Sari la conținut

Care este secretul fericirii ?

Postări Recomandate

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat

femei multe 😋

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, MacArthur a spus:

Femei multe =probleme multe.

eee si tu acum ,nu le vreau de neveste

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
1 hour ago, xDrive69 said:

Sa te multumesti cu ce ai☺️

Imagineaza-ti daca toti inventatorii s-au fi multumit cu ce (n-)au avut.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat

Secretul fericirii

Sa stii cand sa spui NU celorlalti si sa faci ce-ti dicteaza sentimentele (inima) care sunt busola vieții, pentru ca sensul / scopul vietii este bucuria. Bucurați-vă! Da-ul vostru sa fie da si nu-l vostru să fie nu!  Vorba lunga, saracia omului...

Ce o o victima si de ce nu are voie sa fie fericita

Exista asa zisii oameni care traiesc cu capul in frigider (pentru stomac). Ei sunt sclavi si victime. Totdeauna un agresor / exploatator acorda permisiune victimei de a se alimenta, pentru ca o victima care se supune trebuie sa traiasca, iar ca sa traiasca trebuie sa se hraneasca (pe banii stapanului ei). Dar, victima nu are voie in prezenta agresorului ei sa fie fericita. Pentru ca o victima care se bucura... ESTE LIBERĂ! Iar agresorul (stapanul de sclavi) nu doreste asta. Pentru ca e dependent de nefericirea victimei, de supunerea ei.

Observati la românii rurali (prostii lui Rebreanu) cum își imbraca bătrânește copiii încă de mici, de la 5-6 ani. Ei cand ajung la 40-45 ani arata deja ca la 75 ani, din cauza nefericirii. Majoritatea crapă de beție in jurul vârstei de 60 de ani.

Cine suntem

Estul europei, balcanii si populatiile slave sunt nații patologice, adevărați suboameni, de aceea Hitler a dorit exterminarea lor. Dar inițiativa era oricum inutila pentru că se anihilează ei intre ei, părinți pe copii și copii pe părinți.

Pedeapsa

Pregătiți măcelărirea copiilor din pricina nelegiuirii părinților! - spune profetul... 

Postat
Acum 5 minute, MacArthur a spus:

Imagineaza-ti daca toti inventatorii s-au fi multumit cu ce (n-)au avut.

Eu am un apartament si sunt multumit ca am un apartament ,nu sunt invidios ca altii au vile.Cand o sa imi permit o vila ,nu o sa fiu invidios ca altii au o planeta.Intelegi ideea?Nu ma refeream la faptul ca nu ar trebui sa progresam

• Like 2
Postat
1 minute ago, xDrive69 said:

Eu am un apartament si sunt multumit ca am un apartament ,nu sunt invidios ca altii au vile.Cand o sa imi permit o vila ,nu o sa fiu invidios ca altii au o planeta.Intelegi ideea?Nu ma refeream la faptul ca nu ar trebui sa progresam

Îl vei avea atât timp cât societatea va funcționa. Depindem 100% de ceilalți. Când societatea se va prăbuși nu vei mai avea nici viața nu doar acel apartament. Da, va veni o zi când nu vei mai fi, deloc! 

Postat

N-o să știm niciodată. Trebuie sa fii ori schizofrenic, ori încă în pântecele mamei când încă nu ai niciun contact cu realitatea. Pt. că omul, încă de când se naște, e intr-o continua căutare a fericirii. Când o găsește, se sperie și dă cu piciorul și trece mai departe. Probabil, daca ar fi sa fii fericit, ceea ce trebuie sa faci e sa ramai la nivelul de bicicleta și să nu mai vrei mașina, sau sa ramai la nivelul de mașina și să nu mai vrei yacht. Înțelegeți voi. Așa rămâneți și vă adaptați la nivelul deținut și încercați pe cât posibil sa va bucurați de bicicleta sau de mașina. Deoarece, cu cat ai mai mult, te adaptezi la alt nivel, tot sărac te consideri și vrei mai mult. Până și Elon Musk a zis că e sărac. A spus că ar vrea sa colonizeze Marte, dar nu are bani... Îi trebuie 3000 de miliarde de dolari, dar el are doar 300. Așadar, fericirea cred că nu constă în să ai mai mult, ci sa accepți și sa iubești ceea ce ai deja.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.