Subterana Reputație: 91 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2021 Poate la 150/fin 30minute si 250ora cu tot ce a scris in anunțul ei fata Fk extra având in vedere vârsta frageda ar fi mers încercată ca sa vedem dacă e ceva de capul ei. Dar on condițiile actuale nici nu ma mișc de pe canapea. Acum 3 minute, clement mic a spus: I told you people would not like the 150 ron (15-25 min) for 1 finish And I was right The best thing to do now is update your prices with the right time for 1 completion and add some pictures Again I give you the best advice, but not sure if you will listen 1 1
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 14, 2021 I actually like them young, and I never visit MILFs But it needs to be worth it
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 4 minutes ago, clement mic said: I told you people would not like the 150 ron (15-25 min) for 1 finish And I was right The best thing to do now is update your prices with the right time for 1 completion and add some pictures Again I give you the best advice, but not sure if you will listen Bro ,imagine there are girls that ask 500 for 15-25 finish with protected bj ,is our fault we are retarded because we pay them ,yes it is :)))))
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 I used to pay like a retard 500 for an hour before coming here ,its a fck steal :)))
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 14, 2021 1 oră în urmă, Anays919 a spus: dar poate tu nu îți poți permite alti pot ... sarakilor 😂🤣 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 As da 100 euro ora doar daca e vreo bunaciune de rusoaica 10/10 cum gasesti prin ucraina ,cehia,anglia ,etc ,da sa fim seriosi:))))
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 14, 2021 3 minutes ago, CharonIV said: Bro ,imagine there are girls that ask 500 for 15-25 finish with protected bj ,is our fault we are retarded because we pay them ,yes it is :))))) Haha if girls start to be 300 for 1 finish then I move out of Bucharest You guys need to understand something, I usually never pay for sex. I am not old or ugly You guys may think I am cheap, but if I usually don't need to pay for sex with very very hot girls, why I need to bother?
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 1 minute ago, clement mic said: Haha if girls start to be 300 for 1 finish then I move out of Bucharest You guys need to understand something, I usually never pay for sex. I am not old or ugly You guys may think I am cheap, but if I usually don't need to pay for sex with very very hot girls, why I need to bother? I pay for sex only if they are hotties ,i won't pay in my life if they are average :))) average i can find for free
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 14, 2021 5 minutes ago, CharonIV said: I would give 100 euros an hour only if there is any kindness of the Russian 10/10 as you can find in Ukraine, the Czech Republic, England, etc., let's be serious :)))) Haha but me I fuck Russian girls for free I know everything about them
jhonmark Reputație: 439 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 14, 2021 baieti ... sunteti off topic ... lasa ca ma duc eu la ea si va spun cum e .... ca si aspect imi place.... ma risc 2
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 14, 2021 I can still fuck hotties So yeah if Bucharest is too expensive, I am out of here Not because I am cheap, but because it is just not worth it for me I have better options
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 4 minutes ago, clement mic said: Haha but me I fuck Russian girls for free I know everything about them When i go to ukraine i'll leave u a pm man ,i want to be ready :)))
Anays919 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 15, 2021 Acum 2 ore, Subterana a spus: Tu crezi ca nu-mi permit sa vin la tine? Te intreb ceva. De ce te-as alege pe tine sa plătesc 250/fin si aia pe graba si fara cim sau 350/ora cine stie cum si aia, in condițiile în care ai zero recenzii, răspunsurile tale dau dovada de fast fuck, sau as putea sa ma duc cu aceeasi suma de bani la o alta fata de la top la care stiu ca merg la sigur si oferă cim si anal si servicii excepționale? Si sa-mi mai rămână si 50 lei pentru ce vrea 🍆 mea? (Imi poti raspunde, chiar sunt curios dc te-as alege le tine) Inainte sa va aruncați la tarife d-astea uitați-vă si voi la ce oferă celalalte fete si faceți o comparație. Ps: îți doresc succes pe videochat sau onyfans. pe mine nu ma deranjeză ca ai scris ca ofer putine pe banii mulți chestia e ca jingesti fara sa iti facă nimeni nimic spre ce ai spus tu e parerea ta...oricum majoritatea sunt fast fuck... da si am modificat puțin timpul 150 fin 30 minute 300 h 2 finalizări 1
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 15, 2021 LOL now she is asking more money. That doesn't sound good You should had kept 250 for 1 hour
Anays919 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 15, 2021 Acum 10 minute, clement mic a spus: LOL now she is asking more money. That doesn't sound good You should had kept 250 for 1 hour all girls have these prices 150 fin (30 minute) 300 (60 minut) extra - fk (50 ron ) now is good 1
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 15, 2021 Just now, Anays919 said: all girls have these prices 150 fin (30 minute) 300 (60 minut) extra - fk (50 ron ) now is good That's not true. I met some of the top ones for 250 You are a beginner and asking 300 and extra 50 for FK, good luck But I am already sure people will not be happy with those prices I gave you an advice but you didn't listen 😊 You decided to be even more greedy
dorky07 Reputație: 1019 Postat Decembrie 15, 2021 Postat Decembrie 15, 2021 Acum 9 ore, Anays919 a spus: dar poate tu nu îți poți permite alti pot ... ce nu intelegeti voi ca aici nu este vorba de ce ne permitem neaparat ci de modul absurd in care se cere pretul si mai ales la ce se ofera… e fix ca si cum doiniameni barbat si femeie se fut si el ii baga o treime de pula sau o linge pe burta nu in pizda restul e extra…oferiti sexul cu tot ce se ofera si cu pasiunea/gfe/pse necesare si faceti un pret atunci 1
barosanu1 Reputație: 537 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 15, 2021 5 hours ago, Anays919 said: all girls have these prices 150 fin (30 minute) 300 (60 minut) extra - fk (50 ron ) now is good O sa vina cativa de curiozitate la o fin sa vada care e treaba iar daca recenziile o sa fie negative vai de capul tau. I-ati adio de la 300 / h. 1
Subterana Reputație: 91 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2021 Acum 6 ore, clement mic a spus: LOL now she is asking more money. That doesn't sound good You should had kept 250 for 1 hour Leave her man, she doesn't understand. Obviously she has the right to ask as much as she wants, what annoyed me is her "naivete" when it comes to prices. Market self regulates!!!!!! I was tempted by her age, but her youth seems to be a disadvantage to her. Good Luck! 2 1
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 15, 2021 11 minutes ago, Subterana said: Leave her man, she doesn't understand. Obviously she has the right to ask as much as she wants, what annoyed me is her "naivete" when it comes to prices. Market self regulates!!!!!! I was tempted by her age, but her youth seems to be a disadvantage to her. Good Luck! Yeah anyway there are better options now Even now I still have a lot of of girls I want to meet I am not desperate
barosanu1 Reputație: 537 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 15, 2021 De obicei cand una tarara vine cu textul " fara FK " ( sau contra cost ) iti dai seama ca e figuranta maxima. Asta e feelingul meu. In capul lor sec nu conteaza 10+ clienti / zi atata timp cat nu faci FK, tot domnisoara ramai. 3
Motanu1234 Reputație: 6 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 15, 2021 Acum 10 ore, Subterana a spus: Tu crezi ca nu-mi permit sa vin la tine? Te intreb ceva. De ce te-as alege pe tine sa plătesc 250/fin si aia pe graba si fara cim sau 350/ora cine stie cum si aia, in condițiile în care ai zero recenzii, răspunsurile tale dau dovada de fast fuck, sau as putea sa ma duc cu aceeasi suma de bani la o alta fata de la top la care stiu ca merg la sigur si oferă cim si anal si servicii excepționale? Si sa-mi mai rămână si 50 lei pentru ce vrea 🍆 mea? (Imi poti raspunde, chiar sunt curios dc te-as alege le tine) Inainte sa va aruncați la tarife d-astea uitați-vă si voi la ce oferă celalalte fete si faceți o comparație. Ps: îți doresc succes pe videochat sau onyfans. 👍
Anays919 Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 16, 2021 La 15.12.2021 la 8:04, dorky07 a spus: ce nu intelegeti voi ca aici nu este vorba de ce ne permitem neaparat ci de modul absurd in care se cere pretul si mai ales la ce se ofera… e fix ca si cum doiniameni barbat si femeie se fut si el ii baga o treime de pula sau o linge pe burta nu in pizda restul e extra…oferiti sexul cu tot ce se ofera si cu pasiunea/gfe/pse necesare si faceti un pret atunci La 15.12.2021 la 9:46, clement mic a spus: Yeah anyway there are better options now Even now I still have a lot of of girls I want to meet I am not desperate Exact sunt atatea fete :))) bafta
razbunaregrea Reputație: 357 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 16, 2021 Exista vreo recenzie? nu am gasit nimic
clement mic Reputație: 996 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Decembrie 16, 2021 2 hours ago, razbunaregrea said: Is there a review? I have not found anything No review, people didn't like her prices then she got more greedy and asked for more. I doubt someone will visit her now Unless they are desperate of course 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum