Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 25, 2023 Buna dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora 22:00 😗❤️❤️ va pup și va aștept zi faina sa aveti ❤️🖤❤️💋😗😗 1 11 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 26, 2023 Buna ziua dragilor 💋😗 astăzi sunt ❌INDISPONIBILĂ❌ Voi mai fi disponibila și săptămâna viitoare in Arad Tin sa va anunț ca din cauza unor probleme , sunt nevoită sa scot analul din lista serviciilor o perioada . o zi faina sa aveți 💋😗❤️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9881 Postat Februarie 26, 2023 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Februarie 26, 2023 Spune, cine ti-a rupt curul 🙀 Cata pula are durul? 🙄 Serviciul l-ai suspendat Oricum nu vii la mufat 😒 Te doream in poala mea 🥰 Sa-ti bag in fundic ceva Dar vad ca nu vrei sa vii Scula intre buci sa-mi tii 🙈 Eu ti-as mai fi scris ceva Daca-mi varsai cerneala 😜 Dar uite totusi iti scriu Ca fundicul tău zglobiu🤩 Cam de mult mi l-ai promis Acum vad ca l-ai inchis Sper sa te tii de cuvant In el vreau sa-mi iau avant 😆 Sa imi bag in el ceva Jumate din pana mea 😂 N-o bag pe toata ma jur Io-s bland nu te stric la cur 😿 Sper ca te vei vindeca Si-l trântești si-n poala mea🤯 Deocamdata virtual Iti dau un pupic anal 😹🤗 1 4 Link spre comentariu
x_player Reputație: 36 Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Mă, care i-ati spart rozeta la fata? 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1672 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 26, 2023 Acum 6 ore, Kariina a spus: Buna ziua dragilor 💋😗 astăzi sunt ❌INDISPONIBILĂ❌ Voi mai fi disponibila și săptămâna viitoare in Arad Tin sa va anunț ca din cauza unor probleme , sunt nevoită sa scot analul din lista serviciilor o perioada . o zi faina sa aveți 💋😗❤️ Te pup fată faină! 👍🤗🥰😘 1 Link spre comentariu
Humongous Reputație: 138 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 26, 2023 Am vizitat-o pentru prima oară pe Karina sâmbătă, nu voiam să o ratez tura aceasta. I-am scris pe WhatsApp, mi-a răspuns rapid, am stabilit detaliile necesare, totul a decurs fără probleme. Locația e la Adora Park, nimic de reproșat sau adăugat aici. Sus, Karina m-a așteptat pe niște stilettouri de vreo 20 cm care i-au pus în evidență silueta superbă. Ca aspect, se vede clar în pozele postate aici, dar dacă îți plac brunetele skinny/slim, cu siguranță nu vei fi dezamăgit. Mi-e unul mi-a plăcut mult, e frumoasă fata. După puțină socializare și un pahar de apă, am lăsat cadoul de 300l pentru o oră de nebunii, și cu un prosop nou oferit de Karina am plecat spre baie. Aici ai tot ce ai nevoie, și după un duș rapid am trecut în sfârșit în dormitor. Acțiunea a început cu un ON mai soft, cu încercări de deep, foarte plăcut dar fără suficientă atenție la vecini. I-am cerut și 69 să o pot gusta, idee care a părut să o încânte, așa că am trecut la treabă, are o păsărică cu labii mai pronunțate superbă. Igiena a fost de asemenea impecabilă. NP a început cu un LOT energic, apoi a început să mă sărute și s-a lăsat la pieptul meu. Am continuat așa strângându-ne în brațe și Karina gemând plăcut la mine în ureche, mă simțeam atât de bine încât nu m-a lăsat inima să cer altă poziție și m-a terminat fata în câteva minute. După igienizare și o mică pauză, am început la fel, dar de data aceasta juniorul s-a încăpățânat așa că am schimbat mai multe poziții, LOT, misionar, doggy, și la final ON cu un CIM ca la carte. Aici a avut Karina de muncit, dar a insistat și a reușit să mă termine în timp util. ON: 9 NP: 10 GFE: 9 - pentru o primă întâlnire a fost bine, e vorbăreață, se face plăcută, e lipicioasă în timpul acțiunii și oferă și FK, mai timid dar foarte plăcut. De recomandat/revenit? Cu siguranță. Mersi încă o dată Karina și te pup, ești o dulceață. 3 2 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Buna dimineața dragilor 💋💋😗 sunt disponibila pentru programări pana la ora 22:00 sa aveți o zi minunata 🖤💖🖤 va pup și va aștept ❣️😍💓 8 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Februarie 27, 2023 Membru Premium Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum e obligatoriu sa ne cunoastem😍😘 1 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 7 minute, Flx01 a spus: Acum e obligatoriu sa ne cunoastem😍😘 Te aștept dragule 😗❤️ 1 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 28, 2023 Buna dimineața dragilor🖤🖤🖤😍 sunt disponibila pentru programări pana la ora 22:00 😗😗😍 va pup și va aștept 😍🖤😍 zi faina sa aveți ❤️🤍🖤 1 3 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Februarie 28, 2023 La 27.02.2023 la 0:21, Humongous a spus: Am vizitat-o pentru prima oară pe Karina sâmbătă, nu voiam să o ratez tura aceasta. I-am scris pe WhatsApp, mi-a răspuns rapid, am stabilit detaliile necesare, totul a decurs fără probleme. Locația e la Adora Park, nimic de reproșat sau adăugat aici. Sus, Karina m-a așteptat pe niște stilettouri de vreo 20 cm care i-au pus în evidență silueta superbă. Ca aspect, se vede clar în pozele postate aici, dar dacă îți plac brunetele skinny/slim, cu siguranță nu vei fi dezamăgit. Mi-e unul mi-a plăcut mult, e frumoasă fata. După puțină socializare și un pahar de apă, am lăsat cadoul de 300l pentru o oră de nebunii, și cu un prosop nou oferit de Karina am plecat spre baie. Aici ai tot ce ai nevoie, și după un duș rapid am trecut în sfârșit în dormitor. Acțiunea a început cu un ON mai soft, cu încercări de deep, foarte plăcut dar fără suficientă atenție la vecini. I-am cerut și 69 să o pot gusta, idee care a părut să o încânte, așa că am trecut la treabă, are o păsărică cu labii mai pronunțate superbă. Igiena a fost de asemenea impecabilă. NP a început cu un LOT energic, apoi a început să mă sărute și s-a lăsat la pieptul meu. Am continuat așa strângându-ne în brațe și Karina gemând plăcut la mine în ureche, mă simțeam atât de bine încât nu m-a lăsat inima să cer altă poziție și m-a terminat fata în câteva minute. După igienizare și o mică pauză, am început la fel, dar de data aceasta juniorul s-a încăpățânat așa că am schimbat mai multe poziții, LOT, misionar, doggy, și la final ON cu un CIM ca la carte. Aici a avut Karina de muncit, dar a insistat și a reușit să mă termine în timp util. ON: 9 NP: 10 GFE: 9 - pentru o primă întâlnire a fost bine, e vorbăreață, se face plăcută, e lipicioasă în timpul acțiunii și oferă și FK, mai timid dar foarte plăcut. De recomandat/revenit? Cu siguranță. Mersi încă o dată Karina și te pup, ești o dulceață. Mulțumesc frumos pentru recenzie te pup și te mai aștept 😍😍😗😗😗 sunt ultimile doua zile la voi in oraș ❤️ Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Martie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 Buna dimineața dragilor 🖤🖤❤️sunt diponibilizările pentru programări pana la ora 18:00 😗😗🤍 va pup și va aștept 💓💓💓 zi faina sa aveți ❣️ ultima zi la voi in oraș ❤️🫶🏾 2 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1672 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 7, 2023 La 01.03.2023 la 10:30, Kariina a spus: Buna dimineața dragilor 🖤🖤❤️sunt diponibilizările pentru programări pana la ora 18:00 😗😗🤍 va pup și va aștept 💓💓💓 zi faina sa aveți ❣️ ultima zi la voi in oraș ❤️🫶🏾 Te așteptăm cu drag la Arad. Pupici ♥️🤗🥰😘😘😘 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6263 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 37 minutes ago, Rafaelooo said: Te așteptăm cu drag la Arad. Pupici ♥️🤗🥰😘😘😘 Hai ca nu e departe, e la TM. Eu am fost deja de 4 ori consecutiv de la TM la Arad luna asta doar Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Aprilie 7, 2023 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Acum 2 minute, altmarz a spus: Hai ca nu e departe, e la TM. Eu am fost deja de 4 ori consecutiv de la TM la Arad luna asta doar E mai ieftin combustibilul in Tm?, de iti permiți se te plimbi asa mult??? 🙈 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Nu e mai ieftin combustibilul, e mai dulce putza fetelor in Arad😄😄😄. A unora. Link spre comentariu
andrei242 Reputație: 143 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Acum 2 ore, altmarz a spus: Hai ca nu e departe, e la TM. Eu am fost deja de 4 ori consecutiv de la TM la Arad luna asta doar In trecut am mers foarte des la TM dar e cam plictisitor acum, 2 ore dus/retur cu masina, trafic, benzina, etc... Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1672 Postat Mai 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 19, 2023 La 25.02.2023 la 11:25, Kariina a spus: Buna dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora 22:00 😗❤️❤️ va pup și va aștept zi faina sa aveti ❤️🖤❤️💋😗😗 Servus dragă, ne e dor de tine, te așteptăm.... pupici! 🤗🥰😘😘😘😘 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iunie 11, 2023 Buna ziua dragilor 💟💟 de maine voi fi disponibilă la voi in oraș așa ca putem sa stabilim o programare chiar de astăzi . Va pup și abea aștept ca sa ne revedem , pupiciii și sa aveți o zi minunata ca voi 💋💋💕💕💕💕 5 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1672 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 11, 2023 Acum 22 minute, Kariina a spus: Buna ziua dragilor 💟💟 de maine voi fi disponibilă la voi in oraș așa ca putem sa stabilim o programare chiar de astăzi . Va pup și abea aștept ca sa ne revedem , pupiciii și sa aveți o zi minunata ca voi 💋💋💕💕💕💕 În sfârșit, bine ai revenit, ne vedem, pupici ♥️🤗🥰😘🥰🤗 1 Link spre comentariu
sido Reputație: 219 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 11, 2023 Acum 2 ore, Kariina a spus: Buna ziua dragilor 💟💟 de maine voi fi disponibilă la voi in oraș așa ca putem sa stabilim o programare chiar de astăzi . Va pup și abea aștept ca sa ne revedem , pupiciii și sa aveți o zi minunata ca voi 💋💋💕💕💕💕 Buna draguta....Cat timp ai in plan sa stai la Arad? Peste 2 saptamani vin in Tara as avea sansa sa te gasesc ? 1 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 12, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iunie 12, 2023 Acum 20 ore, sido a spus: Buna draguta....Cat timp ai in plan sa stai la Arad? Peste 2 saptamani vin in Tara as avea sansa sa te gasesc ? Buna dragule voi sta pana sâmbătă ❤️🩹🥰 zi minunata sa ai ❤️ Link spre comentariu
cyf_28 Reputație: 84 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 13, 2023 Am revizitato pe strengarita 😁 ieri cu programare pe whats, confirmata cu o ora inainte respectata de amandoi. Ajuns la locatie am discutat cu ea despre o situatie haioasa care am patito in drum spre ea, servit cu apa, a vrut sa imi dea si mancare 😁. Trecut pe la dus unde am primit prosop curat apoi in dormitor la actiune. Am degustato eu mai intai dupa care a trecut ea la ON care a fost deep si a ascultat indicatiile mele, finalizat in normal repede ca imi era dor de ea 😁. Trecut eu pe la baie pentru igienizarea de dupa, urmat de Karina ca urmare pt urmatorul a fost fres. Decontul la final 150 de care nu a pomenit Karina nimic probabil pt ca ne stim deja. Ramane la noi pana Sambata eu sper sa mai reusesc sa ajung pe la ea. Multumesc Karina! 🤗 2 1 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iunie 13, 2023 Acum 3 ore, cyf_28 a spus: Am revizitato pe strengarita 😁 ieri cu programare pe whats, confirmata cu o ora inainte respectata de amandoi. Ajuns la locatie am discutat cu ea despre o situatie haioasa care am patito in drum spre ea, servit cu apa, a vrut sa imi dea si mancare 😁. Trecut pe la dus unde am primit prosop curat apoi in dormitor la actiune. Am degustato eu mai intai dupa care a trecut ea la ON care a fost deep si a ascultat indicatiile mele, finalizat in normal repede ca imi era dor de ea 😁. Trecut eu pe la baie pentru igienizarea de dupa, urmat de Karina ca urmare pt urmatorul a fost fres. Decontul la final 150 de care nu a pomenit Karina nimic probabil pt ca ne stim deja. Ramane la noi pana Sambata eu sper sa mai reusesc sa ajung pe la ea. Multumesc Karina! 🤗 Mulțumesc frumos dragule pentru recenzie ,te pup și te mai astept 💕🤪 o zi minunata sa ai 😘💕🥰 Link spre comentariu
Kariina Reputație: 3071 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iunie 13, 2023 Buna dragilor 😘😘😘 sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 🩷🥰 sa aveți o și minunata ❤️🩹❤️🩹 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum