alfon0000 Reputație: 222 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 3, 2022 Nu ai scris mesaj sa e intalnim dar ai jignit pe mine nevinovat vez de treaba ta gata kész cu tine 1 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 6 minute, moldoclaudiu a spus: Mai fraiere, jigodia de Charon spune ca eu ti-am. Trimis mesaj sa ne intalnim. E asa greu sa spui dacă e adevărat sau mine Charon? Fericit ?
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Autor Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 23 ore, CharonIV a spus: Iti recomand ciocu mic ,si tie ,si lui pizdicutza ,si lui mischin daca vreti sa nu mai zic cate ceva despre fiecare ,daca voua va face placere ,o sa continui , no problemo ,daca vreti sa ma opresc ,sa nu mai aud pe vreunul in viata asta ca imi pronunta numele @CharonIV @CharonIV @CharonIV 😂😂😂😂😂😂😂 M-am coborat si la nivelul tau😂😂😂😂😂😂😂 Ce nu iti place sa isi auzi "numele"? Tu cat ai futut creierii lui @elprofesoare + multi altii??Nu e numele tau real, e doar numele de scena a unei prostituate😂😂😂😂😂😂😂😂 Apropo, de mischin de unde naiba ai mai aflat?? Asta care nu a mai avut alt cont, niciodata, pfff ma lesi😵🤐 Te afunzi in kaka tot mai tare😂😂😂😂😂😂😂 @CharonIV @CharonIV @CharonIV 😂😂😂😂😂😂😂😂 Hai copiaz-o si pe asta, papagalule😂😂😂😂😂😂 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 3 minute, Muzicutza a spus: @CharonIV @CharonIV @CharonIV 😂😂😂😂😂😂😂 M-am coborat si la nivelul tau😂😂😂😂😂😂😂 Ce nu iti place sa isi auzi "numele"? Tu cat ai futut creierii lui @elprofesoare + multi altii??Nu e numele tau real, e doar numele de scena a unei prostituate😂😂😂😂😂😂😂😂 Apropo, de mischin de unde naiba ai mai aflat?? Asta care nu a mai avut alt cont, niciodata, pfff ma lesi😵🤐 Te afunzi in kaka tot mai tare😂😂😂😂😂😂😂 @CharonIV @CharonIV @CharonIV 😂😂😂😂😂😂😂😂 Hai copiaz-o si pe asta, papagalule😂😂😂😂😂😂 ma afund in ma-ta ,tristule ,da-mi pm cand ai coaie sa vorbesti de pe contul principal.
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Autor Postat Ianuarie 3, 2022 asta e contul principal, paranoicule😂😂😂😂😂😂😂😂 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 1 minut, Muzicutza a spus: asta e contul principal, paranoicule😂😂😂😂😂😂😂😂 si crezi ca stau sa ma cert cu toate clonele sau cum ,ai vreo problema ,pizdicutza ,stii unde sa ma gasesti
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 1 oră, alfon0000 a spus: Nu ai scris mesaj sa e intalnim dar ai jignit pe mine nevinovat vez de treaba ta gata kész cu tine Vigyazz hoggy az a geci szoposz Charon be akarja kapni. 1 1
alfon0000 Reputație: 222 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 14 minute, moldoclaudiu a spus: Vigyazz hoggy az a geci szoposz Charon be akarja kapni. nem foglalkozok ilyen semmi emberekkel tobb eszm van 1 1
Vizitator alphabet Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 On 12/27/2021 at 11:46 PM, pisicuts said: miskin ai mancat si tu ceva azi de craciun ? sau tot zamă cu noodles si orez fiert ca orfanii ?? 1 hour ago, Muzicutza said: @CharonIV @CharonIV @CharonIV 😂😂😂😂😂😂😂 M-am coborat si la nivelul tau😂😂😂😂😂😂😂 Apropo, de mischin de unde naiba ai mai aflat?? Asta care nu a mai avut alt cont, niciodata, pfff ma lesi😵🤐 Te afunzi in kaka tot mai tare😂😂😂😂😂😂😂 @CharonIV @CharonIV @CharonIV 😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂 Asa a aflat. Pisicuts a spus ca ionica 73 e miskin
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 8 minute, alphabet a spus: Asa a aflat. Pisicuts a spus ca ionica 73 e miskin mersi omule pentru clarificare ,oricum n-ai cu cine, asta si poponarul sunt 2 bufoni
-yorick- Reputație: 1356 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Ianuarie 3, 2022 Dorinta mea e asemenea dorintei lui Borcea: Dumnezeul Autostivuitorul să stivuiască pe voi și pe copiii voștrii la Armaghedon in maxim 20 de ani! Sunteti doar pleavă, nulități, gunoaie, iar curvele pe care le frecventați idem! 1 2
ionica 73 Reputație: 894 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 37 minutes ago, CharonIV said: mersi omule pentru clarificare ,oricum n-ai cu cine, asta si poponarul sunt 2 bufoni Ba, voi astia doi, picon si ion de la raion, luati-va de mana si mars d-aici. Acum ceva timp erati tovarasi la karaoke, pisa-m-as pe cine v-a facut atat de penibili. 1 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 21 minute, -yorick- a spus: Dorinta mea e asemenea dorintei lui Borcea: Dumnezeul Autostivuitorul să stivuiască pe voi și pe copiii voștrii la Armaghedon in maxim 20 de ani! Sunteti doar pleavă, nulități, gunoaie, iar curvele pe care le frecventați idem! si atunci ce cauti pe un forum de futut curve
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 3, 2022 1 oră în urmă, -yorick- a spus: Dorinta mea e asemenea dorintei lui Borcea: Dumnezeul Autostivuitorul să stivuiască pe voi și pe copiii voștrii la Armaghedon in maxim 20 de ani! Sunteti doar pleavă, nulități, gunoaie, iar curvele pe care le frecventați idem! Medicamentele. Ia-ți urgent medicamentele! 🙆♂️ 1 1
eturit Reputație: 3394 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 3, 2022 38 minutes ago, moldoclaudiu said: Medicamentele. Ia-ți urgent medicamentele! 🙆♂️ ...tocmai aia e: așa face când le ia... 2
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 1 minut, eturit a spus: ...tocmai aia e: așa face când le ia... Ma mai miram de jigodia oborosta si de Lisandru... 1 1
snakee Reputație: 318 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Pe luna Oras:Pe luna Postat Ianuarie 3, 2022 Forumul s-a dus de rapa acum mult timp. In loc sa futem si sa recenzam fete, dar nu in bataie de joc cum vad ca se practica in ultimul timp, noi, ma includ si pe mine, frecăm pula pe aici pentru niste puncte care oricum nu au nicio valoare. Haideti fratilor sa fim mai buni anul asta, sa scriem mai mult, sa nu ne mai batem joc de fete , scandalurile nu rezolva nimic. 😅 5
-yorick- Reputație: 1356 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Ianuarie 4, 2022 Pe unde-i mizantropul Picon să vă fută în gură "protejat" (mai delicat ca mine)? 1 2
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Autor Postat Ianuarie 5, 2022 La 03.01.2022 la 20:22, alphabet a spus: Asa a aflat. Pisicuts a spus ca ionica 73 e miskin Asa, si tu esti avocatul lui?😂😂😂😂 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum