Sari la conținut

Probleme puncte reputatie

Vizitator arsanass

Postări Recomandate

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, PIRATE a spus:

Eu sincer mor de râs când mai aud câte una :))))) și oricum daca nu ar fi baieții ăștia ar fi prea monotonie, știi ce zic? au și ei sensu lor, gen plusuri si minusuri dacă înțelegi :))

e amuzant ce e drept,este :))) 

• Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 1 oră, CharonIV a spus:

e prea concentrat pe mine la ce devastare i-am dat astazi😁

Azi l-am terfelit un pic… 🥰🥰

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 21 ore, Eat_cum a spus:

"Trăiți-ar", tot regele insultelor ai rămas, se pare. Grobian și la bătrânețe :(

Tu mănâncă sloboz în continuare!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 22 ore, picon a spus:

Tu mănâncă sloboz în continuare!

La mulți ani și ție!

• Mersi 1
  • Oras:Mures
Postat
La 30.12.2021 la 11:01, CharonIV a spus:

e corect ce spui ,degeaba ma cert cu ei ,degeaba le da dunga motanu ca fac alte conturi ,tot conflictul asta e fara sens ca nu duce niciunde

Exact. Acest conflict este fara sens , exact ca viata ta mediocra. Nu inteleg de ce l-ai inceput si de ce il continui. Pentru ca tu esti principalul vinovat!

• Haha 1
Vizitator CharonIV
Postat
Acum 3 minute, moldoclaudiu a spus:

Exact. Acest conflict este fara sens , exact ca viata ta mediocra. Nu inteleg de ce l-ai inceput si de ce il continui. Pentru ca tu esti principalul vinovat!

am mai zis ca n-o sa-ti mai raspund ,ca si asa m-ai facut ca pe dracu aseara de pe @AleodorM ,dar fac o exceptie ca si asa vreau sa fie ultimul post public

nu am inceput eu conflictul

am fost minusat fara motiv , ulterior am aflat care este motivul , titlul de clientul anului 

tu ai incercat sa denigrezi o fata la care nu ai fost primit ,dupa te-ai suparat pe mine si pe lucas ca te-am facut poponar si ai inceput sa ne injuri pe toate topicele ,unde inlcusiv ai deschis un topic doar ca sa ma injuri ,ulterior ,pentru asta fiind banat contul @Liviu555

persoana care ma minuseaza nu are nici o legatura cu conflictul de la sibiu ,altadata s-a tinut de capul meu cu muzicutza mai mult la caterinca

eu nu il continui ,tu continui sa-ti faci conturi noi la fiecare 2-3 zile 

tu mi-ai dat qoute inclusiv de data asta ,eu nu ti-am mai zis nimic 

dupa spusele lui alfon0000, te-am facut poponar pe buna dreptate ,n-am treaba ca esti bisexual ,e alegerea ta 

iti urez sa nu mai tii atata ura in tine , nu ne cunoastem ,nici n-o s-o facem vreodata ,pentru ca nu ies cu oameni care sunt atat saraci material cat si intelectual

poti sa continui cat vrei de aici incolo , consider ca am terminat tot ce am avut de zis pe subiectul asta care a durat cam 2 luni , fiecare e liber sa creada ce vrea

peace✌️

Postat
Acum 4 minute, CharonIV a spus:

am mai zis ca n-o sa-ti mai raspund ,ca si asa m-ai facut ca pe dracu aseara de pe @AleodorM ,dar fac o exceptie ca si asa vreau sa fie ultimul post public

am fost minusat fara motiv , ulterior am aflat care este motivul , titlul de clientul anului 

tu ai incercat sa denigrezi o fata la care nu ai fost primit ,dupa te-ai suparat pe mine si pe lucas ca te-am facut poponar si ai inceput sa ne injuri pe toate topicele ,unde inlcusiv ai deschis un topic doar ca sa ma injuri ,ulterior ,pentru asta fiind banat contul @Liviu555

persoana care ma minuseaza nu are nici o legatura cu conflictul de la sibiu ,altadata s-a tinut de capul meu cu muzicutza mai mult la caterinca

dupa spusele lui alfon0000, te-am facut poponar pe buna dreptate ,n-am treaba ca esti bisexual ,e alegerea ta 

iti urez sa nu mai tii atata ura in tine , nu ne cunoastem ,nici n-o s-o facem vreodata ,pentru ca nu ies cu oameni care sunt atat saraci material cat si intelectual

poti sa continui cat vrei de aici incolo , consider ca am terminat tot ce am avut de zis pe subiectul asta care a durat cam 2 luni , fiecare e liber sa creada ce vrea

peace✌️

A dat-o rau cu pace omu aici, cu respecte! An nou plin de gaoaze sparte si guri umplute! Numa bine

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, CharonIV a spus:

peace✌️

Deci continui cu prostia : ti-am explicat frumos ca nu sunt Liviu dar tu tot ai continuat. La faza cu ALfon000 ar fi putut vedea orice prost ca a fost caterinca dar tu ai insistat sa fi cel mai prost. Astazi m-ai taguit din nou dupa o postare de pe un cont (cel mai probabil al lui Liviu) . M-ai acuzat si injurat si pentru acele minusuri cu care eu nu am absolut nicio legatura.  Insisti si cu  minciuna ca as fi fost refuzat de vreo fata "prin mesaj desi eu intotdeauna mi-am facut programari doar telefonice si nici nu ar fi avut vreo fata vreun motiv sa ma refuze , am fost la multe fete de top , la unele de mai multe ori. Daca as fi avut vreo singura problema de aspect , igiena sau comportament , nu m-ar mai fi primit. Au fost fete pe care le0as fi putut critica , de exemplu una , laudata de foarte multi colegi , am fost la ea , sustinea atat aici pe forum cat si cand am intreba-to ca nu are colega , dar totusi a incuiat usa camerei dupa ce am intrat iar , dupa ce am terminat nu m-a lasat sa merg la baie , mi-a cerut sa raman in camera , sa mearga ea prima. Mi s-a parut ciudat , nu am mai mers la ea dar nu am scris nimic. Am avut si situatie in care o fata mi-a spus cand am ajuns la ea ca poate sta doar 30 de minute desi ma programasem dupa o ora. Dar a fost ok ca comportament , am vauzt ca s-a straduit sa compenseze si am fost intelegator. Asa ca nu am criticat-o pe forum si am si revizitat-o. Nu am de ce sa denigrez vreo fata pentru ca nu am niciun interes si chiar imi doresc sa vina cat mai multe fete bune in Mures. Si nici nu am fost refuzat vreodata. 

• Haha 1
Postat
Acum 23 minute, CharonIV a spus:

peace✌️

Sa nu uit , mocofane! Niciodata nu am spus vreunei fete sub ce nume activez pe Publi si nici nu am facut recenzii in prima sau a doua zi dupa vizita , m-am ferit sa dau amanunte dupa care sa pot fi identificat , la fata respectiva nu am incercat vreodata sa merg , din mai multe motive ,  asa ca nu ar fi avut de ce sa spuna fata ca m-a refuzat. E o minciuna de-a ta , probabil vrei sa ma provoci sa intru pe topicurile ei sa o atac. Dar nu am sa o fac pentru ca am mai multa minte de atat. 

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, colericul a spus:

Ai anunț pe Publi? 😲

Am gresit , am vrut sa sciu pe Nimfomane , o greseala ce o fac multi useri de pe Nimfomane  dar se subantelege din moment ce  am scris despre recenzii  ,pe Publi nu se pot face recenzii , degeaba rade jigodia oborista , cunoscuta ca fiind "prostul satului". dar as putea sa imi pun poza cu pula pe Publi si sa scriu anunt  "Dau muie la fraieri" dar mi-e teama ca m-ar suna toata ziua disperatii de @CharonIV si @gallo 😃

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
La 27.12.2021 la 18:02, elprofesoare a spus:

Contul celălalt e banat, și tot tu ești cel revoltat știind cum stau lucrurile, nu poți explica ce am scris eu si @toxiq și continui "vănătoarea" asta puerilă la adresa mea, luptă începută de tine cu atacul din 2016 (sunt 5 ani deja), de când erai în cărdășie cu xoxo și dolores. Da, sănătate și mai multă înțelepciune!

Contul @pidsadera e activ. Asta ca să se vadă cine minte! Deci, ca să nu fie niciun dubiu, ai cel puțin 2 conturi active: @pidsadera și @elprofesoare. Punct!

Cât despre tămbălăul de pe topicul Alexei, din cele 65 de pagini cât are topicul și cele peste 1600 postări, eu am vreo 25-30. 

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator Indecisu
Postat
Acum 2 minute, picon a spus:

Contul @pidsadera e activ. Asta ca să se vadă cine minte! Deci, ca să nu fie niciun dubiu, ai cel puțin 2 conturi active: @pidsadera și @elprofesoare. Punct!

Cât despre tămbălăul de pe topicul Alexei, din cele 65 de pagini cât are topicul și cele peste 1600 postări, eu am vreo 25-30. 

Jupane, referitor la cele doua conturi, faci o greseala mare, chiar la tine nu ma asteptam 😀

Este o pula activ, a fost banat insa fara dunga, mai sunt conturi in aceasta ipostaza, daca ai observat o data de conectare mai recenta nu inseamna decat ca a incercat sa intre pe cont insa ii apare 'banat' si motivul ...

Chiar asa este iar @pisicuts iti poate confirma. Mai ales pe el, crezi ca l-ar fi lasat cu doua conturi ?😀

Peseu : La multi ani !

Vizitator PokerFace13
Postat
La 24.12.2021 la 23:38, ffsdnd a spus:

Felicitari pentru decizie. Un cadou frumos de craciun pentru forumisti, :) 

Daca, tot esti patruns de spiritul Craciunului si esti in toane bune..... fa-i un cadau de Craciun si lui @PokerFace13 si da-i o dunga, poate se duce pe FB sa isi faca niste prieteni ceva.......cat de ratat social sa fi, ca in ajunul Craciunului sa iti faci cont, sa iti cumperi premiu si sa te apuci sa te colorezi pe forum? 🤣 

Trollule, ai ajuns să îți dai singur like la postări, de pe alte conturi penibile pe care ți le faci în noaptea de revelion, trist și neînteles, ca un penis sculat si mereu nesatisfăcut. 🤣

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat
2 hours ago, Indecisu said:

Jupane, referitor la cele doua conturi, faci o greseala mare, chiar la tine nu ma asteptam 😀

Este o pula activ, a fost banat insa fara dunga, mai sunt conturi in aceasta ipostaza, daca ai observat o data de conectare mai recenta nu inseamna decat ca a incercat sa intre pe cont insa ii apare 'banat' si motivul ...

Chiar asa este iar @pisicuts iti poate confirma. Mai ales pe el, crezi ca l-ar fi lasat cu doua conturi ?😀

Îți pierzi timpul repetând aceleași explicații. Eu am zis de la bun început și tu de altfel, că este contul banat. 😁

• Like 5
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 2 ore, Indecisu a spus:

Uite că nu știam cum e chestia cu banat, dar fără dungă! Apare cont albastru. De exemplu chiar pe topicul Alexei de la "lux", unde are multe postări. Intră și tu și dă-i un + sau un -. Dacă apar, înseamnă că e cont activ. Cel puțin așa cred.

La mulți ani!

• Like 2
  • Minus 3
Postat
Acum 2 ore, Indecisu a spus:

Completare: chiar acum am intrat pe cont și pe 29.12.2021 a primit punct de la @mysterio. Pe cont banat, cum ar veni.😂

Acum 4 minute, elprofesoare a spus:

Îți pierzi timpul repetând aceleași explicații. Eu am zis de la bun început și tu de altfel, că este contul banat. 😁

Explică referitor la ce sm spus mai sus!

• Like 2
  • Minus 3
  • Membru Premium
Postat
6 minutes ago, picon said:

Vorbește cu @pisicuts cu privire la problemele de afișare ale site-ului pentru unele conturi banate. 

Cum nu ești de ieri de azi pe forum, tu te-ai manifestat într-un fel 🤦‍♂️  anume când am pierdut primul cont și al doilea cont @pidsadera_ , care la fel este afișat. Încearcă altceva! :))) 

• Like 6
  • Haha 1
Vizitator Indecisu
Postat
Acum 27 minute, picon a spus:

Completare: chiar acum am intrat pe cont și pe 29.12.2021 a primit punct de la @mysterio. Pe cont banat, cum ar veni.😂

Nu iti mai pierde timpul cautand , te lamuresc repede. Si nu te mint .

Conturile astea plus @forever young, @sinsins, @stefan77 plus alte cateva sunt banate. Fara dunga. Anomalie de site sau asa vrea motanel. Insa ele pot primi in continuare puncte de reputatie 😀

Job is done 😜

Postat
Acum 30 minute, elprofesoare a spus:

Vorbește cu @pisicuts cu privire la problemele de afișare ale site-ului pentru unele conturi banate. 

Cum nu ești de ieri de azi pe forum, tu te-ai manifestat într-un fel 🤦‍♂️  anume când am pierdut primul cont și al doilea cont @pidsadera_ , care la fel este afișat. Încearcă altceva! :))) 

Băi, băiete, eu am spus că ai cel puțin 2 conturi active. Sau cel puțin așa par, din moment ce poți primi puncte. Dacă într-adevăr ești ăla cinstitu' fără clone, de ce nu-l dezactivezi, că doar știu cum se face? Las-o jos că măcăne!

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator Indecisu
Postat
Acum 16 minute, picon a spus:

Băi, băiete, eu am spus că ai cel puțin 2 conturi active. Sau cel puțin așa par, din moment ce poți primi puncte. Dacă într-adevăr ești ăla cinstitu' fără clone, de ce nu-l dezactivezi, că doar știu cum se face? Las-o jos că măcăne!

Nu ai acces la nici o functie din consola .

Nu poate, colegu' 😀

• Membru Premium
Postat
16 minutes ago, picon said:

Ce nu înțelegi că acel cont este banat? Citește ce am scris mai sus, încearcă altceva! :)))

• Like 6
  • Haha 1

• Oras:Provence
  • Oras:Provence
Postat
Acum 29 minute, elprofesoare a spus:

Ce nu înțelegi că acel cont este banat? Citește ce am scris mai sus, încearcă altceva! :)))

Jigodie, iti doresti mai multe detalii bulangiule? Este un singur loc unde le dau, iti garantez ca dispari la parnaie cu toate clonele tale muistule! Te-n gura de oligofren slinos si puturos!🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...