Roxirosana Reputație: 28 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 27, 2021 Bună seara dragilor sunt o fata cu mult chierf de joaca și chierf sa re răsfăț asa cum îți place. Nu sta pe gânduri hai sa ne distram azi sunt disponibila pana la ora 04. Va aștept ❤️
Roxirosana Reputație: 28 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 28, 2021 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1
Roxirosana Reputație: 28 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 28, 2021 Disponibila ❤️
Roxirosana Reputație: 28 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 29, 2021 Bună sunt o fata cu bune maniere,curata cu o pofta mare de a-ți satisface plăcerile și fanteziile. Te astept la mine într-o locație discretă cu ambient plăcuta pentru un moment de placere si relaxare absolută. Fără graba ,fără stres! Te vei întoarce cu siguranță ma puteți găsi de la oră 11:00 :până la ora 03:00 Servici :oral in funcție de igiena ,normal protejat ,masaj erotic masaj de relaxare ,sărutări pe corp, mici fantezii Finalizare faciala 50 finalizare orala 50 Servici :oral in funcție de igiena ,normal protejat ,masaj erotic masaj de relaxare ,sărutări pe corp, mici fantezii Preț: 150lei o fin Ora 300(2 fin) Alexandru moruzzi voirvod nr 4 1 1
7uuupp Reputație: 4813 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Acum 1 oră, Roxirosana a spus: Bună sunt o fata cu bune maniere,curata cu o pofta mare de a-ți satisface plăcerile și fanteziile. Te astept la mine într-o locație discretă cu ambient plăcuta pentru un moment de placere si relaxare absolută. Fără graba ,fără stres! Te vei întoarce cu siguranță ma puteți găsi de la oră 11:00 :până la ora 03:00 Servici :oral in funcție de igiena ,normal protejat ,masaj erotic masaj de relaxare ,sărutări pe corp, mici fantezii Finalizare faciala 50 finalizare orala 50 Servici :oral in funcție de igiena ,normal protejat ,masaj erotic masaj de relaxare ,sărutări pe corp, mici fantezii Preț: 150lei o fin Ora 300(2 fin) Alexandru moruzzi voirvod nr 4 Degeaba bagi reclama la maxim …dpmdv prețul este mult peste cum arați. 5
Roxirosana Reputație: 28 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 29, 2021 ❤️❤️❤️❤️❤️ 1 2
Roxirosana Reputație: 28 Postat Decembrie 29, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 29, 2021 Disponibila pana la ora 02 va pup jos ❤️❤️
Roxirosana Reputație: 28 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 30, 2021 Bună azi ma puteți găsi până la ora 03:00voi fi libera data de 31 și 1 pup
Roxirosana Reputație: 28 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 3, 2022 ❤️Bună sunt o domnișoară stilata, educata și cu mult bun simt, am experienta și pun dăruire în tot ceea ce fac... Ofer domnilor manierați și generoși momente unice pentru a ieșii din monotonie și rutina zilnica. Dacă simți ca ai nevoia de ceva diferit tot ce trebuie sa faci e sa apelezi nr meu de telefon și de restul ma ocup eu... Sunt nerebdatoare sa te cunosc și sa ne simțim bine împreună!❤️❤️ ❤️ Ca si servici : O finalizare (maxim 30min) 150 lei 1h - 300 lei (2 finalizari) Servicile oferite in preturile de mai sus sunt: sex normal, oralul in functie de igiena, 69, sarutari, diferite poziti, sex intre sâni, finalizare pe corp. Adresa ieste Alexandru moruzzi voirvod nr4 Servici oferite extra: c.i.m - 50 lei c.i.f - 50 lei Uro activ - 70 lei Uro pasiv - 50 lei Diferite fantezi! Nu fac anal!!!!! Mă puteti găsi si pe whatsapp la numarul 0791539949 3
tristtan7 Reputație: 98 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Citat Bună sunt o domnișoară stilata, educata și cu mult bun simt, am experienta și pun dăruire în tot ceea ce fac... Ofer domnilor manierați și generoși momente unice pentru a ieșii din monotonie și rutina zilnica. Dacă simți ca ai nevoia de ceva diferit tot ce trebuie sa faci e sa apelezi nr meu de telefon și de restul ma ocup eu... Sunt nerebdatoare sa te cunosc și sa ne simțim bine împreună! Buna! Ce educatie ai, mai exact? Ai terminat 8 clase, stii sa citesti, te-a educat pestele sa nu injuri clientii, sau la ce anume te referi? Si diferit? Ce oferi asa de diferit? Sunt aici cateva sute de femei care ofera exact acelasi lucru ca si tine. 1
Roxirosana Reputație: 28 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 3, 2022 Disponibila pana la ora 02❤️
Roxirosana Reputație: 28 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Bună sunt aici pentru voi bărbații, eleganți, curați, cu bun simt, pentru a va oferi momente de relaxare și plăcere. Sunt o femeie prietenoasa, imi place sa cunosc oameni noi și sa descoperim împreuna puncte care ne fac sa simțim cu adevărat plăcerea. Sunt OPEN mind și ador sa va duc in lumea fanteziilor ! Dacă ești un bărbat care se respecta și dorești sa afli mai multe contactează-mă ❤️❤️❤️❤️ ❤️ Ca si servici : O finalizare (maxim 30min) 150 lei 1h - 300 lei (2 finalizari) Servicile oferite in preturile de mai sus sunt: sex normal, oralul in functie de igiena, 69, sarutari, diferite poziti, sex intre sâni, finalizare pe corp. Adresa ieste Alexandru moruzzi voirvod nr4 Servici oferite extra: c.i.m - 50 lei c.i.f - 50 lei Uro activ - 70 lei Uro pasiv - 50 lei Diferite fantezi! Nu fac anal!!!!! Mă puteti găsi si pe whatsapp la numar ul 0791539949
Roxirosana Reputație: 28 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Disponibila pana la ora 03❤️
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Ianuarie 5, 2022 12 hours ago, Roxirosana said: Disponibila pana la ora 03❤️ Cu tot cu bubele de pe picioare?
clement mic Reputație: 996 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Postat Ianuarie 5, 2022 17 hours ago, Roxirosana said: OH, what happened to your legs? Your face look nice enough, but there is definitely many issues with your body including scars 1
Roxirosana Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 5, 2022 Buna azi voi fi disponibila de la ora 19:00
snake1127 Reputație: 553 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2022 Buna , o faci și în 3 ?( 2 băieții)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum