Sari la conținut

Mirela(noua)0754837770

Vizitator Mirela_kiss

Postări Recomandate

Postat

Ia uite cum jigneste nespalatul asta.bai nespălat ești tu bai paduchiosule!!!jignesti lumea pe aici, te iei de mine fara motiv,ma jignesti si dacă iti răspund tu ma ameninți.crezi ca ai dreptul sa jignesti și sa defaimezi pe aici pe cine vrei?tu ameninți bai nespălate,nu eu.te tine un admin în brate, de ți se permite asa ceva!!ești un jegos și un frustrat. Comentarii de cretin împuțit.

• Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 4 minute, Mike_blu a spus:

Ia uite cum jigneste nespalatul asta.bai nespălat ești tu bai paduchiosule!!!jignesti lumea pe aici, te iei de mine fara motiv,ma jignesti si dacă iti răspund tu ma ameninți.crezi ca ai dreptul sa jignesti și sa defaimezi pe aici pe cine vrei?tu ameninți bai nespălate,nu eu.te tine un admin în brate, de ți se permite asa ceva!!ești un jegos și un frustrat. Comentarii de cretin împuțit.

Mirela a spus ca esti nespalat in gura dar a spus-o mai voalat….stii ce inseamna? La cum vorbesti si cum injuri, este clar cat de nespalat esti….ai un caracter de ghetou….esti un scump brunetule! 🤣

Postat
La 12.11.2021 la 11:22, Mirela_kiss a spus:

Buna tuturor.Am sa precizez cateva aspecte legate despre mine.Programul meu este de luni pana vineri de la 8:00 la 16:00.Preturile mele sunt: 200 finalizarea(aprox.30 min)350 ora(cate ejaculari vrei si poti),in aceste doua intra oral si normal protejat.Anal 250 finalizarea,dar aici am limite la centimetri🤭.Stiu...am crescut preturile deoarece consider ca nu este usor sa ai 7 clienti pe zi si a doua zi sa te ridici cu febra musculara din pat si acum te intrebi de ce iau atatia clienti si raspunsul meu este: Pt.ca duc si ca imi place sexul foarte mult.Ah..poate mai ai o alta intrebare,de ce ai febra musculara si raspunsul meu este: Pt. ca ma implic destul de mult,pt. ca imi pasa de clientul meu,pt.ca nu imi bat joc de nimeni,pt ca vreau sa imi zambeasca cand imi spune "la revedere" si pt.ca eu nu dorm cu ea in gura.E meritul si dreptul meu de a stabilii un tarif.

Legar de saruturi💋: Si eu ador sa sarut,face parte din preludiu,din tot actul sexual,dar prefer sa ma abtin pt binele meu si pt binele tuturor Sunt atatea cate se pot transmite prin saliva..off🥴.Totusi...sa o facem cu cap,sa nu ne pierdem mintile.Daca am creat cuiva vreun disconfort,imi cer scuze,nu o fac cu intentie.Si mai ai rugamintea sa ma anuntati si pe mine si pe celelate colege daca nu puteti venii la programare🕐asa putem pune pe altcineva.O zi frumoasa tuturor

Mirela, deci de luni back in business inteleg. Hai sa revenim la recenzii si sa readucem topicul tau intr o lumina pozitiva. Asteptam de luni update la locatie, servicii, preturi! Si DA, fa o selectie a clientelei pentru ca fauna este foarte diversa din ce am citit aici! 👍

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Corect . Problema este insa ca Mirela trebuie sa faca selectia. Ea trebuie sa fie mai atenta. 

Oamenii vor suna in continuare dornici sa futa .  La fata locului daca se ajunge deja e mai complicat daca lucrurile avanseaza. 

Pe de alta parte , e dificila trierea , mai ales pe whats up daca nu auzi personajul la telefon cum ti se adreseaza.

Scuze ca am intervenit. Oricum , avand in vedere oralul cauciucat si lipsa FK , fata nu intra in aria mea de interes , dar mi-am permis sa imi exprim parerea. 

Cu 1 din cele doua servicii macar introduse in oferta , ma tenta o experienta , fata parand mai " altfel " , asa insa.... not for me.

• Like 1
Postat

Am vb cu ea pe Whatsapp și este foarte ok tipa, programul mă încurcă în intervalul ala sunt la birou, dar se vede că este altfel cel puțin pentru zona aia. Am primit si poze destul de apetisante să zic! Cred că depinde și cum o abordezi, ce anume îi scrii. Mi-a lasă o impresie buna și cu siguranță am să o vizitez. 

Nu îi mai stricați topicul cu tâmpenii, oferă ce vrea si ce poate, nu ne place mergem mai departe.  Sunt multe fete cu servicii protejate și mult mai scumpe. Spor să aveti la fete si ciocane țări vb lui C)).

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...