scaraoschi Reputație: 92 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Exista vreo garantie ca in spatele contului Alice34 se afla o femeie si nu vreun labagiu cu cont de femeie ? 1 Link spre comentariu
No_1cool Reputație: 187 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 15 minute, scaraoschi a spus: Exista vreo garantie ca in spatele contului Alice34 se afla o femeie si nu vreun labagiu cu cont de femeie ? Salut! Am schimbat eu cateva vorbe cu ea pe whatsapp. Pare serioasă, dat m-a pus în așteptare pt ca sunt din alt oraș. Eu am si trimis poze cu mine, etc. Nu este materialista, ca am insistat să-i fac un cadou simbolic, etc Link spre comentariu
piersi Reputație: 9 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Și chiar dacă e vreun labagiu în spatele contului, ce poate să-mi facă? Ce-am avut și ce-am pierdut... Dar dacă tot nu ne dă un număr de telefon, ceea ce ar fi o metodă mult mai rapidă și eficientă de comunicare, măcar să ne răspundă pe mail, că uite câți suntem... Va fi nevoie de casting serios, bon de ordine, etc. 😅 Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 3 ore, scaraoschi a spus: Exista vreo garantie ca in spatele contului Alice34 se afla o femeie si nu vreun labagiu cu cont de femeie ? Eu pot garanta 100% ca este femeie. Nu ma inseala simturile Asa simt. Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 16 minute, schweppes123 a spus: Eu pot garanta 100% ca este femeie. Nu ma inseala simturile Asa simt. Sper sa ne cunoaștem. Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 4 minute, Alice34 a spus: Sper sa ne cunoaștem. Oricand sunt dispus Miss Alice sa va stau in genunchi si sa va indeplinesc dorintele. Sus in dreapta globului pamantesc poti vizualiza ce am scris, mesaj privat. Multumesc pentru incredere. 🌺🌸🌹🌼❤️ Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 19 ore, CharonIV a spus: n-ai si tu prieteni ,nu cred ca exista barbat sa refuze sa linga o femeie ? Am prieteni. Am avut si amanti. Nu am sclav (încă). Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Prietenii au dreptul sa refuze... Amantii au dreptul sa refuze... Insa sclavii nu au nici un drept sa refuze dorintele femeii... in cazul de fata Miss Alice. p.s. asta este diferenta @CharonIV intre prieteni/amanti si sclav Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 19 ore, shadow17 a spus: Ia-le si banii pe dominare :)) Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 3 ore, No_1cool a spus: Salut! Am schimbat eu cateva vorbe cu ea pe whatsapp. Pare serioasă, dat m-a pus în așteptare pt ca sunt din alt oraș. Eu am si trimis poze cu mine, etc. Nu este materialista, ca am insistat să-i fac un cadou simbolic, etc Taci, ca te jupoi de viu. Încetează cu detaliile. Nu mai scrie nimic fara acceptul meu. Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 1 minut, Alice34 a spus: Taci, ca te jupoi de viu. Încetează cu detaliile. Nu mai scrie nimic fara acceptul meu. Poti sa incepi sa il jupoi, Iti spun in privat din ce motiv... Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 24 minute, schweppes123 a spus: Poti sa incepi sa il jupoi, Iti spun in privat din ce motiv... Spune-mi aici sau in privat, URGENT. Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 11 minute, Alice34 a spus: Spune-mi aici sau in privat, URGENT. privat Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 20 ore, CharonIV a spus: poti sa faci o gramda de bani @Alice34 ca dominatoare Tu ai putea linge o fata/femeie pentru bani ? O poti face "forțat" si fara sa fi atras de acea persoana ? Eu nu pot (punct). Uita de mine. Nu mai scrie/deranja. Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 15 minute, Alice34 a spus: Tu ai putea linge o fata/femeie pentru bani ? O poti face "forțat" si fara sa fi atras de acea persoana ? Eu nu pot (punct). Uita de mine. Nu mai scrie/deranja. chill ,ok ,i got it Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Trageti singuri concluziile. https://imgur.com/a/CRqo7jU 1 Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 22 minute, super a spus: Trageti singuri concluziile. https://imgur.com/a/CRqo7jU Nu se deschide ce ai pus aici... Link spre comentariu
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 2 hours ago, Alice34 said: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Am ales sa dezvolt alte aptitudini din care sa traiesc, Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 28 minute, super a spus: Trageti singuri concluziile. https://imgur.com/a/CRqo7jU Ti-a zis bine. Cauta un sclav ci nu un sef. Ce anume nu iti place din ce ti-a raspuns ? Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 30 minute, super a spus: Trageti singuri concluziile. https://imgur.com/a/CRqo7jU XD pe mine m-a convins Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 4 minutes ago, schweppes123 said: Ti-a zis bine. Cauta un sclav ci nu un sef. Ce anume nu iti place din ce ti-a raspuns ? Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Intr-un mesajul privat ma intreaba daca pot sa-i cumpar un buchet de flori si un vibrator lovense lush iar eu ii raspund ca da. Iar ea imi spune sa-i platesc facturile si ca-si comanda ea vibratorul. 1 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 23 minute, super a spus: Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Intr-un mesajul privat ma intreaba daca pot sa-i cumpar un buchet de flori si un vibrator lovense lush iar eu ii raspund ca da. Iar ea imi spune sa-i platesc facturile si ca-si comanda ea vibratorul. pai vrei sa fii sclav sau nu ,banii tre sa mearga la stapana 👿 Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 9 ore, super a spus: Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Intr-un mesajul privat ma intreaba daca pot sa-i cumpar un buchet de flori si un vibrator lovense lush iar eu ii raspund ca da. Iar ea imi spune sa-i platesc facturile si ca-si comanda ea vibratorul. Te pricepi la vibratoare ? Stii care se mulează pe corpul meu ? ..stii tu care ma excită ? De la 600 ron la 250 este o diferență. 1 Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 9 ore, super a spus: Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Alice34: Sunt curvă doar in pat/la pat, nu și în viața reală. Este urat sa primesti bani de la bărbați. Vreau plăcere, nu banii nimănui. Tu ai linge pentru bani ? Intr-un mesajul privat ma intreaba daca pot sa-i cumpar un buchet de flori si un vibrator lovense lush iar eu ii raspund ca da. Iar ea imi spune sa-i platesc facturile si ca-si comanda ea vibratorul. Cum pot sa justific ca lipsesc 600 lei din casă ? ...ca mi-am cumpărat eu Vibrator pentru senzatii tari, când el are pula si vrea sa mi-o tragă ?! Link spre comentariu
Alice34 Reputație: 133 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 22 ore, No_1cool a spus: Te deranjez cu o intrebare suplimentară. Zi-mi te rog in ce sector locuiești, sa caut garsoniera lângă tine, sa ajung repede, sa beau cafeaua fierbinte. Multumesc! Nu ai tu bani pentu garsoniere. Mi s-a șoptit că ești prost de gură, si chiar o sa ma pis fix in gura ta. Scrie-mi in privat sau pe e-mail. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum