Sari la conținut

Probleme puncte reputatie

Vizitator arsanass

Postări Recomandate

Postat
6 minutes ago, horny_gooner said:

Uite, chiar sunt curios cum ar arata un user cu minus 50 000 de puncte ! So, go ahead and try, ma ofer subiect de studiu ! 🙏😊

Nu iti pune mintea cu prostii ca acum varsa 10 SP-uri cum baga @christiano_29 acum 4 ani de minusa dujmanii, de banase un sfert de forum cand ajungeau la -400 puncte de reputatie. Daca nu ma crezi vezi ce reputatie de 75000 puncte are, clone jucate la fazan si postari pentru colorare. Multi ipocriti pe forum! 😤

• Haha 2
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 4 minute, nicieu a spus:

N-ai nicio sansa frate! M-am oferit si eu, dar se pare ca nu merge asa... nu mor caii cand vor caini, nici cainii cand vor stapanii 🤣

Poi la ce fata ai in poza, si mie mi-ar fii mila sa te minusez… dar uita-te la mine… ti-e mai mare dragu sa dai minus🤣🤣🤣

Postat
4 minutes ago, Tandem3 said:

Trebuie să  ai valoare în fața lor.😏

Sa fie sanatosi, zic !

2 minutes ago, extraterestru78 said:

Se rezolva, @ThePunisher. uite aici, daca te intereseaza😂😂😂

Mie mi-a dat si minusuri, dar mi-a dat si plusuri. Nu pot sa mint sau sa fiu ipocrit si sa nu recunosc asta ! 😄😅

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, ionica 73 a spus:

Nu iti pune mintea cu prostii ca acum varsa 10 SP-uri cum baga @christiano_29 acum 4 ani de minusa dujmanii, de banase un sfert de forum cand ajungeau la -400 puncte de reputatie. Daca nu ma crezi vezi ce reputatie de 75000 puncte are, clone jucate la fazan si postari pentru colorare. Multi ipocriti pe forum! 😤

Auzi ,da de futut ,ai futut si tu ceva vreodata ,ca n-am vazut vreo recenzie pe contul tau de 3 ani 

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, extraterestru78 a spus:

Poi la ce fata ai in poza, si mie mi-ar fii mila sa te minusez… dar uita-te la mine… ti-e mai mare dragu sa dai minus🤣🤣🤣

Ce fata de spate am 🤣🤣🤣 atunci schimba poza! Pune si tu o poza cu unul de la Barça, ca tot extraterestii le zicea si alora candva! Acum zici ca-s de pe Pluto 🤣

Postat
Acum 1 minut, nicieu a spus:

atunci schimba poza! Pune si tu o poza cu unul de la Barça, ca tot extraterestii le zicea si alora candva!

De-a draq nu o schimb… sa moara minusarii de ciuda… ho ho ho🎅🎅🎅🎅

Vizitator nicieu
Postat

De-a draq nu o schimb… sa moara minusarii de ciuda… ho ho ho🎅🎅🎅🎅

Pai daca puneam poza cu fata mea adevarata, iesea urat din foarte multe puncte de vedere 🤣 nu detaliez.

Postat
4 minutes ago, ionica 73 said:

Adu-ti aminte ca era cineva, nu mai tin minte acum cine, care avea un milion sau aproape un milion de puncte cu plus. I-au folosit la ceva ? Nu cred, nu stiu. Nici nu mai stiu daca mai are cont sau daca mai este prezent pe aici...

• Haha 1
Postat
1 minute ago, CharonIV said:

Auzi ,da de futut ,ai futut si tu ceva vreodata ,ca n-am vazut vreo recenzie pe contul tau de 3 ani 

Zi pe privat ce vrei sa futi si te ajut sa futi marfa de calitate. Nu scriu aici pentru astia care va dati labe pe recenzii, multi dereglati homalai va dati labe sau vi se scoala pula cand cititi ce fel ati facut limba maro, lustru impecabil nu alta! 

Placa asta cu ce recenzii ai labarit e furata de la monsieur @picon, nu o mai folositi fatalailor!

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Vizitator CharonIV
Postat

Dupa toata discutia presimt ca iar pune peste o ora @elprofesoare ca se simte inconjurat de fani 

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, horny_gooner a spus:

Adu-ti aminte ca era cineva, nu mai tin minte acum cine, care avea un milion sau aproape un milion de puncte cu plus. I-au folosit la ceva ? Nu cred, nu stiu. Nici nu mai stiu daca mai are cont sau daca mai este prezent pe aici...

Pfff, daca s-ar transforma punctele de reputatie in bitcoini! 🤣🤣🤣 eram in spatiu cu Elon Musk 🤣

Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, ionica 73 a spus:

Zi pe privat ce vrei sa futi si te ajut sa futi marfa de calitate. Nu scriu aici pentru astia care va dati labe pe recenzii, multi dereglati homalai va dati labe sau vi se scoala pula cand cititi ce fel ati facut limba maro, lustru impecabil nu alta! 

Placa asta cu ce recenzii ai labarit e furata de la monsieur @picon, nu o mai folositi fatalailor!

Hai ca ai tu conexiuni in lumea proxenetilor daca e

Postat
Acum 3 minute, nicieu a spus:

Ce fata de spate am 🤣🤣🤣 atunci schimba poza! Pune si tu o poza cu unul de la Barça, ca tot extraterestii le zicea si alora candva! Acum zici ca-s de pe Pluto 🤣

Oricum, apreciez ca ati venit sa ne faceti galerie, sa ne mai scoateti din starea asta de disperare si agonie🥺🥺🥺 Va multumesc @nicieu @scorpion1970 @horny_gooner, dar sa stiti ca va riscati “vietile” alaturi de noi, astia condamnatii 🤣🤣🤣🤣🤣

Postat

Fraților!  Vă  doresc sănătate,  banii si pulă tare !  La mulți ani !!   

PS -  @CharonIV,   știam eu că  ești gladiator.  ❤   Lasa-l pe Ionela,   că  e groggy. 😔😏

• Like 2
  • Minus 2
Postat
5 minutes ago, horny_gooner said:

Era bossu prostitution care si-a sters contul cand sa retras de pe forum, in asociatie cu pipilica, a pus multi fraeri cu botul pe labe de si acum varul @varulqwerty il pomeneste si sughita in cafea, de ma tot confunda cu contul ala 😂😂

• Haha 3
Vizitator nicieu
Postat

Oricum, apreciez ca ati venit sa ne faceti galerie, sa ne mai scoateti din starea asta de disperare si agonie🥺🥺🥺 Va multumesc @nicieu @scorpion1970 @horny_gooner, dar sa stiti ca va riscati “vietile” alaturi de noi, astia condamnatii 🤣🤣🤣🤣🤣

Mie imi trece cartul mai usor pe forum... de ce sa nu fiu aici? N-am altceva mai bun de facut... cat despre riscuri, hmmm, sunt la orice click 🤣

Postat
Acum 6 minute, horny_gooner a spus:

Poate ala era sefu’ lui @pisicuts🤣🤣🤣

Postat
1 minute ago, nicieu said:

Pfff, daca s-ar transforma punctele de reputatie in bitcoini! 🤣🤣🤣 eram in spatiu cu Elon Musk 🤣

M-am gandit sa-i propus Motanului o chestie legata de punctele cu plus sau cu minus, sa faca un token "Nimfo Token", pe care sa-l converteasca intr-un blockchain (nu stiu cu ce valoare raportat la USD, poate 0,00005 USD/Nimfo Coin), cu posibilitate de minare (sa zicem dintr-un Node, nimfopool.org, sa zicem, token pe care sa-l transformam in bani reali sau sa putem plati fetele care au cont pe site). Adica, cu cat minam mai mult, cu atat ne cresc plusurile. Sau ceva de genul.

Dar nu cred ca s-ar inhama @pisicuts la asa ceva, ar fi o munca de sisif si nu cred ca ar fi rentabil pentru el ! 😅🤣

• Haha 4
Vizitator CharonIV
Postat

eu inca cred ca sunt o gramada de proxeneti printre noi care stau si se uita la noi ca la niste copii retardati ce se joaca pe niste plusuri si minusuri ca aia de 5 ani cu puta in nisip

Vizitator CharonIV
Postat

M-am gandit sa-i propus Motanului o chestie legata de punctele cu plus sau cu minus, sa faca un token "Nimfo Token", pe care sa-l converteasca intr-un blockchain (nu stiu cu ce valoare raportat la USD, poate 0,00005 USD/Nimfo Coin), cu posibilitate de minare (sa zicem dintr-un Node, nimfopool.org, sa zicem, token pe care sa-l transformam in bani reali sau sa putem plati fetele care au cont pe site). Adica, cu cat minam mai mult, cu atat ne cresc plusurile. Sau ceva de genul.

Dar nu cred ca s-ar inhama @pisicuts la asa ceva, ar fi o munca de sisif si nu cred ca ar fi rentabil pentru el ! 😅🤣

Pai trebuie sa ai capitalizare ,de unde investitori ,ca nu cred ca are motanu milioane de euro

Vizitator nicieu
Postat

Ma nu stiu ce sa zic! E greu oricum, noi doar ne amuzam! Dar de cand am intrat azi sunt pe plus cu vreo 200 de puncte 🤣🤣🤣 daca erau bitcoini, eram in extaz.

Vizitator CharonIV
Postat
Chiar acum, nicieu a spus:

Ma nu stiu ce sa zic! E greu oricum, noi doar ne amuzam! Dar de cand am intrat azi sunt pe plus cu vreo 200 de puncte 🤣🤣🤣 daca erau bitcoini, eram in extaz.

Oricum 90% din toti bitcoinii sunt detinuti de oamenii care sunt deja foarte bogati ,ce a ramas pe piata e un fel de praf in ochi pentru pulime

Postat
Acum 1 minut, CharonIV a spus:

eu inca cred ca sunt o gramada de proxeneti printre noi care stau si se uita la noi ca la niste copiii retardati ce se joaca pe niste plusuri si minusuri ca aia de 5 ani cu puta in nisip

Numai acuma ti-ai dat seama? Dar diferenta dintre ei si noi este ca eu stau la caldurica in fata unui pahar de vin si ma distrez aici pe forum, pe cand ei ( proxenetii) stau in masina pe frig, in cămară, inchisi  la budă sau in vreun dulap… cam asta este diferenta!!! Asa ca le doresc cat mai multi ani in asemenea conditii, apoi politia pe ei🤣🤣🤣

Vizitator CharonIV
Postat

Numai acuma ti-ai dat seama? Dar diferenta dintre ei si noi este ca eu stau la caldurica in fata unui pahar de vin si ma distrez aici pe forum, pe cand ei ( proxenetii) stau in masina pe frig, in cămară, inchisi  la budă sau in vreun dulap… cam asta este diferenta!!! Asa ca le doresc cat mai multi ani in asemenea conditii, apoi politia pe ei🤣🤣🤣

Cam stiam de la bun inceput in ce ma bag ,vad o gramada de conturi mov care apar foarte rar si nu spun vreodata ceva ,sunt retele intregi pe aici ,dar meh ,cui ii pasa 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...