kzsz84 Reputație: 1074 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 29, 2024 46 minutes ago, fakeaccount said: Nu ar trebui să fie 2? Sau e cu anal? Salut, banii lasati nu sunt cei ceruti de ea. Sunt cum a zis @dobrix un mod de evaluare/apreciere, asa ca de obicei las cat consider, minim cat e standard.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2024 Postat Aprilie 24, 2024 Bună dragilor 🤗, Disponibilă pentru câteva zile 🔞🥰. Pentru detalii nu ezitați să mă contactați doar pe WhatsApp ☺️. Pupici 💋
kzsz84 Reputație: 1074 Postat Aprilie 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2024 22 minutes ago, nicole22 said: Bună dragilor 🤗, Disponibilă pentru câteva zile 🔞🥰. Pentru detalii nu ezitați să mă contactați doar pe WhatsApp ☺️. Pupici 💋 Tot cel mai frumos fundulet :))) pacat ca e cam absent :))))
gicacontra2012 Reputație: 4330 Postat Aprilie 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2024 Nicole, scrie aici toate detaliile despre servicii costuri (inclusiv extra) și locație, ca sa eviți aceleași întrebări de la colegi.
minime87 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2024 Postat Aprilie 24, 2024 Buna Nicole! Ai putea te rog sa deblochezi nr cu 987 la final?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2024 Postat Aprilie 25, 2024 Bună dragilor🤗, 🔥Disponibilă 🔥,vă las actualizare de servicii și tarif. Pentru alte întrebări mă puteti contacta doar pe WhatsApp 📲.Kisses 💋 🔞 !!Servicii ‼️🔞 👅 sex normal (protejat ) 👅sex oral (protejat sau neprotejat) 👅french kiss (FK dacă e acea chimie între noi) 👅preludiu 😘😁 👅girl friend experience ( GFE ) 👅mângâieri / sărutări pe corp etc 💋 👅masaj de relaxare / erotic 👅diferite poziții /fantezii (ex 69 , doggy etc ) 👅handjob/footjob 👅anni /cunni (pasiv) 💦finalizare pe corp 🥵Toate aceste servicii sunt incluse in preț .😊 ⛔️ NU FAC : anal/finalizare orală / finalizare faciala.(nu insistați pe aceasta tema) ⛔️ 🎁CADOU INCALL 🎁 -30 min /250 -1h /350 Pentru programări doresc să mi se specifice ora dorita, durata întâlnirii, confirmarea înainte cu 1h ! Programările nerespectate sunt anulate și numerele blocate ! Contact DOAR PE WHAPP❗️ Mulțumesc frumos ❤️
shifthappenes Reputație: 273 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:BUcuresti Oras:BUcuresti Postat Aprilie 25, 2024 huh Analul a fost migrat la "NU!" ? 2
Membru Premium armando77 Reputație: 5210 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 Acum 46 minute, shifthappenes a spus: huh Analul a fost migrat la "NU!" ? Așa se pare cum a și specificat . Cine știe vreun țăran , ghiolban i-o fi făcut vreo fisură și nu-i mai trebuie fetei , s-a lecuit 🤷♂️😥 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2262 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 53 minutes ago, shifthappenes said: huh Analul a fost migrat la "NU!" ? 4 minutes ago, armando77 said: Așa se pare cum a și specificat . Cine știe vreun țăran , ghiolban i-o fi făcut vreo fisură și nu-i mai trebuie fetei , s-a lecuit 🤷♂️😥 Și când accepta anal, nu mi-a dat impresia că îi plăcea. Eu am încercat de două ori și după ce am remarcat că nu era chiar relaxată în timpul acțiunii, nu am mai cerut. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
shifthappenes Reputație: 273 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:BUcuresti Oras:BUcuresti Postat Aprilie 25, 2024 Got it. Mai bine asa. In acest sens ... si eu sunt interesat de partenere carora le place sexul anal. (Evident ca asta tine si de "cu cine" si cum se compora.) Daca e cu "ok ... hai ca "accept/te las" " , in principiu este NU pentru mine. Candva am crezut ca inseamna "da" si am avut mai multe experiente neplacute. 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2262 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 8 hours ago, fakeaccount said: Și când accepta anal, nu mi-a dat impresia că îi plăcea. Eu am încercat de două ori și după ce am remarcat că nu era chiar relaxată în timpul acțiunii, nu am mai cerut. Acestea fiind spuse, în rest o recomand cu căldură. După mine e de indubiltabil de 9.9999 (să nu-i dau zece că se învață). Am fost și cu ocazia vizitei actuale și nu s-a schimbat (cu excepția faptului că acum este blondă). Recenzii de la mine mai găsiți pe topic. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium armando77 Reputație: 5210 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 Acum 7 minute, fakeaccount a spus: Acestea fiind spuse, în rest o recomand cu căldură. După mine e de indubiltabil de 9.9999 (să nu-i dau zece că se învață). Am fost și cu ocazia vizitei actuale și nu s-a schimbat (cu excepția faptului că acum este blondă). Recenzii de la mine mai găsiți pe topic. Hai să-ți explic cu toate că nu-mi place sa fiu profesor cu analul și pe topicul fetei 😂. Puteai sa încerci și de 10 ori că tot nu reuseai .Jos pălăria că povestești . Eu spun numai de reușite 😂. Te-a acceptat de rușine să nu te refuze cred .Daca nu e compasiune de ambele părți degeaba . Plus că unele sunt făcute pentru așa ceva , le și place . De crezi că unele vor sa fie anunțate înainte că vrei anal ? Pregătire înainte: clisma , strapoane , dopuri , geluri . Plus ca bărbat daca esti meltean cu ditamai salamul 😂 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2262 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 11 minutes ago, armando77 said: Jos pălăria că povestești . Nu-mi dau seama dacă ești ironic, dar am mai menționat asta mai de mult. Cred că după ce am încercat. (apropo, sunt și pers care au reușit să termine). Legat de anal, nu trebuie să-mi explici, că am experianță și știu fete la care chiar le place. Acum ziceam că nu s-a schimbat nimic în rău față de recenziile anterioare. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium armando77 Reputație: 5210 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 Acum 6 minute, fakeaccount a spus: Nu-mi dau seama dacă ești ironic, dar am mai menționat asta mai de mult. Cred că după ce am încercat. (apropo, sunt și pers care au reușit să termine). Legat de anal, nu trebuie să-mi explici, că am experianță și știu fete la care chiar le place. Acum ziceam că nu s-a schimbat nimic în rău față de recenziile anterioare. Nu man nu sunt ironic , sunt doar mirat , surprins ce spui, in comparație cu mine , de aia am spus așa 😂. Nu toate persoanele sunt la fel. Bravo ei , e o fata frumoasă care promite mult. Bine ca a renunțat la anal că unele trec că fac anal numai să fie acolo , că da bine . 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2024 Postat Aprilie 29, 2024 Disponibilă dragilor 🥰 Luni 12-22 Marți 15-22 Săptămâna ușoară 🤗 kisss 💋💋💋
ciuda2 Reputație: 18 Postat Iulie 11, 2024 Postat Iulie 11, 2024 Locatie: undeva pe cantemir am fost, a trecut cateva luni de atunci Aspect: fata ( e o moldoveanca cu fata comuna 7.5 ) , corp ( pe corp e de un 8.5 cu un cur demential ) ON: atentie si la sateliti , incearca sa te faca sa te simti bine - 8 NP: poti sa dai bine in ea, duce si ii place - 8.5 GFE: punctul ei forte - 10 Tarif: 200 nr merita , am fost de 2 ori la ea 3 1
BenTheMan Reputație: 21 Postat Iulie 11, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2024 S a retras ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum