Sari la conținut

Roxxxa0731515968 (Militari Rezidence)

Vizitator Roxxxa

Postări Recomandate

Postat
10 minutes ago, clement mic said:

He already said he paid 100 ron just for oral sex with condom OP, 1 fin

What you do not understand?

I am using a translator and I can still understand his post

I don't get why you keep talking when you have nothing to say. Let him tell us about his experience.

• Haha 1
  • Oras:Paris
  • Oras:Paris
Postat
9 minutes ago, da da da said:

I don't get why you keep talking when you have nothing to say. Let him tell us about his experience.

This is the thing, he already said his experience

But apparently you were not able to properly read it

Postat

The thing is I asked him a question and you interceded much like a condom. Well a used condom with all this back and forth...

• Oras:Bucuresti
Postat

Vino cu poze mai interesante, preturi corecte pe intelesul tuturor si ce faci si ce nu (FK, CIM, COF, anal etc). Altfel n-ai nicio sansa.

Postat
Acum 17 ore, Roxxxa a spus:

Te rog

Ne poți face și nouă ceva oferte de Crăciun pt o ora , că sunt cele mai populare printre noi....o ora 2 finalizări una cu OP și una NP iar cealaltă cu 2 fin , una ON și cealaltă NP...sau combinate cum fac majoritatea fetelor de pe aici.Multumim anticipat! 🙂

• Like 2
  • Haha 1
Postat

Cu intrebarea asta(corecta de altfel) te-ai ridicat la nivelul anunțului ei când vine vorba de confuzie 😂

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, Subterana a spus:

Cu intrebarea asta(corecta de altfel) te-ai ridicat la nivelul anunțului ei când vine vorba de confuzie 😂

Ei, a fost asa doar un request.. o mica cerinta  nu întrebare..o mica confuzie la infuzie 😁, sa vedem cum se descurca fata si răspunde  cu  infuzia la confuzie!  😉😀 Poate se blochează sistemul si va trebui resetat! 😄

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 7 minute, nid 35 a spus:

Ei, a fost asa doar un request.. o mica cerinta  nu întrebare..o mica confuzie la infuzie 😁, sa vedem cum se descurca fata si răspunde  cu  infuzia la confuzie!  😉😀 Poate se blochează sistemul si va trebui resetat! 😄

Sistemul ca sistemul, aici ar trebui rescris Bios-ul!

Postat

Salutari

A facut intamplarea sa nimeresc prin Militari Residence intr-o seara pe la 9, cand m-a lovit cheful :)

Aveam curiozitatea sa incerc ceva nou - si am gasit anuntul Roxanei. Nu stiu daca asta sau celalalt ca mai are numarul o data.

Mi-a raspuns la telefon, mi-a dat si indicatii pe whatsapp si in 20-25 minute eram la ea. Pe Tineretului, undeva in capat spre Auchan dar la un bloc in spate, am mers pe jos olecuta. E un bloc intr-un complex nou.

Confirm o descriere anterioara, e bronzata, slabuta, sani micuti - skinny. E destul de frumusica la corp si chip, un tatuaj mare pe spate. Avea o camera intr-un colt - poate face streaming pe twitch.

100 ron oral protejat, inca 100 daca vreau fara, sau 300 pentru oral, normal si o finalizare. Stiam ca nu am energie de mai mult - dar pare un pic scumput si nici macar 2 finalizari.

E destul de implicata, gemete, se misca - dar nu are GFE ca nu a vrut saruturi sau degetele in pasarica. La oral a fost foarte ok, mai multe pozitii sa o si vad cum lucreaza. Finalizarea a fost cu ea deasupra, se misca foarte bine.

Note:

Locatie 8

GFE 6

Corp, chip 8

Oral 8

Normal 8

Cu 300 ron sigur gasesc si mai bine, si mai mult, si mai frumos - dar banii nu sunt totul in viata :) Daca mai nimeresc in Chiajna sigur mai apelez la ea.

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...