Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 2 minute, pisicuts a spus: Frate ... ce iti mai bati pula de noi ! Sarbatori fericite 😀😃😄😁 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 3 minute, pisicuts a spus: Motane... 😀 Ce-ți mai place!!! 😁 Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 1 minute ago, pisicuts said: Bravo frate, ai conturat esentialul. Las si eu asta aici: @Tandem3 @Indecisu @Doina2001 sa nu il banezi ca este unul si acelasi @sinsins Sorinel 😋 cotizeaza luna de luna. Continuati:) 1 1 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 4 minute, Indecisu a spus: Stimabili, va mai dau una si jur ca am plecat definitiv de pe acest topic. Anul acesta s-a facut un experiment pe nimfo, sa zic asa, cateva conturi SP care se conectau fara VPN (s-a stiut adica de ele) au acordat plusuri lui @picon si alti cativa si minusuri la altii 😀 La momentul 0 @picon avea vreo 4000 si ceva cu minus. Aici a fost carne de tun, din pacate. Scopul a fost acela de a arata toata reteaua asta de clone care se plusau intre ele si il minusau pe el. Chestie matematica, cum se facea ora cand se resetau punctele pe el, care nu cumva sa se piarda ceva din cele 800 de aprecieri. La final, admin-ul a primit un raport cu peste 20 de conturi clona. Raspunsul a fost ceva de genul : dupa verificarea manuala, ip-urile sunt unice. @picon stie foarte bine acest lucru. CONCLUZII : 1. Cine este in spate este foarte bun, probabil foloseste sesiuni multiple de browsere darkweb sau alte magarii asa ca o sugeti multi daca spuneti ca e moldoveanu', nu aveti dovezi 😀 2. Sau s-au vazut niste chestii insa a fost mai comod pentru toata lumea sa ramana asa 😀 CE MA INTRIGA este faptul ca vreo 5-6 din raportul ala au fost banate, in special in decembrie acum. Ce plm se intampla pe acest forum ??? 😀😃😄 E clar ca cine face asta detine script-uri si boti nu neaparat ca se pricepe la it , mai trebuie un vpn si e job done Link spre comentariu
alexuu86 Reputație: -26 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Hai ca au inceput si clonele verzi fara postari cu minusarile care le primesc....oare cine? Mai atat de prosti si evidenti puteti fi? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 1 minut, alexuu86 a spus: Hai ca au inceput si clonele verzi fara postari cu minusarile care le primesc....oare cine? Mai atat de prosti si evidenti puteti fi? Daca am vreun frate pierdut ,tu esti smr Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 4 minute, ionica 73 a spus: Bravo frate, ai conturat esentialul. Las si eu asta aici: @Tandem3 @Indecisu @Doina2001 sa nu il banezi ca este unul si acelasi @sinsins Sorinel 😋 cotizeaza luna de luna. Continuati:) Asa este, sa le baneze pe toate, ai ramas acelasi idiot care dai PM- uri si i-o sugi lui sorinel. Link spre comentariu
alexuu86 Reputație: -26 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 4 minutes ago, ionica 73 said: Bravo frate, ai conturat esentialul. Las si eu asta aici: @Tandem3 @Indecisu @Doina2001 sa nu il banezi ca este unul si acelasi @sinsins Sorinel 😋 cotizeaza luna de luna. Continuati:) Ionica cel fara de frica,prost pierdut in propriul univers,incearca sa para destept, intoxicat de propriile tampenii debitate,pe care el in idiotenia lui chiar le si crede Hai ca se activeaza clonele taximetristului,sa vedem cine mai iese la atac 2 1 Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 4 minutes ago, Indecisu said: Asa este, sa le baneze pe toate, ai ramas acelasi idiot care dai PM- uri si i-o sugi lui sorinel. Sorinele nu fi trist. Ia o batista si stergeti lacrimile, pisicuts iti va bana dupa sarbatori toate clonele de balamuc. Cheers champ 💦💦👍 1 1 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 N-ar fi mai logic sa fie ceva ban automat pe forum daca da cineva fara postari 1000 de reactii sa-si ia dunga ? @pisicuts Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 1 minut, ionica 73 a spus: Sorinele nu fi trist. Ia o batista si stergeti lacrimile, pisicuts iti va bana dupa sarbatori toate clonele de balamuc. Cheers champ 💦💦👍 Mai intai va trebui sa le verifice manual 😀 si va avea o surpriza. Sarbatori fericite ! Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Just now, Indecisu said: Mai intai va trebui sa le verifice manual 😀 si va avea o surpriza. Sarbatori fericite ! Bre , io n-am nimic impotriva Din partea mea faceti taraboi, hecatomba sa fie, dar macar fiti amuzanti, da-va-n doba de Dumb and Dumber Proliferati si voi ceva de calitate, pisa-m-as pe curva curvelor, stie @picon 1 1 Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 13 minutes ago, alexuu86 said: Ionica cel fara de frica,prost pierdut in propriul univers,incearca sa para destept, intoxicat de propriile tampenii debitate,pe care el in idiotenia lui chiar le si crede Hai ca se activeaza clonele taximetristului,sa vedem cine mai iese la atac al cui esti ma ? ion de la raion? Tu esti coaie ? 1 1 Link spre comentariu
alexuu86 Reputație: -26 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 8 minutes ago, ionica 73 said: al cui esti ma ? ion de la raion? Tu esti coaie ? Desteptule care esti tu destept,cum te-ai prins? Da` uite am intrat si eu p`aci cu dorinta de a mictiona pe fata unui prost clonat si mi-ai iesit in cale,csf n-ai csfc;si cum furnizezi suficient material de imbecilitate pura,o sa-mi mai satisfac placerea ori de cate ori te activezi;te pup pe chelie. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 16 minute, ionica 73 a spus: al cui esti ma ? ion de la raion? Tu esti coaie ? Taci ionica ,ca ti-a dat rusine @alexuu86 🤣 si tie ,si lui pizdaseara Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 F 5 minutes ago, alexuu86 said: Desteptule care esti tu destept,cum te-ai prins? Da` uite am intrat si eu p`aci cu dorinta de a mictiona pe fata unui prost clonat si mi-ai iesit in cale,csf n-ai csfc;si cum furnizezi suficient material de imbecilitate pura,o sa-mi mai satisfac placerea ori de cate ori te activezi;te pup pe chelie. Nu e nevoie sa ma pupi pe pula Foarte convingator ai fost azi Slabut de tot, previzibil, deloc incisiv Esti idolul izmanarilor @picon deja a comandat pilaf 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 43 minute, Indecisu a spus: Stimabili, va mai dau una si jur ca am plecat definitiv de pe acest topic. Anul acesta s-a facut un experiment pe nimfo, sa zic asa, cateva conturi SP care se conectau fara VPN (s-a stiut adica de ele) au acordat plusuri lui @picon si alti cativa si minusuri la altii 😀 La momentul 0 @picon avea vreo 4000 si ceva cu minus. Aici a fost carne de tun, din pacate. Scopul a fost acela de a arata toata reteaua asta de clone care se plusau intre ele si il minusau pe el. Chestie matematica, cum se facea ora cand se resetau punctele pe el, care nu cumva sa se piarda ceva din cele 800 de aprecieri. La final, admin-ul a primit un raport cu peste 20 de conturi clona. Raspunsul a fost ceva de genul : dupa verificarea manuala, ip-urile sunt unice. @picon stie foarte bine acest lucru. CONCLUZII : 1. Cine este in spate este foarte bun, probabil foloseste sesiuni multiple de browsere darkweb sau alte magarii asa ca o sugeti multi daca spuneti ca e moldoveanu', nu aveti dovezi 😀 2. Sau s-au vazut niste chestii insa a fost mai comod pentru toata lumea sa ramana asa 😀 CE MA INTRIGA este faptul ca vreo 5-6 din raportul ala au fost banate, in special in decembrie acum. Ce plm se intampla pe acest forum ??? 😀😃😄 Eu am afirmat în mai multe rânduri și repet: nu i se pot pune în cârca lui @pisdera/@elprofesore toate măgăriile. Am afirmat mereu că sunt câțiva 5-6, până în 10 care fac tot haosul pe forum și aici nu mă refer la minusuri - e cea mai mică și practic fără importanță chestie. V-ați gândit oare, de exemplu ce or face @brett, @vasilepoamarosie, @skopelos și alți banați, unii de mai multe ori? Dar @miskin și @miky? 4 3 Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 4 minutes ago, CharonIV said: Taci ionica ,ca ti-a dat rusine @alexuu86 🤣 si tie ,si lui pizdaseara vad ceva cu minus sau mi se pare? Ai creierii afumati, da-ti logout pigmeule 1 1 Link spre comentariu
alexuu86 Reputație: -26 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 8 minutes ago, ionica 73 said: F Nu e nevoie sa ma pupi pe pula Foarte convingator ai fost azi Slabut de tot, previzibil, deloc incisiv Esti idolul izmanarilor @picon deja a comandat pilaf Ca sa te pup in pula,trebuie sa ai asa ceva prostane,lindicul tau nu se pune ca si pula Decat incolor,inodor si insipid in exprimare,stii tu,mici deviatii de tembelism a unui prost banal,macar ma amuz ejaculand virtual pe unul ca tine si nu numai,ca este si de unde si loc berechet. Ba mucosule,te-au umplut prietenii tai clonati de puncte de reputatie la imbecilitatile debitate,ce se aseamana se aduna Poate iti da si tie @picon pilaf,ca pilaf esti de prost,mai bine ia si invata ceva de la el 😉 2 2 Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Just now, alexuu86 said: Ca sa te pup in pula,trebuie sa ai asa ceva prostane,lindicul tau nu se pune ca si pula Decat incolor,inodor si insipid in exprimare,stii tu,mici deviatii de tembelism a unui prost banal,macar ma amuz ejaculand virtual pe unul ca tine si nu numai,ca este si de unde si loc berechet. Ba mucosule,te-au umplut prietenii tai clonati de puncte de reputatie la imbecilitatile debitate,ce se aseamana se aduna Poate iti da si tie @picon pilaf,ca pilaf esti de prost,mai bine ia si invata ceva de la el 😉 Ma duc sa ma pis. Tine-ti respiratia! Iesi, ma, dreaq afara de papitoi fandosit, ultraprost/vox S-a prins @picon de tine si rade sub mustata cu pilafu'n fata 1 2 Link spre comentariu
alexuu86 Reputație: -26 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 5 minutes ago, picon said: Eu am afirmat în mai multe rânduri și repet: nu i se pot pune în cârca lui @pisdera/@elprofesore toate măgăriile. Am afirmat mereu că sunt câțiva 5-6, până în 10 care fac tot haosul pe forum și aici nu mă refer la minusuri - e cea mai mică și practic fără importanță chestie. V-ați gândit oare, de exemplu ce or face @brett, @vasilepoamarosie, @skopelos și alți banați, unii de mai multe ori? Dar @miskin și @miky? @miskin daca te referi la shaworma facea stocareala,nu ataca fetele si nu le distrugea topicurile,stiu ca nu va aveati la ficati Ai omis pe pipilica si mai am eu unul care se da mare recenzor,are cont vechi si face recenzii din pix,da tepe la fete cu programarile,momentan tac,sa-l vad ce face pe viitor 1 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 1 minut, ionica 73 a spus: Ma duc sa ma pis. Tine-ti respiratia! Iesi, ma, dreaq afara de papitoi fandosit, ultraprost/vox S-a prins @picon de tine si rade sub mustata cu pilafu'n fata Te repeti ,alte glume mai in program ,sau astepti foaia de la elprofesoara😁 Link spre comentariu
ionica 73 Reputație: 894 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 2 minutes ago, CharonIV said: Te repeti ,alte glume mai in program ,sau astepti foaia de la elprofesoara😁 vezi ca ai incurcat clonele, rookie mistake! cat de noob sa fii ? 2 minutes ago, alexuu86 said: @miskin daca te referi la shaworma facea stocareala,nu ataca fetele si nu le distrugea topicurile,stiu ca nu va aveati la ficati Ai omis pe pipilica si mai am eu unul care se da mare recenzor,are cont vechi si face recenzii din pix,da tepe la fete cu programarile,momentan tac,sa-l vad ce face pe viitor Gata gogule, Ii transmit mesajul lu' aia batrana, cand trec pe la Bukarest Sa nu uiti sa scrii acilea, unde ai casa paranteasca, ii las si o swaorma Parlitule 1 1 Link spre comentariu
alexuu86 Reputație: -26 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 7 minutes ago, ionica 73 said: Ma duc sa ma pis. Tine-ti respiratia! Iesi, ma, dreaq afara de papitoi fandosit, ultraprost/vox S-a prins @picon de tine si rade sub mustata cu pilafu'n fata Cum mama naibii prostia e infinita,dar prostul atat de limitat?Si se impratie si peste tot Hai Ionica,baga mare si cu talent,desi nu esti amuzant in prostia ta,tu chiar crezi ca ai vreo valoarea,probabil aceea a unui tampon folosit;te pup pe chelie,ca de luminat n-ai cum. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator varulqwerty Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 @alexuu86 @ionica 73 not gonna lie, aveti grija pe ce topicuri a caror fete postati, userii cu creierul mare vor vedea de la o posta cine sunteti bazat pe cine pupati in poponeata 🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum