miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Pe youtube sunt și foarte, foarte multe manele, e și Aby Talent și alți neica-nimeni. E plin cu de toate ca șaorma, așa că nu e un criteriu. Cei ce populează tot felul de platforme pentru discuții, reprezintă cam cât la sută din populatie, după părerea ta? Iar dacă vrei să-ți clarifici niște chestii, nu e mai bine să-l întrebi în privat? Poate că ceilalți nu sunt interesați de neclaritățile tale și se irită la citirea acestor chestii. În fine, cam asta am vrut să spun, acuma mă duc să mă piș! Fracționat.Baaaa, Arsenie Boca, poate tu ar trebui sa discuti in privat, eventual cu mata. Lasa oamenii in pace, 'ti-ar algoritmu' si statueta, care te-o facut.
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat Septembrie 3, 2020 E foarte uşor să fii continent sexual când n-ai testicoaie, sau le ai şi-s fără funcție endocrinologică, adică degeaba. Nu-s printre noi (din fericire) mulți mutanți din categoria lesbienelor cu ciucurel unde intră Ananda, discipolul lui impotent aka "Pompiță" şi 1/4 din secțiunea parafilicilor de la ts/tv, printre care şi găozarul pozar vocal Romuzica şi târfa mică perversă şi "idioată" de lady Mîşkin :))) Dar ăştia doi se simt superiori nouă prin prisma aiurelilor mistice ce n-au treabă cu religia ortodoxă ( la fel de aiuristică) . Bolnavi psihic ce se ascund prin abureli budhiste, eschivând adevărul crunt şi tragic din chiloțeii lor: nu au cu ce să debiteze spermă! We should envy them, or is it maybe the other way around...? Noi "neinițiații" e cât se poate de firesc să nu fim capabili de performanțele lor despre continență, ptr că noi avem coaie. Orgasmul lor cosmico-ezoteric şi exploziv, îl au numai şi numai când sunt înfipți cu coorul într-un par şi la contactul cu prostata lor, au parte de explozia aceea "androgină, zeeescă, cerescă" etc :))) Orgasm cunoscut sub denumirea de "squirt" şi este orgasm multiplu muieresc!! Noi nu suntem "chosen one" ca ei, ce-i drept. Bărbații onorează actul sexual cu spermă. Punct. Ne slobozim pe unde apucăm şi basta. Sugi plua care mai dai up cu argumente pro la topicul ăsta scandalos ce defăimează sfântul testosteron şi mă-ta-i Estrogen, Lopixe şi Misskinuito! :))) 1 1
pulcher Reputație: 2650 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Postat Septembrie 3, 2020 Un lucru foarte important pe care foarte putini il stiu - pentru a tine femeia acasa daca esti barbat(pt ca sa iti mearga bine in timp relatia) trebuie sa fii intotdeauna prezent si sa acoperi nevoile iubitei(deci nu mofturile ci nevoile) la fel femeia trebuie sa acopere perfect(deci nu bine sau foarte bine ci perfect) nevoile barbatului(si aici la fel nu mofturile, nu obiceiurile ci nevoile) Mult succes in a constientiza si apoi aplica acest mare secret !Daca i-as zice nevesti-mii ce nevoi am eu, mi-ar taia gatul in somn. 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 3, 2020 Sa abordezi bunul simt pe un borhotit , e ca si cum ai trimite cu de-a forta un bunicut cu nepotii pin parcOhhh nooo , e grele astea , mai ales cand ai de-a face cu toti paraliticii care raman cu dintii inclestati , parazitand fara nicio noima o platformaIntelegi sau nu , asta oricum e senil si nu o sa obtii de la el vreun discernamant corect , nivelul lui de cultura fiind invers proportional cu lindicele pe care le-a tot preluat pe limba pe la toate baragladinele . Ca daca era ...altfel ne povestea .
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 3, 2020 Da, bine zice estrogen - lumea e pe cale sa se trezeasca(la nivelul constiintei) si un aspect important al acestei treziri este intrebarea "ce faci si cum faci cu energia sexuala ?" defapt aici este o cheie fundamentala(fiind energia creatoare - potentialul creator al omului) Evident pentru toti cei care au experimentat exista doar 2 variante bune: 1.Continenta sexuala2.Abstinenta activa(cu redistribuire nicidecum fara cum gresit propun unele religii) @pulcher - sa stii ca merita sa ai curaj ... te incurajez sa ii spui sotiei dar evident trebuie sa ai o maniera delicata si sa o adaptezi la personalitatea ei. Si totodata trebuie sa acoperi si tu toate nevoile ei ... astfel o sa ao o relatie foarte reusita. Succes !
estrogen Reputație: 1693 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2020 Ceea ce spune Ananda este corect dar el discută despre niveluri aproape inaccesibile omului obișnuit. Deci nimeni nu zice sa nu ejaculati, ejaculati dacă va simțiți bine și asta va face plăcere, dar mai rariti-o fratilor puțin adică în loc sa-i dai fără număr măcar stați o săptămână, două hai maxim o luna și fără ca nu se intampla nimic. Pe urma dacă nu va place reveniți la frecventa obișnuită dar dacă vedeți ca în săptămâna aia v-ați simțit bine și n-ați avut probleme poate veți decide sa mențineți. E fix problema fiecăruia.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Ceea ce spune Ananda este corect dar el discută despre niveluri aproape inaccesibile omului obișnuit. Deci nimeni nu zice sa nu ejaculati, ejaculati dacă va simțiți bine și asta va face plăcere, dar mai rariti-o fratilor puțin adică în loc sa-i dai fără număr măcar stați o săptămână, două hai maxim o luna și fără ca nu se intampla nimic. Pe urma dacă nu va place reveniți la frecventa obișnuită dar dacă vedeți ca în săptămâna aia v-ați simțit bine și n-ați avut probleme poate veți decide sa mențineți. E fix problema fiecăruia. Inteleg tendinta de a dori sa fii special...Toti vrem sa fim aparte si nu bagati in turma... Dar coaiele umflate, care nu te lasa sa gandesti clar, nu este solutia!Atat de minimalizati sunteti, incat trebuie sa va torturati corpul si mintea?Iubiti ce sunteti! Cat de greu nu ar fi cateodata! Este singurul corp pe care primiti in viata...Barbatii ar trebui sa futa zilnic, cu ejaculare. Cei care fut o singura data pe luna - sunt la pensie!Pe langa faptul ca unul normal ar fute si vecina...Religia Ananda este pentru imbecili, scuza-ma!
estrogen Reputație: 1693 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2020 Poate că ceilalți nu sunt interesați de neclaritățile tale și se irită la citirea acestor chestii.Da, pai aici e întrebarea de ce se irită. Ce anume e iritant la chestia asta? Adică e la urma urmei o teorie, dacă nu ești de acord treci mai departe, nici n-o bagi în seama. Deci de ce se irita, asta-i întrebarea.
estrogen Reputație: 1693 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2020 Barbatii ar trebui sa futa zilnic, cu ejaculare.Ok. Pai cine vrea poate s-o facă. Ce ne punem noi de-a curmezisul? Am zis doar ca poate nu-i cea mai buna idee. Dar pentru cine-i buna ok sa-i dea înainte cu tupeu.
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 3, 2020 @estrogen - iritarea este din cauza starii accentuate de yin(reactie) Zice estrogen: Ok. Pai cine vrea poate s-o facă(sa ejaculeze frecvent). Ce ne punem noi de-a curmezisul? Am zis doar ca poate nu-i cea mai buna idee. Dar pentru cine-i buna ok sa-i dea înainte cu tupeu. Da asta e calea suferintei ... suferi si ajungi la andropauza, traiesti bolnavicios viata dupa viata pana cand te trezesti ... e o alegere dar in mod clar nu una inteligenta ... cealalta este calea fericirii insa pentru care trebuie sa depui putin efort mai ales la inceput(pana cand rupi lanturile ce te tineau in prostie si lipsa de libertate in alegeri) din pacate aceasta cale a continentei sexuale este doar pentru cei putini inteligenti si curajosi. Va doresc tuturor sa fiti inteligenti, curajosi si cu putere realizatoare !
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Ok. Pai cine vrea poate s-o facă. Ce ne punem noi de-a curmezisul? Am zis doar ca poate nu-i cea mai buna idee. Dar pentru cine-i buna ok sa-i dea înainte cu tupeu. Poate mi-a lipsit doza de sensibilitate.Ajungi la un moment cand nu futi ca masina de cusut, mai rar este mai placut, inclusiv pentru femeie, daca ai una.Preocuparea legat de cum si cat de des se scoala si ce fel de exercitii trebuie sa-i faci... Daca vrei sa ma crezi, nu ajuta.Lasa natura, sentimentul, sa faca ce s-a nascut sa faca! Dezamageste, wtf, daca nu sufeream - nu stiam placerea! 2
estrogen Reputație: 1693 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2020 Lasa natura, sentimentul, sa faca ce s-a nascut sa faca! Dezamageste, wtf, daca nu sufeream - nu stiam placerea!pai noi tocmai asta zicem ca nu-i tocmai bine sa lași natura sa facă ce vrea ea. De fapt există două abordari una în care urmezi natura și a doua în care încerci s-o controlezi, sa i te opui, sa n-o lași da facă tot ce vrea ea.
eturit Reputație: 3318 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 3, 2020 ...Dezamageste...Oare de ce crezi că ei sunt convinși că prin continență devin futacii perfecți sau își depășesc condiția?
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 pai noi tocmai asta zicem ca nu-i tocmai bine sa lași natura sa facă ce vrea ea. De fapt există două abordari una în care urmezi natura și a doua în care încerci s-o controlezi, sa i te opui, sa n-o lași da facă tot ce vrea ea. Am de asteptat pana la acces de a raspunde, nu o lua personal.Sunt de acord cu faptul ca natura, fie ea fizica si mai ales psihica, nu merge cu noi in a ne face bine...Din contra, deseori corpul, mai ales creierul, ne distruge...Eu, doar parerea mea, consider ca ar trebui sa urmam mersul natural. Psihic ne-am izolat, eram animale de haita, sociabile, am ajuns lupi nimiciti cate unul... Iar fizic, e mult mai simplu, la un creier sanatos este corpul sanatos!Nu va mai judecati corpul, il umpleti de energie negativa... Oferiti iubire, intelegeti ca el face ce-i spuneti, doar ca prea des nici nu stiti ca vorbiti cu el!...
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Septembrie 3, 2020 Oare de ce crezi că ei sunt convinși că prin continență devin futacii perfecți sau își depășesc condiția?Nu. E o demonstrație de continență din partea maestrului. Acest topic nu se mai termină vreodată.
eturit Reputație: 3318 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 3, 2020 Nu. E o demonstrație de continență din partea maestrului. Acest topic nu se mai termină vreodată.Și futaiul continent are sfârșit... La fel și topicul.
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 3, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Septembrie 3, 2020 Am de asteptat pana la acces de a raspunde, nu o lua personal.Sunt de acord cu faptul ca natura, fie ea fizica si mai ales psihica, nu merge cu noi in a ne face bine...Din contra, deseori corpul, mai ales creierul, ne distruge...Eu, doar parerea mea, consider ca ar trebui sa urmam mersul natural. Psihic ne-am izolat, eram animale de haita, sociabile, am ajuns lupi nimiciti cate unul... Iar fizic, e mult mai simplu, la un creier sanatos este corpul sanatos!Nu va mai judecati corpul, il umpleti de energie negativa... Oferiti iubire, intelegeti ca el face ce-i spuneti, doar ca prea des nici nu stiti ca vorbiti cu el!...Ești o sfântă în viață :)) Ar trebui sa trăiești natural în mijlocul Siberiei: https://m.youtube.com/watch?v=tt2AYafET68
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Bre, dincolo de pişat pe meclă şi ce ne mai învață guru Anandina p-aici, există un singur motiv pentru care un bărbat nu are voie să facă sex: doar în cazul efortului fizic extrem. D-aia boxerii profesionişti nu au voie să facă sex în tabăra de antrenament, pentru că au deja nivelul testosteronului periculos de jos. Te mai scapi şi la pizdă, eşti pa. Bine, nu-i cazul Anandei, care-şi bea lăpticul, îşi papă borşul de ştevie şi pă urmă ne zice p-aici să ne strângem de coaie cu sârmă galvanizată, ca să iasă demonii din noi. 1
estrogen Reputație: 1693 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2020 Bre, dincolo de pişat pe meclă şi ce ne mai învață guru Anandina p-aici, există un singur motiv pentru care un bărbat nu are voie să facă sex: doar în cazul efortului fizic extrem. Si efortul psihic ăla nu se pune? Dacă un om este intr-o stare de tensiune psihica extremă ăla nu e efort?
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Ești o sfântă în viață :)) Ar trebui sa trăiești natural în mijlocul Siberiei: Ce limba vorbeste?! Nu rusa.Mi-ar fi placut, nu suport caldura! Mai mult de lemne, la liber, capcane si sageti... As vrea viata aia de libertate si responsabilitate deplina! :) Bre, dincolo de pişat pe meclă şi ce ne mai învață guru Anandina p-aici, există un singur motiv pentru care un bărbat nu are voie să facă sex: doar în cazul efortului fizic extrem. D-aia boxerii profesionişti nu au voie să facă sex în tabăra de antrenament, pentru că au deja nivelul testosteronului periculos de jos. Te mai scapi şi la pizdă, eşti pa. Bine, nu-i cazul Anandei, care-şi bea lăpticul, îşi papă borşul de ştevie şi pă urmă ne zice p-aici să ne strângem de coaie cu sârmă galvanizată, ca să iasă demonii din noi. Stai ca esti expert si la facut laba mai rar...Un pucilist prea relaxat nu castiga, dar un pucilist care fute si nu uita ce are de facut... Nu pierde!Ma mai iubesti? :laugh2 :rax2
estrogen Reputație: 1693 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2020 Am de asteptat pana la acces de a raspunde, nu o lua personal.Sunt de acord cu faptul ca natura, fie ea fizica si mai ales psihica, nu merge cu noi in a ne face bine...Din contra, deseori corpul, mai ales creierul, ne distruge...Eu, doar parerea mea, consider ca ar trebui sa urmam mersul natural. Psihic ne-am izolat, eram animale de haita, sociabile, am ajuns lupi nimiciti cate unul... Iar fizic, e mult mai simplu, la un creier sanatos este corpul sanatos!Nu va mai judecati corpul, il umpleti de energie negativa... Oferiti iubire, intelegeti ca el face ce-i spuneti, doar ca prea des nici nu stiti ca vorbiti cu el!...De fapt cu toții controlam natura. Si cand ne tragem prezervativul pe pula deja controlăm natura, și când se iau anticoncepționale și în foarte multe alte situații. Lasă natura libera și vei vedea ce chestii tâmpite rezultă.
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat Septembrie 3, 2020 Bă tembelule estrogen prostit la cap de impotențà, tu nu te lupți numai cu natura şi soarta-ți potrivnică ce te-a plăsmuit ca mutant feminin cu pseudo-coaie şi ciucurel masculin, tu te lupți şi cu noi. De ce, ptr că avem curajul să-ți spunem că noi suntem genetic ok, spre deosebire de tine şi de schizofrenul Ananda? Nu te lupta nici tu găozare de marmotto cu natura, ptr că ai să trăieşti o viață întreagă nefericit, mințindu-te pe tine şi implicit pe cei din jurul tău!! Ia bă dobitocule estrogen ceva tare în coor, o să ai parte la orgasm de nirvana şi shambala vieții tale, te pişi pe tine şi pe Ananda de plăcere prostatică. Orgasm androgin, multiplu şi zeesc :))) 1 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Bă tembelule estrogen prostit la cap de impotențà, tu nu te lupți numai cu natura şi soarta-ți potrivnică ce te-a plăsmuit ca mutant feminin cu pseudo-coaie şi ciucurel masculin, tu te lupți şi cu noi. De ce, ptr că avem curajul să-ți spunem că noi suntem genetic ok, spre deosebire de tine şi de schizofrenul Ananda? Nu te lupta nici tu găozare de marmotto cu natura, ptr că ai să trăieşti o viață întreagă nefericit, mințindu-te pe tine şi implicit pe cei din jurul tău!! Ia bă dobitocule estrogen ceva tare în coor, o să ai parte la orgasm de nirvana şi shambala vieții tale, te pişi pe tine şi pe Ananda de plăcere prostatică. Orgasm androgin, multiplu şi zeesc :))) Pai nu ma lupt bre, cine a zis ca ma lupt ? :)
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 De fapt cu toții controlam natura. Si cand ne tragem prezervativul pe pula deja controlăm natura, și când se iau anticoncepționale și în foarte multe alte situații. Lasă natura libera și vei vedea ce chestii tâmpite rezultă. Nu e cazul sa dai in extreme.Daca nu-mi controlam temperamentul dupa abandonul parintilor (au murit, dar nu s-a simtit diferit) si chinul tras traind cu sor-mea...Nu ieseam din scoala de corectie, apoi puscarie...Nu exagera legat de flori. Scriu o pagina de te-ai spanzura, dar, hei! Stau sa te incurajez, cacatule!Apreciaza cand primesti, tu nu oferi! Crezi ca ti se cuvine! Ca ce chestie?! Ca ai fost bata acum N ani?... Primesti pe merit si nu devii mai destept!
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Si efortul psihic ăla nu se pune? Dacă un om este intr-o stare de tensiune psihica extremă ăla nu e efort?Pentru ăla te urci pe un vârf de munte şi stai acolo vreo trei luni. Ți se reglează tot când te speli cu apă rece din izvor :). Ma mai iubesti? :laugh2 :rax2Mai mult decât pă următorul răsărit de soare.
Postări Recomandate