Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2022 *** PAYSAFECARD se cumpara de la PayPoint de la Mega Image sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard Vreau sa intalnesc oameni asemeni mie, oameni care stiu sa respecte si au bun simt. Imi ofer compania doar domnilor trecuti de 40 ani! Disponibila 11 aprilie 2022 de la ora 18:00. ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! Daca iti e frica sa nu te pacaleasca o fata de 100 lei, clar nu esti genul meu! Pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii, atat bune cat si proaste! Fiecare om percepe intalnirea cu mine in felul sau. Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! 1 1 1 Link spre comentariu
gopapel Reputație: 115 Postat Aprilie 11, 2022 Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Buna Ekaterina, ai varianta de plata si cu bonuri de masa? 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Se stie cine este protectoarea ei. L'inge'Suka. De asta nu vrea sa vorbeasca la telefon. Mwe''suka ii manaJeriaza vizitele. KaKarina doar sta si asteapta. 1 1 1 Link spre comentariu
Ghandalf Reputație: 298 Postat Aprilie 11, 2022 Partajează Postat Aprilie 11, 2022 La 09.04.2022 la 19:05, Pularaul. a spus: Ce dantura ai, sa imi bag pula... du-te fata la dentist ca esti știrbă rau E de la mwie! I s-au deplasat dintii! Din cauza ca e fulibucd! 3 Link spre comentariu
Ghandalf Reputație: 298 Postat Aprilie 11, 2022 Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Acum 3 ore, gopapel a spus: Buna Ekaterina, ai varianta de plata si cu bonuri de masa? Eu am niste bonuri la cantina sociala. Loc special la cioba de praz. Dar na, esti fulibucd, nu cred ca poti... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 11, 2022 unde este ekaterina ?? 4 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Numele meu este Ekaterina, am 23 ani si 1.70 inaltime (deci nu sunt mica deloc) *** PAYSAFECARD se cumpara de la PayPoint de la Mega Image sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard Vreau sa intalnesc oameni asemeni mie, oameni care stiu sa respecte si au bun simt. Imi ofer compania doar domnilor trecuti de 40 ani! Disponibila miercuri 13 aprilie 2022 de la ora 17:00. ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! Daca iti e frica sa nu te pacaleasca o fata de 100 lei, clar nu esti genul meu! Pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii, atat bune cat si proaste! Fiecare om percepe intalnirea cu mine in felul sau. Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! 2 Link spre comentariu
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Ce glumeață este față 1 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Pret decent = ???? 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22465 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Foarte multe recenzii ? 😀. 1 1 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Acum 16 minute, il pupparo a spus: Foarte multe recenzii ? 😀. Recenziile sunt transparente.... De aia nu se vad🤣 1 4 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Numele meu este Ekaterina, am 23 ani si 1.70 inaltime (deci nu sunt mica deloc) *** PAYSAFECARD se cumpara de la PayPoint de la Mega Image sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard Vreau sa intalnesc oameni asemeni mie, oameni care stiu sa respecte si au bun simt. Imi ofer compania doar domnilor trecuti de 40 ani! Disponibila joi 14 aprilie 2022 de la ora 17:00. ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! Daca iti e frica sa nu te pacaleasca o fata de 100 lei, clar nu esti genul meu! Pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii, atat bune cat si proaste! Fiecare om percepe intalnirea cu mine in felul sau. Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! 1 Link spre comentariu
lorddrakex Reputație: 27 Postat Aprilie 14, 2022 Partajează Postat Aprilie 14, 2022 @Ekaterina22 si ia zii,dupa ce ai facut anuntul ala ultra-arogant la un tarif enorm de mare pentru ce oferi, ai multi barbati trecuti de 40-50 ani la coada? 😆 Te plimba multi cu Matizul in vacanta la bulgari? 3 1 Link spre comentariu
lorddrakex Reputație: 27 Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Cu anuntul unde posteaza cealalta personalitate a ta cum ramane? Ala la care nu trebuie sa platesc 100 lei cu prepay card , iar tariful e 500 lei/30 minute? 2 1 Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Scuzați… nu înțeleg: ce înseamnă “preț decent”??!? 😅 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Acum 11 ore, spablo35 a spus: Scuzați… nu înțeleg: ce înseamnă “preț decent”??!? 😅 100 ron 1 4 Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Acum 3 minute, pisicuts a spus: 100 ron Ci paysafecard! 🤣 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Acum 3 minute, pisicuts a spus: 100 ron 100 ron / fin. Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 16, 2022 100 de roni fără scârboșenii vorba lu Inesuka 1 1 2 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Acum 2 ore, disjokey a spus: 100 de roni fără scârboșenii vorba lu Inesuka Tot Lingesuka e bagata si in povestea asta cu KaKaterina. Pescareste demult, ea si cu bombardierii ei... Nu vezi ca de la atata 'caviar" pă' Anglea, s-a intors iar la maciuci pe 2 lei? Din astea castiga ruble Lingesuka, nu din porcariile ei ce le insira pe aici. 3 Link spre comentariu
lorddrakex Reputație: 27 Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 La ce clienti are, cred ca o sa ajunga sa presteze in Rusia cu ifosele astea. Sa le ia si pe Inesuka si pe BettyBlue la Moscova. Ca rusii au mare nevoie de femei ca ele. 1 2 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Cum de n-au inchis-o ăștia deja pe Ekaterina pe la vreun spital psihiatric? Chiar nu o cauta nimeni de la spital sa o prindă? Cum de tot reușește să scape printre degete? N-o au in evidenta? Sau? Fiindcă cazul ekaterina e unul evident... 2 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 15 hours ago, playmaker said: Tot Lingesuka e bagata si in povestea asta cu KaKaterina. Pescareste demult, ea si cu bombardierii ei... Nu vezi ca de la atata 'caviar" pă' Anglea, s-a intors iar la maciuci pe 2 lei? Din astea castiga ruble Lingesuka, nu din porcariile ei ce le insira pe aici. In primul rand , Buna! eu sunt ‘bagata’ in afacerea mea noua cu extensii si in alte activitati care -mi ocupa tot timpul. Eu nu am legatura cu anuntul Ekaterinei. dar daca stii tu mai multe , te rog adu si tu evidentele sau respectivele dovezi. Insa sa fie reale. Asta daca nu poti uita numele meu.... si chiar te urmareste pretutindeni. Eu maine plec in vacanta. By the way. iar daca stiu sa fac anunturi si imi permir sa iau chirie , pot avea business aici in UK, pe cont propriu. Fiindca toate contactele din Anglia imi apartin mie. Nu altora. Si de mine stiu toate femeile ca nu am pesti. Asa ca poti sa te oftici in continuare, eu tot inainte merg cu sau fara presupunerile tale!😏😊 ✌🏽 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 8 hours ago, lorddrakex said: La ce clienti are, cred ca o sa ajunga sa presteze in Rusia cu ifosele astea. Pe insulele franceze se presteaza la 300/400€ pt 1 h tot ce faci extra e de la 50€ in sus :))) degeaba vorbesti tu de ruble... we talk later. Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Ah! Mai bine ai intreba conturile care i-au facut recenzie care-i treaba . decat sa te gandesti la Inesuka, cea care Nu se gandeste la tine deloc! :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum