Sari la conținut

Valul 5 n-are loc de valul 4 🙆🏻

Postări Recomandate

Deja Austria e in lockdown. Restictii pentru toata lumea. Vaccinare obligatorie. Cine era ala nascut in austria care a bagat spaima in toata lumea?

Gibraltar - toti sunt vaccinati si i-a lovit valul 5 ca trenu..

Germania se pregateste ai ea de valul 5 si inca nu pune in discutie vaccinare obligatorie.

Romania - valul 5 asteapta noul guvern. Avem "derogare" pana la Crăciun.

• Like 1
Link spre comentariu
On 11/19/2021 at 12:22 PM, cincistele said:

Buoieții tre să se grăbească să închidă valu' 4, că n-are loc valu' 5 dă iel 🤷🏻🙆🏻

Ami mai iau o pereche de pwla cu Doo coaie sa fak fatza la noul val da sarake kare o sa vina ku Valu 5. Hai cu chelnerițele 😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
La 19.11.2021 la 19:22, cincistele a spus:

Buoieții tre să se grăbească să închidă valu' 4, că n-are loc valu' 5 dă iel 🤷🏻🙆🏻

Dar valul 3  s-a terminat ?  Sau asta a fost asa mai scurt , adica doar o finalizare 😅  Intreb ptr.un prieten 😂😂

• Like 1
  • Haha 4
Link spre comentariu
14 minutes ago, 22leon said:

Dar valul 3  s-a terminat ?  Sau asta a fost asa mai scurt , adica doar o finalizare 😅  Intreb ptr.un prieten 😂😂

Ala a fost dușul boss, acuma urmează preludiu și numerele ❤️❤️❤️. Loati de aiki, politia olandeza a ampuskat doi manifestanți:

https://www.theguardian.com/world/video/2021/nov/20/rotterdam-riot-police-fire-shots-as-covid-protesters-torch-vehicles-video

Link spre comentariu
5 minutes ago, horny_gooner said:

Vine valu' facem surfing ! 😂🤣

Eu zic sa faca "Marea Covid" (gasesc ei pe undeva pe planeta spatiu pentru ea) si pun acolo toate valurile, ca sa nu ne mai trimita cate un val cu lingurita ! 🏄‍♂️🚣‍♂️🏊‍♂️

Vine boss nu mai fi nerăbdător. Stai pana prin Martie așa, sa mănânce rușii sărmăluțele de Crăciun și anu nou sa le priască, sa rămână mUE fără gaze și vine marea pwla an kur 😂😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everest
Acum 4 ore, Daumoda a spus:

Cine a făcut doza doi cu Pfizer va face doza 3 cu Sputnik varianta pt statele NATO 😂😂😂😂

Până una alta se înghesuie rusnacii să facă pfizer, prin Serbia. 😁

N-aș prea-ș vrea să fac și doza 3, deocamdată văd că e valabil certificatul ăsta cu 2 doze. 

Om vedea și cu ciolovecii, eu zic că n-o să înceapă niciun răzbel între nato și rușii. Occidentalii o să-l lase pe Putin să-și facă mendrele în Ucraina, oricum nu cred că se gândesc să bage Ucraina în nato, ar fi prea complicat. 

• Minus 1
Link spre comentariu

https://stirileprotv.ro/stiri/international/noua-tulpina-a-ajuns-in-europa-romania-risca-inca-70-000-de-decese-din-cauza-ratei-foarte-mici-de-vaccinare.html

După sărbători începe balu' 5 ? Pardon, valu' 😬 

Cre'că atunci vor face și certificatul obligatoriu...

Prima doză, rapel, booster...cum va fi botezată doza a 4 a ? Până la ce doză de va ajunge ? "Aaaa, vaccinat cu 10 doze..." 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
1 hour ago, cincistele said:

https://stirileprotv.ro/stiri/international/noua-tulpina-a-ajuns-in-europa-romania-risca-inca-70-000-de-decese-din-cauza-ratei-foarte-mici-de-vaccinare.html

După sărbători începe balu' 5 ? Pardon, valu' 😬 

Cre'că atunci vor face și certificatul obligatoriu...

Prima doză, rapel, booster...cum va fi botezată doza a 4 a ? Până la ce doză de va ajunge ? "Aaaa, vaccinat cu 10 doze..." 

ce boss, aveai planuri sa nu te vaccinezi anual ? Uita-le. Cum am mai spus ori cu Sputnik ori cu Pfizer tot te anteapa pana la adanki bătrâneți (a se citi pana crapi ori de virus ori de vaccin ori de glonț) 😂😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Daumoda a spus:

ce boss, aveai planuri sa nu te vaccinezi anual ? Uita-le. Cum am mai spus ori cu Sputnik ori cu Pfizer tot te anteapa pana la adanki bătrâneți (a se citi pana crapi ori de virus ori de vaccin ori de glonț) 😂😂😂

Hehe, cre'că vor fi minim 2 doze pe an...ce să faci, nici vaccinul nu-i "perfect" 🙈 

Singurul scop al pandemiei pare să fie vaccinarea. Cred că de asta a și fost creat certificatul verde. La nivel de UE. Nu știu cum e în restul lumii, da' aici la ieuropa mie mi-a fost clar încă de când a început să se discute dă pașaportul verde, green pass-ul, că asta ne paște. Plm, deja începe să sune a apocalipsă, fără semnul (pecetea) fiarei nu veți mai putea face nimic 🤦. Dacă până acum era o moftangeală gen : ia uite-l și p-ăsta, nu poa' să trăiască fără mall, fără cîrciumi, fără meciuri, fără să umble noaptea...de acu' să mai strânge un pic mai mult lațul : nu mai mergi la muncă fără el. Concomitent au grijă să-i asmută și pă vaccinați împotriva nevaccinaților. 

Mișcările de protest sunt foarte slabe, aproape că nu contează. La noi în țară paradoxal sunt chiar și mai slabe, deși majoritatea de la noi sunt nevaccinați, comparativ cu Anglia, Italia, Germania.  Marea activistă Șoșo girl nu scoate în stradă mai mult de 2000 de oameni, altfel e mare "influencer". 

Planul e cum zice poetul :

Decebal către popor

Viaţa asta-i bun pierdut
Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
Şi-acum ar vrea un neam călău
S-arunce jug în gâtul tău:
E rău destul că ne-am născut,
Mai vrem şi-al doilea rău?

Din zei de-am fi scoborâtori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flăcău ori moş îngârbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori
Ori câine-nlănţuit.

Cei ce se luptă murmurând,
De s-ar lupta şi-n primul rând,
Ei tot atât de buni ne par
Ca orişicare laş fugar!
Murmurul, azi şi orişicând,
E plânset în zadar!

Iar a tăcea şi laşii ştiu!
Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
Să râdă! Bunii râd şi cad!
Să râdem, dar, viteaz răsad,
Să fie-un hohotit şi-un chiu
Din ceruri până-n iad!

De-ar curge sângele pârău,

Nebiruit e braţul tău
Când morţii-n faţă nu tresari!
Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
Când râzi de ce se tem mai rău
Duşmanii tăi cei tari.

Ei sunt romani! Şi ce mai sunt?
Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
Zamolxe, c-un întreg popor
De zei, i-am întreba: ce vor?
Şi nu le-am da nici lor pământ
Căci ei au cerul lor!

Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
E rău destul că ne-am născut:
Dar cui i-e frică de război
E liber de-a pleca napoi,
Iar cine-i vânzător vândut
Să iasă dintre noi!

Eu nu mai am nimic de spus!
Voi braţele jurând le-aţi pus
Pe scut! Puterea este-n voi
Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
Că zeii sunt departe, sus,
Duşmanii lângă noi!

🙆🏻

• Minus 1
Link spre comentariu

Doza a IV-a sa o faca bunica 'lu Hector, ca nu-mi mai trebuie. Am o stare de tot cacatu', ma doare tot antebratul in jurul intepaturii, ma simt ca si lovit de tren, de-abia stau in picioare, ma ia si cu greata. Pana aici, 3 doze am inteles, hai, treaca mearga, dar sa repet vaccinul la cate 6 luni e prea mult !

• Haha 1
Link spre comentariu
10 hours ago, horny_gooner said:

Doza a IV-a sa o faca bunica 'lu Hector, ca nu-mi mai trebuie. Am o stare de tot cacatu', ma doare tot antebratul in jurul intepaturii, ma simt ca si lovit de tren, de-abia stau in picioare, ma ia si cu greata. Pana aici, 3 doze am inteles, hai, treaca mearga, dar sa repet vaccinul la cate 6 luni e prea mult !

Te-a vaccinat barmanul? Ultima dată intepatura se facea in brat 🤦‍♂️

Decat sa va luati dupa unu care nu stie ce ala brat si antebrat mai bine va vaccinati. Tot un cacat.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
4 minutes ago, constiinta said:

Te-a vaccinat barmanul? Ultima dată intepatura se facea in brat 🤦‍♂️

Decat sa va luati dupa unu care nu stie ce ala brat si antebrat mai bine va vaccinati. Tot un cacat.

Da, scuzele mele, brat. Nu cred ca vrei sa experimentezi o stare fizica de doi bani, nu-ti doresc !

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Bă, băieți, e groasă..., sau o să fie. La doza 4 și următoarele, vaccinu' se face-n pulă, ca canamicina...
"Ești vaccinat, bravo ție, da' nu pot să te primesc, pentru că dimensiuni", asta o să ne spună fetele.
Ăștia vor să ne ia și libertatea de a fute!

• Haha 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...