La 11.11.2021 la 9:04, tendoi a spus: Cristofoare, nu mai pot, si nici nu mai vreau, sa continui dialogul cu tine. Nu imi dau seama daca esti prost sau faci pe prostul, asa ca ma retrag. Viata frumoasa sa ai. Ce să mai zic bosulică ? După ce că nu vezi, nici n-auzi bine de aproape...da' măcar ești un bun conductor de inteligență...în sensul că trece prin tine și atât 🤪 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Noiembrie 12, 2021 La 11.11.2021 la 10:09, picon a spus: Devii din ce în ce mai penibil! Efectiv, nu ești capabil să înțelegi nimic. Olycă, este evident că nu o face! 🤭 Bine bre ! Să fii sănătos și la pungă gros ! Salută-l și pe Olyță ! 😁 1
deville9 Reputație: 75 Postat Noiembrie 13, 2021 Postat Noiembrie 13, 2021 8 hours ago, gallo said: Muie, in primul rand, pentru limba romana apasa tasta 1! Nu in ultimul rand, esti un trol muist .... Pescadorule, puti a salau muist sau labagiu cacanar! Tot a gunoi morositi!🤣 Ba muie cu cacat, tu zici ca eu nu scriu romaneste? Haha ia pula, bai pizda proasta. In rest...ce cacat sa comentezi la asemenea imbecilitate. Si imbecil. Totusi...tu de unde slbz ai aparut? Am o suspiciune ca esti acelasi ratat neimpuscat, cu alt ambalaj. Partea cu multe negative ma face sa cred asta. Doamne fereste! P.S. Iesi in mm afara din casa, ia aer, plimba-te, gaseste o femeie sa o futi (sau un barbat ca-i la moda la voi), simte ca traiesti! Lasa-n slbz viata la calculator, tot singur si prost esti, indiferent de cat de mult tocesti tastatura! 1 1
gallo Reputație: -1313 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 14 ore, deville9 a spus: Ba muie cu cacat, tu zici ca eu nu scriu romaneste? Haha ia pula, bai pizda proasta. In rest...ce cacat sa comentezi la asemenea imbecilitate. Si imbecil. Totusi...tu de unde slbz ai aparut? Am o suspiciune ca esti acelasi ratat neimpuscat, cu alt ambalaj. Partea cu multe negative ma face sa cred asta. Doamne fereste! P.S. Iesi in mm afara din casa, ia aer, plimba-te, gaseste o femeie sa o futi (sau un barbat ca-i la moda la voi), simte ca traiesti! Lasa-n slbz viata la calculator, tot singur si prost esti, indiferent de cat de mult tocesti tastatura! Iesi tu in mm si spala-te pe cioatele de dinti, iri pute gura a lakat!🤣 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum