Sari la conținut

0712263323 Alexandra Whatsapp

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Noua In Domeniu.!! Răspund doar pe Whatsapp. Doar Deplasări Oral/Normal

100 Finalizarea 

200 Ora 

• Membru Premium
  • Oras:constanta
Postat
Acum 15 ore, Skinny2609 a spus:

Noua In Domeniu.!! Răspund doar pe Whatsapp. Doar Deplasări Oral/Normal

100 Finalizarea 

200 Ora 

Vrajeala de anunt ... 

Nu raspunde nimeni pe whatsapp😂😂

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 5 minute, cheludmx a spus:

Vrajeala de anunt ... 

Nu raspunde nimeni pe whatsapp😂😂

Topicul e deschis "pe naspa", fara poze/link, servicii etc. Probabil inca un cont facut special, precum cel al Marianei43 ....

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, playmaker a spus:

Topicul e deschis "pe naspa", fara poze/link, servicii etc. Probabil inca un cont facut special, precum cel al Marianei43 ....

Asa se pare ..

A ajuns rau forumul ...😤🤬

• Like 2
Postat

Nu merita, mi-a trimis poze pe wpp parea ok?nu are locatie dar am discutat de masina, zis si facut. Plec spre M.Kogalniceanu confirm ca plec din Cta imi da share location, dupa ma pune sa merg intr-o alta locatie si sa ii confirm cu poza ca am ajuns....astept 20 minute timp in care imi tot scria ca vine, ca acum se imbraca, ca e pe drum...  deci de evitat

• Like 3
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 19 ore, cheludmx a spus:

Asa se pare ..

A ajuns rau forumul ...😤🤬

ce nu intelegeti voi este faptul ca astea care spun ca nu au locatie si ca fac doar deplasari de fapt marea majoritate sunt traseiste ...le gasiti seara dupa ora 18 pe centura ......stau si astepta clientii cu sticlele de cola sau pepsi langa ele si vorbind tot timpul la telefon ...ori cu iubii ori cu potentialii clienti . uneori mai vezi si un taxi gata pregatit prin preajma .....nu sti de unde vine comanda si fetele trebuie sa fie rapide sa poata sari urgent in pula. Voi le chemati acasa ca pe printese si ele sunt niste jartele de centura care cand vin mai dau si cu bunghiul ce ai prin casa ......sa poata sa-ti faca surprize si mai mari .

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 1

• Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
Postat
34 minutes ago, gica 1955 said:

ce nu intelegeti voi este faptul ca astea care spun ca nu au locatie si ca fac doar deplasari de fapt marea majoritate sunt traseiste ...le gasiti seara dupa ora 18 pe centura ......stau si astepta clientii cu sticlele de cola sau pepsi langa ele si vorbind tot timpul la telefon ...ori cu iubii ori cu potentialii clienti . uneori mai vezi si un taxi gata pregatit prin preajma .....nu sti de unde vine comanda si fetele trebuie sa fie rapide sa poata sari urgent in pula. Voi le chemati acasa ca pe printese si ele sunt niste jartele de centura care cand vin mai dau si cu bunghiul ce ai prin casa ......sa poata sa-ti faca surprize si mai mari .

Preach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.